Toppen bemötande av Robin och löpande uppdateringar under försäljningsprocessen!
Robin Stegeby
Robin Stegeby är mäklare på MOHV Umeå
.Robin Stegeby har varit registrerad mäklare sedan 2022-10. Robin Stegeby har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-11 och har fått 33 omdömen med ett betyg på 4.8. Robin Stegeby har haft 44 försäljningar sen 2023-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-10 - 2024-09
33 omdömen om Robin Stegeby
En trevlig och kommunikativ mäklare som var lika trevlig innan köp som efter det var klart och det är enligt min erfarenhet inte så vanligt! Jag är jättenöjd!
Vänligt och professionellt bemötande. Frågorna vi hade besvarade han om hade svar annars tog han reda på det och återkopplade senare. Hjälpte till och förklarade allt med kontraktet när detta gjordes.
vänlig, professionell, tillgänglig.
Svarar snabbt och lätt att få tag på. Kommer absolut att välja Robin fler gånger om jag ska sälja👍. Våra köpare fick problem med lånelöfte och med Robin hjälp så löste det sig på bästa sätt för alla parter.
Enkel, varm och förstående. Är lyhörd för kundens önskemål men vågar också tala klarspråk när man velar i olika beslut. Utan Robins hjälp och guidning hade vi aldrig löst en sådan snabb och smidig affär. Våra förväntningar överträffades då vi väntade oss 1 månad med försäljning och ångest. Robin tog oss igenom det på 4 dagar från lansering till kontrakt. Professionell och tillgänglig före, under och efter bostadsaffären. Rekommenderar honom starkt till alla våra vänner och bekanta.
Robin har varit trevlig och hjälpsam. I och med att detta var vårat första bostadsköp så har vi haft en del funderingar kring processen men Robin har gett snabba och bra svar på de frågor som vi haft
Pålitlig och trygg, kunde inte vara mer nöjd med vår mäklare Robin. Ger honom mina varmaste rekommendationer!
Respektfullt, informativt och förtroendeingivande bemötande. Hög tillgänglighet. Effektiv och snabb i utförandet av det som behövdes så att allt gick smidigt. Motsvarande förväntningarna på alla sätt. Kan varmt rekommendera honom.
Robin agerar med ett naturligt, rakt och enkelt bemötande. Ger svar på frågor, undersöker om så krävs, återkopplar med tydlighet och strävar efter en god servicenivå. Säkerställer att parterna förstår den kommande affären, och ger råd för att undvika vanligt förekommande situationer, såsom att parter inte är överens om någon detalj. Bostadsaffären förlöpte tydligt, smidigt, enkelt och positivt överlag!