Trevlig, positiv och mycket erfaren. Tydlig och diplomatisk. Mycket bra och tät kommunikation och alltid tillgänglig. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete och rekommenderar Jonas varmt.
Jonas Danielsson
Jonas Danielsson är mäklare på MOHV Stockholm
.Jonas Danielsson har varit registrerad mäklare sedan 2008-02. Jonas Danielsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 104 omdömen med ett betyg på 4.9. Jonas Danielsson har haft 25 försäljningar sen 2024-01 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
– Jag är med under hela din säljprocess – från första tanke och fram till försäljning. Det är aldrig för tidigt att ta en första kontakt med mig.
Han känd som ”Kungen av Klubbacken”. Klubbacken är ett område i Mälarhöjden.
– Jag har själv bott där och kan varje litet skrymsle och hörn.
Hög kundnöjdhet, varma rekommendationer och ett stort engagemang är framgångsfaktorer som han alltid eftersträvar.
2024-01 - 2024-12
104 omdömen om Jonas Danielsson
Jonas var lätt att arbeta med och svarade på alla frågor vi hade. Med hans hjälp fick vi ett pris för vår lägenhet som var över våra förväntningar.
Väldigt trevlig och flexibel. Enkel att kommunicera med. Hade dock önskat en mer drivande roll i säljprocessen när saker står lite för stilla.
Tack Josefin för ditt omdöme och grattis till ert köp. Det är alltid en balans hur drivande man ska vara i en process som mäklare och i denna affär så hade vi aldrig nått en överenskommelse om jag drivit på processen mer. Anledningen till det är att processen och ni parter behövde tid. Det var tiden som löste vissa knutar i förhandlingen. Det är lätt för er att bara se er del av processen och glömma att man har en motpart som inte alls har samma tankar som ni. Så i detta fall kan ni tacka mig för att jag hade rätt balans...
Det var många saker jag uppskattade med hur Jonas hanterade allt. Det känns som en mäklare som siktar på att göra processen bekväm och så bra som möjligt för både köpare och säljare. Han var lugn och kunnig och gav oss den tiden vi behövde. Det kändes tryggt hela vägen igenom.
Jonas är kunnig, har ett öga för detaljer och är lätt att samarbeta med. Vi är mer än nöjda och han överträffade verkligen våra förväntningar!
Vi är så nöjda med Jonas! Personlig och professionell!
Professionellt och sakligt bemötande. Förväntningarna var låga så han överträffade dessa med viss marginal. Han förklarade situationen med lockpriser på ett sakligt sätt. Jag är erfaren med Uppsala marknaden. Stockholmsmäklare jobbar på annat sätt uppenbarligen. Det förklarade han på en bra sätt.
Snabb, och framförallt lösnings orienterad. Personlig utan att bli privat. Kul kille.
Jonas har varit otroligt kunnig, tillmötesgående och driven. Han har alltid funnits tillgänglig för våra frågor, små som stora. Skulle absolut rekommendera honom för både försäljning och köp.
Bästa mäklaren jag anlitat. Alltid trevlig kunnig och professionell. Lätt att kommunicera med. Lade ner mycket tid och arbete på många visningar för att hitta rätt köpare till min bostad. Vilket lyckades och trots dåliga tider fick jag det pris jag från början ville ha.