Blev trevligt bemött, alla inbokade tider följdes punktligt och arbetet gjordes snabbt och effektivt. Nu kan jag mysa framför braskaminen i min lilla stuga.
Mariebergs Brasvärme & Solenergi Uppsala
Välkommen till Mariebergs Brasvärme & Solenergi Uppsala! Hos oss hittar du eldstäder och skorstenar som gör ditt hem varmare. Vår utställning i Uppsala är en av Sveriges största utställningar med eldstäder. I vårt sortiment ingår ett flertal olika kaminer och kakelugnar från högkvalitativa varumärken som exempelvis Contura...
108 omdömen om Mariebergs Brasvärme & Solenergi Uppsala
Sedan starten hos Reco 2024
Hej Mari-Louise! Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Minsta fundering runt eldning, så tveka inte att ta kontakt med mig i butiken. Ni kan absolut komma in och elda ihop med mig, om ni är lite osäkra hur det är att elda i en modern braskamin. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Bra och trevligt bemötande och mycket bra utfört arbete Med vänlig hälsning, Bosse Karlsson
Hej Bo Artur. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Minsta fundering runt eldning, så tveka inte att ta kontakt med mig i butiken. Ni kan absolut komma in och elda ihop med mig, om ni är lite osäkra hur det är att elda i en modern braskamin. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Vi har installerat solceller, Emaldo batterier i flera omgångar och snörasskydd. Vi är mycket nöjda! De är professionella, duktiga och har bra priser. De har även god kundservice och återkopplar kring frågor på ett mycket bra sätt! Vi kan verkligen rekommendera Marieberg som leverantör.
Hej Johanna. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Hoppas solen lyser på er. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Mariebergs Brasvärme har en gedigen kunskap om brasvärme i dess alla olika slag , bra och stort sortiment. En mycket fin utställning för att kunna tillfreds ställa alla typer av kunder samt duktig och kunnig personal.
Hej Bengt! Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Minsta fundering runt eldning, så tveka inte att ta kontakt med mig i butiken. Ni kan absolut komma in och elda ihop med mig, om ni är lite osäkra hur det är att elda i en modern braskamin. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Kunniga, trevliga och fick bra hjälp i butiken. Installatören Oskar hörde av sig innan, under och efter arbetet med info och foton om vad han gjorde. Han gjorde ett riktigt snyggt och proffsigt arbete. Det var städat och undanplockat efter honom också. Kan bara rekomendera Mariebergs i Uppsala.
Hej Tobias. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Minsta fundering runt eldning, så tveka inte att ta kontakt med mig i butiken. Ni kan absolut komma in och elda ihop med mig, om ni är lite osäkra hur det är att elda i en modern braskamin. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Bra service hjälper till när det är brottom
Hej Johan. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Mycket bra servis snabba o proffsiga
Hej Andreas. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Minsta fundering runt eldning, så tveka inte att ta kontakt med mig i butiken. Ni kan absolut komma in och elda ihop med mig, om ni är lite osäkra hur det är att elda i en modern braskamin. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
En väldigt bra samarbetspartner
Hej Helene. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Trevligt bemötande och dom har gjort ett fint jobb.
Hej Lars. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Minsta fundering runt eldning, så tveka inte att ta kontakt med mig i butiken. Ni kan absolut komma in och elda ihop med mig, om ni är lite osäkra hur det är att elda i en modern braskamin. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Mycket bra upplevelse av Mariebergs!
Hej Jesper. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Minsta fundering runt eldning, så tveka inte att ta kontakt med mig i butiken. Ni kan absolut komma in och elda ihop med mig, om ni är lite osäkra hur det är att elda i en modern braskamin. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Glidgjutningen av skorstenen gick som en dans. Det hela utfördes både snabbt och professionellt och dessutom till en rimlig kostnad.
Hej Bengt. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Ett smitt järnstag som bortmonterades försvann hade velat behålla det och att man skarvade skorstensröret när man betalat för helt rör har fått pris på detta och betalat alltsammans. Mvh Gunnar
Hej Gunnar. Tack för feedback. Det var olyckligt att stolpen försvann i samband med övrig sophantering. Vi tar till oss detta till framtida installationer. Skorstenen är tätad och godkänd oavsett skarv eller inte. Hela rör köpes som kapas till bästa måttet. Mvh Ulrika ihop med Team Mariebergs
Bra benötande i buik, hanvisad till representatn som snabb hjälpt oss med detaljerna och tog fram offert. leverans på tid efter order så allt fungerade bra.
Hej Mats. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Minsta fundering runt eldning, så tveka inte att ta kontakt med mig i butiken. Ni kan absolut komma in och elda ihop med mig, om ni är lite osäkra hur det är att elda i en modern braskamin. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Toppenbemötande och kunskap både från säljare och montörer. Snabb och smidig process som gav mig det jag önskade, d v s en trevlig eldstad som ger en fantastisk uppvärmning av huset.
