Trevligt bemötande , Mycket kunnig personal, Humana och mycket intressanta priser. Mycket väl utfört arbete.
Mekonomen Huddinge
INFO: Vi har flyttat till nya fräscha lokaler på Huddingevägen 305 (samma byggnad som Svenska Motorkompaniet). Tidigare låg vi i Huddinge industriområde. Här hos oss på Mekonomen Bilverkstad i Huddinge (MBV Huddinge AB) servas och repareras bilar av alla märken, nya som gamla. På alla Mekonomenverkstäder används uteslutande...
1210 omdömen om Mekonomen Huddinge
Sedan starten hos Reco 2013
Hade lediga tider när jag behövde (inom 2-3 dagar) felsökte och lagade min AC på två dygn. Supersnabba, hjälpsamma, trevliga & prisvärt. Otroliga utan strul. Tack!
Bra upplevelse och bra service 👍
Mycket bra service Visade och förklarade bra Är super nöjd
Jättesnabb och bra service! Vi är supernöjda!
Trevligt bemötande och snabb hjälp!
Jättebra och snabbt, bra priser också
Väldigt bra förklaring vad som skulle ske, och vilket pris…
Snabb, proffsig och trevlig service. Smidigt!
Tydlig bokning med kostnadsuppskattning. Bilen återlämnades med åtgärder utförda, tillsammans med goda råd. Ordningsamt och prydligt. Förbättringsförslag: Komplettera bokningsprocessen med angivande av tid/dag för återlämnande.
Snabbt och smidigt. Mycket bra bemötande.
Fantastiskt fint bemötande och när jag förklarade att jag måste vänta på stationen tog dom in bilen direkt trots att jag annars skulle fått vänta kanske flera timmar. Felet var en varningslampa gällande passagerarens krockkudde som fått en 2:a på bilbesiktningen. Serverades kaffe och kunde lämna stationen efter 20 minuter . Mycket trevlig personal och snabbt svar när jag ringde ang. mitt ärende.
Trevlig personal med snabb service. Borde ansöka hosTrafikverket att få "släcka" 2:or från bilbesikting i samband med åtgärd!
Utmärkt service och stora ansträngningar för att hjälpa mig.
Utmärkt bemötande trots fullt schema. Fick hjälp med hjulbalansering snabbt och smidigt.
Så trevliga! Och snabba. Och tålmodiga med mina ”dumma” frågor 😁
Bra bemötande, fick tid snabbt, bra återkoppling.
Mycket hjälpsam personal, läste det jag ville ha hjälp med snabbt och smidigt
Very quick service and nice clarification on what was wrong with the car.
Snabbt och säker utvärdering av felet. Hoppas det stämmer! Dock är priset för felsökning väl saftigt.
Personalen gjorde allt dom kunde för att fixa min hastighetsmätare. Trots att delar bara finns begagnade nu mer hos VW.
Snabb och bra service kommer snart igen
Lätt att få en tid snabbt Bra bemötande och välgjort jobn
Bokningen gick trögt. Hur bra servicen är utförd kan jag inte uttala mig om då jag har kört bilen endast 2 km efter att jag hämtade den. Det blev lite dyrare än sagt men det är OK om bara servicen är bra!
Mycket bra och trevligt bemötande
Grymt bemötande, mycket kunnig.
Kunniga och trevliga Förklarade utförligt
Underbart bemötande. Hjälpsamt
Uselt de har höga priser och är oärliga.
Trevlig personal och bra bemötande
Bra kundbemötande och snabb service!
Jag är så nöjd och också tacksam med servicen.
Mycket hjälpsamma och snabb service!
Bra information om bilens status.
Snabbt och bra hanterat. Trevlig personal
Jag är mycket nöjd med besöket. Trevligt bemötande i receptionen, lämnade bilen tidigt, fick ett kostnadsförslag på reparationen, byte av bromsok och belägg, som jag accepterade och bilen var klar strax efter lunch, så mycket bra tidsmässigt.
Motorlampa började lysa påväg till jobbet.ringde mekonomen på huddingevägen angående felsökning.fast dom inte hade tid.så va dom snälla och klämde in mig under dagen.det kallas service ! Kommer att fortsätta med er när det är dax för årliga service.ännu engång tack
Mycket Bra service En professionell verkstad.
Fint bemötande!.....kunde boka en snabb verkstads tid
Ny bekantskap. Positivt! Saknar närhet till lokaltrafik.
Väldigt tillmötesgående och kunde hjälpa med allt samt kunde svara på alla frågor
Helt ok, ganska bra och trevlig personal.
Trevligt mottagande och bra service.
Smidigt med bokning, inlämning och hämtning. Tydlig kommunikation.
Jättetrevligt och fint bemötande av personen i ”kassan”. Som okunnig kände jag mig omhändertagen. Tack!
Trevlig bemötande när jag behövde byta avgassystem. Jag fick låna en hyrbil de dagarna som bilen var på verkstad. Det underlättade väldigt mycket för mig.
Saknade genomgång av vad som gjorts.
Jag skulle beställa tid för däckskifte. Blev glatt överraskad när de tog hand om det direkt och bad mig sitta ner och ta en kopp kaffe under tiden. Höjden av god swrvice. 🙏Tack🎶
Snabbt och smidigt, trevlig personal