Jag fick ett proffsigt, kunnigt och trevligt bemötande av Farshad Varahram som löste mina problem. Supernöjd.
Min Datorsupport AB
Upptäck hur vi kan förvandla ditt IT-liv! Hos oss får du professionell hjälp med allt inom IT och nätverk för både privatpersoner och företag. Våra specialområden inkluderar IT-support och nätverksinstallationer, där vi erbjuder expertis som säkrar din digitala närvaro. Vi är också skickliga på installation av kameraövervakning...
349 omdömen om Min Datorsupport AB
Sedan starten hos Reco 2016
Vad roligt att höra! Ha en fin första advent!
Fick hjälp med felsökning av nätverkskablage, beställd arbetsorder är ca 2h á 575kr efter RUT + restid. Till plats kommer två tekniker vilket dubblar kostnaden utan mitt godkännande, antar att den yngre mannen är lärling och att jag inte står för lärlingsarbetskostnad. Arbete utförs på tillfredsställande sätt, finner dock efter utfört arbete att allt inte är ordnat men jag lyckas ordna det själv. Får sen fakturan på 6h, trots att teknikerna varit där bara 3h och att jag inte godkänt två tekniker på plats. VD på företaget...
Tack för din feedback – vi uppskattar att du delar din upplevelse, även om vi beklagar att du inte är helt nöjd. Vi vill gärna förtydliga vad som ingick i arbetet och hur faktureringen har beräknats: Utfört arbete: – Felsökning och åtgärd av felande nätverkskablar – Testning av hela installationen – Montering av keystone där det saknades – Märkning av alla nätverksuttag med Dymo – Skapande av gruppförteckning Prissättning: Vi tar betalt per timme för den tid som våra tekniker arbetar på plats och för restid. Vid detta...
Datorproblem:Köpte ny dator för min gamla dator började bli gammal,Säljarna erbjöd överföring av data mellan den gamla o nya datorn det lät ju bra , problemet,dom gjorde fel allt försvann,fick tillbaks båda datorerna med windows 13 det var allt.Kom hem o provade återställa datorn så gott jag kunde då insåg jag att jag behövde hjälp ringde datasupport bestämde tid med Peter Bruselid ,han kom på den tid vi hade bestämt,han satte sig vid datorn o började jobba efter 2,5 timmar var han klar med dom önskningar jag hade båda datorerna var färdiga,Jag kan rekommendera Datorkonsult väldigt kunnig person Sture
Tack så mycket Sture, önskar dig en trevlig helg!
Lugnt och förtroendeingivande bemötande av Peter B. Löste problemen.
Tack så mycket Charlotte. Bara höra av dig om det är något i framtiden.
Peter Bruselid hjälpte mig snabbt och korrekt med mina problem. Tack!
Tack så mycket Pernilla, roligt att höra!
Fick värdefull hjälp av Peter Bruselid vid hans besök. Säkerhetskopiering, uppgraderingar och bra synpunkter på vad jag kan behöva åtgärda på mina enheter framåt i tiden. Ett bra bemötande; lyhört, tålmodigt och kunnigt. Gunnar G
Tack så mycket Gunnar. Önskar dig en fin höst!
Fantastisk service. Milos var lyhörd, proffsig, och jobbade effektivt. 10/10
Tack så mycket Christos. Önskar dig en fin helg!
Köpte rekommenderad laptop och utrustning för anslutning till skärm. Installationen gick bra och allt fungerar perfekt. Tack Farshad V för värdefulla tips och hjälp!
Stort tack för din fina återkoppling! Vi är glada att höra att Farshads tips och hjälp gjorde skillnad. Vi strävar alltid efter att göra teknik enkelt och smidigt – kul att allt fungerar perfekt!
Fick suverän hjälp av Peter Bruselid med installation av ny dator. Lugnt och metodiskt betades processen av och ett och annat problem löstes snabbt och galant. Dessutom proffsig uppföljning/kontroll av att allt fungerade till belåtenhet.
Tack för din fina rekommendation! Vi är glada att höra att Peter kunde hjälpa till på ett lugnt och proffsigt sätt. Vi strävar alltid efter att leverera trygg och personlig support – och det är roligt att det märks!
