Mattssons Auto Center AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.6
Få pris & boka Ring 08-651 77 75 Dela

Välkommen till Mattsons Auto Center, port 1 – din Autoexperten Bilverkstad på Kungsholmen! Vi är en komplett serviceverkstad på Kungsholmen nära Fleminggatan. Vi utför bilservice, felsökning och reparationer på alla bilar oavsett märke och modell och är specialiserade på Volvo. Vi erbjuder bland annat en komplett däckservice...

357 omdömen om Mattssons Auto Center AB

Nathaniel G
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Fet service asså, gick snabbt och enkelt

Nina Jennifer W
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Vi kom in med en bil som behövde akut vård på en röd dag och hade kört långa vägar. De tog emot oss snabbt trots att vi egentligen inte var prioriterade och felsökte samma dag och sedan åtgärdade redan dagen efter. Tacksamma eftersom vi bara var på besök. Snabb och gedigen service och riktigt trevlig personal!

Erik Thomas N
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Bra mottagande och förståelse för att jag var tidspressad, snyggt

Ingrid L
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Lätt att komma fram på telefon Bra kostnadsförslag även om de inte tillhör de billigaste Kan inte bedöma kvaliten på jobbet men antar/hoppas att den är bra

Svar från Mattssons Auto Center AB

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Lars Harry H
Skrev om Mattssons Auto Center AB

1:à kontakten Trevligt mottagande, intresserad, lyhörd och handlingskraftig. Telefonkontakt:Lyssnande, flexibel problemlösande Inlämning:Lyhörd, löningsorienterad, smidig Avhämtning: trevligt, varmt, lyhört, Övergripande: Professionellt, personligt, kundvänligt. Excellent genomfört uppdrag TACK!

Karl H
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Bra utfört och allt inom utlovat vad det gäller tid

Ernst B
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Proffsigt och ett trevligt bemötande

Marianne Åkesdotter B
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Otroligt fin bil och oerhört trevligt bemötande!

Tomas E
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Trevligt mottagande. Snabb hantering och ett fantastiskt arbete. Bilen ser ut som ny.

Svar från Mattssons Auto Center AB

Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.

Yeshua Entreprenad A
Skrev om Mattssons Auto Center AB

UTMÄRKT STÖD OCH PROFESSIONELLT LÖSTE PROBLEMET I EN DAG. HÖGST REKOMMENDERAR 👍👌☝️🙏

Kerstin Helena N
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Efter minirecond var bilen som ny

Svar från Mattssons Auto Center AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Helen Elisabet L
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Bilen som ny! Tack för en fin rekond i år igen. Mycket nöjd!

Svar från Mattssons Auto Center AB

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Rolf Algot H
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Trevligt professionellt bemötande! Bra utfört jobb på tid ! Vinterhjulen inlagda i bilen i påsar, allt kändes bra !

Magnus B
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Trevligt bemötande samt rekommendation på nya sommardäck. Inga direkta repor på fälgarna. Tipsar gärna vänner om er helhetssevice. Magnus Bernström

Hans Gunnar V

Snabbhantering, lite byråkrati,

Svar från Mattssons Auto Center AB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Staffan B

Skulle kosta 1096 kr inkl moms men det blev 1400 exkl moms

Svar från Mattssons Auto Center AB

Vi uppskattar din feedback. Våra priser motsvarar den kvalitet vi vill leverera, där utbildade tekniker och godkända reservdelar är en självklar del.

Kent B

Bra bemötande och professionellt

Svar från Mattssons Auto Center AB

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.

Hans Torbjörn J
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Allt fungerade smidigt o enkelt med utmärkt resultat! 😃

Jenils A
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Jättenöjd med eran service och ett bra utförande av arbetet

Ingrid Gunilla Eli A
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Allt var nästan perfekt, förutom att taklampan inne i bilen slagits på (invändig tvätt) och mitt batteri laddades ur, behövde ringa bärgare som kom och startade. Jag såg själv inte att lampan var tänd efter iofs, men ändå. Jag tänder den aldrig själv.

Svar från Mattssons Auto Center AB

Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre!

Kommanditbolaget Bg Eriksson B

Trevligt bemötande Inga oklarheter Synpunkter kvickt fixade

Svar från Mattssons Auto Center AB

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Björn Anders Tageson W
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Bra arbete. Bilen blev i nyskick

Patrik E
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Bra bemötande, inte tillräckligt bra tvätt utsida av bilen.

Svar från Mattssons Auto Center AB

Tack för att du delar med dig av dina synpunkter. Vi tar med oss det framåt.

Annika Maria F
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Hög service och professionellt arbete med rekond.

