Sven M:
Kunde inte tänker hur snabbt man kan skicka iväg någonting. Jag beställde på helgen och hade min paket redan tisdag morgonen. Utmärkt!!! Alltid igen!
Per Anders J:
Jag köpte en dragkrok.
JAG kopplade fel.
DE var extremt hjälpsamma och trevliga. Och toleranta.
Jag har nog aldrig varit med on bättre kundservice. Någonstans.
Rekommenderar denna firma starkt!
ADAM RAHEEM A:
Köpte en momentnyckel som visade fel värde. Det tog en hel månad för att få svar ang felet på momentnyckeln. Och när jag inte var nöjd med svaret ville de först inte avhjälpa felet och hänvisade till ARN. Efter en hel del klagande fick jag en ny nyckel. Helt bedrövlig kundservice! Bli inte lockad av deras låga priser! Köp nåt dyrare som funkar istället för deras skräp.
Per Å:
En kommentar till föregående omdöme: "Sämst i Class 2024"
AL-KO Kober AB har ingenting med AL-KO Garten und Hobby att göra. Det är helt olika företag med helt olika ägare, sedan många år tillbaka.
AL-KO Kober AB är fordonsteknik och sysslar med axlar, chassier och tillbehör för lättare släp, husvagnar och husbilar.
Mikael G:
Lämnar in vår Citroen då motorlampan lyser, detta under då bilen nybilsgaranti. Får tillbaka bilen ingen åtgärd utförd endast en felsökningsavgift på 2 440kr och informerad om att lampan inte lös när J Bil kollade på bilen. Nästa dag tänds lampan igen och bilen lämnas åter in till J Bil, nu skall det bytas olja enligt J Bil. J bil servade bilen 6 mån tidigare och bilen har rullat 900 mil sedan service. Denna gång blev det ytterligare en kostnad på 5 171kr. Detta är sådant man får räkna med säger J Bil. Svårt att vara varken nöjd eller imponerad av J Bil, hit vänder vi oss inte igen.