Mycket grundlig och snabb lösning på ett problem med hemnätverket som hade besvärat oss länge
Vad roligt att höra, skönt att löst sig!
Vi fick mycket bra och pedagogisk hjälp av Farshad vid installation av vår PC.
Vad roligt att höra, ha en fin höst!
En fantastiskt god hjälp. Problemet jag hade löstes utan vidare. Dessutom fick jag förenkling av hela pc-n. Och samtalen var så tydliga och klara att jag förstod allt. Långt över vad jag förväntat mig. Nu vet jag vem jag alltid skall kontakta när jag får problem!!!! TACK!!!!
Tack så mycket Hans Erik! Ha en fin höst!
Due to multiple non-functional keys on the keyboard of my previous ASUS laptop, I decided to purchase a new ASUS laptop. Files, programs, and device connections (printer, cloud, etc.) were successfully transferred to my new PC. Farshad provided excellent in-home service, offered helpful advice on PC use, and demonstrated strong knowledge and professionalism. He is also very service minded. I highly recommend him. Arne Palmkvist Stockholm 11 October 11, 2025
Tack så mycket! Önskar dig en trevlig vecka!
Bra, duktig, kunnig och pedagogisk support av Seymur.
Tack så mycket Björn. Ha en fin höst!
Fick riktigt professionell hjälp både med att dra runt nätverket i huset samt att konfigurera UniFi access punkter. Kan starkt rekommendera ”Min Datorsupport”.
Vad roligt att höra! Ja vi är specialiserade på just Unifi. Ha en fin höst!
Fick jättebra hjälp och service från Farshad och är supernöjd. Kommer anlita igen!
Vad roligt att höra. Bara höra av dig när du behöver hjälp igen!
Allt funkar till belåtenhet. Snabbt och proffsigt jobbat! /Thomas
Tack så mycket Thomas. Önskar dig en fin höst!
Nyinflyttad och med mängder av praktisk problem att lösa. Min internetradio vägrade ansluta sig till routern. Min datorsupport fixade det, och som vanligt är det busenkelt om man vet hur man ska göra. Trevligt bemötande, positivt och kunnigt.
Härligt det löste sig, bara höra av dig om det är något i framtiden.
Tack för bra hjälp och profsigt bemötande! Mats
Tack så mycket! Ha en fin höst!
Mycket bra hjälp vid problem med Outlook. Jan-Åke Bosell
Tack så mycket för din fina rekommendation! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig med Outlook och lösa problemet snabbt. Hör gärna av dig om du behöver stöd med något annat framöver.
Jag ger Min Datorsupport och Peter Bruselid mina varmaste rekommendationer. Superbra kundbemötande från första till sista kontakt. Lätt att boka, exemplariskt genomförande och uppskattade verkligen att de ringde efteråt för att säkerställa att jag var nöjd. Peter hjälpte mig tålmodigt, pedagogiskt och lugnt med mitt bildprojekt där jag önskade rekommendationer och hjälp för hur jag ska bevara alla filmer och bilder genom åren som man har i olika format. Jag upplevde Peters kompetensnivå som väldigt hög. Nu är mina dyrbara minnen dubbelt säkrade i både molnlagring och på hårddisk.
Tack så mycket för dina fina ord och för att du tog dig tid att skriva en så genomtänkt rekommendation! Det gläder oss enormt att höra att du är nöjd med både bemötandet och hjälpen du fick av Peter.
Jag behövde få ordning på min företags-setup; av dator, Microsoft-konton och funktioner, säkerhet etc. En väldigt kompetent tekniker löste det hela på plats. Dels fick han ordning på allt, dels delade han med sig av goda råd och vad vi bör göra härnäst.
Tack så mycket för din fina rekommendation! Det gläder mig att höra att du är nöjd med hjälpen du fick. Att skapa struktur och trygghet i den digitala arbetsmiljön är något jag brinner för, och det är alltid extra roligt när det uppskattas. Tveka inte att höra av dig om du behöver vidare stöd eller har fler frågor framöver!
Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fick av Min Datorsupport. Jag bokade telefonrådgivning via webbsidan och inför rådgivningen hörde de av sig, ställde lite frågor kring det problem jag hade med min dator och försäkrade sig om att det verkligen var telefonrådgivning jag behövde. IT-teknikern ringde t.o.m. några minuter före utsatt tid, och han var saklig, trevlig och, inte minst, kunde hjälpa mig att lösa det problem jag hade. Jag rekommenderar absolut Min Datorsupport.
Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med vår telefonrådgivning och att vi kunde hjälpa dig att lösa ditt datorproblem på ett smidigt och trevligt sätt. Vi strävar alltid efter att ge personlig och effektiv support, och det betyder mycket för oss att du uppmärksammar det. Tack för att du rekommenderar Min Datorsupport – det är den bästa belöningen vi kan få!
Väldigt bra service före, under och efter installation
Vi är glada att du är nöjd med servicen före, under och efter installationen. Det betyder mycket för oss att få höra att vårt arbete uppskattas. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen
Enkelt att boka och få hjälp! Min Datorsupport drog nätverkskablage i vårat gamla hus från 1870 på ett proffsigt och diskret sätt. Till utrustning såväl inne- som utomhus.
Tack så mycket, roligt att höra. Ha en fin höst!
Jag kontaktade Peter Bruselid när hela nätverket på min arbetsplats låg nere. Han visade sig vara både mycket kompetent och förtroendeingivande, och löste problemet snabbt så att vi kunde komma igång igen. Jag ger honom mina varmaste rekommendationer och kommer definitivt att anlita honom igen vid framtida ärenden
Tack så mycket, önskar dig en fin Höst!
Farshad var lugn och saklig och löste problemet med min sons gamingdator.
Tack så mycket. Ha en fantastisk sommar!
Peter Bruselid på Min Datorsupport hjälpte mig med 2 krånglande Mac-datorer; installerade nytt OS, rensade bort och justerade krånglande och felaktiga inställningar m.m.; kort sagt gjorde att jag kunde arbeta med datorerna igen! Och han var dessutom lättsam och trevlig att ha att göra med. Jag rekommenderar honom varmt!
Härligt att höra. Ha en fin sommar!
Peter Bruselid gjorde inte bara en bra insats på min PC, jag hade 'tappat' hela officepaketet!!. Han gav dessutom värdefulla tips på applikationer och program som jag hade installerat alldeles i onödan. Jag kan varmt rekommendera Peters kompetens och trevliga sätt mot mig som lätt förvirrad kund.
Tack så mycket! Roligt att höra. Ha en fin sommar!
Fick hjälp av Milos att dra nätverkskablar i hela lägenheten, jobbet var klockrent utfört och är mycket nöjd, 5/5!
Vad roligt att höra. Önskar dig en fin sommar!
Nu fungerar App-uppdateringar på min Iphone och Ipad. Det var tur att Farshad kunde hjälp mig med så kort varsel, när jag fick lite teknik panik. Kan rekommenderas!
Tack så mycket! Ha en trevlig Sommar
Totalt värdelöst. Fick ingen hjälp att lösa problemet. Er representant kunde inget. Däremot fått en faktura på 800 kronor- Förväntar mig en kreditering. Fick hjälp av Elgiganten, som löste problemet med en uppdatering med omedelbar effekt. Mvh P-O Leijon
Jag förstår att situationen har varit frustrerande. I det här fallet var ditt konto låst, vilket tyvärr innebär att vi inte har någon möjlighet att vidta några åtgärder förrän spärrtiden har passerat – detta är en säkerhetsfunktion som vi inte kan kringgå. Vi vill ändå vara tydliga med att vi alltid tar betalt för utförd felsökning, även om det visar sig att vi inte direkt kan lösa problemet där och då. Tiden vi lägger ned på att identifiera orsaken, verifiera vad som går eller inte går att göra, och ge rätt vägledning, är en del av vår tjänst. Önskar dig trevlig Sommar!
