MFE marktjänst

4.9

8 omdömen om MFE marktjänst

Lisa R
Skrev om MFE marktjänst

Jag kontaktade MFE marktjänst för vi ville lägga sten runt husgrunden för att slippa att trimma. Kontaktade MFE via ett kontaktformulär på deras hemsida och blev uppringd av dom för att planera in ett besök. När vi tillsammans tittat på trädgården bestämdes ett datum för utförande av jobbet. Själva arbetet utfördes grundligt och vi blev väldigt nöjda med resultatet. Mycket trevligt bemötande av alla på MFE!

Joacim K
Skrev om MFE marktjänst

Bara gott att säga om Max & co på MFE. Bra och tydlig kommunikation. Trevliga och dessutom riktigt bra på sitt jobb. De hjälpte oss med montering av L-stöd, grävning, anläggning samt poolbygge. Kommer garanterat anlita dem igen vid behov👍🏼 /Joacim, Bankeryd

Carl W
Skrev om MFE marktjänst

Mycket seriösa och utförde ett exemplariskt arbete. Väldigt bra kommunikation från start till mål, rekommenderas!

Kenneth S
Skrev om MFE marktjänst

MFE marktjänst fixade vår dränering. Bra att ha att göra med och resultatet blev kanonbra!

Erling O
Skrev om MFE marktjänst

Kan varmt rekommandert, de gör ett fantastiskt jobb och är trevliga mannskor att arbetar med

Eddie Lillebror L
Skrev om Engdahl, Maximiliam

Mycket väl utfört arbete och trevligt bemötande av personalen, väldigt noggranna så kan varmt rekommenderas.

Dalia N
Skrev om Engdahl, Maximiliam

Vi är mycket nöjda med arbetet som utförts! De arbetar på och noggrant. Vi kan starkt rekommendera 👍

Carmen T
Skrev om Engdahl, Maximiliam

Arbetar hårt och gör ett mycket bra och noggrant jobb! Flexibla och hittar alltid olika lösningar!