Ingen mekaniker som är kunnig där, väldigt pengar fokuserade.
Fa Car Service AB
Välkommen till FA Car Service – din Autoexperten Bilverkstad i Köping! Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att hålla din bil i toppskick, inklusive bilservice, AC-service, reparationer och felsökning. Vi erbjuder montering av dragkrok och installation av motor- och kupévärmare och däcktjänster som däckbyte och förvaring...
236 omdömen om Fa Car Service AB
Vi ber om ursäkt för att ditt verkstadsbesök inte var som du hade förväntat dig. Vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda. Vi tar med oss din feedback.
Löste vårt problem på ett mycket bra sätt Trevligt mottagande, tacksam för hjälpen 🙏
Bra bemötande och snabb service!
Fick vänta flera dagar för att dom beställde fel delar. Ingen hyrbil under tiden. Fick också 2 kostnadsförslag men blev dyrare ändå
Tack för din ärliga återkoppling. Vi tar med oss din feedback.
Perfekt service och mottagande som vanligt! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Service med byte av kamrem. Fick tid snabbt fast jag var helt ny kund. Kände genast förtroende och upplevde offerten som mycket rimlig.Trevligt, tryggt, informativt bemötande både per telefon och vid lämnande/hämtande av bilen. Bilen var snabbt klar och det var bra att genast få ett SMS. Vid lämnandet var det gott att på anslag se att kund vidtalas innan utökad service/reparation utförs. Klart uttalad trygghet som uppskattas. Jag tror svaret redan visar vad jag uppskattar hos en bilfirma. Direkt kommunikation om pris och...
Lika bra gjort som alltid! Rekommenderas varmt!
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Inga problem trevligt bemötande
Alltid ett positivt bemötande på Autoexperten i Köping! Priserna är rimliga och de försöker aldrig lura på en något. Väljer Autoexperten alla gånger. Guldstjärna till er!! ⭐️
Trevlig bemötande och bra service
Mycket bra bemötande. De levde upp till våra förväntningar. Små reperationer.
Hade inte bokat tid men problemet löstes ändå snabbt på plats. Trevligt bemötande som alltid.
jag hade felsökning men det gick bra och jag nöjd
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Vänligt bemötande. Bra service
Fa Car service är alltid tillmötesgående och gör ett utmärkt arbete. Kan varmt rekommendera denna verkstad!
Vi är glada att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig framöver.
Mycket bra! Snabb.
Very good. Good booking system. Good work. Good reception.
Jätte bra service och väldigt tillmötesgående personal, Bara Positivt!
Trevlig personal med snabb och bra service. Ringde och återkopplade inför inlämning av bilen.
Svårt att få någon att svara, ringde flera gånger. Fick snabbt hjälp när jag till slut kom fram. När jag skulle hämta bilen, stod personen och pratade i telefon, helt klart ett privat samtal, jag fick vänta flera minuter innan personen bad att få ringa upp. Verkligen oproffsigt! Jag har nu förstått att det är svårt att få tag i er på telefon.
Tack för din kommentar. Vi hör dig och vi ska se över vad som brustit och hur vi kan förbättra det framåt.
De är alltid trevliga och vill hjälpa till. Känns som de bryr sig om sina kunder och inte bara vill tjäna pengar på oss. Så kan varmt rekommendera dem.
Önskar mig ett bättre bemötande, än vad jag fick. 1) Jag fick info från personal vad service och annat skulle kosta, innan service skulle åtgärdas. 2) Dock stämde inte de siffrorna när bilen blev klar. Jag tycker att jag som kund har rätt att få veta exakta utgifter på servicen.Om något ändras vill jag få uppgifter om det uppstår extra utgifter. 3) Jag kände mig inte inkluderad, utan exkluderad. 4) Mekanikern tog beslut utan att kontakta mig för att fråga om de ska åtgärda annat fel som uttäcktes. Jag kände mig överkörd,...
Tack för att du delar med dig av dina synpunkter. Vi tar med oss det framåt.
Trevligt bemötande och snabb service
Alltid trevligt bemötta både telefon och när man kommer dit. Denna gång gällde det byte av däck, sommar till vinter. Snabbt och bra gjort. Även trevligt bemötande i receptionen eftersom vi väntar under under tiden
Alltid lika bra bemötande. Smidigt med tidsbokning och information om tidaspekt när jobbet är klart!
Smidigt och enkelt från beställning till utförande av service.
Tack för att du tog dig tid att skriva en recension, det betyder mycket för oss.
Jättebra! Trevligt bemötande och ringer när en när det är något.
Vi vill gärna förstå mer om vad som kunde gjorts bättre.
Alltid bra service och trevlig personal
Alltid mycket Bra bemötande av Tom. Utmärkt arbete!!!! 😊😊😊👍👍👍
Trevlig personal och väldigt serviceminded
Alltid trevligt och vänligt bemötande, hade min bil på service och däckbyte
Mycket bra service trevlig personal som man alltid kan lita på
Upplever ett professionellt bemötande och bra service.
Jag fick ett bra bemötande av personalen vid service!
gick bra och fick bra bemötande
Trevligt bemötande och snabb service
Tydligt vad som gjorts med bilen. Trevligt bemötande.
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Jag har under flera år lämnat in mina bilar till denna firma och aldrig varit missnöjd med varken bemötandet eller arbetet. Såklart har något litet missats någon gång men då har dom alltid vart snabba att åtgärda det, men väldigt få gånger under alla år jag anlitat dom. Speciellt så kommer jag ihåg när jag fick ett pris på ett arbete som gick snabbare än vad som räknades på till mig och då drog man också av på priset då arbetet gick snabbare än beräknat. Då värnar man om sina kunder vill jag tycka och ser tungt på långsiktiga...
Snabb hjälp med min bil och trevligt bemötande
Bra bemötande. Hoppas på att servicen är lika bra utförd.
Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!
Trevlig personal bra och snabb service
Alltid trevliga och prisvärda. Återkommer
Mycket bra och trevligt bemötande, enkelt att få en offert. Har lämnat min bil en gång tidigare till Fa Car Service AB och efter det tillfället kändes det bra och att kontakta dem även vid detta tillfälle kändes naturligt.
pålitlig verkstad till ett bra pris!
Fantastiskt bra bemötande personal kunniga och oerhört duktig personal ställer upp och hjälper till med allt dom kan och deras kunnande är verkligen enastående
Alltid bra service och personal
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Alltid trevligt bemötande. Gör riktigt bra jobb och håller utlovade färdigtider. Pålitliga!
Fick bilen servad och tips på kommande reparation - bra bemötandec
Bra pris. Snabbt och korrekt, Sms när klart.
Mycket bra service och trevlig personal