Mögelexperten

Mögelexperten

mogelexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.9

Vi på Mögelexperten är specialister på att identifiera, åtgärda och förebygga mögel- och fuktskador.  Mögel och fukt kan påverka både din bostads värde och din hälsa på ett mycket negativt sätt. Därför erbjuder vi heltäckande lösningar som skapar en trygg och sund inomhusmiljö. Vi genomför noggranna besiktningar för att upptäcka...

66 omdömen om Mögelexperten

Sedan starten hos Reco 2024

Mats Åke A
Skrev om Mögelexperten

Kunnig och tydlig. Ett trevligt möte.

Svar från Mögelexperten

Hej Mats Åke, stort tack för din recension. Vi är väldigt glada att du uppskattade vårt bemötandet och profession.

David P
Skrev om Mögelexperten

Vår bostadsrättförening har anlitat Mögelexperten för att sanera 13 vindar. Från start till mål har vi fått klockren hjälp, hela vägen från förberedelser till utförande. Mögelexperten har varit extremt flexibla och tillmötesgående, något vi sätter pris på när det lätt kan bli svårt att få till ett schema som involverar många hus. Rekommenderas varmt!

Svar från Mögelexperten

Hej David, Stort tack för det fina omdömet och för förtroendet att få hjälpa er förening! Vi är väldigt glada att ni är nöjda med både planering och utförande, och uppskattar samarbetet med er.

Joakim B
Skrev om Mögelexperten

Proffs, konstruktivt och fokus på min situation

Liza I
Skrev om Mögelexperten

Väldigt trevlig, kompetent och förtroendeingivande!

Thomas E
Skrev om Mögelexperten

De som arbetade i vårt hus gjorde ett mycket gott jobb och uppträdde också mycket trevligt.

Jan L
Skrev om Mögelexperten

Genomförde uppdraget inom utsatt tid och pris. Trevliga och kunniga! Ett stort tack till Albin och hans kollegor Gustav och Leo. Jan L

Svar från Mögelexperten

Hej Jan, stort tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att höra att du är nöjd med arbetet och att allt motsvarade dina förväntningar. Tack för förtroendet!

Helena L
Skrev om Mögelexperten

Trevligt bemötande och kunniga. Snabba på att svara och utföra uppdraget.

Svar från Mögelexperten

Hej Helena, stort tack för din fina recension. Vi är väldigt glada att du uppskattade bemötandet och vårt arbete.

Johan P
Skrev om Mögelexperten

Mycket väl utfört arbete trots svåra förutsättningar! Är väldigt nöjd med arbetet och bemötandet.

Svar från Mögelexperten

Hej Johan, Tack för ditt omdöme! Så roligt att du uppskattade vårt arbete och bemötande.

John Karl-henrik A
Skrev om Mögelexperten

Jag fick snabb respons och hjälp av den trevlige och kunnige mannen från mögelexperten. Jag kan rekommendera företaget.

Svar från Mögelexperten

Hej Karl-Henrik, Tack så mycket för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Vi är så glada för din positiva upplevelse med oss. Tack!

Anders W
Skrev om Mögelexperten

Mögelexperten utförde mögelsanering och tilläggsisolering av vind i radhus av trä från 50-talet. Mycket trevligt bemötande och lätt att få kontakt med under hela processen. Rekommenderas.

Svar från Mögelexperten

Hej Anders, Vi är mycket glada att du uppskattade vårt arbete och vår kontakt. Vi tackar så mycket för det fina omdömet!

Helena U
Skrev om Mögelexperten

Trevligt bemötande, punktliga och professionella.

Svar från Mögelexperten

Hej Helena, tack så mycket för ditt omdöme! Vi är mycket glada att du uppskattade vårt bemötande hos dig.

Alexandra R
Skrev om Mögelexperten

Väldigt trevliga och förklarade noggrant på plats vad dom skulle göra och vad det innebar.

