Mekonomen Majorna

Mekonomen Majorna

www.mekonomen.se
  • BadgeSixYears
4.6

Välkomna till Mekonomen Majorna! Våra kompetenta mekaniker hjälper er gärna. Vi har det senaste inom IT och teknik. Vi reparerar och servar de flesta bilmärkena oavsett om du har en gammal eller ny bil. Hos oss på Mekonomen Majorna får du dessutom alltid 3 års garanti på reservdelar när du servar din bil hos oss. Varmt välkommen!

998 omdömen om Mekonomen Majorna

Sedan starten hos Reco 2015

Lars Magnus Henry S
Skrev om Mekonomen Majorna

Togs emot samma dag och fick hämta bilen samma dag

Bernt P
Skrev om Mekonomen Majorna

Trevligt bemötande. Snabb och effektiv reparation. Bra pris.

Erik A
Skrev om Mekonomen Majorna

Smidiga. Man brukar få tid snabbt och de är ofta klara redan på förmiddagen. Sällan fri prissättning. De håller sig till Mekonomens (centralt satta) prislista för olika arbeten

Kerstin R
Skrev om Mekonomen Majorna

Snabbt svar och snabb service med nya vinterdäck när jag behövde det.

Carl B
Skrev om Mekonomen Majorna

Bra kommunikation innan och efter att arbetet var klart.

Pär A
Skrev om Mekonomen Majorna

Fick snabbt hjälp och de gjorde ett bra jobb men de var duktiga på att ta betalt och det luktade cigarettrök i bilen när vi hämtade den

Lena B
Skrev om Mekonomen Majorna

Bra mottagande o service, mycket nöjd,

Bo Tyrone K
Skrev om Mekonomen Majorna

Bra jobb ; Sjukt högt timpris !

Milla S
Skrev om Mekonomen Majorna

Bra! Fixade det de skulle och hittade ett till fel de erbjöd att fixa

Carl B
Skrev om Mekonomen Majorna

Snabb respons och bra jobb.

Ann L
Skrev om Mekonomen Majorna

Dåligt bemötande, tvärt och fåordigt. Läste inte bokningen, bokat för reparation och service och skulle ringa med offert för reparation. Ringde aldrig utan skrev att bilen var färdig att hämtas. När den hämtas är bara service utförd och inga av de problem vi bokade reparation för. Mekanikern ber oss boka ny tid trots att han menar att ett av problemen kan han inte fixa. Dålig slapp kommunikation, helt onödigt att vända sig till den verkstan när vi ändå måste boka ny tid nån annanstans.

Lars V
Skrev om Mekonomen Majorna

Han sa 1100 kr på morgonen men tog 1261 kr. När jag påtalade det sa han bara att det kostade mer. Korthuggen i tonen, inte en verkstad jag går till igen. Bättre att vara tydliga med att priset är ungefärligt eller inte lova något pris alls.

Katarina L
Skrev om Mekonomen Majorna

Direkt kontakt, tid utan problem. Flexibelt och bra bemötande. Mycket nöjd, tack gänget! Katarina med Toyotan

Annika Birgitta M
Skrev om Mekonomen Majorna

Bilen blev servad snabbt och smidigt, för det pris som angetts i appen. Trevligt och serviceinriktat bemötande. Jag fick möjlighet att lösa betalningen via telefon innan hämtning, vilket tidsmässigt var en fördel för mig.

Charbel R
Skrev om Mekonomen Majorna

Bästa bilmekaniker stället i stan

Ann B

Alltid vänligt och professionellt har varit stamkund i över 40 år

Riham Å

Hjälpsamma och lösningsfokuserade.

Lars Thomas N
Skrev om Mekonomen Majorna

Snabba och kunniga trevligt bemötande!!!

Filip N
Skrev om Mekonomen Majorna

Snabba och trevliga samt bra service

Ingela A
Skrev om Mekonomen Majorna

Mycket trevligt bemötande Hjälpte mig snabbt i en besvärlig situation Lätt att hitta, inget letande i industriområde

Eva B
Skrev om Mekonomen Majorna

Snabbt och bra utfört. Bra bemötande!

Joakim J
Skrev om Mekonomen Majorna

Jättebra service med tydlig info och trevligt bemötande!

Nathalie L
Skrev om Mekonomen Majorna

Svarar knappt på tilltal och förvänta dig inte ett leende eller låga priser. Men gjorde jobbet snabbt och bra. Valde dom mest för att jag råkar bo i närheten.