Svar från Mattssons Auto Center AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Sven Peter A
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Bra service. Snabb återkoppling både på offertförfrågan och info när bilen var klar.

Per David Kristofer A
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Proffsigt trevligt bemötande tydligt kostnadsförslag o snabb återkoppling o service. Kunde bolla olika problem med tydlig återkoppling.

Simon L
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Generellt bra och trevliga killar. Saknas det sista kring detaljer och lite ordning och reda för en 5a. Tips: - inkludera reg-nr i "hämta bilen" smsen så slipper det bli fel - Tillgängligheten per telefon måste bli bättre. Externa svar-tjänsten hjälper inte. Måste kunna få tag i någon på plats om det gäller något kring bilen man lämnat.

Svar från Mattssons Auto Center AB

Tack för din kommentar. Vi tar till oss av dina synpunkter och gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.

Claes Fredrik B
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Enkelt hantering, mycket bra pris och mycket bra minirekond

Sven Göran A
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Då ni beställde fel bränslefilter fick jag bilen först nästa dag.

Svar från Mattssons Auto Center AB

Vi är tacksamma för din feedback och tar till oss det du upplevt.

Leni B
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Jättebra service och trevliga.

Eric William B

Xx̌x̌x̌xxxxxxxxxxxxxxxxxxxcxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Svar från Mattssons Auto Center AB

Vi hjälper dig gärna igen när bilen behöver service eller reparation.

Bengt-Olov N
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Trevlig och proffsig personal. Oljeservice mm utförd på min BMW Z4. Allt helt perfekt gjort.

Luwan H
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Snabba och hjälpsamma. Fixk fel varor från onlinebutik och de löste det på 2 dagar med rätta varor och montering etc. Grymma!

Svar från Mattssons Auto Center AB

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Per S
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Trevliga och svarar snabbt. Lite rörigt vad min bil hade för fel.

Svar från Mattssons Auto Center AB

Vi är tacksamma för din feedback och tar till oss det du upplevt.

Jan C

Trevliga och prisvärda Xxxxxzz

Björn Enar E
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Jag hade höga förväntningar efter tidigare besök och bilen var ändå mycket finare än vad jag tänkt mig. Jag kommer tillbaka!

Anders T
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Fick tid snabbt o felet fixades på två dagar

Krispino M
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Mycket bra tjänst och professionellt personal. Jag är jättenöjd😀

Theodor Thomas Andreas B
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Pålitliga, kunniga och enkla att ha och göra med.

Svar från Mattssons Auto Center AB

Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.

René D
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Bilen fick en tvätt ut/ insidan denna gång. Kunde stolt köra därifrån med en glänsande bil. Mycket trevlig personal.

Svar från Mattssons Auto Center AB

Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.

Marita Å
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Vänligt bemötande, jätteren bil både in- och utvändigt, prisvärt. Vad mer kan man önska!

Raubas A
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Tillgängligt, bra service och ren bil!

Svar från Mattssons Auto Center AB

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Johan R
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Fick ett positivt bemötande och de meddelade att de skulle höra av sig när bilen var klar. Hade bilen inne för en vanlig oljeservice. Jag sa att jag kommer efter jobbet runt 16 och det var inga problem, bilen var klar när jag kom och allt ifyllt och avprickat. Hade en fundering kring kostnaden för byte av däcktrycksgivarna (ej med i service) och fick ett bra svar. Väldigt nöjd med allt, rekommenderas.

Robin Carl Benjamin C
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Toppenbra inget att klaga över

Svar från Mattssons Auto Center AB

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Rolf Christer G
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Enkelt att boka. Jag fick bra hjälp med ombokning av tid pga förhinder. Ringde tillbaka efter missat samtal. Bra service. Trevligt bemötande på plats. Synd att verkstaden ligger så långt hemifrån, för jag skulle definitivt byta till denna.

Thomas S
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Mycket trevlig personal, fint mottagande rent och snyggt i verkstaden, de får framöver ta hand om min fina AMG Mercedes.

Suzanne U
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Trevliga, serviceminded och snabba! Tack.

Suzanne U och Marknadsteamet Autoexperten gillar detta

Kenneth H
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Snabb och bra service. Trevligt bemötande och toppenbra jobb.

Gunnar Tål Bygg & Inredning A
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Bra och snabb service av trevlig personal

Svar från Mattssons Auto Center AB

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad.

Ann-charlott V
Skrev om Mattssons Auto Center AB

Proffsig och korrekt hantering.

Svar från Mattssons Auto Center AB

Tack så mycket! Du är alltid välkommen tillbaka till oss.