Hej Björn. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Minsta fundering runt eldning, så tveka inte att ta kontakt med mig i butiken. Ni kan absolut komma in och elda ihop med mig, om ni är lite osäkra hur det är att elda i en modern braskamin. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Trevlig och kunnig personal, vänligt bemötande, proffsig montör.
Hej Bert-Ove. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Minsta fundering runt eldning, så tveka inte att ta kontakt med mig i butiken. Ni kan absolut komma in och elda ihop med mig, om ni är lite osäkra hur det är att elda i en modern braskamin. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Bra service snabb leverans av artikel
Hej. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Trevliga, kom när dom sa. Bra finish
Hej Fredrik. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Minsta fundering runt eldning, så tveka inte att ta kontakt med mig i butiken. Ni kan absolut komma in och elda ihop med mig, om ni är lite osäkra hur det är att elda i en modern braskamin. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Bra dialog inför arbetet, lysande kommunikation av underentreprenör St Eriks Kakelugnsmakeri med väldigt fint genomförande och framförallt toppenbra snack före och under projektet. För maxbetyg hade det varit toppen med en uppföljning från Mariebergs efter utfört jobb och innan man skickar sista fakturan. I övrigt toppen!
Hej Christoffer. Tack för din feedback, fint att du som helhet är nöjd, ledsen för det som inte gjorde det 100%, det tar vi till oss.. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Bra bemötande och från beställning till montage.
Hej Urban. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Minsta fundering runt eldning, så tveka inte att ta kontakt med mig i butiken. Ni kan absolut komma in och elda ihop med mig, om ni är lite osäkra hur det är att elda i en modern braskamin. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Jag har en mycket god erfarenhet av Mariebergs. Utmärkt projektplanering och väl utförd installation. Det tog lite tid att få hit en slutbesiktare men då var det inga problem med att skjuta fram slutfakturan.
Hej Erik. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Minsta fundering runt eldning, så tveka inte att ta kontakt med mig i butiken. Ni kan absolut komma in och elda ihop med mig, om ni är lite osäkra hur det är att elda i en modern braskamin. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Snabb och professionell försäljning och installation.
Hej Sara. Tack för din feedback, fint att du är nöjd, jag meddelar berörda. Minsta fundering runt eldning, så tveka inte att ta kontakt med mig i butiken. Ni kan absolut komma in och elda ihop med mig, om ni är lite osäkra hur det är att elda i en modern braskamin. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Vi fick ett trevligt bemötande och fin guidning bland Conturas kaminer som vi var intresserade av. Dessförinnan hade David varit hemma hos oss och vi kommit fram till bästa placering efter en del mätande. Därefter gick allt snabbt, hjälp med dokument som U- kommun behövde för ett godkännande, leverans och godkännande från sotaren. Nu står en fin Contura täljstenskamin i vardagsrummet och väntar på kylan 😄.
Hej Birgitta. Tack för din feedback, fint att du är nöjd, jag meddelar berörda. Minsta fundering runt eldning, så tveka inte att ta kontakt med mig i butiken. Ni kan absolut komma in och elda ihop med mig, om ni är lite osäkra hur det är att elda i en modern braskamin. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Mycket bra service, från att jag klev in i butiken till installation. Mycket nöjd!
Hej Rickard! Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Minsta fundering runt eldning, så tveka inte att ta kontakt med mig i butiken. Ni kan absolut komma in och elda ihop med mig, om ni är lite osäkra hur det är att elda i en modern braskamin. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Första mötet: Fick gamla broschyrer m utgådda spisar. 2:a mötet: okunnig personal 3:dje mötet: Fick en offert på en spis som vi ej pratat om. 4:de mötet: Mannen och jag stod och diskuterade och gick igenom sortimentet ca 25minuter ingen personal visade intresse. Det var därför vi inte blev en kund utan tog en konkurrent.
Hej Maria. Tråkigt med din upplevelse av oss, det ber vi hemskt mycket om ursäkt för, och förmedlar vidare. Hoppas ni är nöjda med den eldstaden ni nu har. Mvh Ulrika
Mycket professionellt och personligt bemötande. God kommunikation och bra priser.
Hej Jonatan. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Mycket nöjda med proffsig och snabb hjälp!
Hej Malin. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Bra kamin o trevligt bemötande när jag beställde den.
