Alla kategorier Konsulter Stockholms län Stockholm Norrmalm Mercuri Urval AB

Mercuri Urval AB

Kungsgatan 12-14, 111 35 Stockholm — Visa karta

1.0 i betyg av 2 rekommendationer
Mercuri Urval matchar nyckelpersoner med våra kunders strategiska behov. Vi hjälper dig att identifiera, utveckla och tillföra den kompetens och förmåga som du behöver för att lyckas med dina strategier.

Konsulter nära Mercuri Urval AB:

Alkoholutbildarna

Alkoholutbildarna

19 recos
Hornsgatan 1, Stockholm
Vi erbjuder hjälp kring serveringstillstånd, utbildning i livsmedelshantering, f... Läs mer ›
Alkoholutbildarna
Daniel:
Tack för en ypperlig service och kunnande när ni hjälpte oss med serveringstillstånden. Behövde gå igenom provet 5 ggr endast
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 2 kunder tycker om Mercuri Urval AB

 • Eva J
  Eva J skrev om Mercuri Urval AB
  Flera utanonserade jobb sattes ut via Mercuri Urval och jag sökte en av dom. Fick svar att en annan tjänst hade blivit tillsatt (som jag inte hade sökt). Håller dom inte reda på vem som sökte vilka jobb ????
  Dålig stil.
  gillar detta
 • Diskad L
  Diskad L skrev om Mercuri Urval AB
  Mercuri Urval kontaktar mig och vill ha intervju per telefon med mig. Bra, tänkte jag så slipper jag ta ledigt från jobbet och resa till Stockholm. Sedan skickar dom ett frågeformulär till mig, som jag ska fylla i och skicka tillbaka.
  Frågeformuläret visade sig vara en typ meritförteckning där jag förväntas kopiera hela mitt CV i det ...vilket jag tyckte var underligt. I e-posten skriver dom "..Detta formulär bildar tillsammans med din ansökan och den information som framkommer under telefonintervjun det underlag som kommer att sammanställas och presenteras för vår uppdragsgivare...".
  Tyvärr hann jag inte fylla i formuläret innan intervjun och det visade sig också att dom ställde exakt samma frågor som fanns i formuläret...vilket jag tyckte också var underligt. Detta påpekade jag till intervjuaren som harklade och sa att hon ville höra det från mig själv. Sedan snabbades intervjun och gick över på en kvart.
  Någon dag senare, jag hade fortfarande inte hunnit kopiera över min CV till formuläret, ringer Mercuri Urval och säger att dom kommer att välja andra kandidaterna istället. Vad bra, säger jag, då behöver jag inte fylla i frågeformuläret alls då? Rekryteraren tystnade för att harkla sig och säga att jag inte behövde det.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Kungsgatan 12-14, 111 35 Stockholm
Kategorier