Vänligt bemötande, jätteren bil både in- och utvändigt, prisvärt. Vad mer kan man önska!
Mattssons Auto Center AB
Välkommen till Mattsons Auto Center, port 1 – din Autoexperten Bilverkstad på Kungsholmen! Vi är en komplett serviceverkstad på Kungsholmen nära Fleminggatan. Vi utför bilservice, felsökning och reparationer på alla bilar oavsett märke och modell och är specialiserade på Volvo. Vi erbjuder bland annat en komplett däckservice...
317 omdömen om Mattssons Auto Center AB
Tillgängligt, bra service och ren bil!
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Fick ett positivt bemötande och de meddelade att de skulle höra av sig när bilen var klar. Hade bilen inne för en vanlig oljeservice. Jag sa att jag kommer efter jobbet runt 16 och det var inga problem, bilen var klar när jag kom och allt ifyllt och avprickat. Hade en fundering kring kostnaden för byte av däcktrycksgivarna (ej med i service) och fick ett bra svar. Väldigt nöjd med allt, rekommenderas.
Toppenbra inget att klaga över
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Enkelt att boka. Jag fick bra hjälp med ombokning av tid pga förhinder. Ringde tillbaka efter missat samtal. Bra service. Trevligt bemötande på plats. Synd att verkstaden ligger så långt hemifrån, för jag skulle definitivt byta till denna.
Mycket trevlig personal, fint mottagande rent och snyggt i verkstaden, de får framöver ta hand om min fina AMG Mercedes.
Trevliga, serviceminded och snabba! Tack.
Snabb och bra service. Trevligt bemötande och toppenbra jobb.
Bra och snabb service av trevlig personal
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad.
Proffsig och korrekt hantering.
Tack så mycket! Du är alltid välkommen tillbaka till oss.
Pålitligt men dyrt. Jag letar hellre efter alternativ med lägre pris.
Bra och snabb service. Vänligt bemötande.
Bra rörde dig endast om däckbyte och magasinering, men allt ok!
Proffsigt bemötande och ett välgjort arbetat
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Snyggt,professionellt till ett bra pris
Enkelt och snabbt. Bra mottagande och ingen väntan.
Snabb och effektiv hjälp. Tack
Mycket bra bemötande från första stund och ett bra förslag hur vi skulle försöka lösa problemet som jag hade. Även bra med ordentlig pris information på eventuella reparationer. Känner mig helt nöjd efter slutfört arbete. Rekommenderar Msttsons Autocenter.
Service gick otroligt snabbt blev lite förvånad att de gick så fort allt bra förutom att ja fick fel adress
Väldigt nöjd! Bra bemötande, bra resultat (mini-rekord) och pris enligt överenskommelse. Kan absolut rekommendera.
Känner mig lite lurad, de försökte sälja på mig mer än nödvändigt och var väldigt pushiga. Det tog lång tid, med tanke på vad som behövdes göra. Bilen var dessutom riktigt smutsig när jag fick tillbaka den och det var svårt att se genom rutorna. I största allmänhet en dålig upplevelse och kommer inte tillbaka.
Tråkigt att höra att du upplevde ditt besök hos oss på det här sättet. Det är verkligen inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska få. Vi försöker aldrig sälja på något i onödan. Därför brukar vi också vara tydliga i våra genomgångar med vilka delar vi anser behöver bytas och vad som endast är rekommendationer, så att du som kund själv kan ta ställning till hur du vill gå vidare. Vi beklagar också om bilen upplevdes smutsig när du hämtade den – det är självklart inte så vi vill att en kund ska känna. Du får gärna...
Jag fick ett konkret och bra svar på mail från er angående tid för inlämning av min bil URY722.. Vänligt mottagande och kvalificerat arbete. Uppgift om tidsåtgång och kostnad innan start av arbetet. Mycket nöjd. Tack för gott resultat. Anders Friberg
Enkelt och snabb hantering med bra bemmötande
Vi uppskattar din kommentar och ser fram emot att hjälpa dig på nytt.
