Fet service asså, gick snabbt och enkelt
Mattssons Auto Center AB
Välkommen till Mattsons Auto Center, port 1 – din Autoexperten Bilverkstad på Kungsholmen! Vi är en komplett serviceverkstad på Kungsholmen nära Fleminggatan. Vi utför bilservice, felsökning och reparationer på alla bilar oavsett märke och modell och är specialiserade på Volvo. Vi erbjuder bland annat en komplett däckservice...
357 omdömen om Mattssons Auto Center AB
Vi kom in med en bil som behövde akut vård på en röd dag och hade kört långa vägar. De tog emot oss snabbt trots att vi egentligen inte var prioriterade och felsökte samma dag och sedan åtgärdade redan dagen efter. Tacksamma eftersom vi bara var på besök. Snabb och gedigen service och riktigt trevlig personal!
Bra mottagande och förståelse för att jag var tidspressad, snyggt
Lätt att komma fram på telefon Bra kostnadsförslag även om de inte tillhör de billigaste Kan inte bedöma kvaliten på jobbet men antar/hoppas att den är bra
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
1:à kontakten Trevligt mottagande, intresserad, lyhörd och handlingskraftig. Telefonkontakt:Lyssnande, flexibel problemlösande Inlämning:Lyhörd, löningsorienterad, smidig Avhämtning: trevligt, varmt, lyhört, Övergripande: Professionellt, personligt, kundvänligt. Excellent genomfört uppdrag TACK!
Bra utfört och allt inom utlovat vad det gäller tid
Proffsigt och ett trevligt bemötande
Otroligt fin bil och oerhört trevligt bemötande!
Trevligt mottagande. Snabb hantering och ett fantastiskt arbete. Bilen ser ut som ny.
Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.
UTMÄRKT STÖD OCH PROFESSIONELLT LÖSTE PROBLEMET I EN DAG. HÖGST REKOMMENDERAR 👍👌☝️🙏
Efter minirecond var bilen som ny
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Bilen som ny! Tack för en fin rekond i år igen. Mycket nöjd!
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Trevligt professionellt bemötande! Bra utfört jobb på tid ! Vinterhjulen inlagda i bilen i påsar, allt kändes bra !
Trevligt bemötande samt rekommendation på nya sommardäck. Inga direkta repor på fälgarna. Tipsar gärna vänner om er helhetssevice. Magnus Bernström
Snabbhantering, lite byråkrati,
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Skulle kosta 1096 kr inkl moms men det blev 1400 exkl moms
Vi uppskattar din feedback. Våra priser motsvarar den kvalitet vi vill leverera, där utbildade tekniker och godkända reservdelar är en självklar del.
Bra bemötande och professionellt
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Allt fungerade smidigt o enkelt med utmärkt resultat! 😃
Jättenöjd med eran service och ett bra utförande av arbetet
Allt var nästan perfekt, förutom att taklampan inne i bilen slagits på (invändig tvätt) och mitt batteri laddades ur, behövde ringa bärgare som kom och startade. Jag såg själv inte att lampan var tänd efter iofs, men ändå. Jag tänder den aldrig själv.
Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre!
Trevligt bemötande Inga oklarheter Synpunkter kvickt fixade
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Bra arbete. Bilen blev i nyskick
Bra bemötande, inte tillräckligt bra tvätt utsida av bilen.
Tack för att du delar med dig av dina synpunkter. Vi tar med oss det framåt.
Hög service och professionellt arbete med rekond.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Bra service. Snabb återkoppling både på offertförfrågan och info när bilen var klar.
Proffsigt trevligt bemötande tydligt kostnadsförslag o snabb återkoppling o service. Kunde bolla olika problem med tydlig återkoppling.
Generellt bra och trevliga killar. Saknas det sista kring detaljer och lite ordning och reda för en 5a. Tips: - inkludera reg-nr i "hämta bilen" smsen så slipper det bli fel - Tillgängligheten per telefon måste bli bättre. Externa svar-tjänsten hjälper inte. Måste kunna få tag i någon på plats om det gäller något kring bilen man lämnat.
Tack för din kommentar. Vi tar till oss av dina synpunkter och gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.
Enkelt hantering, mycket bra pris och mycket bra minirekond
Då ni beställde fel bränslefilter fick jag bilen först nästa dag.
Vi är tacksamma för din feedback och tar till oss det du upplevt.
Jättebra service och trevliga.
Xx̌x̌x̌xxxxxxxxxxxxxxxxxxxcxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Vi hjälper dig gärna igen när bilen behöver service eller reparation.
Trevlig och proffsig personal. Oljeservice mm utförd på min BMW Z4. Allt helt perfekt gjort.
Snabba och hjälpsamma. Fixk fel varor från onlinebutik och de löste det på 2 dagar med rätta varor och montering etc. Grymma!
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Trevliga och svarar snabbt. Lite rörigt vad min bil hade för fel.
Vi är tacksamma för din feedback och tar till oss det du upplevt.
Trevliga och prisvärda Xxxxxzz
Jag hade höga förväntningar efter tidigare besök och bilen var ändå mycket finare än vad jag tänkt mig. Jag kommer tillbaka!
Fick tid snabbt o felet fixades på två dagar
Mycket bra tjänst och professionellt personal. Jag är jättenöjd😀
Pålitliga, kunniga och enkla att ha och göra med.
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Bilen fick en tvätt ut/ insidan denna gång. Kunde stolt köra därifrån med en glänsande bil. Mycket trevlig personal.
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Vänligt bemötande, jätteren bil både in- och utvändigt, prisvärt. Vad mer kan man önska!
Tillgängligt, bra service och ren bil!
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Fick ett positivt bemötande och de meddelade att de skulle höra av sig när bilen var klar. Hade bilen inne för en vanlig oljeservice. Jag sa att jag kommer efter jobbet runt 16 och det var inga problem, bilen var klar när jag kom och allt ifyllt och avprickat. Hade en fundering kring kostnaden för byte av däcktrycksgivarna (ej med i service) och fick ett bra svar. Väldigt nöjd med allt, rekommenderas.
Toppenbra inget att klaga över
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Enkelt att boka. Jag fick bra hjälp med ombokning av tid pga förhinder. Ringde tillbaka efter missat samtal. Bra service. Trevligt bemötande på plats. Synd att verkstaden ligger så långt hemifrån, för jag skulle definitivt byta till denna.
Mycket trevlig personal, fint mottagande rent och snyggt i verkstaden, de får framöver ta hand om min fina AMG Mercedes.
Trevliga, serviceminded och snabba! Tack.
Snabb och bra service. Trevligt bemötande och toppenbra jobb.
Bra och snabb service av trevlig personal
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad.
Proffsig och korrekt hantering.
Tack så mycket! Du är alltid välkommen tillbaka till oss.