Jag fick en fantastisk service!
Mattssons Auto Center AB
Välkommen till Mattsons Auto Center, port 1 – din Autoexperten Bilverkstad på Kungsholmen! Vi är en komplett serviceverkstad på Kungsholmen nära Fleminggatan. Vi utför bilservice, felsökning och reparationer på alla bilar oavsett märke och modell och är specialiserade på Volvo. Vi erbjuder bland annat en komplett däckservice...
422 omdömen om Mattssons Auto Center AB
Kundtillvända, enkel bokning och strålande bra resultat
Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.
Bra pris, tydlig information vid offert och trevligt bemötande
Tack för att du valde vår verkstad. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Mycket professionell service och bemötande!
Tack för din feedback! Det är värdefullt för oss att få veta att du haft en bra upplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka.
Skulle justera höger ljusinställning. Kostade 1300, när jag kom till besiktningen så stod ljuset förtfarande för högt. Priset är inte dyrt, det är ocker. Jag fick lösa ljusinställningen själv, så jag betalade för ingenting.
Tack för din feedback. Vi beklagar att ditt verkstadsbesök inte blev som du hade hoppats. Vi rekommenderar att du vänder dig till verkstaden i första hand så att de får möjlighet att hjälpa dig på bästa sätt.
Dom gjorde ett toppenjobb på min Tahoe. Kan varmt rekommendera. Lasse
Stort tack för dina fina ord. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver tas om hand.
Proffsig och på alla sätt bra!
Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service.
Trevligt och proffsigt bemötande.
Tack för ditt fina betyg! Det är alltid roligt att höra att våra kunder lämnar verkstaden med en positiv upplevelse. Vi hoppas att vi ses igen.
Lätt att boka en tid och trevlig personal. Jag bokade en tid för felsökning och service av ESP systemet och dom hittade felet snabbt och gav ett rymligt kostnadsförslag. Bilen blev klar snabbare än tänkt. Ett + för att dom har öppet till kl 18
Tack för att du tog dig tid att lämna din feedback. Det betyder mycket för oss och vi ser fram emot att hjälpa dig vid ett framtida verkstadsbesök.
Snabb återkoppling när jag inte fick svar vid första uppringning. Lätt att boka även som ny kund. Tydligt kostnadsförslag inom en halvtimme. Lätt att hämta bilen på tid som passade mig. Mycket trevlig kundmottagare.
Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.
Mycket bra. Min bil såg ut som ny.
Ett bra bemötande och väl utförd service.
Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omtanke.
Snabb service och tydlig info. Verkstan gav ett gott och seriöst intryck.
Tack för ditt förtroende! Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omsorg.
Trevlig kommunikation även om bilen var borta väldigt många dagar.
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Dina synpunkter är viktiga för oss och hjälper oss att fortsätta utvecklas. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka när det är dags för nästa verkstadsbesök.
“Lämnade in bilen för arbete med bromsarna. Fick snabb tid och tydlig prisinformation och jobbet blev klart inom den tiden som utlovades. Personalen var professionell och trevlig.Allt fungerade som det skulle efteråt. En stabil och pålitlig verkstad.”
Tack för ditt fina betyg! Att du är nöjd med ditt besök är det bästa kvittot vi kan få. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.
Snabbt jobbat och kostnaden lägre än preliminär offert.
Bilen behövde service,ringde då Autocenter där det blev ett väldigt positivt bemötande. Inga problem att få svar på frågor som jag hade. Arbetet med bilen utfördes snabbt. Supernöjd med Autocenter.
Rrevligt och proffsigt. Snabbt oxh informativt. Klarade besiktning. Hälsningar, André .
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vi hoppas att vi ses igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.
Jag gillar inte att enbart ha datorkontakt innan arbetet görs. Väl på Plars fungerade allt väl och tjänsten levererades enligt vår uppgörelse. Rekommenderas!
