Sanering i Stockholms län

• Hemkomfort

1,319 omdömen
    Hemkomfort – Radonmätning & radonsanering
    Joel L
    Joel L: Mycket kunnig personal snabbt utförande av reparation samt god rådgivning
  • Svensk Spoltjänst AB

654 omdömen
    24h jour för VVS-problem och rörspolning! Vi jobbar i Gävle och Uppsala. Välkommen till Spoltjänst!
    Philippe S
    Philippe S: Högtrycksspolning av avlopp. Tjänsten utfördes Proffsigt, i tid, med trevlig o positiv attityd!
  • 241 omdömen
    Eila G
    Eila G: Bra bemötande. Snabb leverans av vara jag beställt. Nöjd! +++++
  • Jouren 24

270 omdömen
    Stefan T
    Stefan T: Snabb och bra service, rimligt pris, kompetent folk. Asnöjd!
  • Spolia AB

120 omdömen
    Martin S
    Martin S: Trevligt, snabbt, prisvärt. Har använt dem tre gånger.
  • HRB Service är en bygg- och servicefirma som hela tiden strävar efter att du som kund ska bli 100% nöjd. Med över 30 års erfarenhet i branschen kan vi med hjälp av vår flexibilitet hela tiden hitta de...
    Martin Birger B
    Martin Birger B: Efter en vattenskada anlitades HRB via Länsförsäkringar. Början av utredningen tog lite tid (vilket man nog alltid tycker vid vattenskador), men HRB var lätta att få tag på, alltid trevliga, förklarade och proffsiga. De ansträngde sig även för att göra oss nöjda, vilket uppskattades och är anledningen till att jag skriver ett omdöme här.
  • Mögelexperten Sverige AB

75 omdömen
    Vi på Mögelexperten är proffs på mögelsanering i både hus och fastigheter! Vi är specialiserade på att identifiera, sanera samt förebygga mögel- och fuktskador. Fukt och mögel kan skada både ditt hem ...
    Siavash B
    Siavash B: Utmärkt från start till mål. Albin som varit hos oss är en stjärna, han var pedagogisk hjälpte oss förstå alternativen i varje steg i processen och hittade lösningar baserat på vår situation och våra förutsättningar. Jag kan varmt rekommendera Mögelexperten.
  • Hemrent.com

144 omdömen
    Välkommen till Hemrent.com - Sanering, dödsbostädning och flyttstädning. Smidigt och enkelt!
    Ingrid Lena Birgitta G
    Ingrid Lena Birgitta G: Snabba att ta kontakt, lämna offert o ge besked. Dom tömde och städade exceptionellt bra. Ingenting var svårt eller besvärligt. Jag är väldigt nöjd.
  • FBV AB

44 omdömen
    Helena W
    Helena W: Så noggranna och trevliga killar!!! Det var problem med massor av getingar under mina takpannor och Anticimex var där 3 ggr för att ta bort getingarna. FBV.AB gav inte upp utan kom tillbaks trots långa resor. Det blev så snyggt på taket och de städar och tar med allt skräp, byter plattor, rensar hängrännor och de är i tid!!!! Kan verkligen rekommendera detta företag! En stolthet för sin branch!
  • Saneco Bygg AB

44 omdömen
    Mats L
    Mats L: Mycket positiv upplevelse i samband med renovering av badrum. Vi fick snabbt en projektledare (Igor Lenskyi) som var en suverän guide genom hela arbetet - koordinerade allt effektivt, snabb och hjälpsam med att besvara frågor, ge råd etc. Genomgående toppbetyg till alla som vi hade att göra med - vvs, el och plattsättare. Kommer absolut ringa Igor och Saneco nästa gång vi skall renovera i villan och rekommenderar alla att göra det samma. Vi kände fullt förtroende genom hela resan och slutresultatet blev suveränt!
  • Rivout Group AB

