Blev bra omhändertagen i avtalad tid. Bra samtal före behandlingen. Gjorde kontroll av tänderna samt borttagande av tandsten. Helt nöjd med besöket.
Min Tandläkare
Min Tandläkare i Göteborg erbjuder individanpassad tandvård av bästa klass. Hos oss jobbar ett väl inarbetat team sedan många år med uppdelad expertis och kompetens. I vår moderna och fräscha lokal har vi 6 behandlingsrum där tre tandläkare och 3 tandhygienister tar emot dig. Vi har även en omhändertagande receptionist, tre...
1263 omdömen om Min Tandläkare
Sedan starten hos Reco 2016
Har alltid varit bra samspel mellan mig och min tandläkare.
Lyssnar och agerar efter mina förutsättningar så jag får en bitkloss som gör det enklare att ha munnen öppen då tanden lagas. Lätt att få tid enligt önskemål. Bra stämning som gör det lätt att slappna av
Fick komma snabbt till utförandet. Bra behandling och trevligt bemötande.
Väldigt trevligtoch och professionell bemötande. Jag kände mig väldigt trygg och omhändertagen . Varmt rekommenderar min Tandläkare !
Rekommenderar varmt! Fint mottagande.
Mycket bra 👍 kan verkligen rekommendera Min Tandläkare
Vänligt bemötande bra information om det som skulle göras
Alltid bra bemötande med glada leende korta väntetider
Mycket positivt från bokning i receptionen, hjälpsam med bokning av tid som passar. Samma tandläkare Mikael som jag uppskattar. Mina förväntningar: -få behandlings alternativ, tidplan samt pris och rekommendation för beslut. Är mycket nöjd så långt.
Mycket trevlig personal. Inga problem att få akut tider . Nära hem är också en fördel
Alltid lika trevligt bemötande, bra behandling, det som drar ner betyget från full pott är att det blivit väldigt dyrt.
Han var mycket informativ och noggrann.
Bra bemötande och tillmötesgående
Jag uppskattar Trevligt bemötande Snabb behandling Snyggt resultat
Trevliga och kunnig personal! Känner mig alltid trygg att jag får den bästa tandvård.
Väldigt fint bemötande av både tandsköterska och tandläkare! Är så glad att jag bytte tandklinlk till Min tandläkare! Känner mig trygg där!
Min upplevelse är väldigt positiv. Trevligt bemötande från receptionen Känner mig trygg med min tandläkare
Ny tandsköterska med mjukt bra handlag. Tandläkare som ej behövde göra så mycket mer än undersökning.
Det va bra jag va nöjd med allt
Mycket bra Mycket nöjd Kan varmt rekomendera er.
Oprofessionellt beteende och bra service.
Bra bemötande och hjälp av Mario. Lite dyrt.
Tandläkare Fredrik Reinhardt Kånge med tandsköterska Annica är ett fantastiskt team. Deras skicklighet är anmärkningsvärd. Inget är svårt och krångligt, de ser alltid möjligheter istället för problem, tandvården är bästa tänkbara.
Tandhygienist Mario - kunnig, trevlig & hjälpsam. Mån om att jag som patient får den bästa hjälpen. Vi jobbar proaktivt förebyggande tandvård.
Har gått hos min tandläkare sen 2000 och är väldigt nöjd. Trevligt bemötande varje gång.
Lätt att komma i kontakt med verksamheten. Bra lokal, trevlig och duktig tandhygienist och tandläkare. Bra möjlighet att parkera bilen.
Mån om sina patienter. Trevlig och bemötande.
Behandlingen var som vanligt mkt bra , men som sk. fattigpensionärer vet jag inte om jag kommer att kunna fortsätta
Som vanligt ett professionellt bemöte och behandling
Jag känner mig alltid så trygg och välkommen hos Min tandläkare. Har under många år varit kund där och fått fantastisk hjälp med många olika tandproblem. Har det varit akut har de snabbt ordnat tid och hjälp. G. Hanson
Professionellt, vänligt, omtänksamt. Ä
Behandlingen genomfördes på ett mycket proffessionellt och framförallt smärtfritt sätt. Jag kan varmt rekommendera teamet till andra potentiella patienter
Jag är mycket nöjd. Jag har blivit mycket väl omhändertagen och alla har varit så vänliga. Jag har aldrig haft nån tandläkare eller tandhygienist som har varit så duktiga och noggranna. Hälsningar Gullan
Förklarar bra vad som behöver göras och hur behandlingen ska gå till.
Trevlig och duktig personal som bryr sig och lyssnar på patienten.
Dem är trevliga ock duktiga,hjälpsamma.Man får tid snab.Ja kan recomendera dem.
Att gå till tandläkaren är inget kul .... men hos Min Tandläkare blir man alltid så glatt och trevligt bemött. En upplevelse i barndomen gjorde mej rädd för sprutor i munnen ... men även detta har jag lärt mej "överleva" tack vare den tandläkare jag har.
Professionellt bemötande och behandling. Tydlighet!!!
Det var punktlig, konsekvent,proffsig, tydlig,någrant,och trevligt.
Min tandläkare är vänlig och förstående för mig som patient hon är toppen även den andra personalen
Mycket bra och profesionelt bemötande.
Man får alltid ett varmt bemötande och man känner sig trygg i behandlingen, även om man är lite ängslig.
Alltid ett positivt och proffsigt bemötande. Kliniken är lättillgänglig kollektivtrafik, men även med bil. Nöjd kund sedan många år.
Trevligt bemötande. Positiv upplevelse för att vara första gången. Noggrann undersökning. Det känns bra inför fortsättningen.
Mycket trevlig tandhygienist! Mån om kunden. Lite dyrt kanske men bra resultat.
Alldeles för dyrt. Trevlig kvinna i receptionen
Mitt första besök hos Min tandläkare Mikael och Sara kändes mycket bra!
Ett glatt ansikte mötte mig där jag anmälde mig! Syster och doktor var otroligt proffsiga, fick svar på frågorna jag hadde! Kommer tillbaks för en ny tand till våren!
Bästa bemötande man kan få , jag har haft tandläkarskräck hela mitt vuxna liv .Maria hjälpte mig ur detta . En fantastiskt duktig tandläkare. Nu går jag dit med stolthet o glädje . Maria och hennes team är bara bäst 👌