Alla kategorier Mataffär Stockholms län Vaxholm Melanders Fisk i Vaxholm

Melanders Fisk i Vaxholm

Hamngatan 2, 185 32 Vaxholm — Visa karta

1.0 i betyg av 1 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 1 kund tycker om Melanders Fisk i Vaxholm

 • Christina S
  Christina S skrev om Melanders Fisk i Vaxholm
  Melanders får, som alla andra som kan vara stolta över ett varumärke med gott rykte, vara väldigt försiktig med hur man behandlar det. Det går rasande fort att sabotera och på Melanders i Vaxholm gör man sitt bästa för att skynda på den processen.
  En strålande solig dag mitt i juli, Vaxholm kryllar av turister och sommarlediga besökare. Melanders har en av de mindre paradplatserna intill kajen. Jag slår mig ner, ensam, vid ett bord som är belamrat av disk. Tänker att jag nog ska ha laxen eller kanske räkorna.
  Min första kontakt med servitrisen blir:
  "Vi stänger klockan 17"
  Inte någonting annat och jag säger jaha och eh ... tack för informationen? Då kanske jag handlar med mig något från butiken istället?
  Det visar sig att butiken är stängd pga personalbrist (!) en solig dag mitt i juli mitt i Vaxholm. Och anledningen till att restaurangen stänger kl. 17 är också pga sjukdom.
  Servitrisen suckar ljudligt när ytterligare ett sällskap sätter sig vid ett bord överfullt av disk. Poängterar att man faktiskt stänger om 20 min.
  Vi som har haft mage att slå oss ner vid disköverfyllda bord där det inte går att lägga något eftersom det är så kladdigt, ser på varandra och skakar på huvudet. Jag går. När jag är en bit ifrån försöker ett par beställa sin middag och får information om att laxen är slut och att räkorna är slut. Och att man ju ändå stänger. Typ nu.
  Skärp er Melanders. Det är sorgligt att se hur oengagerad personal släpar runt ert varumärke med djupa suckar.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Hamngatan 2, 185 32 Vaxholm
Kategorier