Svar från Mögelexperten

Hej Alexandra! Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme om oss, det hjälper oss att utvecklas. Kul att uppskattade våra förklaringar på plats, det tar vi med oss!

Celest F
Skrev om Mögelexperten

Bra kundservice och snabb hjälp

Svar från Mögelexperten

Hej Celest, Roligt att du uppskattade vår kundservice och snabba hjälp! Tack för ditt omdöme!

Reza P
Skrev om Mögelexperten

Albin fr Mögelexpert var punktlig, påläst, ge opartisk information och mycket trevligt bemötande.

Svar från Mögelexperten

Hej Reza, Tack för att du tog dig tid att skriva ett fint omdöme om oss! Det gläder oss att du uppskattade bemötandet av Albin med tydlig och opartisk information.

Madelene J
Skrev om Mögelexperten

Otroligt trevliga och tillmötesgående :-)

Svar från Mögelexperten

Hej Madelene, Stort tack för din fina kommentar! Vad roligt att höra att du upplevde oss som trevliga och tillmötesgående, det uppskattas verkligen!

Sarah T
Skrev om Mögelexperten

Trevligt bemötande, samt snabbt och smidigt besök. Fick bra tips på åtgärder som vi kunde utföra själva :)

Svar från Mögelexperten

Hej Sarah, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att besöket upplevdes som smidigt och att tipsen kom till nytta.

Thomas E
Skrev om Mögelexperten

Mycket bra och informativt möte. Installationen också mycket välgjord.

Svar från Mögelexperten

Hej Thomas, Stort tack för ditt omdöme! Kul att höra att allt fungerade bra och att du är nöjd med resultatet.

Per S
Skrev om Mögelexperten

Fick snabb hjälp att beställa mögeldosa!

Svar från Mögelexperten

Hej Per, Tack snälla för din fina återkoppling! Vi är glada för din positiva upplevelse av vårt arbete.

Bahram G
Skrev om Mögelexperten

Mycket professionella och kan sin grej

Svar från Mögelexperten

Hej Bahram, Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme om oss, det uppskattar vi mycket!

Stefan H
Skrev om Mögelexperten

Vi råkade ut för etn fuktskada med mögel och tog hjälp av Mögelexperten. Vi är väldigt nöjda med den hjälp vi fick med att hantera situationen och att förebygga framtida problem. Snabb hjälp och trevligt/proffsigt bemötande!

Svar från Mögelexperten

Hej Stefan, Tack så mycket för ert fina omdöme! Vad roligt att höra att ni är nöjda med både hjälpen och bemötandet. Vi uppskattar verkligen förtroendet och är glada att kunna bidra till en tryggare inomhusmiljö hos er.

Marcus N
Skrev om Mögelexperten

Fruktansvärt trevlig. Saklig och uppriktig i sin bedömning och hade inte en säljande agenda. Mycket uppskattat och informativt.

Christina B
Skrev om Mögelexperten

Anlitade Mögelexperten för isolering och installation av sorptionsavfuktare i krypgrund. Kan varm rekommendera Albin och hans team; levererade enligt offert och var dessutom mycket trevliga. Vår krypgrund har förmodligen aldrig mått så bra som nu.

Mathias M
Skrev om Mögelexperten

Professionella och leverans enligt ök

Martina S
Skrev om Mögelexperten

Jag hade ett väldigt trevligt och informativt besök av Mögelexperten. Vi gick igenom vissa saker och jag fick lära mig om hur och varför mögel finns, växer och om det kan vara skadligt eller inte. Det var bättre än mina förväntningar. Jag köpte ett test för att se om vi behöver göra några åtgärder.

Hans J

Proffsigt och ärligt bemötande

Magnus R
Skrev om Mögelexperten

Håller tiden, mycket kunniga och professionella.

Robin L
Skrev om Mögelexperten

Trevliga och kunniga. Kommer anlita dem igen i framtiden.

