Målinriktad, fokuserad, korrekt och trevlig.
Robin Stegeby
Robin Stegeby är mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling i Umeå
.Robin Stegeby har varit registrerad mäklare sedan 2022-10. Robin Stegeby har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-01 och har fått 162 omdömen med ett betyg på 4.8. Robin Stegeby har haft 51 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
162 omdömen om Robin Stegeby
Robin tog sig ann uppdraget på ett mycket seriöst sätt. De kundkontakter han på stod sig ha stämde mycket bra. Försäljningen gick väldigt snabbt o smidigt.
Kunnig, ärlig och lyhörd. Rekommenderas verkligen!
Jag blev mycket bra bemött. Mina förväntningar var att få hjälp att få lägenheten såld ganska snabbt och det levde han upp till och mer än så. Jag är mycket nöjd med Robins arbete.
Vi blev bemötta vänligt med mycket kunskap om området och bra förslag och rådgivande om hur vi skulle lägga upp försäljningen. Snabb svar vid frågor och snabb hantering.Information konternuterligt av pågående försäljning. Smidig hantering vid slutförande av försäljning.
Effektiv och bra hantering genom affären
Trevlig ambitiös och kompetent mäklare. Rekommenderas!
Trevligt och bra bemötande! God kompetens!
Bra kundbemötande. Kompetent. Levde upp till våra förväntningar.
Robin är en mycket bra mäklare med fokus på det väsentliga. Snabb och problemfri försäljning.
Omdömen från tidigare arbetsgivare
Snabb med återkoppling. Aktiv med visningar. Trevlig förtroendeskapande.
Robin gav ett tryggt, trevligt och professionellt intryck. Lätt att ha att göra med. Han hörde alltid av sig enligt överenskommelse och informerade om vilka intressenter som fanns och vilka synpunkter de hade på huset. Vi är mycket nöjda med hans arbete.
Trevlig och saklig, lätt att kommunicera med. Svarar alltid på mejl. Alltid lätt att nå.
Trevlig på ett bra sätt, inlyssnande och bra på att muntligt förklara saker i lugnt tempo, påläst. Tydlig och bra i kommunikation både till säljare och köpare vid möten. Anpassade efter vad som behövdes göras och förklaras för att trygga både säljare och köpare.
Väldigt trevlig och tillmötesgående. Fick oss att känna oss välkomna under visningen. Har varit lätt att få kontakt med, och snabb på att svara på frågor. Lugn och pedagogisk vid kontraktskrivning. Vi känner oss tryggt ledsagarde genom vår bostadsaffär!