Daniel Enlund

Daniel Enlund

5.0 / 5 baserat på 8 omdömen

Daniel Enlund är mäklare på MOHV Kungälv

.

Daniel Enlund har varit registrerad mäklare sedan 2021-12. Daniel Enlund har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 8 omdömen med ett betyg på 5.0. Daniel Enlund har haft 2 försäljningar sen 2023-05 och har tillfrågat 75% av sina kunder efter omdömen.

  • 75%

    Andel tillfrågade kunder

  • 2

    Försäljningar

    2023-05 - 2024-04

Skriv ett omdöme

8 omdömen om Daniel Enlund

Sedan starten hos Reco 2022
Malisa J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Enlund en del av MOHV Kungälv

Vi var väldigt nöjda med bemötandet och arbetet Daniel la ner för att få sålt vår bostad. Kommunikationen gick smidigt och han var tillgänglig och svarade snabbt på dem frågor vi hade. Vi kommer att rekommendera honom som mäklare till andra vi känner när det är dax för dem att sälja sin bostad.

Irina S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Enlund en del av MOHV Kungälv

Var på visning med en kompis och vi båda fick ett väldigt seriöst intryck av Daniel. Han var väldigt rak, vilseledde inte och lät oss verkligen ta vår tid för att titta runt. Precis vad en vill som spekulant! Under budgivningen så stod han upp för säljarna så gott som möjligt, fast i slutändan så fanns det inga andra budgivare. Hade gärna rekommenderat eller anlitat honom själv.

Eric Warren Z
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Enlund en del av MOHV Kungälv

Daniel är väldigt proffsig. Han lyssnade på våra tankar och delade med sig vänligt av sina expertkunskaper. Han underlättade verkligen hela försäljningsprocessen för oss, även i en fallande marknad. Rekommenderas väldigt varmt!

Susanne P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Enlund en del av MOHV Kungälv

Väldigt lätt att prata med. Bjuder på dig själv. Han har ingett förtroende. Jag är nöjd.

Eva Margareta M
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Enlund en del av MOHV Kungälv

Fick ett väldigt gott intryck av Daniel vid första mötet, han är proffsig som mäklare. Daniel har ett gott bemötande och har alltid varit tillgänglig när jag haft frågor, dag som kvällstid. Kan verkligen varmt rekommendera honom som mäklare, då han är både kunnig, effektiv och reko! Dessutom är han en mycket omtänksam kille. Margareta Mione

Leif H
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Enlund en del av MOHV Kungälv

Har både köp och sålt av Daniel Enlund på MOHV. Proffsiga och trevligt bemötande. Svarar snabbt både på telefon, sms och mail. Bra informativa skrivningar där han går igenom kontrakten noga. Väldigt hjälpsam vid både köp och försäljning.

Mona-Lisa R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Enlund en del av MOHV Kungälv
Kungälv

I valet mellan 3 st mäklare valde jag Daniel för hans trevliga, personliga och professionella bemötande. Daniel har under hela försäljningstiden hållit mig informerad och varit tillgänglig för mej att nå. Styling av lägenheten förmedlades av Daniel och blev perfekt, liksom den broschyr som han tog fram. Daniel har med andra ord helt uppfyllt mina förväntningar i alla avseenden och jag skulle definitivt anlita honom vid en ny försäljning.

Lena J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Enlund en del av MOHV Kungälv
Kungälv

Väldigt förtroendeingivande, professionellt bemötande, tydlig information, och snabba svar och och samtidigt med en personlig omsorg, väldigt trevlig! Lena Johansson