Min Bil Bromma
En del av Min Bil -
www.brommabil-motor.se
I över 40 år har vi på Min bil Bromma servat och reparerat bilar i vår verkstad bakom Ulfsunda slott. Vi har stor kännedom om de produkter vi jobbar med och vi arbetar ständigt för att hålla hög kvalitet i vårt arbete.
Vi är specialister och auktoriserad verkstad för Subaru, Honda, Hyundai och SSangYong, men våra duktiga mekaniker kan självklart hantera alla bilmärken.
Sedan 2014 är Min bil Bromma en del i Min bil i Stockholm AB. Det har inte förändrat vårt arbetssätt eller vårt fokus på dig som kund och din bil.
Utmärkelser
Läs vad 1550 kunder tycker om Min Bil Bromma 2
2021-01-08Insamlad av företaget
I have changed my summer tyres to winter tyres. Good price and personal, just they forgot to put stickers on tyres and now when i am going to put summer tyres back on, I am going to have problem with exact place of each tyre.
2021-01-06Insamlad av företaget
Vanlig service som utfördes helt enligt förväntan och trevligt bemötande!
2021-01-06Insamlad av företaget
Däckskifte som gick smidigt. Enda som jag kan anmärka på är att det är svårt att komma fram på telefon.
2021-01-04Insamlad av företaget
Byte av exonlampor
Väldigt bra bemött
Var beredd på att få vänta men fick tid på en gång
Mycket positivtskrev om Min Bil Bromma -
2021-01-04Insamlad av företaget
Första besöket, pigg o alert yngling i kundmottagningen. Snabbt handläggning/ arbete. Gott th’e.
2020-12-22Insamlad av företaget
Bra pris, men däcket blev delvis felmonterat vilket gjorde att det blev ett litet glapp vid ventilen som sedan långsamt pyste luft ur däcket. Fick lämna in bilen på en annan verkstad för att få ventilen fixad.
2020-12-19Insamlad av företaget
Reparation av bil.
Jag bemötte trevliga killar när jag lämnade bilen till bil service.
Bilen är fortfarande inne i Reparation, men jag tror att det blir bra gjord.
Nu är det bara att vänta.skrev om Min Bil Bromma -
2020-12-18Insamlad av företaget
BMW service utförd, snabb och pålitlig verkstad!
2020-12-17Insamlad av företaget
Helt enkelt jättenöjd, tack till Maximilan. Ber om ursäkt för att jag velade om backkameran. Anmärkning på glapp styrled fixad samt taklucka och backkamera funkar fint igen 🙂 kanon!
Mvh
Mikael Källsäterskrev om Min Bil Bromma -
2020-12-17Insamlad av företaget
Vår bil blev boxernas till Min Bil i Bromma. Trevligt bemötande. Kompetent personal.
2020-12-17Insamlad av företaget
Väldigt trevliga att göra tycker jag. Inga problem eller otrevligt bemötande. Mycket bra 5/5
2020-12-17Insamlad av företaget
Bra och snabb service! Överlag trevligt bemötande och kunnig personal.
2020-12-17Insamlad av företaget
Min bil blev inkallad för byte av en kontakt, och jag blev mycket trevligt bemött när jag kom. Bytet tog ca 45min så jag väntade med en kopp kaffe.
Jag kan rekommendera denna verkstad.skrev om Min Bil Bromma -
2020-12-17Insamlad av företaget
Snabb och bra service, levererade över förväntan.
2020-12-16Insamlad av företaget
Däckbyte via däck365. De föreslog bromsbeläggsbyte (vilket verkligen behövdes) till ok pris. Utfört utan problem.
2020-12-16Insamlad av företaget
Denna gången måste jag säga att jag var missnöjd då de tog för mycket betalt och var otydliga om när jag kunde komma tillbaka för att hämta bilen.
Fick kurvljusen byta för 750kr medan de kostade 174kr och jag kollade själv om de var svårt att komma åt dem för att byta dem, inte alls svårt hade jag kanske bytt de själv så hade det inte kostat mig hälften av den summan.
En till grej var att jag skulle få tillbaka min bil dagen efter runt 11 tiden och de sa att de skulle höra av sig innan 11 för att bekräfta tiden där jag kan få tillbaka min bil. De gjorde aldrig det så jag ringde de istället men kom fram till kundtjänsten och personen som jag pratade med bad mig lämna namn,mobil nr samt reg nr så skulle hon be verkstaden att ta kontakt med mig. Jag väntade på deras samtal men de ringde inte tillbaka förrän senare på eftermiddag men då Jag redan varit där och hämtat bilen. Jag blev faktiskt lite förvånad när de ringde för att någonstans ifrån måste ha kommit information till bilverkstaden om att bilen var redan hämtat så det var lite konstigt.skrev om Min Bil Bromma -
2020-12-16Insamlad av företaget
Bil inne på garantiåtagande. Mycket trevligt bemötande både i telefon och vid avlämning och hämtning. Dessutom så snabb hantering. Har aldrig nyttjat verkstaden tidigare men nu blir det nog ”min” märkesverkstad i framtiden.
