Svaneholm Bil och Motor AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.9
Få pris & boka Ring 033-29 47 10 Dela

Välkommen till Svaneholm Bil och Motor AB – din Autoexperten Bilverkstad i Svaneholm! Vi är din verkstad för bilservice, reparationer, däckservice, felsökning och bromsbyten oavsett märke och modell på din bil. Vi erbjuder också AC-service, batteritest och batteribyte samt installation av dragkrok och motor- och kupévärmare....

125 omdömen om Svaneholm Bil och Motor AB

Thomas Kristian H
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Mycket bra snabbt och smidigt

Sune Henry E
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Inte första besöket. Alltid bra bemötande och tillsynes proffsiga jobb.

Svar från Svaneholm Bil och Motor AB

Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.

Senad R
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Bra bemötande bra priser rekommenderar till alla!

Sara Jennie H
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Fantastisk service, snabbt och smidigt

Börje Roland H
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Har vid flera tillfällen reparerat bilen och flera däckbyten och flera servisar alltid blivit vänligt bemött av all personal och allt utfört till belåtenhet.

Marianne Linnéa L
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

En fin upplevelse med ett fint bemötande bra information

Svar från Svaneholm Bil och Motor AB

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Elin Sofia L
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Gott bemötande och hög kompetens hos dom anställda.

Ellen Kristina J
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Jättenöjd, trevligt bemötande och bra hjälp

Svar från Svaneholm Bil och Motor AB

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Lars Göran T
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Jättebra och trevligt bemötande och inte minst bra utförda arbeten. Högsta rekommendation.

Sisko Kyllikki L
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Jätte bra service och trevlig personal

Sjöströms El I Borås A
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Ett gott team med god kunskap och erfarenhet. Kan verkligen rekommendera denna verkstad. Petter.

Karl Åke Algot J
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Hugo är toppen att ha att göra med! Bra jobb och är mån om att du ska få värde för pengarna. Har även mina däck i deras däckhotell och det är både smidigt och har funkat klockrent.

Bill Roger B
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

De gjorde det bra. Dvs det man såg! Resten också tror jag! Jättebra bemötande! Det duger gott det! De kunde dock hämtat mej i bil också! Obs skämt!

Asta Inger Kristina H
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Alltid tydliga vad dom har gjort med bilen snabba å vänliga

Evy Margreth B
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Mycket bra, hjälpsam och serviceinriktad personal. Kanonställe!

Svar från Svaneholm Bil och Motor AB

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Anna H
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Trevliga och seriöst bemötande!

Jonas Pär-Gunnar L
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Mycket bra bemötande och bra utförande på jobbet

Svar från Svaneholm Bil och Motor AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Per Anders M

Enkelt proffsigt vänligt bemötande!👍

Åsa Therése A
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Alltid nöjd efter att bilen har varit på denna verkstaden. Trevligt mottagande och snabba på sitt jobb.

Kerstin Martha S
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Alltid ett tryggt och fint bemötande, och mycket trevlig personal m.a.o TOPPEN,,,,👍

Andreas Ari Johanne P
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Väldigt trevligt bemötande av personalen!

Sandra S
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Bra och snabb service 👍🏼 Trevlig och hjälpsam personal!

Lena Annika L
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Alltid bra service hela vägen

Simon Andreas J
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Kanonbra! Kvalité, tryggt och härligt bemötande

Anna Susanne H
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Snabbt och effektivt arbete. Jag är nöjd

Oskar Karl Gunnar B
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Bra bemötande och fick stor hjälp med att lösa krånglande låsmuttrar.

Barbro Ingeborg Rosemari H
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Alltid bra service och trevligt bemötande.

Jan-Erik Morgan B

Trevlig personal. Snabb leverans

Per-Åke Kenneth M
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Alltid bra service och har tider snabbt. Mycket nöjd

Grethe Elisabeth R
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Vi har varit där 3 gånger och det känns bra, vi är nöjda med allt.

Pernilla Susanne A
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Bra härliga killar, trevligt bemötande. inga problem med att ringa och fråga om de sätter på vinterdäcken i samband med servicen. Det är service det!

Svar från Svaneholm Bil och Motor AB

Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.

Monica Birgitta G
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Som alltid bra service och bemötande!!

Inger Birgitta S
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Alltid lika bra bemötande och pålitlig service

Bo Erland Ingemar L
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Jag har alltid blivit väl bemött. Servicen är perfekt har man sagt en tid så är bilen klar. Man får förtroende när allt som utlovats stämmer. Jag kan bara ge positiva omdömen. Dom får 5+ i betyg

Gun Lisbeth R
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Mycket trevliga hjälpsamma och duktiga anser jag.

Lars Erik A
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Bra o snabbt jobb! Och mycket trevligt o service inriktat bemötande! Jag är toppen nöjd. Hälsningar Lars Arvidsson

Svar från Svaneholm Bil och Motor AB

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Åke P
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Som vanligt när man lämnar bilen för rep.hos Svaneholm Bil helt perfekt . Man får klart besked vad som behöver göras vad det kostar o uppstår något hör dom av sej direkt .

Lars Roger W
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Mycket bra service och snabb reparation

Jan-Olof Johan A
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Alltid vänligt bemötande oc vänliga samt snabb service

Mathias Ingemar W
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Alltid utmärkt service av Hugo och gänget

Bengt Göran J

På en skala 1 - 10 En Tolva, Toppenkillar👍

Svar från Svaneholm Bil och Motor AB

Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation

Benny Michael A
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Kunde ta i mot bilen och fixa den snabbt.

Johan Lars Rune H
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Superbra service till ett vettigt pris!

Roberth Elof T
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

En riktigt gammal hederlig verkstad. Trevlig personal, hittar alltid lösningar tillsammans med kunderna som blir mest kostnadseffektivt. Kan varmt rekommendera denna. /Roberth

Jessica Catryn Eli S
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Väldigt bra bemötande väldigt nöjd med jobbet!! Snabbt och smidigt!

Agneta Carina J
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Bra bemötande och bra service. Allt fungerade bra.

Anne-Marie Birgitta L
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Trevlig personal. Bra bemötande.

Lars Sune Peter K
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Som vanligt kanonservice o informativt innan under och efter processen.

Robert Alexander B
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Bra snabb service och trevligt bemötande

Janina Jeanett S
Skrev om Svaneholm Bil och Motor AB

Snabba och trevliga! Bra priser!