Inga problem. Det gick smidiigt. Tackar.
Mekonomen Huddinge Centrum
Här hos oss på Mekonomen Bilverkstad i Huddinge AB (MBV Huddinge) servas och repareras bilar av alla märken, nya som gamla. Eftersom alla Mekonomenverkstäder alltid använder originalreservdelar och följer biltillverkarens servicerekommendationer, gäller din nybilsgaranti. Din servicebok stämplas med MBV Huddinge vilket ger dig...
687 omdömen om Mekonomen Huddinge Centrum
Sedan starten hos Reco 2013
Mycket proffsigt och supertrevligt bemötande. Förväntade mig inte att allt skulle gå så snabbt och smidigt. Fick hjälp med att släcka en tvåa på besiktningen. Sällsynt trevlig personal. Jag återkommer när min gamla rishög behöver vård igen. ♥️
Snabbt proffsiga och trevligt bemötande
Mycket trevligt bemötande. Fick en känsla att servicen blev korrekt utförd. Kommer att återkomma när det behövs igen
Effektiv bokning för tid veckan efter. Flexibelt genomförande. 2:an släcktes däremot inte. Ny tid för efterkontroll behövdes. // Mitsubishi asx
Mycket bra bemötande, av kundmottagaren. Tycker de gjorde vad jag kunde förvänta mig. Bilreparation, och de utförde arbetet på ett bra sätt! Sammantaget är jag helt nöjd!
Trevligt bemötande! Gjorde en stor service. Bra pris! Hoppas den blev bra gjord!
Trevlig personal, snabb lämning med dokumentation. Färdiga i god tid.
Bra bemötande med tydlig information och återkoppling. Snabb service.
Bokade med kort tidsram. Bra pris och trevligt bemötande
Mycket bra service! Trevlig och tillmötesgående personal och snabb och bra fixat när de släckte Volvons 2:a.
Jag lämnade bilen för besiktning och att släcka 2 st tvåor, strålkastarna justering och positionsljus både höger och vänster ur funktion. Jag hör inte av verkstan på hela dagen. När jag ringer sent på eftermiddagen får jag besked att bilen inte var klar, trots löfte om att den skulle vara det då jag behövde bilen tidigt på morgonen dagen efter. Jag hämtade bilen trots att den inte var klar. Jag kommer aldrig lämna någon bil på Mekonmen igen, jag borde fått kompensation, jag fick betala hela beloppet
Hej Lasse, tack för din kritik. Den är viktig för oss. Jag håller med dig om att vi borde återkopplat dig. Denna kommentar kommer jag ta upp på nästa personalmöte för att diskutera om vad som gick snett med just din bil och hur vi ska förbättra oss i kommunikationen med kund nästa gång. Det var bra att du hörde av dig till oss så du kunde hämta ut din bil så att du kan använda den i helgen. Med vänlig hälsning Jeanne Céwe, verkstadschef
Mycket bra bra bemötande bra service
Bra bemötande i både telefon och i butik. Fick vänta ett par dagar på reserv delar, men när dom väl dykt upp blev jag uppdaterade och sedan tog det bara några timmar innan bilen var redo att hämtas!
Mycket bra bemötande vid tidsbokning. Mycket bra bemötande vid inlämning. Mycket bra hantering av arbetsuppgiften att byta bromsskivor och bromsklossar fram och bak. Mycket bra hantering av meddelande att bilen var färdig och klar för hämtning,
Som förstagångskund, helt suveränt bemött av alla! Förvånandsvärt lågt pris! Bilen fixad jag helt nöjd! Byte hjulskifte , bromsrör bak å återbesiktning! Återkommer vid behov! Häls Björn Bergman
Bytte flexrör på ett bra och smidigt sätt. I stället för dyrt märkesmaterial som skulle innefatta halva avgassystemet i onödan, valde man billigare standard produkter.
Super nöjd! Min favorit bilverkstad! Snabbt och enkelt!
Proffesionell och noggrann redogörelse för jobb och kostnader
Trevliga o kunniga personal jag rekommenderar de starkt
Blev vänligt bemött. Bra lånebil. Bra utförd reparation av bromsar på bilen.
Snabb service och trevlig personal
Bra service och information om vad som behövdes göras på bilen.
Bra bemötande. Bra service
Hade min bil inlämnad under flera veckor och de löste till slut problemet med det var dåligt med återkoppling under tiden. De vet dock vad de sysslar med och var alltid trevliga att prata med.
Bra service men synd att de inte lämnar garantier på alla jobb.
Mycket trevlig personal men litet långsam hantering av reparation.
Sen leverans men bra bemötande
Alltid trevligt bemötande, proffesionella, prisvärda !
Hade problem med en maskin så tog lite extra tid. Men de löste de suveränt med en lånebil under tiden
Snabbt hjälp och bra pris rekommenderar varmt.
Mycket bra och snabb service. Trevlig bemötande.
Trevlig bemötande och bra utfört arbete på begärt jobb
Snabb, vänlig och sakkunnig service väl värt det högsta betyget!
Mycket gott bemötande och snabb service
Inget att klaga på. Bra bemötande, kunnig personal verkar det som.
Dom upptäckte ett problem utöver det jag lämnade in bilen för och det gick som tur va snabbt att få fram delar till samt åtgärda. Är riktigt nöjd med bemötandet från personalen
Mycket bra service 👍👍snabb och proffsig 😀😄😀
Bra och trevligt bemötande från personalen
Bra och snabb service som vanligt
Jag blev bemött väldigt bra de gick igenom vad som ingick i 2000 mila service. Mycket nöjd.
Proffs ut i fingerspetsarna. Jag blev super nöjd.
Jättebra mycket info och väldigt smidigt
Jag är nöjd med bemötandet och mottagandet hos Mekonomen Huddinge Centrum. Jag testar på deras däckhotell-tjänst där man har ett fast pris för 1200 kr / säsong. Däckskiftet kunde göras omgående medan jag väntade i receptionen.
Förmodligen ok verkstad men usla på att återkoppla status/fördröjning etc på inlämnad bil.
Toppen på alla sätt och vis! Rekommenderar starkt.
Bra verkstad trevlig personal höll utlovat pris
Jag blev väl bemött, såväl vid lämning som hämtning av bilen. Reparationen av bilens A/C tog litet längre tid än förväntat, men det hade jag inget problem med.
Mycket proffissionellt och trevligt bemötande. Hade 2or på besiktningen. Stag av fram höger hjul, Bromslok som låg på bakhjul varav det vänstra däcket blivit helt förstörd så däckbyte på alla fyra hjulen till allrounddäck samt byte av stötdämpare. Mycket nöjd med arbetet killarna gjort.
Verkar pålitliga och servicevänliga