Wedins Bilservice

Wedins Bilservice

• Badge2025
4.9

Välkommen till Wedins Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Ullånger! Vi erbjuder ett brett utbud av verkstadstjänster såsom bilservice, bromsservice, felsökning och batteritest samt batteribyte. Vi erbjuder däckservice med däckbyte, förvaring av dina hjul på vårt däckhotell, däckomläggning och däckförsäkring. Vi utför...

67 omdömen om Wedins Bilservice

Karin Maria S
Skrev om Wedins Bilservice

Kanonbra service och vänligt bemötande!

Jan Olof N

Alltid ett vänligt bemötande altid bra jobb. 5 plus

Stefan S
Skrev om Wedins Bilservice

Trevligt och proffsigt å bra gjort

Svar från Wedins Bilservice

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Jan Stefan H
Skrev om Wedins Bilservice

Magnus är suverän. Jag är nöjd.

Svar från Wedins Bilservice

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Agnes Astrid Linnea M
Skrev om Wedins Bilservice

Snabb service och proffsigt bemötande!

Svar från Wedins Bilservice

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Lars Mikael S
Skrev om Wedins Bilservice

Äntligen ett företag som inte bara kryssar i vad som kanske är kontrollerat, utan verkligen gör en total genomgång och åtgärdar funna svagheter efter överenskommelse med kund.

Lennart Torsten V
Skrev om Wedins Bilservice

Är bilägare sen slutet av 50 -talet Anlitade Wedins Bilservice första gången för snart 15 år sedan och gör så fortfarande Ordning och reda,fint bemötande och väl- mående bilar vad kan man mer begära ?

Knut Tommy S

Toppen. Bra service och rådgivning. Humana priser vi ät jättenöjda

Nils Roger S

Proffsigt utfört. Mycket vänligt bemötande

Karl Johan H
Skrev om Wedins Bilservice

Väldigt trevlig och bra service

Leif Magnus E
Skrev om Wedins Bilservice

Trevligt kundmöte och ett bra utfört arbete

Leif Johan L

Trevligt och proffsigt bemötande

Oscar Erik V
Skrev om Wedins Bilservice

Perfekt service! Här blir bilen väl omhändertagen. Fin och ren verkstad som gärna gör det där lilla extra för kunden. Rekommenderas!

Stig Roger F
Skrev om Wedins Bilservice

Du får ett bra bemötande och bra förklaringar vad som är åtgärdat. Blir tillfrågad om det upptäckts fler saker som behöver åtgärdas.

Fredrik Christopher L
Skrev om Wedins Bilservice

Snabbt , prisvärt och trevlig personal

Degerfors Maskintjänst A
Skrev om Wedins Bilservice

Bra och kunnig hjälp har jag fått där.

Karin Inger B
Skrev om Wedins Bilservice

Mycket bra jobb gör Magnus! Nära och bra verkstad!

Matts Leon V
Skrev om Wedins Bilservice

Kynnig. En snygg verkstad som man kan lita på.

Carl Thomas N
Skrev om Wedins Bilservice

Bästa servisen på många år, utöver servicen så har man felsökt och fixat, upplyst mig om mycket. Inga konstigheter. Min bästa rekommendation, be Magnus så löser det sig.

Erik Robin Å
Skrev om Wedins Bilservice

Trevligt bemötande ordning och reda på grejerna städat och fint i verkstan 👍

Carina Birgitta N
Skrev om Wedins Bilservice

Bra service, trevligt bemötande.

Raja Bruno Andreas N
Skrev om Wedins Bilservice

Mycket bra. Kompetent personal.Rena och fina lokaler

Svar från Wedins Bilservice

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Tage Stefan D
Skrev om Wedins Bilservice

Det var snabb och kunnig service även ett trevligt bemötande.

Annika Cecilia Ö
Skrev om Wedins Bilservice

Bra bemötande, bra jobb och bra pris.

Johan Matteus V
Skrev om Wedins Bilservice

Magnus har bra koll på min bil och jag är trygg med att hans bedömning är riktig av om något ytterligare behöver åtgärdas eller inte. Service och lagningar har alltid utförts på ety bra sätt.

