Alltid positiva och hjälpsamma. Ringer och försöker hitta tider som passar min kalender och som samtidigt gör att jag kan få behandling medan högkostnadsskyddet gäller. Upplevs aldrig stressade eller som att man är jobbig när man har frågor. Går både hos tandläkare och tandhygienist och båda är fantastiska
Min Tandläkare
Min Tandläkare i Göteborg erbjuder individanpassad tandvård av bästa klass. Hos oss jobbar ett väl inarbetat team sedan många år med uppdelad expertis och kompetens. I vår moderna och fräscha lokal har vi 6 behandlingsrum där tre tandläkare och 3 tandhygienister tar emot dig. Vi har även en omhändertagande receptionist, tre...
1381 omdömen om Min Tandläkare
Sedan starten hos Reco 2016
Man känner sig verkligen välkommen till ”Min Tandläkare” Rekommenderas starkt👍🏻
Respektfullt och trevligt bemött.
Bra upplevelse med min tandläkare! Bra 😊 upplevelsen med tandhygienisten, så pedagogisk och sympatisk!
Klar och tydlig med vad han tänker göra.
Trevlig, lyssnande och bra på sitt arbete vad jag kan förstå.
Jag är nöjd med besöket. Personalen var trevlig.
Jag har inte haft så mycket kontakt med min tandläkare. Bara en gång. Men min tandhygienist Diana tycker jag mycket om.
Omsorgsfullt, vänligt och professionellt
Väldigt trevliga och omtänksamma. Både tandläkare och sköterska.
Trevliga lätta på handen man känner sig trygga
Tryggt och sakligt! Vänligt bemötande!
Lugna o trevliga man glömmer att vara nervös
Jag hade en bra upplevelse och det var ett bra bemötande .
Väldigt bra o trevligt bemötande
Alltid lika bra! Lätta att prata med, byta tider och det går fort och man känner sig fräsch i munnen.
Alltid trevliga och med stor service känsla.
Bra mottagande, undersökning och information.
Mycket trevligt bemötande. Föreslog gel bedövning vid tandrensning vilket gjorde rensningen till en upplevelse istället för en pina.
Blev mycket bra bemött.Eftersom det var första besöket för den här omgången blev det främst en genomgång av vad som behöver göras!
En toppenupplevelse, jättetrevligt bemötande
Enkelt och effektivt. Rekommenderas
Trevlig personal, väntrum, bemötande.
Enkelt o trevligt …………………….. .
Min tandläkare Mikael är superbra o duktig. Han känner mig och det är väldigt viktigt vid både behandling och undersökning. Både Mikael och tandsköterska är pedagogiskt perfekta särskilt för mig som har det jobbigt med tandläkarbesök.
Trevligt bemötande, lugn och "mjuk" behandling.
Fantastiskt....................
Alltid en fin upplevelse hos Fredrik
Var senast hos en ny hygienist.Han var noggrann och trevlig..Han var noga med att det inte skulle göra ont. Det känns tryggt och bra Tjejen i receptionen är väldigt trevlig och hjälpsam Har bara. goda erfarenheter av all personal
En ny stad, när en flyttar långväga, kräver en ny frisör och en ny tandläkare. Tills det är ordnat så pendlar en åter till staden en lämnade och de viktiga personer en knutit till sig där. Frisören hittade jag för snart ett år sen. Tandläkare var klurigt. Du kan inte titta på bilder på tänder och genast se om hen kan passa dig. För ja, jag hade krav. Jag kommer från en liten, familjär klink med samma tandläkare varje besök likväl en av två sköterskor varje gång. För en med tandläkarskräck där jag hade panikångest flera...
Tack snälla för fina ord! Det är verkligen viktigt för oss att alla känner sig väl omhändertagna. Mvh Maria och Emma
Jag blir alltid trevligt blött när jag kommer till tandläkaren, även om jag inte behöver komma så ofta.
Professionell, och kunnig tandhygienist. Hon informerade och undervisade mig om vad jag kunde göra för min tandhälsa. Detta med glimten i ögat å humor.
Trevligt bemötande, proffsig behandling !
Trevligt bemötande. Känner mig väl omhändertagen.
Trevligt bemötande Uppriktig och noggrann
Trevlig och nogrann personal och kände mig bäl omhändertagen. Rekommenderar!
Tandemalj på den tanden längst in till vänster i överkäken ramlade ut på kvällen efter behandlingen
Relativt liten klinik med lugn och avstressande miljö. Alla som arbetar där verkar trivas på sin arbetsplats och är trevliga och informativa. Jag gillar att tjata med folk och dom hakar gärna på med ett leende.
Blev så väl omhändertagen. Mycket proffsigt. Inga problem att gå till tandläkaren
Att komma till väntrummet känns lungt och trevligt och välkomnande. Dom som går emellan arb.rum och passerar väntrummet hälsar alltid väldigt trevligt. Tandläkare Maria är alltid trevlig och tillmötesgående, gör ett jättebra jobb. Arbetar mycket bra. Sköterskorna är alltid trevliga. Skulle Maria eller hyggenist vara försenade så meddelades alltid det i go tid. Har rekommenderat denna mottagning till flera. Jag är mycket nöjd. Mvh Lena Malm
De är altid supertrevliga och kunniga – helt klart bäst, även om de är lite dyrare än de andra.
Känns tryggt bra l snabbt klart godkänt
Bästa tandläkare och hygienist kommer inte att gå någon annanstans.
Jättefint bemötande både i reception o sköterskan som tog emot mig till tandläkarstolen. Tandläkaren var jättebra. Gick i genom tänderna o förklarade på ett enkelt sätt vad som bör göras. Toppenbetyg på alla jag träffade. MVH Doris
Känslan var mycket bra. Första besök.
Jag upplevde dem mycket trevliga och omhändertagande. Tycker mycket om dom.
Alltid ett trevligt bemötande! Undersökning och behandling görs lugnt och professionellt!
Enkelt och smidigt besök och lyssnar och förstår vad jag säger
Trevlig personal. Håller tiden för besöket. Och grundlig undersökning. Jag är mycket nöjd
Akut tandvärk ringde och fick tid samma dag Fantastiskt mottagande av min tandläkare Behandling och åtgärd