Ni kan tänkas få ett uttalande i från mig när min upplevelse är komplett, vilket den inte är just nu. I det aktuella ärendet återstår att komma till ett avslut.
Tack för ditt omdöme. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en riktigt bra upplevelse och tar till oss av det du delar med dig av. Vi hoppas få möjlighet att hjälpa dig igen.
Tack för ett fint samarbete Grabbar. Hälsningar ifrån Oss
Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.
Jättebra upplevelse. Kommunikationen kunde ha varit lite smidigare under reparationen .
Tack för din feedback. Vi uppskattar att du berättar om din upplevelse och tar med oss dina synpunkter i vårt fortsatta förbättringsarbete. Varmt välkommen tillbaka.
Trevliga killar. Hjälpsamma. Snabbt och smidigt att lämna däck på förvaring.
Alldeles för dyr felsökning som kom fram till ett jobb de inte kunde utföra.
Tack för din feedback. Dina synpunkter är viktiga för oss och hjälper oss i vårt förbättringsarbete. Kontakta gärna verkstaden så att de får möjlighet att följa upp ditt ärende.
Nyanställd vänlig bra grabb som gjorde ett bra arbete. Vi är klart nöjda!
Väldigt trevliga och duktiga. Jag kommer definitivt att lämna in min bil här igen. Jag har en entusiastbil och det märktes tydligt att grabbarna förstod att dom skulle behandla bilen varsamt.
Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service eller reparation.
Bra service och trevlig personal. Kanske kunde hålla tidsplanen lite bättre. Men absolut ingen fara
Otydlig överlämning av bilen! Ganska dyrt! Men jobbet gjort på bra sätt!
Tack för din kommentar. Vi vill alltid att våra kunder ska lämna verkstaden med en positiv känsla och tar därför din feedback på stort allvar. Välkommen tillbaka.
Trevligt bemötande, snabb respons samt professionell kvalitativ hantering av mitt serviceärende.
Very good and detailed oriented
Enkelt att boka, trevlig service och väl utfört jobb!
Rekommenderas starkt, snabb och proffsig service, trevlig personal, byter aldrig ut dem mot någon annan verkstad!
Ordning och reda, vänliga och kunniga. En perfekt upplevelse till bra pris!
Väldigt nöjd Bilen var i perfekt skick
Trevligt & fint bemötande! Bra service och snabb tid för motorrums tvätt när jag behövde det som allra mest! Extra uppskattat med så flexibel lämning/hämtningstid!
Kanon på alla sätt. snabbt, trevligt, smidigt.
Snabb och bra service. Transparent prissättning. (Bytte halvljuslsmpan).
Bra service och utmärkt utförande på rekonditioneringen.
Trevligt bemötande och bra service
Väldigt trevliga killar som jobbar på Autocenter. Bra mottagande. Bra service och bilen blev som ny. Och det var inga problem att ha bilen kvar lite längre då jag inte hade tid att hämta den precis när den var klar 10/10 Zübeyde
Trevligt bemötande och bra jobbat.
Bra bemötande, trevlig personal, och ett väl utfört jobb.
Lämnade in en mercedes 2021 på service Allt fungerade perfekt som det ska va Tack tack … 🙏
Toppen bra! Fotar fel innan man godkänner . Mycket trevliga och bra service.
Tydlig kommunikation, tydlig arbetsbeskrivning och snabb hantering. Trevligt bemötande och enkelt att boka tid med bra flexibilitet.
Trevligt bemötande. Bra kommunikation.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Vänliga, proffsiga, noggranna. Ett fantastiskt resultat.
Har varit bättre vid tidigare tvättar, men ok.
Vi uppskattar din ärlighet och den hjälper oss att bli bättre.
Hjälpte mig få ordning på fel som Mekonomen orsakat (felmonterad del) men inte kunnat identifiera. Bra bemötande och hjälpsamma. Reklamerade därefter hos Mekonomen som ersatte mig för verkstadsfakturan från Mattssons Auto Center.
Jag är mycket nöjd och fantastisk service!