Piotr J
Skrev om Mögelexperten

Hej det va toppen mycket trevlig kille som va här. Fick flera tipps och råd hur vi ska göra. Fick en fukt mätare av han. En sak va jag uppfattade av reklamen ni hade så skulle mögel prov ingå men nu kostar det 500kr Är väll inga pengar men lite missvisande.

Michelle L
Skrev om Mögelexperten

Jag fick en kostnadsfri titt på huset och Albin hade ett fantastiskt tålamod för många och säkerligen dumma frågor och var tillmötesgående och trevlig från början till slut. Från första kontakt var dom snabbt på plats. Jag fick ärliga råd, nyttig information och blev inte påtvingad några onödiga tjänster. Även när vi konstaterat att jag själv kunde lösa flera av problemen utan experthjälp var Albin fortfarande behjälplig och svarade på frågor kring tillvägagångssätt och gav tips och råd på hur jag kunde gå vidare och försäkrade...

Anthony G
Skrev om Mögelexperten

Var trevlig och gav ett professionellt intryck.

Ersin P
Skrev om Mögelexperten

Otroligt hjälpsamma ger bra råd. Ger ett seriöst intryck

Filip P
Skrev om Mögelexperten

Kunniga och informativa! Kändes som de hade koll på läget!

Josef R
Skrev om Mögelexperten

Väldigt kunnig person, bra information och hur man ska tänka baserat på hur mitt hus är byggd.

Naiem E
Skrev om Mögelexperten

Albin är väldigt tillmötesgående och lägger ner tid för att hitta en lämplig lösning på saken.

Björn S
Skrev om Mögelexperten

Albin och Noa var mycket trevliga och proffsiga. Från dag 1 till färdigt jobb. Rekommenderar till 100 % Björn

Marianne S
Skrev om Mögelexperten

Trevligt bemötande. Serviceinriktade. Proffesionellt utförd mögelkontroll. Snabb återkoppling med resultat av mögelkontrollen samt avgivande av utförlig offert. Det enda var priset där de föll på målsnöret.

Peter S
Skrev om Mögelexperten

Proffsigt bemötande och dom kom på avtalad tid.

Siavash B
Skrev om Mögelexperten

Utmärkt från start till mål. Albin som varit hos oss är en stjärna, han var pedagogisk hjälpte oss förstå alternativen i varje steg i processen och hittade lösningar baserat på vår situation och våra förutsättningar. Jag kan varmt rekommendera Mögelexperten.

Helena B
Skrev om Mögelexperten

Hade många frågor som de svarade på bra. De är noggranna fick ett billigt bra bemötande iin pro. Rekommenderar de verkligen.

Rebecca S
Skrev om Mögelexperten

Kändes tryggt och proffsigt !!

Carl V
Skrev om Mögelexperten

Jag har haft dialog med Albin. Han var hos oss och genomförde en ”besiktning” eller kontroll av vår vind. Väldigt vänligt och professionellt bemötande. Albin redogjorde fint för olika scenarion vilket gav mig mer insikt om vilka alternativ jag har.

Andreas S

Duktig kille ! Gav bra och ärligt intryck

Anders E
Skrev om Mögelexperten

Trevliga och kunniga. Svarade på frågor.

Yamen A
Skrev om Mögelexperten

Superduktiga och gav oss bra tips. Jag kan varmt rekommendera.

Moses H
Skrev om Mögelexperten

Trevlig personal och ett bra erbjudande med kostnadsfri besiktning!

Nadar H
Skrev om Mögelexperten

Arbetet och personalen var väldigt bra, skulle kunna rekommendera er till nära och kära!

Emanuel T
Skrev om Mögelexperten

Lite stressad efter haft mycket jobb innan han kom till oss

Magnus H

…………………………………………………………………..,,.,,……………,……………

Adnan B
Skrev om Mögelexperten

Det gick smidigt och bra, dessutom var killen kompetent, trevligt och hjälpsam

Rostam M
Skrev om Mögelexperten

En snäll men samtidigt ansvarsfull expert fick man träffa.