Jonas Danielsson

Jonas Danielsson

Jonas Danielsson är mäklare på MOHV Stockholm

Jonas Danielsson har varit registrerad mäklare sedan 2008-02. Jonas Danielsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 83 omdömen med ett betyg på 4.9. Jonas Danielsson har haft 18 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Jonas Danielsson är med mer än 1000 försäljningar i ryggen en av Stockholms mest erfarna mäklare. Han vad som krävs oavsett område och objektets förutsättningar.

– Jag är med under hela din säljprocess – från första tanke och fram till försäljning. Det är aldrig för tidigt att ta en första kontakt med mig.

Han känd som ”Kungen av Klubbacken”. Klubbacken är ett område i Mälarhöjden.
– Jag har själv bott där och kan varje litet skrymsle och hörn.

Hög kundnöjdhet, varma rekommendationer och ett stort engagemang är framgångsfaktorer som han alltid eftersträvar.

2022-09 - 2023-08

83 omdömen om Jonas Danielsson

Sedan starten hos Reco 2019
Jessica G
Hägersten / Mälarhöjden

Jonas upplevdes som en ärlig mäklare som var lätt att kommunicera med.

Jonas L
Hägersten / Mälarhöjden

Jonas är från början till slut superproffsig, jobbar långsiktigt och förtroendefullt med både säljare och köpares intresse i åtanke för en trygg affär. Är också otroligt kunnig och påläst på sina områden.

Helena F
Västertorp

Kunnig, trevlig och professionell mäklare som jag fick stort förtroende för som köpare.

Ola S
Västertorp

Jonas gjorde ett superjobb, han stöttade oss genom hela resan och allt kändes väldigt tryggt!

Justina H
Hägersten / Mälarhöjden

Vi är förstagångsköpare och har haft turen att få Jonas som mäklare. Han har stor kunskap om området vi köper i och har varit stabil och transparent genom hela processen. Det var varit otroligt värdefullt för oss och vi kommer definitivt vända oss till honom när det är dags för oss att sälja.

Åsa S
Hägersten / Mälarhöjden

Köpte min lägenhet med Jonas som mäklare och var en självklarhet för mig att välja honom vid försäljningen. Han sitter på stor kunskap om området och han är proffsig, trevlig och lättillgänglig. Han jobbar hängivet och går den där extra milen för att det ska bli en bra affär för både säljare och köpare.

Eleonor F
Hägersten / Mälarhöjden

Enormt professionell, kunnig och trevlig med en servicekänsla långt över vanliga.

Raymond N
Hägersten / Mälarhöjden

Positiv, hjälpsam och lättillgänglig.Mycket god kunskap om försäljningsobjektet.

Jessica K
Hägersten / Mälarhöjden

Jonas är trevlig, professionell, kunnig och väldigt tillmötesgående. Han gav oss realistiska förväntningar av utfallet av försäljningen och jobbade sedan stenhårt för att möta våra förväntningar. Han är väldigt noggrann för att allt ska bli så bra som möjligt från början till slut och upplevs leverera kvalitet framför kvantitet. Dvs han är hängiven och fokuserad på de objekt han jobbar med istället för att slarvigt kränga objekt på löpande band för att komma upp i kvantitet på ett sätt som många andra mäklare annars gör.

Viktor T
Telefonplan

Jonas har varit till stor hjälp under hela köpet och är tålmodig och professionell. Kan varmt rekommendera!