Jag är tacksam för personalen är snälla och sköt samma även tandläkare var så noga och kollade med./ Med vänlig hälsningar Ali
Min Tandläkare
Min Tandläkare i Göteborg erbjuder individanpassad tandvård av bästa klass. Hos oss jobbar ett väl inarbetat team sedan många år med uppdelad expertis och kompetens. I vår moderna och fräscha lokal har vi 6 behandlingsrum där tre tandläkare och en tandhygienist tar emot dig. Vi har även en omhändertagande receptionist, fyra...
1046 omdömen om Min Tandläkare
Sedan starten hos Reco 2016
Mycket bra bemötande. Noggranna och proffisonella. Räkningen blev dock 30% högre än det kostnadsförslag jag fått skriftligt. Snopet när jag skulle betala.
Hej Karin! Vi ber om ursäkt för denna miss och kommer självklart korrigera detta vid nästa besök. Med vänlig Hälsning Min Tandläkare
Bra tänker säkert fortsätta på denna mottagning
Trevlig personal och erfarna tandläkare.
Väldigt trevligt bemötande, noggrann genomgång & undersökning & sedan tydliga åtgärds förslag & stor förståelse för patientens situation!
Mycket trevlig,lugn tandläkare. Gav mig saklig information efter undersökning för vidare behandling.. Mycket trevlig tandsköterska dessutom. Jag var mycket nöjd med mitt besök.
Bemötande var bra men arbete var inte bra och
Professional,caring and a good sense of humor 🤗
Jag blev väldigt bra bemött från samtliga anställda jag träffade vid mitt tandläkarbesök. Jag fick bra information och den hjälp och service jag behövde.
Jag är mycket nöjd med bemötandet hos er
Jag besökte den här platsen samtidigt med att jag hade otroligt mycket tandvärk och hade varit uppe hela natten och hade även varit hos 2 andra tandläkare senaste 2 veckorna som rotfyllde tanden men värken tog aldrig slut. Jag kan inget annat säga än och tacka tandläkaren/ Marie som var väldigt erfaren och hjälpsam och behandlade sin patient som en patient ska bli behandlad . Jag kan varmt rekommendera dem . Tack för bra bemötande och underbar service . Mvh Mahdi
Mycket bra bemötande Noggrant undersökning Var väldigt nöjd inte hunnit köpa ngt Ska fortsätta
Mycket nöjd med tandläkarbesöket. Kunde inte varit bättre. Har rekommenderat Min tandläkare till alla jag känner.
Var där för första gången och blev väldigt väl bemött av alla jag kom i kontakt med. Proffesionellt utfört arbete och fina lokaler. En tandläkarpraktik som verkligen kan rekommenderas
Kände mig trygg.Gick smärtfritt!
Ringde in akut och fick snabb hjälp. Har tandläkarskräck och upplevde ett lugn och stor förståelse från Mikael, sköterska och framförallt receptionist.
Det var trevligt o hjälpa sam. Mvh
Bra mottagande tandläkaren vår försiktig och skiklig. Dyrt laggning. Tog en timme drygt.
Professionella och erfarna! Bra bemötande och lätt att få en tid som passade.
Mycket bra och positivt . Hjälpsamma och noggranna med undersökningen.!
Trevligt bemötande och inlyssnande.
Kändes transparent kring bedömning och kostnad och det var bra bemötande.
Nöjd, trevlig personal.
Bra bemötande och beskrivning av vad som skedde med undersökningen och förslag på åtgärder
Snabbt svar, trevligt personal, effective och professionell behandling.
Mitt första besök och fick ett fantastiskt bemötande!
Mycket trevlig personal och mysig mottagning
Trevliga, kompetenta och lätt tillgängliga
Utdragning av tand. Alltid mkt trevlig personal!
Jättebra alla som arbetar där, tyvärr är tandvården alldeles för dyr
Bra bemötande och noggrann koll på mina tänder!
Trevlig personal, fina lokaler och noggrann undersökning
Mycket bra bemötande och mycket duktig personal. Trevlig lokal också. Inget att klaga på och kan varmt rekommenderas.
Otroligt ödmjuka och kompetenta tandläkare och övrig fina personal. De tar ens rädsla och funderingar på allvar och jag kan inte vara mer nöjd. Heja Maria och Mikael!
Fantastiskt bemötande, bra konsultation och fint handlag 👌
Bra! Trevlig läkare …….var där första gången
Kunnig personal dock Tandl som ej presenterade sig. Lugn och bra omgivning som känns trygg.
Very friendly and experienced staff! On time and informative off all the procedures.
Mycket bra bemötande. Var tvungen att boka om mitt besök pga sjukdom men det var inga problem att få en ny tid. Förväntningarna var att jag skulle hitta en ny tandläkare att skriva mig hos och det fick jag. Jag hittade ett erbjudande på sociala medier där en undersökning ingick men även polering för totalt 499 kr.
Tyckte de var väldigt professionella, samtidigt som jag har tandläkar skräck, var de väldigt duktiga på att lugna ner mig under besöket.
Trevlig personal och mycket noggrann undersökning. Mycket nöjd.
Jag är jettätacksam för att jag fick mycket hjälp av dom där och är jettänöjd 👍
Bra bemötande, snabbt omhändertagande, förståelse
Bra genomförd undersökning upplevde att noggrannhet var det som gällde
Bästa tandläkaren! Tog sig tid att lyssna på mig. Har gått på folktandvården innan men ej fått ett lika fint bemötande. Slipade till en framtand, putsade bort några missfärgningar och bleker nu mina tänder. Vill jag göra något mer har vi en plan för det men efter detta första känner jag mig helnöjd.
Bra! Proffesionellt bemötande och de hjälpte mig med mina besvär! Jättenöjd
Professional, good experience. The hygienist and dentist were calm, explaining and giving advice.
Supertrevliga och professionella
Noggrann undersökning och bra information om tänkt åtgärd.
Proffsigt och trevligt bemötande. Rekommenderas varmt!