Snabb och proffsig hjälp då vi hade stopp i avloppet! Kan varmt rekommenderas!
Mcb Spolservice
MCB Spolservice har sina rötter i byggbranschen, där vi under 90-talet arbetade som egenföretagare under många år. År 2004 tog verksamheten en ny riktning när vi investerade i vår första spolbil för fasadtvätt. Kort därefter fick vi en förfrågan från en fastighetsägare om hjälp med avloppsspolning – ett uppdrag som blev starten...
51 omdömen om Mcb Spolservice
Sedan starten hos Reco 2026
Snabbt på plats och utförde arbetet "lyckat".
Bra och snabb avhjälpning när vi hade stopp i avloppet!
Träffade inte dem men de gav en bra förklaring på vad det kan vara för fel i rören.
Snabba, duktiga. Ett riktigt bra bemötande.
Snabb service, löste problemet snabbt.
Enkelt och smidigt, och inte upplevt några problem efter spolningen
Enkel kontakt. Utförde jobbet prickfritt
Hej…. Det blev precis hur bra som helst💪👌 Mycket bra personal,och lätt att få tid att få åtgärdat mitt problem.. Väldigt bra och smidigt att få kontakt med… Rekommenderas starkt.. Mvh Roffe
Dom löste mitt problem. Snabb service.
Mycket trevliga och kunniga, då vi behövt hjälp några gånger med ett krånglande avlopp i en fastighet. Snabb service så dessa rekommenderar jag varmt, kommer att anlita dem igen när nöden kräver🙂
Snabb hjälp och bra service. Även bra diskussion kring gamla avlopp.
Kunniga och mycket trevligt 👍
Professionellt bemötande och stort kunnande fixade mitt stopp i avloppet. Tack!
Snabba, prisvärda och professionella. Bokade filmning av avloppet på fredagen och gick det filmat på måndagen.
Dem ville lura på oss en offert.
Enkla att ha att göra med ! Bra o snabb hjälp !
mycket bra hög servicenivå, att rekommendera
Inga konstigheter. Bra bemötande, kom på utsatt tid och löste problemet.
Trevligt bemötande med snabb service. Bra återkoppling efter utfört arbete.
Vi är väldigt nöjda med hjälpen från MCB Spolservice! De kom snabbt, var professionella och trevliga genom hela arbetet. De spolade vårt avlopp effektivt och förklarade tydligt vad problemet var samt hur de löste det. Man märker att de har stor kunskap och bryr sig om kunden. Arbetet utfördes noggrant och allt lämnades rent och snyggt efteråt. Rekommenderas varmt till alla som behöver hjälp med avlopp och spolservice!
Helt okej bra jobbat trevliga personer,Åke
Snabb service och bra kommunikation
Otroligt professionella. Ställer alltid upp och löser problemet. Kan starkt rekommendera detta företag.
Snabb o effektiv service rekommenderas
Snabba professionella och trevliga.
Vi har anlitat företaget tre gånger och alltid fått väldigt snabb service och ett oerhört trevligt bemötande. Dels när vi haft stopp i ledningen och dels när vi gjorde relining av vår gamla utslitna avloppsanläggning.
Jag har anlitat dem två gånger och alltid blivit väl bemött och de har otroligt duktig och kompetent personal. De har varit mycket bra på att informera och passa tider och ger bra och kompetenta råd. Jag har anlitat dem för att spola avlopp i förebyggande syfte och det har fungerat mycket bra och det är rent och snyggt efter att dom är klara. Jag kan starkt rekommendera dem!
Det bästa service som jag har fått i mitt hus jag är så tacksam för deras hjälp och stöd 👍
Mycket trevligt bemötande! Proffsigt arbete! Rensning avloppssystem. Kan rekomederas.
Snabb och effektiv service, bra dialog kring arbetet samt bra tips för att förebygga stopp av olika slag.
Bra och snabb hjälp. Har bra grejor och bra erfarenhet!
Mycket bra service. Professionell och kunnig personal - dessutom mycket trevliga. Rekommenderas starkt!
Snabb service och perfekt resultat.
Gick snabbt och bra. Tog inte många minuter att fixa avloppet. Kom på avtalad tid. Vänligt bemötande
Snabb och proffsig hjälp. Kontaktar dem igen om behov uppkommer.
Proffsiga, snabba och trevliga! Tack MCB Spolservice :)
Dom var snabba och effektiva, dom städade även upp efter sig när dom var klara.
Trevligt bemötande och kunnig personal.
Snabb service och kunnig personal.
Mycket bra service och stort kunnande.
Gott bemötande, lätta att nå och snabbt på plats!
Funkade hur bra som helst. Proffsiga och trevliga tack för hjälpen!
Bra och snabb service, trevligt bemötande och rimliga priser
Bra bemötande och snabb och bra service.
Snabba ut, bra kommunikation och en rimlig prisbild. Tack för hjälpen!
Snabbt och effektivt. Bra jobbat.
De löste mitt problem utan några som helst konstigheter. Kommer absolut ringa mcb igen ifall jag får stopp!
Proffessionellt och kunnigt. +++
Väldigt nöjd med allt från första samtalet till rensning av mitt avlopp.