2020-12-15Insamlad av företaget
Alltid lika trevliga och tillmötesgående. Noggranna och färdiga i tid som vanligt.
Bra servicerådgivare
Lätt att boka tid
Bra och snabb service
Återkommer vid nästa serviceskrev om Min Bil Bromma -
2020-12-15Insamlad av företaget
Bra bemötande, bra återkoppling och snabb åtgärd.
Däckbyte och förvaring
Mycket vänligt o trevligt bemötandeskrev om Min Bil Bromma -
2020-12-15Insamlad av företaget
Nya vinterdäck på befintliga fälgar. Leverans av däck till verkstad, byte av gamla däck och montering på bil gick mycket smärtfritt. Kan varmt rekommenderar verkstaden.
2020-12-08Insamlad av företaget
Byte till vinterdäck på två bilar, gick snabbt och bemötandet var bra. Det var dock lite svårt att hitta till Min Bil Bromma, det skulle vara bra med en skylt så att man vet var man ska köra ner någonstans.
2020-11-11Insamlad av företaget
Hej Mycket bra utfört arbete,samt att den personal jag var i kontakt med var trevliga och förstående ,så allt gick lätt och smidigt till,en verkstad som man gärna rekomenderar
Hälsning Göran Åströmskrev om Min Bil Bromma -
2020-11-11Insamlad av företaget
Garantiservice, som de, enligt min önskan, utförde medan jag väntade. De dammsög också efter de möss jag fått in i bilen.
Mycket trevligt, personligt och proffsigt bemötande.
Uppskattar att det är ett mindre företag, inte stort och opersonligt som Hedins bil, som var alternativet. (De kunde inte ge mig en vettig tid för service).
Uppskattar också att de hade verktyg och kunskaper för att ställa in däcken på min Subaru vid däcksbyte. Bytte därför däckhotell från Gummicentralen i Vällingby (som inte lyckades ställa in däcken!) till Min Bil Bromma.
Jag känner mig trygg med Min Bil Bromma!skrev om Min Bil Bromma -
Årligt service för Mazda Bemötandet var bra ,vänligt
och service orienteratskrev om Min Bil Bromma -
2020-11-09Insamlad av företaget
Alltid trevligt bemötande.
Korta väntetider.
Bra utfört arbete.skrev om Min Bil Bromma -
2020-11-09Insamlad av företaget
Det fungerade bra att få service på min bil och de var dessutom billigare än de andra med en rabattlapp, som jag fått.
2020-11-08Insamlad av företaget
Femårsservice på Subaru Outcast. Fick tid snabbt. Snabb och bra service, bra bemötande.
2020-11-06Insamlad av företaget
Dålig kostnads info och tog 1400 för att smörja tanklocket ...
2020-11-06Insamlad av företaget
Garanti jobb som Mitsubishi uppragit skall utföras trots gammal bil . Trevlig liten firma som har en bra kundmottagning. Ligger lite ensligt till i Bromma och deras gård är väldigt trång. Min upplevelsse är ändå possitiv och personalen var trevlig och hade en bra kundkontakt. Kan absolut rekomenderas //Lasse 0760 320015
2020-11-06Insamlad av företaget
Blev bra bemött. De monterade nya vinterdäck på bef fälgar.
2020-11-05Insamlad av företaget
Fick ej hjälp av dem.har lagat bilen själv. Dålig verkstad
2020-10-12Spontant omdöme
Trevlig o kunnig personal! Vet vad dom pratar om. Bra kundkontakt med kontinuerlig information om vad som hände med min bil. Jag känner stort förtroende för den här verkstaden och det kommer absolut att vara ”Min verkstad ” om jag behöver hjälp nån mer gång!
2020-09-09Insamlad av företaget
Fick ett mycket bra bemötande då jag tog kontakt och fick en tid snabbt vilket uppskattades eftersom det var semestertider. Efter en dyr reparatione fick jag tydligt beskrivet vad som gjorts och bilen har fungerat fint efteråt. Jag fick ett stort förtroende och kommer anlita dem igen ett plus också för en inte med reparatörens namn och lite godis fastsatt på vindrutan:-)
2020-09-07Insamlad av företaget
toppenbemötande och hantering av mitt problem
2020-09-07Insamlad av företaget
Trevlig personal, snabb service. Lånebil till bra pris.
2020-09-07Insamlad av företaget
De har satt in en ny bakruta för den tidigare var i småbitar.
Arbetet bra utfört , inga klagomål.skrev om Min Bil Bromma