Min bil startade inte & verkstaden tog emot min bil samma dag. De beställde ett nytt startbatteri och nu fungerar allt perfekt! De är väldigt trevliga och professionella. Jag rekommenderar dem varmt.
Mekonomen Huddinge
INFO: Vi har flyttat till nya fräscha lokaler på Huddingevägen 305 (samma byggnad som Svenska Motorkompaniet). Tidigare låg vi i Huddinge industriområde. Här hos oss på Mekonomen Bilverkstad i Huddinge (MBV Huddinge AB) servas och repareras bilar av alla märken, nya som gamla. På alla Mekonomenverkstäder används uteslutande...
1117 omdömen om Mekonomen Huddinge
Sedan starten hos Reco 2013
Bra överlag - Trevligt bemötande 👍
Jag haft jätte bra bemötande, tycker att du var trevlig och väldigt professionellt. Tack för råd som du gav till mig
Det var bra det gick fort och det var trevlig service
Bra kundbemötande trots problem med mycket sjukfrånvaro hos personalen.
Snabbt smidigt enkelt. Trevligt bemötande
Trevligt och ärligt bemötande. Ansträngde sig extra för att verkligen hitta grundorsak till felet och fixa det.
Bra och trevlig personal. Snabbt och enkelt att beställa och få servicen utförd. Personalen gör ett rent och bra arbete. Rekommenderar killarna och tjejerna i Huddinge!!
Bra bemötande! Trevlig personal!.....…
Väldigt professionella och bra mottagande och visste vad jag behövde
Proffsigt. Fick bra råd om fortsatt service.
Mycket trevligt bemötande… 👍👍
Alltid trevliga kunniga och gör det lilla extra
Kom lite sent men det var inte ngt problem.
Pålitliga och kunniga. Riktigt bra service
Bra kommunikation, snabb service
Trevligt bemötande och kunnig personal.
Nöjd. Trevlig personal. Snabb diagnos och fix. Kände mig inte skalperad av priset.
Mycket trevlig personal, och jag är mycket nöjd med arbetet.
Trevlig man i receptionen. Snabb återkoppling!
Lätt att boka, trevligt o kompetent bemötande!
Jättebra service och bemötande! Kändes tryggt!
Trevliga och proffsiga. Tack så mycket! ☺️
Så bra det kan bli! Trevlig, kompetent personal som gjorde precis vad de skulle.
Bra service, bra bemötande, snabbt och effektivt. Bra utfört arbete. Riktigt nöjd så, men att efter omfattande däck-kostnader pga punktering, inte fått de nya däcken luftade, nästan helt tomma på luft, med stor risk att råka ut för samma skador och punktering igen, upplevdes riktigt dåligt, och sänkte betyget mycket. En liten detalj, men kunde gått illa. Fick köra mkt försiktigt till närmaste mack för att fylla upp däcken rätt.
Good service . Nice people. Everything good . Recomand
Trevliga kunniga toppen bemötande
Trevlig personal och bra service!
Jättetrevliga samt tydlig i sin kommunikation. Jag känner mig mycket bra bemöt och omhändertagande i mitt ärende.
Nöjd med receptionen och resultatet. Men, jag fick vänta alldeles för länge. Satt däroch väntade. i 3-4 timmar.
Snabb & bra hjälp på drop-in tid!
Snabb service, bra bemötande, väl utfört jobb.
Trevligt bemötande. Bra återkoppling
Fantastisk service och snabbt utfört!
Bra information om vad som var fel!
Snabb och proffsig service dagen innan julafton.
Helt ok, snabba och stämde av kostnaden med oss som kund innan dom utförde jobben, dock lite dyra…
Lämnade in bilen för reparation, men verkstan kunde inte reparera skadan pga av en kodning krävdes från Audi. Jag fick ändå betala fullt pris på en felsökning 2000 krsom jag inte hade någon nytta av. Fick betala samma felsökning igen på verkstan som kunde hjälpa mig med reparationen. Jag kan tycka att mekonomen borde reducera kostnaden om de inte kan hjälpa kunden. Hur ska man kunna veta när man kan lämna bilen på reparation hos mekonomen om man riskerar att få samma svar. Dvs betala för en felsökning utan reparation. Andra...
Fick snabbt en tid och bra service.
Snabb och bra service. Tackar.
Mycket vänligt och kompetent bemötande. Är så glad över den fina hjälp jag fick med min trasiga bil. Högsta betyg!
Bilen var inlämnat för byt av en parkeringssensor bak. Fick bilen tillbaka med bakkamera som sitter inte fast och visa inte bild klart, handtag panel känns inte fast samt inre baggage lucka panel klipps trasig. vet inte alls varför man vill komma åt denna området då sensor var lätt att kommer till under bilen i stötfångaren bak.
Trevligt bemötande och snabb hjälp.
Bra servning av min Kia. Trevlig personal
Bäst i alla test !super nöjd kund verkligen
Toppen Fick Snabb hjälp Bra och kunnig personal
Suveränt omhändertagande. Vi blev bärgade till Mekonomen, på torsdagen. fredag el. måndag skulle någon ringa och berätta vad felet var. På måndag vid 10 ringde en mek och sa att en eloktronikmodul hade sagt upp sig. Ny kunde anlända på torsdag och det gjorde det. Vi hämtade bilen på fredag 12/12
Snabb och bra service. Mycket nöjd.
Trevligt bemötande, ingav förtroende.
Mycket trevligt bemötande och snabb hjälp!