Mycket bra. Trevlig personal..
Mattssons Auto Center AB
Välkommen till Mattsons Auto Center, port 1 – din Autoexperten Bilverkstad på Kungsholmen! Vi är en komplett serviceverkstad på Kungsholmen nära Fleminggatan. Vi utför bilservice, felsökning och reparationer på alla bilar oavsett märke och modell och är specialiserade på Volvo. Vi erbjuder bland annat en komplett däckservice...
239 omdömen om Mattssons Auto Center AB
Snabb och bra trevligt bemötande
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Alltid hjälpsamma och alltid lika trevliga. Alltid "inga problem - vi fixar det!" Bra!
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Very easy to deal with and charged the price quoted with no hidden extras. Did I get value for money? No idea as I couldn't get anyone else to quote the repair - but the issue was fixed quickly and they were a friendly group of guys to deal with. I'm sure my old car will need more repairs and service in future and I'll be returning.
Thank you! We're so glad you enjoyed your visit with us. You are warmly welcome back when it's time to service or repair your car.
Vänligt bemötande och kompetent personal.
Överlag mycket bra! Flexibelt med att vi kunde lämna in bilen redan sen eftermiddag istället för på morgonen nästa dag (då vår bokade tid var). Informativ återkoppling med text och bild gällande felsökning. Snabbt svar på frågor. Det enda vi saknade var information kring när ungefär bilen skulle bli klar. Men trevligt bemötande av "kundtjänst" när vi ringde och frågade. Något dyrt, men för oss har det varit värt.
Alltid proffsiga och tillmötesgående för kundens behov
Allt fungerade bra - mottagande och upphämtning. Resultatet vid okulärbesiktning bra!
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Mycket bra bemötande, och snabba att fixa problemet med bilen
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Allt fungerade som förväntat!!
Snabb service. Snabba svar på frågor
Auto Center AB är snabba, pålitlga och privärda!
Tillgängligt, vänligt bemötande och snabb service.
Trevligt mottagande, höll tiderna bra och med ett fint resultat
Jag blev väl bemött och däckbytet gick smidigt på ca. 20 min. Jag var mycket nöjd med hur allt hanterades. Mvh Per
Snabb bra hjälp. Trevligt bemötande.
Snabbt däckbyte! Vänligt o bra bemötande!
Dessutom vänliga och serviceminded !!!
Bra service - inget krångel. Proffsiga.
Bra och vänligt bemötande, snabb service. Kommer stt rekommendera er till vänner och bekanta. Svante Wåhlin
Bra service och fint bemötande.
Jag får alltid bästa tänkbara service! Även när jag kom närmare två timmar före bokad tid fick jag hjulbyte utfört omgående. Kan varmt rekommenderas!
Bra service! Tvättade fälgar! Balanserat! Snabb bra bokning!
Smidigt, enkelt, bra utfört och vänligt bemötande. Toppen!
Allt funkade smidigt och snabbt som vanligt.
Jag svarade följande: Jag har anlitat Mattssons Auto Center många gånger under årens lopp.Alltid bra och bestående resultat. Dessutom trevligt bemötande.
Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.
Bra kundbemötande från Kvinnan i receptionen. Tyvärr blev inte den beställda tjänsten utförd på rätt tid vilket ställde till det (Bilen klar kl 16.30 isf 15 ish Kanske borde förseningen uppmärksammats tidigare och då informerats om per sms. Det hade underlättat.för alla.Bh Björn
Fin bemötande och bra reparation, snabbt. Kanske lite för dyrt, men man kan förstå det för Centers läge är centralt.
Trevligt bemötande och bra jobb! Ett minus för otydlig skyltning i garaget, man förstår inte att det är Autoexperten man ska till!
Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.
Snabba, leende och effektiva.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Sbabb bra service av trevlig personal
Vi uppskattar din kommentar och ser fram emot att hjälpa dig på nytt.
Super serviceminded, snabba och duktiga.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Snabbt, kompetent och trevligt.
Snabba och lättillgängliga bra service
Snabb service, enkelt att ha att göra med, bra info.
Bra o snabb hjälp o service. De upptäckte en miss en annan verkstad gjort och påtalade det sant efter överenskommelse åtgärdade det. Högsta betyg om de vore lite billigare men innerstaden innebär ju iofs alltid dyrare hyror o högre priser…
över 5000 kr för att byta en enkelt åtkomlig strömbrytare till elektrisk handbroms! Orimligt!!!
Tack för din feedback. Våra priser speglar att arbetet utförs av utbildade tekniker med rätt kompetens och med rätta reservdelar, något som ger kvalitet och trygghet i längden.
Helt ok. Xxcxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Snabb och bra service. Trevlig personal. Lite för dyrt för bara ett olje och filterbyte dock.!
Vänligt, professionellt och effektivt. Jag kan dessvärre inte bedöma kvalitet på utfört arbete då jag inte är kunnig på området utan litar på att själva utförandet av insatsen är korrekt.
Snabbt och bra däckbyte och trevligt bemötande.
Kompetenta och trevliga. Denna verkstad har mitt fulla förtroende.
Trevlig service och nogrannt genomgången. Bilen blev som ny!
Multiremmen gick av när jag passerade stan ! Ringde Mattssons som hade väntetid ,när dom hörde om mitt bekymmer så kunde jag åka till dom direkt och få hjälp . Allt ser bra ut gällande jobbet . Tack för god service.
Trevligt mottagande Gjorde däckbyte till vinterdäck Efter lite strul med tiden gjordes arbete Snabbt och proffsigt
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Trevliga, trovärdiga och mänskliga
Enkelt och trivsamt, bra service
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Alltid ett trevligt bemötande, alltid ett gott resultat, oavsett vad mitt ärende varit. Bravo!
Bra service av bra personal. Tyvärr lyckades dom inte hitta felet på min bil…..
Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre!
Mycket bra service och helhetsupplevelse 👍
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.