Mekonomen Huddinge

Mekonomen Huddinge

www.mekonomen.se
  • BadgeFiveYears
4.5

INFO: Vi har flyttat till nya fräscha lokaler på Huddingevägen 305 (samma byggnad som Svenska Motorkompaniet). Tidigare låg vi i Huddinge industriområde. Här hos oss på Mekonomen Bilverkstad i Huddinge (MBV Huddinge AB) servas och repareras bilar av alla märken, nya som gamla. På alla Mekonomenverkstäder används uteslutande...

832 omdömen om Mekonomen Huddinge

Sedan starten hos Reco 2013

Margita Christin I
Skrev om Mekonomen Huddinge

På Mekonomen Huddinge är bemötandet lika exemplariskt som kompetensen och leveransen. Vilka sjyssta och proffsiga medarbetare! Här känner jag mig trygg med att de gör allt de kan för att hjälpa mig,. Med målet att få mig att vilja fortsätta vara deras mer än nöjda kund. De satsar på en långsiktig relation som bygger på tillit, respekt och vettig prissättning. Jag rekommenderar dem varmt! Glad och tacksam hils Margita

Edward T
Skrev om Mekonomen Huddinge

Trevlig personal och bra service

Yousif A
Skrev om Mekonomen Huddinge

Väldigt dåligt. Jag fick betala 1750 kr för ingenting blev av med bilen i 2 dagar men ändå bilen belv inte fixat

Kukkola A
Skrev om Mekonomen Huddinge

Jätte trevliga, kanonsnabba och ett bra jobb.

Hüseyin E
Skrev om Mekonomen Huddinge

I used this service for a mechanical problem in my car, the problem solved, thanks.

Ditte F
Skrev om Mekonomen Huddinge

Trevligt bemötande snabb service!

Eva L
Skrev om Mekonomen Huddinge

Bra, men dyrare än andra verkstäder som jag har använt tidigare

ADROC BYGG & TAK AB R

Bra… Ddddddddddddddddddddddddddddddd

Sven W
Skrev om Mekonomen Huddinge

Snabbt att hitta datum för service. Bra bemötande.

Daniel H

Trevliga! Tänker på kundens situation

Jose A
Skrev om Mekonomen Huddinge

Mycket höga priser, det var inte så bra, bara för en felsökning kostade det mig 1700 kr, det är inte bra

Acumo A
Skrev om Mekonomen Huddinge

Hittade ny tid på plats vilket uppskattas mycket.

Mats E

Snabbt, proffsigt, prisvärt...

Fredrik M
Skrev om Mekonomen Huddinge

Otroligt bra bemötande och proffsig reparation av min hjulbult som hade gått av på mitten. De fick loss den och fixade dessutom plastkåpa som var trasig under bilen. Jag kommer definitivt tillbaka om bilen strular igen!! 5/5!!

Ald A
Skrev om Mekonomen Huddinge

Mycket trevligt och professionellt bemötade!

Kacper M
Skrev om Mekonomen Huddinge

Bästa kundbemötande jag har varit med om på väldigt länge! Killen som satt bakom disken är en riktig stjärna som är väldigt behjälplig samt kunnig på det han gör. Jag fick den hjälpte som jag behövde samt allt gick super smidigt. Väldigt nöjd! Tusen tack!

Siv N
Skrev om Mekonomen Huddinge

Mycket trevlig personal och förtroende ingivande. Fick tips att min, eller bilens, kamremnmen har lite sprickor. Rekommenderade mig att kontakta Citroën för att visa upp bilen. Kamremmsbyte 72 månader och en himmla många mil. Absolut inte dags nu. Lätt och enkelt att få tid för service på min Citroën Tack

Leif S
Skrev om Mekonomen Huddinge

Mekonomen noterade, fixade och bytte batteri i min Peugeot samma dag som jag ringde trots att batteriet inte fanns på verkstan. Kan det göras bättre?

Ljungholms A
Skrev om Mekonomen Huddinge

Trevlig personal proffsigt och kunnande

Per S
Skrev om Mekonomen Huddinge

Snabb och bra service. Fick tid med kort varsel och kylaren som var trasig utbytt.

Malin J
Skrev om Mekonomen Huddinge

Bra uppdaterad medan bilen var inlämnad. Trevligt bemötande och väldigt hjälpsamma!

Gareth L
Skrev om Mekonomen Huddinge

Very impressed with the service from Mekonomen.

Rasmus L
Skrev om Mekonomen Huddinge

Service minded! Inget att klaga på.

Hans E
Skrev om Mekonomen Huddinge

Bara positivt.. Theo är rätt man att fronta kunden .

Peter T
Skrev om Mekonomen Huddinge

Eftersom jag lämnade in bilen med två fel, och bara ett fixades delvis och det andra inte alls är jag rätt missnöjd.

