Har alltid blivit trevligt och korrekt bemött. Bilen har blivit klar på tid och Min Bil kommunicerar och informerar om bilens status så det känns tryggt att ha bilen på service eller reparation. Har bara goda erfarenheter i kontakten med Min Bil - pålästa om min biltyp trots att den är relativt ny på marknaden.
Min Bil Bromma
I över 40 år har vi på Min bil Bromma servat och reparerat bilar i vår verkstad bakom Ulfsunda slott. Vi har stor kännedom om de produkter vi jobbar med och vi arbetar ständigt för att hålla hög kvalitet i vårt arbete. Vi är specialister och auktoriserad verkstad för Subaru, Honda, Hyundai och SSangYong, men våra duktiga mekaniker...
1915 omdömen om Min Bil Bromma
Sedan starten hos Reco 2015
Allt var bra kan rekommendera
Mycket trevlig och bra service
Exemplarisk bra bemötande av personalen. Ett varmt leende mötte mig på morgonen klockan 07.00.
Bra ordning och reda. Stort plus för godispåsen man fick efter service
Smidig bokning, prisvärd service, ordning o reda.
Trevligt bemötande.utförandet som utlovats. Det gick smidigt
Dom är lite i dyrare kanten men dom vet vad dom håller på med. Väldigt bra service och snabba att ta in reservdelar och fixa saker - värt pengarna. Dom bytte hjullager bak på min Subaru samt stötdämparlager. Från telfonsamtal på Torsdag eftermiddag efter diagnos på oljud va bilen fixat på Fredag eftermiddag!
Bra kundservice, välkomnande, professionell känsla i det de gör. De kommunicerar bra med kunderna före och under service. Jag kommer fortsätta använda Min Bil Bromma för Subaru-service.
Bra och förtroendeingivande bemötande
Alltid trevliga men tyvärr var bilen inte lika trevlig denna gång men det är inte Min Bils fel.
Jag gjorde service med bra pris, trevligt bemötande och snabb återkoppling
On time, good price and well done. I have been a customer since 5 years. We own a Mitsubishi. Really good service! Strongly recommend!
Proffsigt, trevligt och snabbt.
Jag har regelbundet vänt mig till Min Bil Bromma för årlig service. Jag har alltid blivit väl bemött. Bilen har fungerat utan problem så servicen har ur den synvinkeln varit bra. Jag kan rekommendera Min Bil Bromma
Inga långa väntetider på att få en bokad tid
Professionellt, kunnigt, bemötande. Följt av vad det verkar motsvarande kvalitet på felsökning och åtgärder. Otrolig skillnad mot annan märkesverkstad i Stockholmsområdet.
Bra jobb med byte av dragkrok, men lite synd att ena parkeringssensorn lossnade när jag fällde ut dragkroken. Och ännu sämre att verkstan inte tog på sig ansvaret och klistra fast den igen. Dessbättre gick det lätt att klistra fast den själv utan att behöva ta bort något annat.
Bra och professionellt bemötande.
Positivt bemötande. Fick hjälp med mitt problem. Byte av däck.
Väldigt hjälpsamma och bra resultat 😊
Trevliga, kunniga, hjälpsamma med extra information även om andra problem än dagens åtgärd. Främst av allt: Kompetent felsökning av vår Subaru där grundfelet, en sprucken turboslang, hittades där annan märkesverkstad misslyckats. Åtgärdandet av detta och följdfelen gav en bättre och trevligare bil än vi haft på länge.
Mycket trevlig bemötande och hjälpsamma .
............................................................................................................................................................. toppen
Proffsigt och tillmötesgående flexibel.
Trevligt bemötande och bra service.
Kom in för punktering, som visades att jag behövde köpa nytt hjul. De såg att vi behövde service på bilen vilket de åtgärdade. Men efter tre veckor lös lampan igen om service. De borde ha sett att en större service borde gjort och erbjudets att göra detta på första gången. Därpå vi fick uppsöka på nytt. NÅGOT NEGATIVT tyckte vi
Hej, Jag är väldigt nöjd med Min Bil Bromma. Besökt ett en annan verkstad tidigare och fått beskedet att jag behövde byta ut "krängningsstag fram" på min bil. Den verkstaden var inte villig att beställa krängningsstagen och åtgärda felet, trots att fick betala en felsökningsavgift. Min Bil Bromma åtgärdade felet, samt ytterligare fel som var felaktigt utförda. Jag fick också hjälp med att åtgärda ett oljud som uppkom vid vissa tillfällen. Jag fick en bokningsbekräftelse som uppgav den totala summan för att utföra arbetet....
Alltid lika varmt välkomnande och trevlig service! Samt att mekanikern jag fick hjälpte mig byta lampor när han ändå höll på. Superschysst! Kommer aldrig gå någon annanstans. Bonus att man får en påse bilar hängd i backspegeln när man kör därifrån ;-)
Föräkrings job. problem med vänte tid vid försök med kontackt per telefon. men sedan Bra bemötande. och när lagning var klar fick jag ut bilen även fast jag kom lite efter det var stängt
Tack för din fina rekommendation!
