Min Tandläkare

• BadgeElevenYears
  • BestInSweden2026
1 288
4.7

Min Tandläkare i Göteborg erbjuder individanpassad tandvård av bästa klass. Hos oss jobbar ett väl inarbetat team sedan många år med uppdelad expertis och kompetens. I vår moderna och fräscha lokal har vi 6 behandlingsrum där tre tandläkare och 3 tandhygienister tar emot dig. Vi har även en omhändertagande receptionist, tre...

1288 omdömen om Min Tandläkare

Sedan starten hos Reco 2016

Essra E
Skrev om Min Tandläkare

Jag tyckte att de var jätte professionella och väldigt trevliga.

Agne S
Skrev om Min Tandläkare

Som vanligt har jag en positiv känsla inför mina besök hos Min Tandläkare. Även denna gång blev jag väl omhändertagen och var mycket nöjd efter avslutad behandling vid min promenad hem!

Claes H

Trevligt bemötande bra jobbat

Rose-Marie B
Skrev om Min Tandläkare

Mario är mycket kommunikativ och sprider lugn till mig som patient. Är mjuk i sina rörelser.

Marita E
Skrev om Min Tandläkare

Mycket nöjd med allt. Tandläkare Mikael Svensson upplever jag som väldigt proffsig. Ger även högsta betyg till övrig personal.

Erika N
Skrev om Min Tandläkare

Går bättre och bättre att gå till tandläkaren även min tandläkarrädsla

Sonja H
Skrev om Min Tandläkare

Jjag är inte helt nöjd hos tandhyginisten med bemötandet . Ock prisetmr betalt över 7000 förundersökningar

Veikko T
Skrev om Min Tandläkare

De vet vad dem gör. En lux tandvård i sin helhet.

Lotta O
Skrev om Min Tandläkare

Jag hade problem med bakterier bakom en tand. Mkt väl mottagen och behandlad. Inga problem efterråt. Kan verkligen rekommendera dem.

Siv J
Skrev om Min Tandläkare

Alltid lika nöjd när jag går från tandläkaren

Raimo V
Skrev om Min Tandläkare

Ett bra bemötande och en bra behandling

Barbro S
Skrev om Min Tandläkare

Finns absolut inget att klaga på! Bemötandet fantastiskt.

Ewa Ö
Skrev om Min Tandläkare

Ok, ringde in och fick service via telefon.

Eva A
Skrev om Min Tandläkare

Jättebra bemötande och ett mycket bra arbete med min framtand. Helt perfekt och jag är supernöjd.

Britt J
Skrev om Min Tandläkare

Jag är supernöjd med nya "bryggan". Allt är bara bra, känns fint. Britt.

Anita A
Skrev om Min Tandläkare

Mikael är en lugn och empatisk tandläkare! Hela personalen är toppen!

Rosa C

Kan rekommendera dessa tandläkare

Lena W
Skrev om Min Tandläkare

Jag blev bemött på ett bra och trevligt sätt. Är nöjd och jag kan varmt rekommendera dem.

Krister A
Skrev om Min Tandläkare

För mig är det tredje generationen i samma tandläkare familj, jag går hos. Det har alltid varit bra. Jag är jätte nöjd!

Mikael M
Skrev om Min Tandläkare

Blev väldigt fint bemött från första början när jag steg in på mottagningen. Jag blev väldigt bra omhändertagen.

Rosy B
Skrev om Min Tandläkare

Trevlig å lugnt bemötande. Känns alltid tryggt

Ewa P
Skrev om Min Tandläkare

Inga problem att få en tid som passar. Mycket trevligt bemötande av alla. Bra dialog och råd. Lyhörd för mig som är lite tandläkarrädd.

Riitta I
Skrev om Min Tandläkare

Jag har gått på samma klinik väldigt länge. Mitt besök var hos tandhygienist, som jag litar fullständigt på.

Bengt O
Skrev om Min Tandläkare

Bra bemötande kunnig personal har haft dem i över 10 år även tandhygienist allt på ett ställe

Marita H
Skrev om Min Tandläkare

Varmt mottagande,av tandläkare, hygenist o personal vid tidsbokning.Arbete med lagning,tandutdragning mm utfördes med proffsighet.

