Trevligt bemötande och bra service!
Min Bil Sätra (f.d PIK AB)
Välkommen till Min Bil Sätra AB – din Autoexperten Bilverkstad i Skärholmen! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi är auktoriserade för Jaguar och Land Rover. Vi erbjuder bland annat bilservice, felsökning, reparationer, byte av hjullager, bromsservice, däckomläggning och däckbyte med förvaring på vårt...
315 omdömen om Min Bil Sätra (f.d PIK AB)
Sedan starten hos Reco 2020
Snabbt och trevligt bemötande!
Bra dialog! Trist att reservdelar tog lång tid att få hem! (4 v) Annars bra jobbat.
Kunnigt och sympatiskt bemötande
Bra mottagande och snabb service
Bra bemötande. Lång bäntetid påbresetcdelar.
Mycket trevligt bemötande och smidig tidsbokning. Hade flera fel på bilen som jag fick åtgärdade snabbt och smidigt och i samarbete med mitt försäkringsbolag. Rekommenderas varmt.
Personligt, korrekt, engagerat.
Trevligt bemötande, arbetet görs snabbt lätt at boks tid. De bekräftar alltid bokningen. Toppen ställe
Lämnade in mina nästan nya vinterhjul för förvaring och montering som nyligen är utförd. Fälgar / däck var inte rengjorda utan har legat med sand och salt i 6 månader. Skadligt för aluminium och gummi. Uruselt. Det tar max 30 sekunder per däck att rengöra. Jag byter däckshotell och verkstad till nästa säsong. Jonas Bohlin/ ERA75K
Hej Jonas! Vi strävar alltid till att kunna förbättras och tackar för ert omdöme. Vi erbjuder två paketlösningar vid vinterförvaring av däck och fälg, varav det endast ingår tvätt i det ena paketet. Vi kan i er historik se att det paket som ligger för er bil inte inkluderar tvätt, vidare ligger det ingen anmärkning från er om att ni önskat tvätt vid något era tidigare besök endast vid det senaste besöket 4/11 där ni önskar en avspolning av sommardäcken.
Snabb tidsbokning. Informationsflöde under hela tiden bilen var på verkstaden.
snabb hjälp, bra återkoppling 👍
Upplevt min sätra bil att vara seriös. Till mötes gående.Tagit kund på allvar. Duktiga mekaniker,och att göra ett bra arbete.
Hanteringen av min bils plåtskador har utförts på ett utmärkt sätt av alla inblandade inkl. kundmottagaren som gjort mig som kund mycket glad. Tommy Jungedal med Kia Rio YFY626.
Väldigt snabba svar och beställning och leverans.
Servade min bil hos Min bil Sätra och är mycket nöjd med mitt besök. Fick ett väldigt trevligt och professionellt mottagande och bemötande. Bra genomgång av vad som hade kontrollerats på bilen och vad som behöver åtgärdas samt ett kostnadsförslag på detta. Exceptionell service och rimliga priser. Rekommenderar starkt denna verkstad.
Tack för era fina ord, välkommen åter!
Som tidigare, vänligt, proffsigt och snabb återkoppling. Hittade felet och löste det med kvalitet. Alltid bra bemötande och service.
Tack för att ni valde vår verkstad!
Fick bra pris på service av Jaguar Ipace inkl hämtning och lämning hemma hos mig. Klart bättre än Bilia. Trevligt bemötande av Lili i telefon som hjälpte mig tillrätta. Enkel betalning med Swish. Rekommenderas!
Tack för ert omdöme! Välkommen åter
Styrväxeln på min gamla Discovery 2 läckte. Jag bedömde att jobbet var för avancerat för mig att göra på garagegolvet så jag kontaktade Min Bil Sätra via deras kontaktformulär. De kontaktade mig per telefon och vi var överens om vad som skulle göras och om priset. Efter några dagar fick jag veta att läckan var kvar efter reparation. De letade nya delar och återkom med uppdateringar. Så småningom lyckades reparationen. Jag är mycket nöjd med hur Min Bil Sätra hanterade ärendet.
