Grabbarna som kom och hjälpte var toppen! 3trappor utan hiss var inga problem för dem! Flytthjälpen var även väldigt prisvärd. Däremot verkar kommunikationen mellan min/mina mailkontakt(er) på MEX och dem ha brustit. Tider vi kommit överens om via mail samt logistikdetaljer jag varit noga med att tala om via mail hade inte nått fram till flyttkillarna på plats sedan. Som tur var var de schyssta och hjälpte till ändå med det ”extra arbete” som MEX inte meddelat dem om i förväg, så det löste sig för att de var snälla. Men...
Mex Flyttfirma AB
SKA DU FLYTTA? 2 FLYTTKILLAR + LASTBIL FÖR 495:-/TIMME INKL. MOMS OCH RUTAVDRAG. Bjud vänner och familj på fika när flytten är klar istället för att be dem kånka möbler! En flytt kan ofta innebära mer jobb än man först trott. Vi på Mex Flyttfirma har 20 års erfarenhet i branschen och vi skräddarsyr flytten efter dina önskemål....
6077 omdömen om Mex Flyttfirma AB
Sedan starten hos Reco 2016
Snabbt, proffsigt och trevligt!
55kvm med hiss till 55kvm utan hiss. Tog 3 timmar för att flytta allt (inklusive 15min körning mellan lägenheterna). Snabba och lätt att kommunicera med.
Mycket vänligt och proffsigt bemötande. Firman ringde en kvart innan de kom vilket uppskattas. Ingen stress. Tömningen skedde i lugn och ro och personalen var lyhörd för kundens önskemål och föreslog till och med att vi skulle behålla vissa saker. Kort sagt, jag är mycket nöjd.
Pålitlighet, trevligt och professionellt
Fick väldigt bra och professionell hjälp med min flytt. Det här var andra gången jag anlitar MEX och jag kommer garanterat anlita dem igen. Rekommenderar starkt
Trevliga effektiva och prisvört
Vi är väldigt nöjda med Mex flytthjälp! Flytten va smidig och effektiv och flyttkillarna va väldigt proffsiga. Flyttstädningen som vi beställde genom Mex och som utfördes av Totalrent AB får däremot 4/5 då städning av badrum inte va så jättebra.
Arbetet fortlöpte snabbt, smidigt och effektivt. Personalen var mycket tillmötesgående, hjälpsam och lösningsorienterade Jag kan varmt rekommendera detta.
Flytten gick som ett flöde lungt och metodiskt
Professionellt och trevligt bemötande och flytten gick väldigt snabbt!
Flytten gick snabbt och effektivt. De missade att ta några saker, men det var nog lika mycket mitt fel. 1 poäng avdrag för det var stelt när teamet bad om dricks och sen kommenterade att dricksen de väl fick var snål... Är det kutym i branschen med dricks?
Superenkelt att boka. Städaren var trevlig och kom i tid, och lägenheten såg väldigt ren ut. Jag kan rekommendera deras tjänst.
Proffsigt servicebemötande. Snabbt och effektivt arbete,
Kom i tid. Körde grejerna från A till B. Var trevliga och professionella. Inga konstigheter helt enkelt.
Smidig & trevlig flytt med Mex Flyttfirma!
Trevliga, ej stressade men effektiva, tiden väl översvämmade med planerad tid och kostnad.
Fin service snabb mt resultat
Proffsig personal och mycket trevlig upplevelse. Rekommenderar!
Killarna var glada, trevliga och kom före utsatt tid. Flytten gick väldigt smidigt, kan varmt rekommendera dem. // Peter
Två otroligt trevliga killar kom och tömde min 43 kvadratslägenhet på en dryg timme. Mas🏅🏅🏅🏅🏅
Snabba, trevliga killar. Allt funkade perfekt
Riktigt snabba och trevliga!
Fantastisk flyttfirma! De var snabba, effektiva, slog in de grejer som behövde det i plast och ställde sakerna på rätt ställe. Trevliga, hjälpsamma och artiga. Jag rekommenderar varmt alla att anlita Mex Flyttfirma.
Upplevelse av bemötande och återkoppling samt pris var bättre än förväntat.
Very good experience. The staff is really professional, packed quickly, and moved smoothly.
Toppenbra! Supertrevliga killar som genomförde flytten precis som önskat. Snabbt och effektivt!
Jag har använt MEX tidigare och varit mycket nöjd, så nu när vi behövde flytta runt våra möbler inför en golvslipning var det dit jag hörde av mig. Två killar kom och löste allt snabbt och smidigt! Toppen!
Lätta att ha att göra med, snabba och effektiva!
Blev tipsade av kollega och Stort tack för en fantastisk insats! Flytten i Stockholms innerstad var inte enkel, men ni tog er an alla lyft och trappor med tålamod, styrka och ett väldigt trevligt bemötande. Det märktes att ni hade erfarenhet och brydde er om både oss och våra saker. Vi är supernöjda och rekommenderar er varmt!
Blev färdiga snabbare än förväntat. Inga skador.
Väldigt bra. Snabbt jobbat, trevliga personer och bra hand om mina grejer. Rekommenderar varmt!
Vi är jättenöjda med de tillfällen vi anlitat Mex! De jobbar alltid snabbt, proffsigt och smidigt.
Mycket bra! Snabba, försiktiga och väldigt trevliga. Bra pris och toppen service, skulle anlita igen.
Allt fungerade perfekt,kom på utsatt tid,trevligt bemötande.Snabb transport. Bara + tecken. Tack
Snabbt och smidigt, inga konstigheter
Trevliga killar. Snabba, effektiva.
Amazing moving service at such a good price. Their Customer support was easily accessible and very helpful in answering all our questions. Even helped arrange carton boxes. The movers came on time and were super professional and efficient in handling all our things. Overall a very smooth experience and Mex helped our move go so much easier.
Jättenöjd, gick snabbt och smidigt. Bra kommunikation under dagen. Kan rekommendera varmt!
Allt gick snabbt och smidigt. Rekommenderar!
Andra gången jag använde dem. Trevliga och effektiva, anlitar dem gärna igen nästa gång jag flyttar 👍
Allt var toppen! Rekommenderar starkt!
Bra killar som ordnade med flytt av allt vårt bohag. Ett extra plus att vi kunde låna flyttkartonger.
Very nice and professional workers!
Det blev bra tillslut men blev lite rörigt från början o eventuellt är en byrå trasig men det får vi titta på när allt är klart
Trevlig personal , bra bemötande .rekommenderar verkligen mex flyttfirma. Gick smidigt
Trevlig personal samt snabba och punktliga
Helt suveränt, 2 trevliga killar som flyttade pianot och körde det återvinning.
Bra snabb service. Bra kommunikation i hela ärendet.
Några saker togs inte med en gipsskiva och en stol. Priset 2885kr var väldigt högt för en timme knappt. jag vet att återvinningscentralen tar 900kr men 1999kr för en timme är ganska mycket Med vänlig hälsning G Löfgren