Ska du måla om eller renovera hemma? Vi på Målerispectrum i Västerås hjälper dig med allt vad måleri heter från pilligt dekorativt måleri till husfasader!
Carolina S:
De gjorde ett fantastiskt jobb när de målade om i vårt hus. Skicket väggarna var i innan var inte alls bra men då de gjorde ett utmärkt underarbete blev resultatet så bra och vi är väldigt nöjda. Bemötandet var bra, vi kände att de kunde sin sak. Under tiden de var och målade hade vi täta avstämningar och de var klara den dag de utlovat. Vi kommer anlita Målerispectrum vid framtida behov och rekommenderar dem varmt.
Med glatt humör och stor erfarenhet hjälper vi dig med allt från hushållsnära tjänster till företagskonsulting och bemanning.
Lindholm J:
De som kommer är professionella utan dess like! Trevliga, tillmötesgående och kommer med förslag om man tänkt fel. Jag rekommenderar Seniorproffsen i alla lägen!
Caroline N:
Vi behövde hjälp att laga en spricka i en vägg och sedan måla den väggen. City Måleri kom hem till oss för att se väggen och ge en offert. Hela processen var väldigt smidig med tydlig information om vad som hände under projektets gång. Vi blev glatt överraskade över både resultat och bemötandet av City Måleri. Vi kommer verkligen att rekommendera dem till våra nära & kära! :)
Catharina H:
Bara positivt från början till slut. Bra bemötande & genomförande. Glad för att slippa det vanliga hantverkstrasslet som man kan uppleva som kund med hantverkare som åker hit o dit o spiller bort massa tid. Uppskattar att man genomför uppdraget inom tidsramen som uttalats.
Marie E:
Jag är så tacksam för den snabba och professionella hjälp jag fick med mitt gamla läckande tak.
Ringde Tomas som redan samma dag kom för att se vad som behövdes göras.
Redan samma vecka var taket lagat! Byte av yttertak, isolering, nya takpannor samt nya vindskivor, hängrännor och stuprör.mm.
Ett företag att rekommendera . Proffesionellt och med ett verkligen trevligt bemötande.
Återkommer som kund.
Tack / Marie
Fredrik Nils Otto B:
Proffsig och väldigt trevligt bemötande! Vi är supernöjda med alla projekt som Walles måleri har hjälpt oss med. Kan verkligen rekommendera!
Erik J:
Väldigt seriös och kompetent firma, är extremt nöjd med total renoveringen av min lägenhet.
Kan varmt rekommendera denna firma, kommer ringa Haga Måleri nästa gång jag renoverar också!
Världs klass på servicen och slut resultatet!
Ärlig och seriös firma som jag varmt rekommenderar!
Peppe B:
En bra målare som alltid svarar när man ringer och återkommer när de säger att de ska. Sen att de utför arbetet på utsatt tid och med hög kvalitét gör det bara hela än bättre. Har anlitat Yta Måleri för omtapetsering/målning av övervåning och anlitar dem nu igen för undervåningen.