Kjell Jonas N

Kund vänlig korrekt bedömning

Ingrid Jessica T
Skrev om Wedins Bilservice

Alltid bästa tänkbara service.

Valther A R
Skrev om Wedins Bilservice

Jätte bra och smidig upplevelse

Nordhydraulic A
Skrev om Wedins Bilservice

Hög servicenivå, snabb hantering och framförallt en världsklass leveranstid.

Johan Olof Martin L

Alltid bra hos Wedins Bilservice

Margareta H
Skrev om Wedins Bilservice

Blir alltid bra bemött och alltid blivit nöjd med jobbet🌞

Rut Berit Kristina V
Skrev om Wedins Bilservice

Byte av givare. Vänligt bemötande av ett proffs.

Christer V
Skrev om Wedins Bilservice

Bra utfört arbete och bra bemötande rekommenderas

Sabine Viktoria Elise J
Skrev om Wedins Bilservice

En fantastisk bilverkstad. Personlig och trevlig. Han gör ett noggrant arbete.

Elin Lena Maria Ö
Skrev om Wedins Bilservice

Bra utfört arbete, bra tips om vad som är på gång med bilen. Trevliga och helt rätt i pris!

Gunnar Stefan E
Skrev om Wedins Bilservice

Bästa service du kan få! Rekommenderas!

Gunhild Elisabet Å
Skrev om Wedins Bilservice

Mycket trevlig och infårmerar om åtgärder till bästakostnad på reparation och bra jobb. ..

Svar från Wedins Bilservice

Så roligt att höra att du är nöjd, det är precis det vi vill. Vi ser fram emot att möta dig igen när det är dags att serva eller laga bilen. Mvh Autoexperten

Siv Katarina B
Skrev om Wedins Bilservice

Mycket bra bemötande. Kunnig reparatör. Prisvärd lagning.

Svar från Wedins Bilservice

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Mvh Autoexperten

Lars Erik S
Skrev om Wedins Bilservice

Alltid serviceinriktad, kunnig, engagerad och professionell.

Svar från Wedins Bilservice

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Lars Fredrik Göran E
Skrev om Wedins Bilservice

Professionellt bemötande av bilägare och likaledes professionell hantering av bilen.

Svar från Wedins Bilservice

Vi blir så glada av att läsa din feedback, tack för att du delar med dig!  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Thomas Lennart S
Skrev om Wedins Bilservice

Trevligt bemötande och ett bra jobb.

Bo Stefan E
Skrev om Wedins Bilservice

Bra jobb, hjulinstäölning, genomfört!

Svar från Wedins Bilservice

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Olov Mats-Göran Ö
Skrev om Wedins Bilservice

Fantastisk service mycket bra service

Svar från Wedins Bilservice

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Hans-Olof B
Skrev om Wedins Bilservice

Mycket bra bemötande.Beställde ett avgassystem på onsdag fick det på torsdag.

Svar från Wedins Bilservice

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Karin Ulrika Elisabe F
Skrev om Wedins Bilservice

Magnus är en väldigt duktig och pålitlig bilmekaniker

Svar från Wedins Bilservice

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Hans Paul B
Skrev om Wedins Bilservice

Ordning och klara besked jobbet utfört proffsigt utan några klagomålen från mej kan rekommendera Wedins Bilservis

Svar från Wedins Bilservice

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Gerd Ann-Sofi V
Skrev om Wedins Bilservice

Perfekt i alla avseenden! Kan inte vara mera nöjd.

Fredrik Bengt Gunnar T
Skrev om Wedins Bilservice

Väldigt bra service och bemötande, rakt igenom. Toppklass!

Svar från Wedins Bilservice

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Mvh Autoexperten

Britt Ingrid N
Skrev om Wedins Bilservice

Blir alltid bra bemött på Wedins Bilservice Lever alltid upp till förväntningarna och får alltid bra service

Svar från Wedins Bilservice

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten

Jan-Eric N
Skrev om Wedins Bilservice

Känns tryggt att lämna bilen till verkstaden för reparationer och service , mycket bra kundkontakt. XC 60 ägaren.

Svar från Wedins Bilservice

Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!