Vänligt och proffesionellt bemötande!! Precis som med de flesta märkesverkstäder tycker jag att de ligger högt i pris!
Min Bil Bromma
Min bil Bromma AB är din Autoexperten Bilverkstad i Margretelund! Våra experter tar hand om din bil oavsett märke, modell och drivlina. Tjänster som erbjuds omfattar bland annat felsökning, batteritest, batteribyte, däckbyte, bromsservice och AC-service. Vi kan släcka dina 2:or och vi hanterar försäkringsskador samt gör stenskottslagning...
2516 omdömen om Min Bil Bromma
Sedan starten hos Reco 2015
Haft två ärenden hos dem. Det ena en lackskada (uppskruvad sida) som blev mycket snabbt lagad och med fint resultat. Det andra var ett ärende gällande behov av ny bilnyckel som också löstes snabbt när väl nyckelämne mm fanns på plats. Mycket nöjd.
Snabb service med toppenpersonal som gav mig mycket bra service.
Inte billigast men bra och smidigt.
Tog sig an ett garantiärende med en bra inställning och kommunikation för min Ioniq 5 elbil. Mycket nöjd.
Väldigt trevlig och hjälpsam tjej i receptionen som trots mitt trista ärende (och humör) var serviceminded, tillmötesgående och lösningsorienterad
Riktigt trevligt bemötande både vid bokning, inlämning och hämtning. Tydlig information.
Vänligt o lyssnade bemötande. Kom med bra plan och genomförde den till belåtenhet
Mycket professionellt och trevligt bemötande.
Bra proffsig service och bemötande
Trevlig personal, snabbt och effektivt genomfört arbete: bilservice.
Ett snabbt och trevligt bemötande i telefonkontakt. Proffsigt mottagande vid inlämning av bilen. Färdig besked via SMS, gick som en dans. TACK .
Åkte dit för att jag var orolig för mitt startbatteri. De mätte batteriet, det var ok. Lika bra som det som satt i. De bytte ändå batteriet. Då jag frågade varför fick jag till svar att det var ju det ville. Nu över 3 000 kr fattigare.
Smidig incheckning, bra förklaring och trevligt bemötande i kundtjänst. Fick beröm på bilprovningen efteråt där det inte fanns någonting att anmärka på, inte ens på E-kontrollen, vilket blir ett kvitto på att allt i servicen är utfört till belåtenhet. Jag återkommer nästa år!
Serviceminded och snabba. Höll mig väl informerad innan och under verkstadsbesöket.
Proffsigt bemötande, trevliga kundmottagare och fina lokaler.
Bästa kund bemötande och trevliga personal. Rekommenderas starkt
Väldigt Dyrt för min gamla skorv
Trevliga, snabba och gott bemötande
Trevlig personal och snabb service
Väldigt nöjd! Bra service och rimligt pris!
…………………………………………………………………………..
Mycket bra på alla sätt, service och pris
Allt funkade bra fick snabbt en tid för service. 3000:- för servicen men 1000:- för byte av kupefilter är lite kostsamt.
Bra service - vänligt bemötande. Långt att åka
Min Bil lyckades felsöka och åtgärda något som annan stor firma misslyckades med. Mycket nöjd!
Trevligt bemötande. Smidigt med kommunikationen.
Min senaste upplevelse av Min Bil i Bromma är inte bra. Jag har varit nöjd kund sedan 2022 och har trott att jag har anlitat ett seriöst rakryggat företag. Men ack, jag hade fel. I mitt fall har de vid två tillfällen missat att utföra och/eller bokföra den kostnadsfria karosskontrollen som ingår vid normal originalservice. Denna kontroll krävs för att upprätthålla rostskyddsgarantin. 2025 missade Min Bil att se rost, underrätta mig om den och bokföra den i digital servicebok. 2026 missade Min Bil att se rost, bokföra...
Test test test test test test test
Jag vet ej vad de har gjort efter jag är inte så kunnig att jag kan kolla att de har gjort vad som skall göras. Jag hoppas att dom gör vad dom skall göras.
Samma trevliga bemötande som tidigare. Tydliga beskrivningar vad som utförts.
Bemötande 5/5, tillgänglighet 5/5 reparationer hoppas att det har gått bra.
Snabbt svar på förfrågan. Enkel kommunikation. Snabbt och effektivt. Trevlig personal som kunde svara på frågor.
Funkade bra trots lite strul, bra bemötande Service på husbilen
Mitt försäkringsbolag har samarbete med Min bil i Bromma så därför bärgades min bil dit. När jag dagen efter ringde dit så hade de ingen koll på att de fått in någon bil med mitt registreringsnummer. När de till sist felsökte så visade det sig att felet ej ersattes av försäkringsbolaget . De skickade då ett prisförslag som var flera tusen kronor dyrare än andra verkstäder. Då de ej var säkra på om det var grundläggande felet så rekommenderade de att jag skulle byta ut fler komponenter i bilen annars skulle de inte ge någon...
Helt okej bemötande. Väldigt dyrt.
Bra kommunikation, den blev snabb servad och såvitt jag kan se är allt gjort på ett bra sätt. Bra också att servicen läggs in i en central databank, och inte bara finns i serviceboken. Det ligger lite vid sidan av och därför behövs lånebil. Det är första gången jag måste betala för den, dvs att det inte "ingick" i priset, vilket tidigare service- ställen erbjudit. OK, tidigare kanske man lade på något i priset, men det är i a f orsaken till en fyra i st f en femma.
Snabbt och bra. Trevlig personal
Bra bemötande och god service
Trevligt och professionellt bemötande. Vid utcheckningen upptäcktes en felaktighet som spontant korrigerades till min fördel.
De höll allt det lovade och i semestertider. Trevligt bemötande
Enkelt att boka tid, även med kort varsel.
Mycket proffesionellt från alla inblandade. Har inte varit med om så trevligt mottagande på länge.
Trevligt bemötande och bra service då de hjälpte oss med att byta bromsskivor fram och batteri i bilen. Jag fick hjälp av dem att bedömma vad som var fel på bilen då den skakade vid kraftigare inbromsningar. Sen får jag hoppas att även arbetet är bra utfört men det får vi veta med tiden.
Allt fungerade perfekt. Att få det fixat mitt i sommaren var guld värt.
Det var snabba och tillmötesgående. Kom dit med en bärgad bil för punktering och det fixade de snabbt och ringde när jag kunde hämta den. De känns schyssta. Sen är jag ju totalt okunnig på bilar så jag får ju lita på vad de säger när de upptäcker ett ytterligare fel vid däckbytet och kostnaden ökar men de kändes pålitliga.
+ Snabb bokning och tid för service. Lättillgängligt. Bra bemötande vid disk - Felaktig prisuppgift vid offert vilket mynnade ut i högre slutpris.
Bra service. Trevligt bemötande. Gör försäkringen valbar och prisberoende. Alla som med helförsäkring har redan assistans försäkring.
Trevlig personal och snabb service.
Smidig incheckning Trevlig Personal