Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Mariebergs Brasvärme & Solenergi

• BadgeTwoYears
4.6

Välkommen till Mariebergs Brasvärme & Solenergi - Vi gör ditt hem varmare! Hos oss hittar du ett omfattande utbud av eldstäder, skorstenar och brastillbehör. Vi erbjuder rådgivning för att hjälpa dig att välja rätt eldstad, och våra skickliga montörer och hantverkare tar sedan hand om installationen. Du hittar våra fysiska...

34 omdömen om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Sedan starten hos Reco 2024

Magnus N
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Bra dialog och kanonutförande av de tjänster vi kommit överens om.

Pernilla M
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

DOM ÄR TOTALT VÄRDELÖSA TYCKER VI OCH ÄVEN SPRIDER DET TILL ÖVRIGA FÖRETAG & EV. KUNDER, DETTA DÅ DOM SÅLDE PÅ OSS ETT UNDER-DIMISIONERAT BRAS-KAMIN SYSTEM SOM VISADE SIG ATT DET BEHÖVDES EN KANAL-FLÄKT FÖR ATT FÅ UT RÖK-GASERNA SÅ SOTAREN KUNDE UTFÖRA EN GODKÄND KONTROLL BESIKTNING, VI KONTAKTADE SÄLJAREN SOM LOVADE ÅTERKOMMA MEN SÅ HAR INTE SKETT, VI FICK SJÄLVA ÅKA KÖPA EN RÖK-GAZ FLÄKT OCH MONTERA DEN OCH OMBESIKTA, DÄRFÖR SPRIDER VI NU UT HUR DÅLIGT VI BLEV BEHANDLADE OCH AVRÅDER ALLT & ALLA ATT KÖPA NÅGOT FRÅN DOM Med vänlig hälsning LARS MICKSÄTER

Svar från Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme. Vi tar åt oss av detta och undersöker vad som gick snett. Team Mariebergs

Arvid H
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Köpte en braskamin ifrån Marieberg Uppsala. Väldigt nöjd med allt ifrån första kontakt till installation. Fina kontakter med säljare, butik, montör och sotare. Alla var väldigt trevlig och hjälpsamma vid minsta fundering. Kan start rekommendera Mariebergs.

Mattias J gillar detta
Johan B
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Fått bra service och dom är hjälpsamma

Veronica A
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Mycket trevligt bemötande, snabb och smidig hjälp med kakelugnen till bra pris.

Emma S
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Bra process från början till slut. Tydlig hjälp med all administration på resan med bygganmälan, sotarbesiktning etc. Och sedan så fint jobb, vi är så nöjda.

Marie S
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Första gången isolerade de om röret från spisfläkt på vinden. Andra gången lagade de en takläcka provisoriskt. Taket ska ändå läggas om av nya ägare snart Humana priser. Trevlig personal

Per-Åke B
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Vi har bra kontakt med Mariebergs och får den hjälp vi behöver.

Mats L
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Det fungerade utmärkt. Vilket beror på att Johnny har koll på vad han säljer. /Mats

Karl S
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Jag är nöjd. Arbetet utfört enligt avtalad tid och offert.

Anders W
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Snabb service. Ansvarstagande och kunnig personal. Leverans i rätt tid med rätt innehåll.

Ingmari Ö
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Nöjd med utfört arbete samt trevligt bemötande

Lars W
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Bra service, bra jobb och trevliga att ha att göra med

Henry F
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Mycket ptofessionella hantverkare och lätta att ha st göra med.

Mattias J och Wilhelm B gillar detta
Martin Å
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Mycket bra bemött. Jag och min sambo fick massor av information som ingen annan berättat. Slutade med att vi köpte en kamin.

Mattias J och Wilhelm B gillar detta
Leif J
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Jag bytte ut 2 gamla kassetter, och satte in nya. Det blev mycket snyggare och de avger avsevärt mer värme, typ dubbelt så mycket skulle jag gissa. killarna som gjorde jobbet var riktigt duktiga hantverkare, inget snack, utan allt bara funkade.

Wilhelm B och Mattias J gillar detta
Yvonne G
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Bra bemötande, snabbt åtgärdat och rimligt pris.

Tord S
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Trevlig bemötande ville mitt bästa hela tiden Gjorde mig glad att dem ville mitt bästa så jag blev Nöjd

Johan L
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Installationen av solceller ,batteri och växelriktare gick bra

Pelle S
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Sprucken genomföring från kakelugn till skorsten. Svarade snabbt efter jag hade beskrivet vad jag behövde - fick känslan att de gjorde det lilla extra så att reparationen blev både snabbt och snyggt gjord - det tog bara några timmar från första samtalet till färdigt. Allt mycket professionellt!

Tobias P
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

noggranna, tydliga, strukturerade, kommer ihåg detaljer överenskomna på telefon, undersöker uppdraget innan med sotare, för att förstå omfattningen

Siv L
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Bra, smidigt, enkelt för mig. Proffsigt hantverk, Mycket nöjd från första samtalet till sista fakturan.

Lasse S
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Tack Mattias för snabb och grym service! Rekommenderar starkt! Tack för samarbetet,vi kommer att använda oss av er igen. Definitivt!

Valentin M
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Hantverkaren som utförde arbetet får 5 stjärnor av 5. Offert och faktura fungerade inte korrekt även om jag förhandlade ned priset till rimligare nivå. Argumenten från företaget om varför fakturan blev så hög stämde inte överens med det som sades vid offertsamtal.

Kjell V
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Från början blev det en del strul från av säljaren i Sollentuna med borttappad order lite fel i leveransen m.m Sen kontaktade vi en säljare på Mariebergs i Uppsala som hjälpte oss snabbt med installation och sot besiktning som vi blev mycket nöjda med.. Vi har en Dovre 40 med nvi skorstensrör

Åke A
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Mariebergs Brasvärme har varit en väldigt bra samarbetspartner. Vi är mycket nöjd med Mariebergs Brasvärme då de är professionella, hjälpsamma och lätta att ha att göra med.

Gabriel A
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Solid partner med trevlig personal. Hade velat höra mer om framtidsplanerna för bolaget och vad fokuset ligger framåt?

Felger A
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Bra bemötande och förväntad service Mycket bra!

Mats A
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Mycket erfarenhet och bra hjälp med lösningar. Alltid trevligt bemötande.

Matthias W
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Jag köpte en Contura i50 med skorsten som jag skulle montera själv. Mattias Jansson på Uppsala depån har varit helt fantastisk med hjälp, tips och rådgivning under montaget. Det fattades lite saker i leveransen som dom fixade hem utan några problem. Finns säkert billigare alternativ, men skulle handla på Marieberg igen alla dar i veckan. Matthias Winald

Jan O
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

God hjälp i nöden och ett värdefullt bevarande av kulturell miljö

Daniel B
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Snabb och bra service. Bra hantverkare som fixade installation

Susanna W
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Professionell och snabb hjälp.

Henrik T
Skrev om Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Vi fick mycket bra hjälp att sätta om en 1700-tals kakelugn av en mästare.