Britt G
Skrev om Min Tandläkare

Blev bra omhändertagen i avtalad tid. Bra samtal före behandlingen. Gjorde kontroll av tänderna samt borttagande av tandsten. Helt nöjd med besöket.

Gert Y
Skrev om Min Tandläkare

Har alltid varit bra samspel mellan mig och min tandläkare.

Margaretha E
Skrev om Min Tandläkare

Lyssnar och agerar efter mina förutsättningar så jag får en bitkloss som gör det enklare att ha munnen öppen då tanden lagas. Lätt att få tid enligt önskemål. Bra stämning som gör det lätt att slappna av

Marita S
Skrev om Min Tandläkare

Fick komma snabbt till utförandet. Bra behandling och trevligt bemötande.

Marica K
Skrev om Min Tandläkare

Väldigt trevligtoch och professionell bemötande. Jag kände mig väldigt trygg och omhändertagen . Varmt rekommenderar min Tandläkare !

Liz A
Skrev om Min Tandläkare

Rekommenderar varmt! Fint mottagande.

Björn N

Mycket bra 👍 kan verkligen rekommendera Min Tandläkare

Agneta E
Skrev om Min Tandläkare

Vänligt bemötande bra information om det som skulle göras

Öst K
Skrev om Min Tandläkare

Alltid bra bemötande med glada leende korta väntetider

Preben B
Skrev om Min Tandläkare

Mycket positivt från bokning i receptionen, hjälpsam med bokning av tid som passar. Samma tandläkare Mikael som jag uppskattar. Mina förväntningar: -få behandlings alternativ, tidplan samt pris och rekommendation för beslut. Är mycket nöjd så långt.

Thomas L
Skrev om Min Tandläkare

Mycket trevlig personal. Inga problem att få akut tider . Nära hem är också en fördel

Christer A
Skrev om Min Tandläkare

Alltid lika trevligt bemötande, bra behandling, det som drar ner betyget från full pott är att det blivit väldigt dyrt.

Nahid E
Skrev om Min Tandläkare

Han var mycket informativ och noggrann.

Elisabet H

Bra bemötande och tillmötesgående

Gunilla K

Jag uppskattar Trevligt bemötande Snabb behandling Snyggt resultat

Per J
Skrev om Min Tandläkare

Trevliga och kunnig personal! Känner mig alltid trygg att jag får den bästa tandvård.

Sonja Margareta G
Skrev om Min Tandläkare

Väldigt fint bemötande av både tandsköterska och tandläkare! Är så glad att jag bytte tandklinlk till Min tandläkare! Känner mig trygg där!

Lisbeth L
Skrev om Min Tandläkare

Min upplevelse är väldigt positiv. Trevligt bemötande från receptionen Känner mig trygg med min tandläkare

Göran Dan Werner W
Skrev om Min Tandläkare

Ny tandsköterska med mjukt bra handlag. Tandläkare som ej behövde göra så mycket mer än undersökning.

Bruno G
Skrev om Min Tandläkare

Det va bra jag va nöjd med allt

Anders G
Skrev om Min Tandläkare

Mycket bra Mycket nöjd Kan varmt rekomendera er.

Reza H
Skrev om Min Tandläkare

Oprofessionellt beteende och bra service.

Oscar S
Skrev om Min Tandläkare

Bra bemötande och hjälp av Mario. Lite dyrt.

Cathrin K
Skrev om Min Tandläkare

Tandläkare Fredrik Reinhardt Kånge med tandsköterska Annica är ett fantastiskt team. Deras skicklighet är anmärkningsvärd. Inget är svårt och krångligt, de ser alltid möjligheter istället för problem, tandvården är bästa tänkbara.

Camilla S
Skrev om Min Tandläkare

Tandhygienist Mario - kunnig, trevlig & hjälpsam. Mån om att jag som patient får den bästa hjälpen. Vi jobbar proaktivt förebyggande tandvård.