Jag var så tacksam att Max Clean Skåne så snabbt kunde hjälpa till med städningen! Jag skulle in för operation några dagar senare och ville ha en storstädning i två badrum, en hall, ett arbetsrum och ett sovrum. Chefen för Max Clean Skåne AB svarade snabbt på mail, vilket jag uppskattade mycket! Han har ett trevligt bemötande, är seriös och mycket noga med att kunden ska vara nöjd med arbetet! Det var två anställda som kom och skulle städa. De kom senare än väntat eftersom de hade kört från Kristianstad. Men när de väl kom hade de ett trevligt bemötande, och städade fint!
5.0
3 omdömen om Max Clean Skåne AB
Sedan starten hos Reco 2026
Svar från Max Clean Skåne AB
Tack Malin! Kul att du är nöjd med oss! Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss igen om du behöver hjälp i framtiden. Med vänliga hälsningar, Max Clean Skåne AB
Max Clean Skåne AB
Mycket bra jobb av dom, städ och allt var bra.
Svar från Max Clean Skåne AB
Hej Gubran, Stort tack för ditt fina omdöme och för förtroendet att anlita Max Clean Skåne AB. Vi är glada att du är nöjd med vårt arbete. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss igen om du behöver hjälp i framtiden. Med vänliga hälsningar, Max Clean Skåne AB
Max Clean Skåne AB
Fantastisk personal, noggranna, blev jättefint, jag är 100% nöjd. Tusen tack.
Svar från Max Clean Skåne AB
Tack Åsa för dina fina ord. Det är precis så vi vill att våra kunder ska komma ihåg oss😊