Johanna Hallberg
Johanna Hallberg är mäklare på MOHV Gävle
.Johanna Hallberg har varit registrerad mäklare sedan 2014-04. Johanna Hallberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 17 omdömen med ett betyg på 4.9. Johanna Hallberg har haft 17 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
17 omdömen om Johanna Hallberg
Sedan starten hos Reco 2021
sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Hallberg en del av MOHV Gävle
Mycket engagerad, lyhörd och målmedveten! Delade med sig av sina erfarenheter. Alla rätt, rekommenderas varmt!
köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Hallberg en del av MOHV Gävle
Trevlig och lugn mäklare, rekommenderas 👌
köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Hallberg en del av MOHV Gävle
Engagerad och inbjudande utan att vara påstridig! Hjälpte till med att se lösningar för just mig i min situation och det kändes så tryggt och bra.
Professionell med känsla för att bemöta människor.
Jag är väldigt glad att jag fick ha Johanna tillsammans med mig genom bostadsaffären - arbetar upplysande och ger snabba svar! -
köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Hallberg en del av MOHV Gävle
Trevlig och social som gav ett mycket trevligt bemötande. Var påläst och tydlig. Mäklaren gjorde ett superbra jobb!
köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Hallberg en del av MOHV Gävle
Blev väldigt väl mött av Johanna från första träffen. Hon är kunnig, tydlig och rak med glimten i ögat vilket uppskattas mycket. Kan varmt rekommendera henne som mäklare.
köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Hallberg en del av MOHV Gävle
Mycket trevligt bemött, fick mig att känna mig som mig själv.
Hade inga förväntningar eftersom det här var första gången jag sökte lägenhet, men hon var vänlig och berättade noggrant så jag hängde med.
Jag är mer än nöjd. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Hallberg en del av MOHV Gävle
Jag tycker Johanna har varit trevlig och hjälpsam hela vägen, har svarat på frågor och varit snabb i kommunikationen.
Mycket nöjd! -
sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Hallberg en del av MOHV Gävle
Johanna är lättillgänglig, serviceinriktad och påläst.
Hon lägger fokus och energi på att göra både säljare och köpare nöjd.
Snabb och effektiv försäljning av min lägenhet.
Rekommenderas! -
sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Hallberg en del av MOHV Gävle
Hon kan jobbet verkligen och jätte nöjd 😌
+ Trevligt bemötande.
+ Effektiv och tydlig i kommunikationen.