Tack för ett lugnt och proffsigt bemötande hos er på Min tandläkare.
Min Tandläkare
Min Tandläkare i Göteborg erbjuder individanpassad tandvård av bästa klass. Hos oss jobbar ett väl inarbetat team sedan många år med uppdelad expertis och kompetens. I vår moderna och fräscha lokal har vi 6 behandlingsrum där tre tandläkare och 3 tandhygienister tar emot dig. Vi har även en omhändertagande receptionist, tre...
1187 omdömen om Min Tandläkare
Sedan starten hos Reco 2016
Behandling i tid, bra info om mina tänder, vänligt bemötande
Jag är väldigt nöjd med min tandhygienist. Hon gjorde en noggrann och professionell rengöring, och jag kände mig trygg under hela behandlingen. Resultatet blev mycket bra och jag uppskattar verkligen hennes tålamod och noggrannhet. Rekommenderas
Vänligt bemötande. Lätt ställa frågor och få bra svar.
Har varit patient i ca 40 år hos Min tandläkare . har alltid varit mer än nöjd . Finare jobb går inte att få ,och med en mjuk och varsam hand .
Senaste besöket hos tandhyg Mario och det var nyttigt både för tänderna och mig. Tack Mario!
Jag är nöjd jätte bra ni jobba bra
Bra och proffsigt bemötande. Ordnar alltid snabba tider. Väldigt nöjd
Trevligt bemötande och bra arbete!
Trevlig personal! Jag är mycket nöjd med lagningar på framtänderna,det ser helt naturligt ut. Jag är Mycket nöjd.
Alltid trevligt bemötande från receptionen till tandsköterskan och tandläkaren Vet att de gör det bästa för mig och känner mig trygg Har gått hos Min tandläkare i 55år och fortsätter så länge jag kan!
Mycket bra bemötande av alltigenom trevlig personal.
Min upplevelse var bra och väldigt trevlig. Mycket professionellt samt härliga människor som hjälpte och bemötte än på topp nivå
Man känner sig välkommen, trevliga personal och duktiga läkare . Jag rekommenderar till mina kompisar och anhöriga.
Allt fungerade väldigt bra, tandläkaren och sköterskan gjorde ett bra jobb!
Mycket bra personal trevliga och kunniga
Nödvändigt för att behålla tänderna
Alltid ett kärt återseende att besöka Min Tandläkare .. kliniken är fräsch och personalen är alltid Trevlig lugn proffsig på ett personligt plan! De är seriösa och jag kommer inte byta tandläkare för jag har stans bästa tandläkare/ tandhygienist !! Jag har inga förväntningar .. bara känslan av tillfredsställelse när jag får min behandling allt från tandsten till att sätta in krona så så är det smärtfritt och otroligt proffsigt utfört .. och resultatet blir fint !! Och hållbart !! Ni är enastående. Mvh Simon
Bra bemötande överhuvud taget.Kom in avtalad tid ,lungt och bemötande.Informationen om kommande behandling. Gjorde inga köp.
Fint bemötande och väl omhändertagen av hela teamet från receptionen till tandläkare och sköterska.
Effektiv, kompetent och trevlig personal!
Trevlig personal. Priset hos hyginisten tveksam
Rekommenderar verkligen Min Tandläkare som hjälpt mig genom åren på ett professionellt sätt. Alltid bra bemötande och trevlig personal.
Bästa tandläkare. Professionella och kunniga
Alltid trevligt bemötande av kpmpetent personal. Kan varmt rekommendera
Rätt tid. Grundligt jobb. Trevligt
Man blir alltid väl omhändertagen
Proffsigt bemötande, väldigt nöjd.
Det är ett trevligt mottagande, känner mig trygg, och hon tar det alltid lugnt vilket jag behöver
Jag är mycket nöjd, man gör sitt bästa både tandläkare och tandhygienist! Mycket vänlig receptionist dessutom!
Blir alltid bra bemött av både tandläkare och tandhygienist. Tryggt för mig och mina tänder
Bra konkret följsam akut insats.
Jag kan varmt rekommendera Min Tandläkare. Som någon med tandläkarskräck känner jag mig alltid trygg här. Personalens bemötande är lugnande och de lyssnar verkligen. Receptionen är supertrevlig och hela kliniken har en välkomnande atmosfär. Är så glad att jag hittade denna privatklinik!
Trevligt och kunnigt bemötande.
Utmärkt tandhygienist som utför sin uppgift lugnt och metodiskt
Proffsigt, trevligt och prisvärt!
Detta andra besöket var lite bekvämare än den förra. Jag har känslan av att han lyssnar bra på patienten och på sättet lindrar obehaget.
Jag blev väl mottagen av personalen
Jag är väldigt nöjd med mitt tandläkarbesök. Personalen var trevlig, tandläkaren förklarade allt tydligt och behandlingen gick smidigt. Rekommenderas varmt.”
Trevlig kunnig och professionell personal som möter och behandlar sina kunder med värme och stor omtanke.
Allt är superbra som vanligt, tack
Min tandhygienist är jättebra. Hon är trevlig och otroligt noggrann. Honn till och med jobbar över med mina tänder för att de ska bli rena och fina.
Alltid lika trevligt och man blir så väl omhändertagen.
Mkt trevlig personal , väldigt nöjd.
I princip gillar jag inte tandläkarbesök men med så trevliga både sköterskan o tandläkaren är så går jag ändå dit med gott mod. Lugna o fina o talar bra om blivande behandling. Ett stort plus,men som vanligt ett zMEN: tyvärr lite väl högt över rek pris fast det faller väl på ägaren. Bengt
Mycket nöjd med behandlingen. Trevligt bemötande.
Alltid fantastiskt bemötande och behandlingar!
Lugnt och trevlig tandläkare och tandsköterska. Återkommer gärna dit.
Mycket bra! Väl bemötande och kunnig personal
Alltid trevligt och proffesionellt bemötande . Alltid mycket nöjd!