Det var ett försäkringsärende. Trevligt bemötande. Snabbt åtgärdande. Bra jobb.
Tack för din fina rekommendation!
Flexibla, trevliga och bra service 👍👍
Tackar tackar för fina ord! Ha en trevlig helg!
Mycket trevligt bemötande. Tyvärr hittade de mer fel än det bilen kom in för men jag är glad att ni kollade och hittade felet innan det blev en olycka när vi körde. En bra verkstad, lätt att ta sig till och jag fick en snabb tid för lagning. Fördel att ni kunde släcka min 2:a så jag slapp ombesiktning. Allt som allt är jag mycket nöjd och kommer höra av mig till er i fortsättningen om det blir problem med bilen ( även om jag hoppas att jag inte behöver höra av mig )
Dina ord värmer, tack för fin rekommendation!
Personligen och bra service. Dock blir man fel hänvisad på hemsidan. Jag skulle kontakta verkstaden. Jag såg på hemsidan att om man söker delar skulle man ringa ett speciellt nummer, vilket jag gjorde. Nu skulle jag bara ha lite bättringsfärg men ändå. Mannen jag pratade skulle kolla och återkomma vilket han ännu ej gjort.... Dagen efter ringde verkstaden mig och jag kunde beställa och betala direkt. Efter några dagar kunde jag hämta min färg. Så vad är tanken med den centrala reservdelstjänsten? Den sänker bara helhetsintrycket.
Hej Johan Stort tack för din feedback. Tanken är att vår centrala reservdelsavdelning lättare kan hjälpa till med tidskrävande reservdelsförfrågningar då de jobbar med detta hela dagarna. Du fick ingen återkoppling alls, något vi verkligen beklagar - så ska det inte gå till. Vi ska se över våra interna rutiner så det inte händer igen. Ha en fortsatt fin dag!
Bra service kunnig personal bästa subaru verkstad
Oj, vilket fint omdöme, tackar tackar!
Toppen service och toppen bemötande ska dit varje år tack
Tack för fina ord, välkommen tillbaka!
Bra och trevlig firma som jag kommer att återkomma till.
Tack Jan, du är så välkommen tillbaka!
Trevligt bemötande o snabb service Patrik Sjunnesson
Tack Patrik för din fina rekommendation! Ha en fin sommar!
Suveränt mottagande, håller vad de lovar. Kan varmt rekommendera verkstaden.
Vad glada vi blir Conny, tack! Ha en fin sommar!
Bra bemötande, snabb service och flexibilitet! Däckbyte och förvaring
Tack Athina för din rekommendation! Ha nu en fortsatt fin sommar!
Synnerligen serviceinriktat bemötande!
Tack John för ditt fina omdöme! Ha en fin sommar!
Fredrik Nitz är grym! Och vi får inte glömma hans kollegor på verkstaden 😊
Tack Tiffany för dina fina ord, dem kommer glädja kollegorna på verkstaden. Ha en fin sommar!
Jag är en nöjd kund då jag blir alltid väl bemött av trevlig och hjälpsam personal inga konstigheter de löser allt med tider och med eventuella komplikationer, känner mig trygg. Mina förväntningar är att det hjälper mig med allt min bil behöver hela paketet och det har dem. De använder även produkter i topp kvalité. Deras bilmekaniker är erfarna och därmed gör ett utmärkt jobb. Jag kör service på min bil på Min Bil Bromma samt använder mig utav tjänsten som däckbyte med däckhotell och är mycket nöjd. //Georgia
Tack Georgia för din fina rekommendation! Ha en fin sommar!
Trevligt och proffsigt bemötandee
Tack Åsa för din fina rekommendation! Ha en fin sommar!
Trevligt bemötande ! Bra,fortlöpande information om kostnader och åtgärder. Bilen klar den tid som utlovats ! Verkstad jag verkligen kan rekommendera.
Tack Agneta för dina ord och din rekommendation. Ha en fin sommar!
Jag blev mkt väl bemött av de personer jag hade kontakt med vid företaget dels vid telefonsamtal dels när jag hämtade min bil..
Tack Chris för din rekommendation. Ha en fin sommar!
Trevlig och kunnig personal och ärlig service. Verkar inte ta överpriser. Enda minus är att det är sjukt svårt att ta sig fram till verkstaden pga återvändsgränder. Helt galet.
Tack Anders för ditt fina omdöme. Ha en fin sommar!!
Tackar Sverker, önskar dig en riktigt fin sommar!
Bra bemötande vid lämning och hämtning. Klara besked angående fel, reparation och kostnader (AC-reparation, byte av kondensor). Bra kontakt via telefon, email och sms.
Tack David, precis så vill vi uppfattas - klart och tydligt! Ha nu en fin sommar!
Professionellt agerande dessutom med varm känsla
Tack Lars för ditt fina omdöme. Vi önskar dig en fin sommar!