Novak I
Skrev om Mekonomen Majorna

Väldigt professionell personal! Snabbt och enkelt

Barbro F
Skrev om Mekonomen Majorna

Fick snabb tid och bilen blev klar på 4 timmar. Lätt att hämta och lämna. Rekommenderas varmt.

Vera Marianne A
Skrev om Mekonomen Majorna

Besviken.Det jag bokat blev inte av.

Svar från Mekonomen Majorna

Hej du har lämnat bilen på service, vilken vi har gjört .Jag ringde dig om prisförändring på grund av tändstift. Bälten hade funkat. Jag är ledsen att du är inte nöjd, men vi kunde inte göra mer. Mvh Mekonomen

Karl E
Skrev om Mekonomen Majorna

Mycket hjälpsamma och trevlig personal!

Hulda G
Skrev om Mekonomen Majorna

Detta är en verkligt pålitlig verkstad och hjälpsam även under hektisk nyårshelg.

Luka Hrvoje L
Skrev om Mekonomen Majorna

Jag är väldigt nöjd med Mekonomens service. Lämnade bilen på morgonen och redan innan lunch var den färdig. Trevligt och professionellt bemötande.

Anton H
Skrev om Mekonomen Majorna

Snabbt och enkelt till rimligt pris

Ana V
Skrev om Mekonomen Majorna

I booked online with a confirmed price of 3,126.63 SEK to replace the front brake discs and pads. I compared prices at other Mekonomen workshops and they were almost identical (±100 SEK), so I chose this location for convenience. The workshop carried out exactly the service that was quoted, with no additional work. Despite this, I was charged 3,817 SEK. When I questioned the difference, the staff stated that the original quotation was incorrect and required me to pay the higher amount. The final price did not match the...

Karin J
Skrev om Mekonomen Majorna

Otroligt service inriktade och personliga. Behövde hjälp snabbt och det tillmötes gicks. Tusen tack

M
Skrev om Mekonomen Majorna

Väldigt bra upplevelse fick jag av min service. Bra bemötande av kvinnan i receptionen och tydling information om hur servicearbetet hade gått. Behövde sedan lite hjälp med att hitta var de parkerade min bil och då var hon snäll och gick ut och vägledde mig. Jag tycker också att servicen var utförligt gjord men ändå rätt så snabb, tog bara några timmar. Tack så mycket //Tobias

Per W
Skrev om Mekonomen Majorna

Bra, kundtjänsten var väldigt hjälpsam. Sen när de ringde upp fixade de tid och kom med bra pris

Anna V
Skrev om Mekonomen Majorna

Väldigt bra service, allt gick snabbt och smidigt!

Inga Christina L
Skrev om Mekonomen Majorna

Nöjd. Felet åtgärdades snabbt o till rimlig kostnad.

Personuppgiften S

Snabb service. Trevlig personal

William Anthony O
Skrev om Mekonomen Majorna

Smidigt och bra bemötande av personalen

Ewa A
Skrev om Mekonomen Majorna

Snabbt o smidigt gick det och dem hade tid direkt under dagen när jag fråga om de kunde hjälpa mig att kränga av gamla däck på fälgar som ska renoveras. Bra upplevelse!

Karin O
Skrev om Mekonomen Majorna

Helt enkelt väldigt nöjd med bemötande och service.

Gerd S
Skrev om Mekonomen Majorna

Lämnade in bilen på service. Trevligt bemötande och inga konstiga tillägg när det gäller en vanlig service. Om det gäller andra märkestypiska problem får man vända dig till en märkesverkstad.

Eva B
Skrev om Mekonomen Majorna

Trevligt bemötande av kunnig och serviceinriktad personal. Med vänlig hälsning, Eva

Lars J
Skrev om Mekonomen Majorna

Bra tillgänglighet och snabb service

I
Skrev om Mekonomen Majorna

Bra och snabb service. Trevligt mottagande.

Jan S
Skrev om Mekonomen Majorna

Snabb bra och sympatisk service

Johanna G
Skrev om Mekonomen Majorna

Bra service och bemötande. Lätt att få kontakt och få jobbet gjort

Alf B
Skrev om Mekonomen Majorna

Superhärlig personal, blev glatt bemött imorse och bilen fixades snabbt och bra!

Sven Erik G
Skrev om Mekonomen Majorna

Trevligt bemötande och snabb leverans

Angelica R
Skrev om Mekonomen Majorna

Bra och snabbt, fick nytt startbatteri monterat och klart på några timmar

Eva Inger Olivia G

Alltid bra service och alltid bra bemötande! Stamkund sen snart 15 år