Snabbt o smidigt mycket nöjd rekommenderas starkt.
Mårtenssons VVS
Här på Mårtenssons VVS kan vi allt inom både VVS och värme! Vi hjälper till med allt från badrumsrenoveringar och installera värmepumpar till med stambyten i fastigheter - stora som små. Vi har goda kontakter med våra leverantörer, vilket leder till att vi kan erbjuda bra priser och samtidigt bibehålla den höga kvalitén på utförda...
79 omdömen om Mårtenssons VVS
Sedan starten hos Reco 2021
Hör av sig och återkopplar med info. Snyggt utfört jobb på överenskommen tid.
Trevligt bemötande. Snabbt och bra arbete.
Fantastiskt bemötande! Verkligen kunden i centrum. Kom med bra lösningar. Proffesionellt fint arbete!.Ordning och reda. Rent och snyggt. Rekommenderas verkligen
Mårtenssons VVS - helt enkelt bäst!
Snabb o MYCKET kundinriktad. Tippen
Mycket bra 👍.som jag anade bra. Upplevde det bra o mycket bra service
Trevligt bemötande och snabb hjälp. Tack!
Snabb service. Kunnig personal.
Helt perfekt service och bemötande från dessa proffs!
Proffsiga, snabba och supertrevliga.
Trevliga och bra att ha att göra med. Dock var ee bara här och tittade på vad som kunde göras. Men vi har fått snabb hjälp vid andra tillfällen
Supertrevliga och proffsiga. Kommer varmt rekommendera dem till vänner och bekanta.
Jag fick lätt tag på dom de kom fort ut och bytte en köksblanare. Men när räkningen kom på två arbetstimmar fast det bara tagit en timme, hörde jag av mej till företaget. Då kunde de bara ta rotavdrag om man hade två arbetstimmar så jag förlorade på att ha rotavdrag, jag ville att de justerade det då att jag skulle få en ny faktura. Men de hörde inte av sig, så jag inte helt nöjd🙁
Snabbt och trevligt bemötande. Ansvarsfulla och noggranna, jag kände mig helt trygg.
Alltid snabb hjälp. Trevlig duktig personal. Jag har fastighetsbolag och anlitar Alltid dom. /Waaler Persson Bostäder AB
Tog lite tid innan man ringde upp för att komma men vi hittade snabbt en datum som passade när allt hade kommit. Att det sedan är lite svårt att få tag på vissa komponenter är inget Mårtenssons VVS kan klandras för.
Superduktiga och trevliga! Utför sina jobb snyggt och snabbt! Kan verkligen rekommendera Mårtenssons vvs!
Bra utfört arbete (konsoll för vattenmätare) och trevligt bemötande
Bästa servicen - både gällande köp av intedning och renovering av badrum!
Hade problem med en radiator och fick hjälp någon timme efter samtal, väldigt bra service och problemet vart åtgärdat efter någon timme, trots övertid. Väldigt nöjd!
Allt OK Leif
Utmärkt arbete - installation av varmvattenberedare samt byte av järnfilter -trevligt bemötande och god service.
Vänligt bemötande och bra service även om jobbet var litet. Det uppskattas.
Man blev bemött ok men väntar fortfarande på en installation av luft/vatten av dom också. Men detta är inte deras fel eftersom den inte blivit levererad till dom så att vi kan få dem monterad. Vi fick hjälp med byte av duschkabin och vattenmätarekonsoler. //Ken Johansen
Trevligt bemötande! Luftade element för att “få igång värmen”
Punktlig, vänlig serviceminded och framför allt gjordes ett bra jobb.
Köpt luft/vattenpanna CTC samt installation och bortforsling av den gamla Allt har fungerat bra
Trevlig, effektiv och proffsig. Mycket bra och kommer kontakta igen när jag behöver vvs-hjälp. Rekommenderas!
super-proffsiga! Levererar alltid i alla lägen. Fantastiskt trevliga.
Vi blev mycket bra bemötta och fick den hjälp vi behövde. Badrummet är inte färdigt än.
kan bara säga fantastiska killar som gjort jobbet, trevligt bemötande och hjälpsamma
Alltid otroligt bra, och snabb, service. Proffsigt bemötande.
Jag kan varmt rekommendera Mårtenssons VVS! En väldigt bra och trevlig rörmokare. Enkel och utan krusiduller. Kom i tid och gjorde ett väldigt bra jobb i mitt hus! Stort tack Andreas :) Mvh Per Lindqvist
Bra utfört och trevligt bemötande
Positiv och serviceinriktad, hjälpte mej samma dag med installationhjälp när vårt företag inte hann med.
Snabb trevlig och korrekt service. Snabb faturering.
Utmärkt utfört arbete. Mycket trevligt bemötande.installerade vatten och avlopp
Trevliga killar som demonterat och monterat nödvändig utrustning när badrum och tvättstuga renoverades. Det blev som vi tänkt oss. Kan rekommendera dem till andra som står i begrepp att göra liknande.
En mycket trevlig firma och personal som både bytt värmesystem och hydrofor hos oss! Professionella och måna om sina kunder!
Bra bemöttande.Fixade ny kökskran trots att dom var fullbokade,så ställde dom upp.
Snabb återkoppling och skicklig reparatör!
Mårtensons VVS har installerat toaletten till full belåtenhet duktig personal och trevligt bemötande
Jag hade kommit överens med Mårtensson för att byta en ventil på elpannan för att ventilen höll inte tätt. Sedan ringde Mårtensson och vi avtalade tid när jobbet skulle göras. Killen som byte ventilen gjorde det snabbt och effektivt. Nu är felet avhjälpt och jag är nöjd med resultatet!
Tycker allting fungerade utmärkt. Vvs- aren som var hos var mycket trevlig och duktig. Vi byte kökskran och vattenutkastare.
Trevligt bemötande av kunnig personal.
Vänligt bemötande. Inget att klaga på👍
Grymma montörer och sjukt trevliga, bra utfört jobb!!!!!!!!!!!!!!!!!
Många tack Viktor och tack för förtroendet
Bra Tidshållnig prisvärt, samt personal jobbar på med rätt verktyg.
Många tack Kent
Mårtenssons VVS har agerat oerhört professionellt från första telefonsamtalet till en fullt fungerande värmepump. Med allt från att vara med och välja pump till att ta ett helhetsansvar för installation med alla olika inblandade leverantörer. Installerat en ny Bosch frånluftsvärmepump. Full pott ger jag till Mårtenssons VVS!!
Många tack för de fina orden Magnus