Harald S
Skrev om Mekonomen Huddinge

Ett väldigt trevligt och professionellt bemötande. Jag fick hjälp att byta positions ljus fram även fast jag inte hade bokat tid i förväg och chansade med att åka och fråga kl.07.00 på morgonen. Lampan slutade fungera på hemresan och jag hade besiktningstid tvådagars senare, så det blev lite akut. Men det var inga problem, bilen var redan klar på tidiga eftermiddagen. Mycket nöjd med allt och högsta betyg rakt igenom.

Lotta C
Skrev om Mekonomen Huddinge

Trevlig personal . Är alltid hjälpsamma.

Carl C
Skrev om Mekonomen Huddinge

Fantastiskt bra service från start till slut. Mycket trevliga killar

Rolf Ö
Skrev om Mekonomen Huddinge

Bra och proffsigt bemötande vid bokningen och korrekt prisuppgift direkt i första samtalet. Kunde boka tid under semesterperioden betydligt tidigare än hos andra verkstäder (Mekonomen och andra). Smidig inlämning av bilen och reparationen klar på mindre än fyra timmar.

Hans Michael Ö
Skrev om Mekonomen Huddinge

Jag har alltid använt mig av Mekonomen. Bra mottagande, enkla att ha att göra med, alltid nöjd med jobben dom utför.

John L
Skrev om Mekonomen Huddinge

Mycket bra bemötande och professionellt

Dany C
Skrev om Mekonomen Huddinge

Fick absolut det bästa service en kund ska ha

Per A
Skrev om Mekonomen Huddinge

Bra synd att det tog en hel dag att byta en kontakt till släpkärran men det kanske berodde på att det var ett garanti ärende

Niklas H
Skrev om Mekonomen Huddinge

Bra och proffsigt bemötande, och de höll både tid och kostnadsram vid vårt servicebesök av vår Aixam mopedbil.

Amanda U
Skrev om Mekonomen Huddinge

Fick hjälp snabbt och smidigt.

Team77 A
Skrev om Mekonomen Huddinge

Bästa stället att lämna bilen på

Anna L
Skrev om Mekonomen Huddinge

Trevligt bemötande. Jag upplever att bilservicen är bra gjort.

Erik L
Skrev om Mekonomen Huddinge

Super flexibla och bra bemötande.

Alf D
Skrev om Mekonomen Huddinge

Vänligt och proffesionelt bemötande gjorde att jag trots problem med bokningsystemet är helt nöjd med besöket.Tack!

Yvonne R

Bra bemötande Trevlig personal nogranna

Happy A
Skrev om Mekonomen Huddinge

Service av Renault skåpbil. Bra och trevligt bemötande.

Stefan A
Skrev om Mekonomen Huddinge

Fantastiskt trevligt bemötande vid ankomst till Verkstaden. Snabb åtgärd och återkoppling när allt var klart. Mycket nöjd kund efter detta besök.

Kristian L
Skrev om Mekonomen Huddinge

Lämnade in bilen för att motorlampan lyste. De bytte lambdasonden. När jag hämtar bilen låter den som värsta raggarbilen. De har då bankat och knackat för felsökning för att hitta fler fel på bilen så att flexröret åkt isär. När jag inte vill att de ska laga de så kallade fel de hittat för 18000 kronor säger de att den lät så där när de körde in bilen i verkstaden. Enligt mig kan den inte gått sönder av att stå på parkeringen tills inkörning i verkstaden. Mekaniken hävdar att han bara "tittat" men saker lossnar inte av blickar....

Mikaela J
Skrev om Mekonomen Huddinge

Snabbt, smidigt och flexibelt!

Siv G
Skrev om Mekonomen Huddinge

Himla trevlig receptionist som inte bara bemöter på ett trevligt och proffsigt sätt utan även verkar väldigt kunnig. Supertrevlig upplevelse att få bilen lagad

Sami A
Skrev om Mekonomen Huddinge

mycket bra mottagning och service. kunniga och pålitliga personal

Örjan Å
Skrev om Mekonomen Huddinge

Utmärkt bemötande - för mig signalerade Mekonomen ”lågbudget”. Nu tänker jag kvalitet istället.

Rudolf S
Skrev om Mekonomen Huddinge

Blev, i min okunnighet, omkullsnackad till åtgärder som jag sen i efterhand ( tyvärr ) förstod kostade mej 30-40% mer än andra verkstäder. Trodde inte det var möjligt att ett så etablerat företag som Mekonomen kunde göra så. Man lär sej ju, men det kostar. Själlöst och Svindyrt! Aldrig mer Mekonomen!

Sara S
Skrev om Mekonomen Huddinge

Besviken. Till att börja med hade verkstaden tappat bort min bokning, så när jag körde dit kunde de inte ta emot den. Blev förvånad när jag fick höra att det kostade över 1700 kr att felsöka (en låst broms) och att ingen del av detta skrevs av när vi sen valde att reparera bilen. Felsökning och byte ett ok och belägg bak samt torkarblad kostade över 13000. Måste säga att det var en bra bit över vad jag räknat med, men man får skylla sig själv när man inte kollar upp på förhand. Bemötande av personal var dock bra.

Anna F
Skrev om Mekonomen Huddinge

Trevliga och tydliga, allt enligt förväntan.