Min Tandläkare
Min Tandläkare i Göteborg erbjuder individanpassad tandvård av bästa klass. Hos oss jobbar ett väl inarbetat team sedan många år med uppdelad expertis och kompetens. I vår moderna och fräscha lokal har vi 6 behandlingsrum där tre tandläkare och en tandhygienist tar emot dig. Vi har även en omhändertagande receptionist, fyra tandsköterskor samt en duktig tandtekniker. Vi erbjuder allmäntandvård, tandimplantat, estetisk tandvård, tandreglering med mera. Hos oss får patienten en etablerad personlig kontakt och vi arbetar lugnt och metodiskt för en positiv och trygg upplevelse. Varmt välkomna!
Utmärkelser
898 omdömen om Min Tandläkare
Sedan starten hos Reco 2016
skrev om Min Tandläkare
Alltid lika effektiv och professionellt bemötande. Både i receptionen och i tandläkarstolen av alla befattningarna. Tydliga och härligt enkla i sin kommunikation.
skrev om Min Tandläkare
Det är bra tandläkare, jag är tandläkare skräck. Hoppas det hjälper mig med terapi
skrev om Min Tandläkare
Duktig tandhygienist som följer upp den löpande behandlingen på ett bra sätt
skrev om Min Tandläkare
Blev som vanligt bra bemött vid den årliga undersökningen av mina tänder.Trevlig och vänlig atmosfär,Jag har stort förtroende för tandläkarens kompetens.Även övrig personal motsvarade mina förväntningar på ett bra besök.
skrev om Min Tandläkare
Min tandläkare får mig att känna mig trygg men är tyvärr lite dyra.
Bra, duktiga, trevligt bemötande
skrev om Min Tandläkare
Både sköterska å läkaren bra. Svårt att veta kvaliteten utav arbetet. Dyrt
skrev om Min Tandläkare
Väl bemött o fick träffa såväl tandläkare som tandhygienist. Båda trevliga o tandhygienisten gav mina många goda råd o tips som jag försöker leva upp till.
skrev om Min Tandläkare
Har en bra tandhygienist och den bästa tandläkaren som går att få. Båda tar sej tid och lyssnar på vad man säger
Har bara positivt att säga från kallelse till kassan -
skrev om Min Tandläkare
Mycket bra service och alltid ett varmt och trevligt bemötande.
skrev om Min Tandläkare
Blev som alltid väl bemött
Var hos tandhygienisten för kontroll -
skrev om Min Tandläkare
Mötet med min sköterska och min tandläkare är alltid positivt. De är kunniga och vill alltid mitt bästa. Vid mitt senaste besök upptäcktes ett hål i en rot (inte karies) och remiss skrevs till specialist som kommer att åtgärda skadan.
skrev om Min Tandläkare
Mycket bra, god personal och väl bemötande
skrev om Min Tandläkare
Mycket bra bemötande. Patient sen +40 år. Senast nu hos hygienisten.
skrev om Min Tandläkare
Trevliga och kunniga både tandläkare, tandhygienist och receptionister
skrev om Min Tandläkare
Patient sedan länge. Min tandl har alltid tagit hand om mina tänder föredömligt och gett mig ett mkt trevligt bemötande.
skrev om Min Tandläkare
Detsamma tandläkaren för 20 år så tiden visar hur duktiga dom är....
skrev om Min Tandläkare
Jag har varit klient hos Min Tandläkare i 24 år och alltid blivit nöjd av alla som behandlat mig. Hade inte varit så så hade jag bytt till en annan tandläkare för länge sedan. Jag har gått igenom ett antal behandlingar under åren från inplantat till handhygienen!
😎🍾🌹 -
skrev om Min Tandläkare
Väldigt trevligt bemötande. Kunnig o proffsig personal, bra behandling. Priserna kunde varit lägre dock.
skrev om Min Tandläkare
Mycket nöjd med både tandläkaren o övrig personal. Blev väldigt noggrant undersökt.
skrev om Min Tandläkare
• snyggt väntrum och välstädat överallt
• All personal är mycket trevliga
• Min tandläkare Lukas är mycket kompetent tandläkare och har stor omtanke om sina patienter.