Perfekt det var jättetrevligt. Ni var så hjälpsamma och och bra priser. Med vänliga hälsningar xhoshi
Kunde inte varit bättre. Mysiga människor. Allt från första samtalet till Swante hämtade bilen.. Det var inte första gången som min 26 år gamla Rover fick toppen-hjälp av dem. Alltid så mysigt å toppen-hjälp. Hel- nöjd. Tack! 1000 tack! Birgitta Edström.
Fantastiskt service och personal som gör det lilla extra. Super nöjd och tar gladeligen framtida problem till denna verkstad. / Susanne
Proffsigt,varmt välkomnande bemötande. Service av högsta klass på alla plan. Bästa bilverkstad jag upplevt.
Vänlig bra service vid beställning av reservdel
Kontaktar ganska ofta för att beställa reservdelar, Trevlig personal hjälpsamma, rekommenderar.
Min Bil i Sätra är som man önskar att alla verkstäder skulle vara. Trevligt och personligt bemötande, föredömlig kommunikation under servucearbetet, öppen information om servicealternativ som jag som kund ta ställning till och allt dessutom väldokumenterat arbete och tydligt så att informationen kan användas vid nästa servicetillfälle. Min Bil är den klart bästa märkesverkstad jag mött! Rekommenderar varmt denna verkstad!
Alltid proffsigt bemötande. Kunniga mekaniker.
Bra service och information under hela tiden. Ett trevligt bemötande.
Det enda verkstad som jag letar på att lämna min landrover
Från första samtalet till dess att jag fick tillbaka bilen bemötes jag av kanonfin service, tydliga svar och förklaringar och tidsuppskattningar som hölls. Så glad jag gick till Min Bil Sätra!
Jag är mycket nöjd och tacksam 🙏.
Bra service! Mycket trevlig personal!
Väldigt trevlig o service inriktad personal.
Verkstade välutrustad, snabba och effektiva reparationer och service. Sammanfattningsvis verkar Min Bil Sätra vara en pålitlig och kundorienterad bilhandlare.
Bra service. trevlig och kunnig personal.
Bra kommunikation innan sevice Bra pris för service Trevligt bemötande Enkelt och smidigt kan rekomenderas
Bra bemötande och bra möjligheter att jobba medans man väntar.
Trevlig personal. Bra och snabb service. (Vi har anlitat PIK AB sedan 2003)
Bra mining personal Trevlig bemötande
Jag gjorde en sevice på min Evouqe. Jag fick ett förslag på vad som skulle göras och ett pris. Upplever att man kom med ett mycket rimligt förslag och pris. Man gjorde sedan sevicen och kom med förslag på framtida åtgärder vilket jag är mycket tacksam för då jag inte är expert på bilar. Bemötandet var profersionellt, kunnigt och personalen var mycket trevliga. Med mina erfarenheter av verkstaden så kan jag rekomendera den.
Snabbt, enkelt och trevligt. Professionellt på jobbet.
Trevligt och proffsigt bemött. Erbjöd alternativ och utförde ök åtgärd.fick vänta medan man utförde jobbet, kaffe och kakor fanns under tiden. Besvikelse var priset på reservdelar som inte stod i någon som helst rimlig nivå. Kan till viss del vara en orsak som ligger hos biltillverkaren, men ……..
De var supervänliga och hjälpte mig att hitta mitt vinterdäckshotell och uppmärksamheten var fenomenal.
Trevligt bemötande och snabb service.
Mycket professionell firma,under processen kommunicerade med mig hela tiden.
Seriös, tarvligt, Hjälpsam jag är nöj.
Fick tid snabbt. Bra återkoppling samt snabb leverans.
Mycket bra och kunnig bemötande. Prisvärd.
Tog lite tid att få en offert men när jag väl fick det så var det väldigt smidigt att boka servicen. Servicen på ACn gick snabbt, och det var väldigt bra bemötande på verkstaden!
Glad, ödmjuk, mycket vänlig o hjälpsam personal från början till slut. Jag gjorde en helservice av min Jaguar. Fick en mycket bra känsla att allt var gjort. Lilli sa dessutom att teknikern, en av de mest rutinerade, hade sagt att servicen gick prima och inga andra konstigheter hittades vilket kändes extra bra. Dom höll alla löften och allt fixades på utlovad tid. Rekommenderar denna verkstad och jag kände mig mycket glad efter alla samtal o besöket.