40 omdömen
    Johan S
    Johan S: Trevligt bemötande från början till slut och bra genomfört. Rekommenderas!
  • Med GR Avloppsrensning får du snabb service med hjälp av den senaste tekniken!
    Leif H A
    Leif H A: Jobbet blev snabbt och bra gjort.
  • NILS W
    NILS W: Torkab gjorde återställning efter en vattenskada samt renovering i anslutning till detta. Både projektledare och hantverkare från Torkab och deras underleverantörer var mycket professionella och punktliga. Vi fick gjort allt som avtalats, på utsatt tid och resultatet blev utmärkt.
  • Per F
    Per F: Bra bemötande och bra service. Resultatet precis som beskrivet, glad kund.
  • Optum AB

18 omdömen
    Marcus F
    Marcus F: Fantastiska! Väldigt bra guidning om vilka alternativ och risker som fanns inför test om asbest.
  • Urban L
    Urban L: När jag fick stopp i avloppet kl 21.30 en fredagkväll och allt kommer upp i badrummets golvrum så uppstår det en lätt panik. Jag hade sparat ROCs telefonnummer och ringde direkt. 15 min senare var Dick där och fixade stoppet på 30 minuter. På måndagmorgon var han tillbaka och spolade övriga rör. Toppenservice och hög kunnighet/erfarenhet. Kan rekommendera ROC med högsta betyg. Urban
  • Katarina F
    Katarina F: Kan varmt rekommendera Pagodab. Tydlig och effektiv kommunikation, lösningsorienterade samt ett mycket fint slutresultat. Behöver jag mer hjälp i framtiden så kommer jag absolut höra av mig till företaget igen.
  • Andreas P
    Andreas P: Extremt nöjda med den service vi fick till ett väldigt överkomligt pris.
  • Karin B
    Karin B: Hjälpsam, kunnig, flexibel och trevlig!
  • Alexi Roberto U
    Alexi Roberto U: Har anlitat Avfuktningsteknik för mögel sanering av vinden och kan bara säga att jag är mer än nöjd! Utmärkt bemötande från början till slut, Känns mycket förtroendeingivande. tycker också att jobbet gjordes väldigt professionellt och är väldigt nöjd! Ska även se över ventilationen i vårat 3 plans hus med avfuktningsteknik. Rekommenderar starkt.
  • Carl Johan Philip V
    Carl Johan Philip V: Agab har utfört ett dräneringsarbete som innebar handgrävning till 1,8 m djup i hårt packad morän. Ett riktigt slitgöra som utfördes perfekt trots otrevligt väder. De är kunniga och lätta att ha att göra med och kom punktligt varje morgon. Vi kan helt klart rekommendera dem för liknande jobb.
  • Maikel S
    Maikel S: Xpert Bekämpning är väldigt duktiga och kunniga. De vet vad de pratar om.
  • Sebastian W
    Sebastian W: Snabba, effektiva men lyckas ändå med att förklara och förtydliga vad de gör och varför. Därtill fick jag tips och förslag om hur jag ska tänka om mitt avlopp både på kort och lång sikt. Kommer definitivt anlita dem igen om jag kan!
  • Hampus L
    Hampus L: Vi ville ha hjälp med att säkra vår villa mot gnagare. BeGone var proffsiga i bemötandet, offertarbete och kunde snabbt komma på plats åt åtgärda identifierade brister. Lätta att få tag i vid frågor och allmänt trevliga att ha att göra med. Tack!
  • Fuktskadecenter Stockholm AB

1 omdöme
    Alva G
    Alva G: Jag kan varmt rekommendera Fuktskadecenter. Bemötandet har varit mycket fint från start till mål och servicen har hållit en genomgående hög nivå. Jag har haft kontakt med Håkan, som är otroligt kunnig och erfaren. Hans gedigna kompetens märks tydligt, men det som verkligen gjort skillnad för mig som kund är tryggheten. Jag har alltid känt att det varit helt okej att ringa, ställa frågor och resonera – och jag har varje gång fått mer hjälp och mer information än jag förväntat mig. Det har varit ett professionellt, engagerat och generöst bemötande, där man verkligen känner att kunden tas på allvar. Jag är väldigt, väldigt nöjd och tacksam för all hjälp. Stort tack!