Alla kategorier Reservdelar Västmanland Västerås Mekonomen Västerås Hälla

Mekonomen Västerås Hälla

Fältmätargatan 20, 721 35 Västerås — Visa karta

1.0 i betyg av 1 omdömen
 

Läs vad 1 kund tycker om Mekonomen Västerås Hälla

 • Bengt G

  2017-08-29

  Spontant omdöme
  Bengt G skrev om Mekonomen Västerås Hälla
  Eftersom min bakvagn rasslade skulle dom byta bussningar. Det skulle kosta ca 3.500 kr plus att jag "behövde" fixa hjulinställningen bak för 1000 kr. Sa att det inte gick att ställa in bak, men dom stod på sig så det fick bli så.

  När jag hämtade bilen fick jag reda på att dom gjort hjulinställning fram(!?) istället, då det inte gick att göra det där bak (precis som jag sagt). Här skulle dom ha kollat med mig så hade jag kunnat välja om jag vill betala 1000 kr för en hjulinställning jag inte bett om.

  På vägen hem slamrar det fast dom bytt bussningar. Ringer dagen efter och vill att dom ska ta in den och kika på sitt jobb, eftersom det slamrar, men får till svar av verkstadschefen att dom tar 500 kr för att undersöka saken. Det vägrar jag, och jag får fortsätta att åka runt i en bil som slamrar. :(

  Har nu ca ett år efter gett mig tusan på att få bort oljudet och har bytt i princip allt som kan röra sig, men felet var dåligt åtdragna bultar som sitter genom länkarm och bussning. Tog en mutter till så de låser varandra i låst läge.

  Fel som verkstaden gjorde:
  1. Om slamret kom från bulten till bussningen kunde dom ringt mig och berättat, samt tagit 500 kr för undersökning/jobb!
  2. Ringt och kollat om jag ville ställa in framvagnen, det var ju inget jag frågat om.
  3. Haft koll och satt dit en låsmutter så att den inte gängar upp sig.
  4. Självklart tittat på jobbet dom utfört när jag påtalar att det fortfarande låter, och inte begära 500 kr för en undersökning! Läs mer
  gillar detta