Bästa bilverkstad i Köping. Klarade av att hitta och laga ett fel som ingen annan kunde lokalisera eller reparera. Tacksam!
Fa Car Service AB
Välkommen till FA Car Service – din Autoexperten Bilverkstad i Köping! Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att hålla din bil i toppskick, inklusive bilservice, AC-service, reparationer och felsökning. Vi erbjuder montering av dragkrok och installation av motor- och kupévärmare och däcktjänster som däckbyte och förvaring...
52 omdömen om Fa Car Service AB
Alltid trevligt bemötande och bra service. Snabbt, enkelt och de anstränger sig för att spara pengar åt kunden och inte göra jobb i onödan.
Byte av bromsskivor runt om och belägg åkt 20 mil höger fram bromsskiva kokhet ringde verkstaden dom sa kör mer mil kan gå till sig annars skulle jag höra av mig....trodde verkstaden kollade att hjulen rullade bra efter rep...
Alltid trevligt bemötande och väldigt kunniga. Fixar allt!
Fantastiskt kundbemötande och hjälpsamma
Bra! Och alltid snabb service samt bra och trevlig personal!
Snabbt och bra utfört arbete . Vänligt bemötande. Arbetet innebar utbyte av avgasrör
Tom gör ett grymt bra jobb i Köping
Fungerar jättebra. Förutom att jag fick vänta 1 1/2 timma innan de börja med min bil.Då jag sagt när jag beställde att jag skulle vänta kvar då jag kommer från annan ort och inte vill köra andra bilar ( lånebil) så tyvärr blev det lite lång väntan, skulle vara där 9.30 och tog den kl 11.Annars allt jättebra.Tidigare ggr gått smidigt.
Alltid bra och kunnig personal
Snabb hantering, bra bemötande.
Snabb prisvärd service. Bra bemötande.
Jag gjorde en service på min Jaguar hos Fa Car Service AB och fick låna en bil under tiden. Allt fungerade smidigt och professionellt. Servicen höll hög kvalitet och bemötandet var trevligt. Jag är mycket nöjd och kan absolut rekommendera dem vidare.
Bra bemötande o väldigt trevlig personal Tack för hjälpen !
Jag blir alltid bra bemött och får svar som känns väldigt tillförlitliga. Snabb och bra service, behöver aldrig vänta på att få en tid.
Alltid bra service och snabbt hanterat.
Trasig AC fixad hos Autoexperten I Köping . Fick ett kostnadsförslag som visade sig bli betydligt lägre, då inte alla delar behövde bytas. En ärlig verkstad som månar om sina kunder. Bästa bemötandet alltid.
Trevlig personal glada å goa. Ställer upp när det är akut
Trevligt bemötande i telefon. Snabba åtgärder på min bil.
Jag blev bemött på ett professionellt och trevligt sätt. Jobbutförandet på service och hjulinställning verkar ha sköts ordentligt och känner skillnad på hjulinställningen så bra betyg.
Bra service och trevliga och kunniga.
Trevligt bemötande och snabbt utfört jobb
Din recension gjorde vår dag, tack för att du valde oss! Vänligen Autoexperten
Okej och snabbt samt förklarande.
Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre. Vänligen Autoexperten
Snabb service och trevlig personal.
Tack så mycket! Du är alltid välkommen tillbaka till oss. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Bra service och trevliga grabbar, bytte slavcylindern till bilen. Snabbt, smidigt och betydligt billigare än andra firmor. Blir det återkommande problem, är grabbarna ett självfallet val till att fixa skiten =)
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Som vanligt mycke nöjd med hjälpen jag får Alltid trevlig personal Lämnar inte min bil någon annan stans
Trevlig personal Bra utförda jobb
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. mvh Autoexperten
Jätte bra och seriös verkstad. Bra bemötande på telefon och live i butik.
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Hälsningar, Autoexperten
Bra och trevligt bemötande. Fixar det man kommit överens om.
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt. Med vänllig hälsning Fa Car Service
Trevlig personal och gjorde ett bra jobb med våran bil. Billigt och bra.
Bra bemötande och snabb service
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar verkstaden
Alltid lika duktiga och trevliga👍
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Alltid lika bra och snabba när det behövs. Kanonbra service 😊
Bra service samt färdiga enligt tidsplan.
Tackar för ett bra jobb!😎👍🏽👊🏽
Toppen nöjd med service och trevlig personal 😀
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan
BAra bra.helnöjd! Återkommer nästa service.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan
Kör fungerade bra med allt Bemötande o service o reparationen
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan
Alltid mkt bra service och tillmötesgående
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan
Snabb koll då min bil började krångla innan långresa
Trevligt bemötande snabb service
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänliga hälsningar från verkstan
Bra jobbat trevlig personal 👍
Awesome, reliable and good customer care. Good workmanship with expertise.
Thank you for your kind words. Have a nice day, best regards.
Alltid trevligt bemötande och snabb service
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan
Riktigt bra verkstad. Bra bemötande och bra service!
Bra mottagande av personalen Bra förklarade av problem med bilen
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Både ris o ros. inte att ordna de fel som hittades ( ej avtalat) Under rep
Ditt omdöme hjälper oss att bli ännu bättre. Vi är måna om nöjda kunder. Vänliga hälsningar från verkstan
Mycket bra bemötande och mycket bra service som dom utförde på husbilen.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Alltid bra bemötande, snabb och bra service..
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan
One of the best work shop in the county. Keep dig and working good.
Thank you so much and welcome back!