Hej Anna-Lena. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Väldigt bra från början till slut. Trevligt bemötande i butik, bra hembesök för att kolla hur installationen skulle göras, hjälp med papper till kommunen, fantastisk installatörer Jozef Tatar han var super bra, nogrann,effektiv och mycket trevlig (var rädd om honom). Så allt flöt på utan problem och nu är allt på plats och godkänt av sotare och kommun. Ser fram emot höst, vinter och eldning i nya kaminen
Hej Staffan. Tack för din feedback, fint att du är nöjd, jag meddelar berörda inklusive Josef. Minsta fundering runt eldning, så tveka inte att ta kontakt med mig i butiken. Ni kan absolut komma in och elda ihop med mig, om ni är lite osäkra hur det är att elda i en modern braskamin. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Snabba offerter och leverans/installation i rätt tid och bra utfört
Hej A. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Tack för ett proffsigt jobb från början till slut. Allt har gått smidigt och första brasan tände vi igår.
Hej Marie. Tack för din feedback, fint att du är nöjd, jag meddelar berörda. Minsta fundering runt eldning, så tveka inte att ta kontakt med mig i butiken. Ni kan absolut komma in och elda ihop med mig, om ni är lite osäkra hur det är att elda i en modern braskamin. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Mycket trevlig och kunnig montör. Kakelugnsinsatsen fungerar över förväntan. Vi är otroligt nöjda kunder. Vi kan verkligen rekommendera Marieberg.
Hej Ingela. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Vi köpte en liten kakelugn från mitten av 1800-talet som monterades i vårt torp i skärgården. Mycket professionellt, kunnigt och trevligt bemötande av alla inblandade. Kontakt, information, anbud och utförande var fantastiskt bra. Tiderna hölls och samarbetet med övriga - sotare, vår hantverkare som iordningställde skorstenen, snickaren som lade om golvet och mig som beställare - fungerade helt problemfritt. Vi blev verkligen mycket nöjda! Anette Sand
Hej Anette. Tack för din feedback, fint att du är nöjd, jag meddelar berörda. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Tillmötesgående och hjälpsamma!
Hej Susanne. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Kunde inte vara mer nöjd. Hantverkaren som gjorde jobbet var noggrann, trevlig och informativ.
Hej Robin. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Bra bemötande både i butiken och av säljaren. Det gick snabbt att få offert och installation.
Hej Åke. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Bra service. Jobbar snabbt och effektivt.
Hej Rickard. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Lätt att få kontakt. Trevlig och kompetent säljare som kom och mätte och räknade innan jag fick offert. Muraren gjorde sitt arbete över förväntan och var väldigt duktig och tillmötesgående. On time, on budget. Vi är väldigt nöjda!
Hej Gabriel. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Jag blev väl bemött och fick snabbt en offert efter ett platsbesök. Leveransen blev mer än en månad försenad utan att jag informerades. Kaminen blev väl monterad, men en saknad detalj fick levereras i en senare leverans. Leveransen avsåg en Contura 556T med komplett skorsten.
Hej Anders. Tack för din feedback, fint att du som helhet är nöjd, ledsen för det som inte gjorde det 100%, det tar vi till oss.. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Mycket nöjd med ombyggnationen av murstocken och installationen av Nordpeis kaminerna.
Toppenbra service och kundtj'nst!
Hej Petra. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Perfekt på alla sätt 😀. Finns inget att klaga på, jag är jättenöjd 👌
Hej Kajsa. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Bra bemötande och kunnig personal
Hej Börje. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Trevligt bemötande av alla som var inblandade. Tidsplanen som utlovades stämde. Hade egentligen inga förväntningar, förutsatte att allt skulle bli bra p.g.a. vännernas rekommendationer. Fick en kassett inmonterad i en öppen spis.
Hej Ingrid. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Fick hjälp med att välja kamin och skorsten. Mycket trevligt bemötande och jättebra service. Allt monterat och besiktigat på en dag. Rekommenderas varmt 😁!
Hej Conny och Ina. Tack för er feedback, fint att ni är nöjda. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Proffsigt bemötande hela vägen från första besöket i butiken.
Hej Per. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Bra bemötande och snabb offert. Kort leveranstid och klanderfritt montage.
Hej Mats. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Snabb och tydlig service. Supernöjda med installationen och slutresultatet.
Hej Ragnar. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Supertrevliga och kunniga. Är supernöjd!
Hej Natasha. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
Jag är väldigt nöjd med den hjälp och support jag fått för installera en braskamin och renovera skorstenen på mitt landställe.
Hej Lena. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs
bra samarbete och bra med offert. Vi hade inte förstått att det behövdes byte av två rör i skorstenen och pga det blev det dubbelt så dyrt. sotaren hade inte anmärkt på båda, men ...jag är osäker på om priset var angett för två skorstens rör i offerten. Mariebergs personal var mkt trevlig och duktig.
Hej Marini. Tack för din feedback, fint att du är nöjd. Mvh Ulrika, ihop med Team Mariebergs