Mycket nöjd med hjälpen jag fått av Peter B! Han har gått igenom och tagit hand om min gamla utrustning, och sedan lugnt och pedagogiskt hjälpt mig att installera nytt. Rekommenderar honom verkligen!
Tack så mycket! Önskar dig en trevlig sommar!
Mycket snabba professionella och duktiga! Är jättenöjd!
Tack så mycket! Trevlig sommar!
Professionella och lösningsorienterade, både i offertmöte och genomförande. Nätverket blev toppen. Rekommenderar!
Tack så mycket Jesper! Trevlig sommar!
Ett bra jobb. Datorn har även blivit snabbare. Återkommer till er om problem uppstår. Tack!
Tack så mycket. Ha en trevlig vecka!
Superenkla att jobba med. Enkelt att boka tid (för byte av fastighetsnät) via hemsidan för hembesök, för att få fram en offert. Offerten togs fram på plats hemma hos mig, och även tid för utförande av jobbet bokades direkt. Teknikern kom i tid, supervänlig och hjälpsam. Han hittade t om en rejäl förenkling av det jobb jag ville ha gjort, som sparade oss båda tid- och pengar. Dessutom löste han saker som jag inte hade varken beställt eller tänkt på innan, men som blev kanon tack vare honom! En varm rekommendation från...
Tack så mycket Oskar. Önskar dig en trevlig sommar!
Hade köpt ny dator till jobbet och bokade in ett platsbesök. Peter kom punkligt avtalad dag och hjälpte till med allt. Kan verkligen rekomendera Min Datorsupport och i synnerhet Peter. Tack!
Tack så mycket Tomas! Trevlig kväll!
Jag fick snabb och bra hjälp av Farshad. Han förstod problemet direkt fast jag hade svårt att beskriva det, och löste det effektivt. Jag är mycket nöjd. Tack!
Tack så mycket Monica, hoppas ni får en trevlig Valborgledighet.
Peter var på plats och hanterade en del ärenden på vårt företag och vi är väldigt nöjda. Stort tack.
Tack så mycket Fredrik! Önskar dig en trevlig Valborg!
Svarar snabbt och proffesionellt på plats.
Tack så mycket Marcus! Önskar dig en trevlig vecka!
Professionell hjälp, god kommunikation och trevligt bemötande! Hjälpte mig installera wifi för att täcka upp 6000m2 och allt fungerar fint!
Tack så mycket, roligt att höra att ni är nöjda! Önskar er en Glad Påsk :)
Alltid bra och kunnig hjälp med när det är data- eller mobil strul! Kan varmt rekommenderas! /Christina, Stockholm
Tack så mycket. Ha en fortsatt trevlig kväll!
Trevlig och effektiv hjälp. Kan rekommenderas.
Tack så mycket Åke, önskar dig en fin vår!
Nu funkar nätet hemma som det ska. Tacksam för snabb hjälp och proffsig installation av Fredrik
Tack så mycket Erik, önskar dig en trevlig vår!
Väldigt proffsigt med snabb återkoppling och mycket kunniga installatörer - imponerad av servicen och resultatet.
Tack så mycket Emma, härligt att du är nöjd med installationen.
Proffsiga och duktiga, de fick igång våran uppkoppling som var lite annorlunda. Kan varmt rekommendera dem. /Henrik
Tack så mycket Henrik för rekommendationen!
Jag blir aldrig orolig, när datorn krånglar. För jag vet att jag kan få snabb hjälp av den så kunnige och trevlige Robert Larsson. Och det till ett rimligt pris!
Härligt att höra Göran, tack för rekommendationen!
Snabb och bra service. Fick även tips och råd för framtiden.
Tack, Martin, för att du lät oss hjälpa dig! Ha en trevlig kväll!
Jag fick snabb hjälp av Peter med en 5 år gammal pc för att få windows uppdate att fungera igen. Dessutom rensning av onödiga program vilket gjorde datorn piggare. Och förslag på hur man kan förbättra wifi åtkomsten i lägenhetens alla rum. Detta inom 2 timmars minimum debitering. Mona T
Tack så mycket Mona, önskar dig en fortsatt trevlig helg!