• Även tandsköterskorna är flexibla och välutbildade.
• Mycket modern utrustning finns på plats.
• Kan få snabb undersökningstid om det finns behov.
• Jag känner mig alltid välkommen och omhändertagen.
• Bästa rekommendationer. -
skrev om Min Tandläkare
Kunnig, och trevlig personal. Har gått hos dem i 20 år.
skrev om Min Tandläkare
Trevligt och proffsigt bemötande i fräscha lokaler.
skrev om Min Tandläkare
Personligt, snabbt, smärtfritt och smidigt.
skrev om Min Tandläkare
Duktiga, trevliga och bra service!
skrev om Min Tandläkare
Alltid ett trevligt och professionellt bemötande.
skrev om Min Tandläkare
Bra kunskap om mitt tandvårdsbehov. Är nöjd med bemötande och mycket god service.
skrev om Min Tandläkare
Mycket duktig och trevlig personal, haft tandläkarskräck hela livet men här har allt gått fint inkl mina tänder. Rekommenderas starkt.
skrev om Min Tandläkare
Trevligt och glatt bemötande varje gång. Undersökning och åtgärdande.
skrev om Min Tandläkare
Helt perfekt,vänligt bemötande inga väntetider, Toppen
skrev om Min Tandläkare
Ett superbra bemötande av all personal.
skrev om Min Tandläkare
All personal som jag mött är supertrevlig.
skrev om Min Tandläkare
Som vanligt väldigt bra bemötande. Har varit där i många år.
Var på vanlig årlig undersökning och veckan efter besök hos tandhygienist. -
skrev om Min Tandläkare
Rotfyllning lugna fina när jag har tandläkarskräck stort tålamod
skrev om Min Tandläkare
Kunnig, informativ och väl bemött.
skrev om Min Tandläkare
Alltid ett bra bemötande. Inga problem med kontakt.
skrev om Min Tandläkare
Det fungerar alltid bra hos Min tandläkare. Lätt att få tid och bra bemötande på mottagningen, inte dyrt heller.
Jag är väldigt nöjd.
Alla är så positiva och vänliga.
Jag kände mig mycket väl omhändertagen.
Ett stort arbete genomfördes med att åtgärda gamla fyllningar som började gå sönder. -
skrev om Min Tandläkare
Jag blev bra bemött, har ingenting att klaga på
skrev om Min Tandläkare
Mycket positivt bemötande jag trivs jättebra med personalen
skrev om Min Tandläkare
Blev bemött på ett mycket serviceinriktat sätt. Välkomnades när jag kom in i väntrummet och fick komma in i undersökningsrummet nästan omgående. Mycket trevlig tandsköterska som röntgade mina tänder varsamt.
Lugn och tydlig tandläkare som undersökte och förklarade. Tog bort tandsten och fick en form av flush som gjorde att det kändes mycket rent och fräscht. Ingen överraskande kostnad. Kommer att bli kallad om ett år. Kan varmt rekommendera mottagningen. -
skrev om Min Tandläkare
Kan inte vara bättre. Trevlig personal och ett otroligt fint bemötande.
skrev om Min Tandläkare
Får alltid ett varmt och tryggt välkomnande och litar på min tandläkares bedömningar och utförande. Noggrant och varsamt arbete.
Väldigt bra tandsköterskor och fin mottagning för tandläkarrädda. -
skrev om Min Tandläkare
Har alltid blivit bemött på ett vänligt och omtänksamt sätt.
Kunniga, noggranna och måna om mig som patient. -
skrev om Min Tandläkare
Mycket trevligt bemötande, proffsig behandling, gjorde inte det minsta ont 🤣
skrev om Min Tandläkare
Som alltid blev jag vänligt och proffsigt bemött i samtliga led av tandläkarbesöket.
Mycket nöjd -
skrev om Min Tandläkare
Jag är mycket nöjd med min tandläkare. Vänlig person och gör nogrant arbete smärtfritt.
skrev om Min Tandläkare
Alltid bra mottagande och bra lagningar.
skrev om Min Tandläkare
Dehär gången var det filmning för hela slanten. Inget egentligt ingrepp.
skrev om Min Tandläkare
Mycket trevlig personal Mikael mycket bra tandis