Väldigt trevliga och duktiga. Jag kommer definitivt att lämna in min bil här igen. Jag har en entusiastbil och det märktes tydligt att grabbarna förstod att dom skulle behandla bilen varsamt.
Mattssons Auto Center AB
Välkommen till Mattsons Auto Center, port 1 – din Autoexperten Bilverkstad på Kungsholmen! Vi är en komplett serviceverkstad på Kungsholmen nära Fleminggatan. Vi utför bilservice, felsökning och reparationer på alla bilar oavsett märke och modell och är specialiserade på Volvo. Vi erbjuder bland annat en komplett däckservice...
397 omdömen om Mattssons Auto Center AB
Bra service och trevlig personal. Kanske kunde hålla tidsplanen lite bättre. Men absolut ingen fara
Otydlig överlämning av bilen! Ganska dyrt! Men jobbet gjort på bra sätt!
Trevligt bemötande, snabb respons samt professionell kvalitativ hantering av mitt serviceärende.
Very good and detailed oriented
Tack för ditt fina betyg! Att du är nöjd med ditt besök är det bästa kvittot vi kan få. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.
Enkelt att boka, trevlig service och väl utfört jobb!
Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service eller reparation.
Rekommenderas starkt, snabb och proffsig service, trevlig personal, byter aldrig ut dem mot någon annan verkstad!
Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.
Ordning och reda, vänliga och kunniga. En perfekt upplevelse till bra pris!
Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omtanke.
Väldigt nöjd Bilen var i perfekt skick
Trevligt & fint bemötande! Bra service och snabb tid för motorrums tvätt när jag behövde det som allra mest! Extra uppskattat med så flexibel lämning/hämtningstid!
Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.
Kanon på alla sätt. snabbt, trevligt, smidigt.
Snabb och bra service. Transparent prissättning. (Bytte halvljuslsmpan).
Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.
Bra service och utmärkt utförande på rekonditioneringen.
Trevligt bemötande och bra service
Väldigt trevliga killar som jobbar på Autocenter. Bra mottagande. Bra service och bilen blev som ny. Och det var inga problem att ha bilen kvar lite längre då jag inte hade tid att hämta den precis när den var klar 10/10 Zübeyde
Trevligt bemötande och bra jobbat.
Bra bemötande, trevlig personal, och ett väl utfört jobb.
Lämnade in en mercedes 2021 på service Allt fungerade perfekt som det ska va Tack tack … 🙏
Toppen bra! Fotar fel innan man godkänner . Mycket trevliga och bra service.
Tydlig kommunikation, tydlig arbetsbeskrivning och snabb hantering. Trevligt bemötande och enkelt att boka tid med bra flexibilitet.
Trevligt bemötande. Bra kommunikation.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Vänliga, proffsiga, noggranna. Ett fantastiskt resultat.
Har varit bättre vid tidigare tvättar, men ok.
Vi uppskattar din ärlighet och den hjälper oss att bli bättre.
Hjälpte mig få ordning på fel som Mekonomen orsakat (felmonterad del) men inte kunnat identifiera. Bra bemötande och hjälpsamma. Reklamerade därefter hos Mekonomen som ersatte mig för verkstadsfakturan från Mattssons Auto Center.
Jag är mycket nöjd och fantastisk service!
Snabbt jobbat med gott resultat. Trevligt bemötande. Kommer helt klart snygga till bilen här igen!
Bra. Allt enligt offert. De såg brister som bör åtgärdas. Både positivt och negativt då jag vill kolla med andra innan man accepterar förslagen. Lite dyrt men värt pengarna.
Mycket proffsigt bemötande (Daniel) med snabba svarstider och dialog gällande lösningar.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Hmm, lämnade in min bil för test av A/C kompressor. Vid bokning så tyckte kundansvarig att det kunde vara tryckvakten. Fick besked vid 14-tiden att tryckvakten var trasig men kompressorn var ok. Så jag gav ok att byta tryckvakten och fylla på kylmedel. Vid upphämtning meddelades att vid närmare undersökning var kompressor sönder. Min issue är att jag fick betala för påfyllning AC när rätt åtgärd hade varit att påtala att den kunde vara sönder och då spara mig 2000kr
Det här vill vi ta på allvar och det är viktigt för oss att förstå vad som blev fel. Hör gärna av dig till verkstaden så att vi vet vad vi hade kunnat göra annorlunda.
Snabbt åtgärdatbfel samt bra dialog och trevlig personal.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Lätt att få tid för service. Vänligt och proffsigt bemötande. Snabb service och återkoppling. Mycket nöjd överlag.
Jo det var minirekond och nog var det mini åtgärd, en del smuts var kvar på bilen och inte borttvättat. Nåja killarna var väl okej men jag kommer inte gå dit igen
Vi uppskattar att du tar dig tid att återkoppla, det gör skillnad och hjälper oss att förbättra vår verksamhet.
Bra service. Bra jobb. Pålitlig.
Mycket bra. Både service och bemötande.
Snabba och trevliga, kommer tillbaks!
Min 15 år gamla Saab blev jättefin och de höll den utlovade tiden!
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Snabbt Proffsit Prisvärt Mycket nöjd
Blev väldigt bra bemött. Fick bilen både inkörd och utkörd från verkstaden till gatan. TACK !
Allt var toppen! Servicen bra och min bil blev jättefin!
Bra, smidigt och vänligt bemötande.
Fet service asså, gick snabbt och enkelt
Vi kom in med en bil som behövde akut vård på en röd dag och hade kört långa vägar. De tog emot oss snabbt trots att vi egentligen inte var prioriterade och felsökte samma dag och sedan åtgärdade redan dagen efter. Tacksamma eftersom vi bara var på besök. Snabb och gedigen service och riktigt trevlig personal!
Bra mottagande och förståelse för att jag var tidspressad, snyggt
Lätt att komma fram på telefon Bra kostnadsförslag även om de inte tillhör de billigaste Kan inte bedöma kvaliten på jobbet men antar/hoppas att den är bra
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
1:à kontakten Trevligt mottagande, intresserad, lyhörd och handlingskraftig. Telefonkontakt:Lyssnande, flexibel problemlösande Inlämning:Lyhörd, löningsorienterad, smidig Avhämtning: trevligt, varmt, lyhört, Övergripande: Professionellt, personligt, kundvänligt. Excellent genomfört uppdrag TACK!
Bra utfört och allt inom utlovat vad det gäller tid
Proffsigt och ett trevligt bemötande
Otroligt fin bil och oerhört trevligt bemötande!
Trevligt mottagande. Snabb hantering och ett fantastiskt arbete. Bilen ser ut som ny.
Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.
UTMÄRKT STÖD OCH PROFESSIONELLT LÖSTE PROBLEMET I EN DAG. HÖGST REKOMMENDERAR 👍👌☝️🙏