Reco logotype För företag

Reco logotype

Mariebergs Brasvärme AB

4.6
Mycket Bra

Mariebergs Kakelugnsmakeri AB grundades på 1980-talet av Lars Berndtsson för att rädda vackra antika kakelugnar från rivningsraseriet i stadskärnorna. Idag kombinerar vi traditionellt hantverk med moderna lösningar och erbjuder ett brett sortiment av vedspisar, kaminer, specialdesignade spisar, solcellspaneler och eldstadstillbehör....

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

Mariebergs Brasvärme & Solenergi Uppsala

Blev trevligt bemött, alla inbokade tider följdes punktligt och arbetet gjordes snabbt och effektivt. Nu kan jag mysa framför braskaminen i min lilla stuga.

Mariebergs Brasvärme & Solenergi Uppsala

Vi har installerat solceller, Emaldo batterier i flera omgångar och snörasskydd. Vi är mycket nöjda! De är professionella, duktiga och har bra priser. De har även god kundservice och återkopplar kring frågor på ett mycket bra sätt! Vi kan verkligen rekommendera Marieberg som leverantör.

Mariebergs Brasvärme & Solenergi

Bra dialog och kanonutförande av de tjänster vi kommit överens om.

Mariebergs Brasvärme & Solenergi Uppsala

Kunniga, trevliga och fick bra hjälp i butiken. Installatören Oskar hörde av sig innan, under och efter arbetet med info och foton om vad han gjorde. Han gjorde ett riktigt snyggt och proffsigt arbete. Det var städat och undanplockat efter honom också. Kan bara rekomendera Mariebergs i Uppsala.

Våra butiker

7 butiker tillgängliga hos Reco

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.