Väl utförd biltvätt snyggt slutresultat.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
bra kvalitet på helrekond inför återlämning av leasingbil
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Jag är mycket nöjd med Mattssons Auto Center och deras bemötande. Kan varmt rekommendera dem, både vad gäller bemötande och den service de ger.
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Riktigt bra verkstad, bra bemötande.Duktige på att hitta lösningar på problemet till rimliga priser. Känner mig verkligen som VIP kunde.
Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.
Snabba och hjälpsamma! Kan rekommendera
Tack för ditt betyg, vi hoppas vi får se dig igen när bilen behöver service.
Trevligt bemötande! Och bra utfört arbete
Gjorde en exklusive biltvätt och är super nöjd. Han som tvättade bilen gjorde ett fantastiskt jobb.
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Bra bemötande och snabb service
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Trevlig personal, fick hjälp med batteribyte,snabb service.
Vänligt och effektivt! Precis vad man kan önska sig!
Lämnade in en ovårdad och smutsig bil för helrekond och fick tillbaka en välvårdad bil som dessutom luktade som ny, kunde inte bli bättre. Supernöjd och stort tack till Daniel som gjorde min bil så fin.
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Trevliga och bra och snabb service!
Snabb och bra hjälp, tydlig kommunikation. Hjälpte oss när vi fått punktering på ett däck och kunde erbjuda en snabb tid och väl utfört jobb med lagning av däcket.
Bra levererans och trevligt bemötande
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Vänligt bemötande Snyggt utfört arbete
Trevligt bemötande Noga och snabb tvätt Kommer att anlita dom igen
Jag är tyvärr mycket missnöjd med min upplevelse hos denna verkstad. Jag fick en offert på omkring 5 000 kr för ett batteribyte, vilket enligt mig är rent av ett skämt. Verkstaden uppgav dessutom att det billigaste batteriet de kunde få fram kostade cirka 3 000 kr exkl. moms och att de arbetar med Varta-batterier. En enkel Google-sökning visar dock att motsvarande Varta-batterier går att hitta för runt 2 000 kr inklusive moms, vilket gör prisbilden svår att förstå. Jag debiterades även full kostnad för två timmars felsökning...
Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med ditt verkstadsbesök. Vi tar med oss din feedback för gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.
Tillmötesgående, informativa och effektiva.
Vi är glada att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig framöver.
Lätt att få tid, bra bemötande och schysst pris
Snabbt att få tid och god dialog under hela processen från felsökning till reparation.
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Bra service helt enkelt med god återkoppling 👍🏻
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Bilen är renare nu än när jag köpte den!
Personalen var inte jätte bemötande och gav ganska dåligt med info om hur det går till med servicen och hur lång tid det kommer ta osv. Fick fråga själv hur långtid det kommer ta och om dom har en bil jag kan låna för att ta mig där ifrån. Han i receptionen svarade bara ''Nej'' och var inte så hjälpsam. Men överlag helt okej. Nästa gång kommer jag nog att åka till någon annan verkstad dock.
Tack för att du delar med dig av dina synpunkter. Vi tar med oss det framåt.
Den som inte väljer Mattsons får skylla sig själva!
Bra kommunikation före, under och efter. Hittade och påtalade ett fel som förra verkstaden hade lyckats göra. Reparerade det vi kom överens om och gjorde service. Är nöjd!
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Perfekt från Början till Slut.
Efter att under åtta år ha servat min BMW på annat håll ville jag testa en annan verkstad. Valet föll på Mattssons Auto Center tack vare en trevligt bemötande och seriösa intryck. Själva servicen utfördes superbra med ett tydligt protokoll vilket också kändes seriöst. Att man var uppkopplad till BMWs digitala servicebok var också viktigt för mig. Mycket nöjd!