Edvin Engstrand

Edvin Engstrand

Edvin Engstrand är mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling i Umeå

Edvin Engstrand har varit registrerad mäklare sedan 2025-06. Edvin Engstrand har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-06 och har fått 5 omdömen med ett betyg på 5.0. Edvin Engstrand har haft 4 försäljningar sen 2026-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2026-06 - 2026-06

5 omdömen om Edvin Engstrand

Sedan starten hos Reco 2026
Nils Göran A
Sålde sitt hus med hjälp av Edvin Engstrand en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling i Umeå
Vännäs

En mycket trevlig mäklare som gav förtroende från första mötet och som ordnade försäljningen av vårt hus på bästa möjliga villkor en mäklare vi helt klart rekommenderar.

Håkan O
Sålde sin bostad med hjälp av Edvin Engstrand en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling i Umeå
Vännäsby

Bra och engagerad - höll bra kontakt under processen

Rolf L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Edvin Engstrand en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling i Umeå
Öbacka strand

Engagerad i affären och snabb handläggning

Jonas I
Sålde sin lägenhet med hjälp av Edvin Engstrand en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling i Umeå
Öbacka strand

Edvin var professionell, hade tydlig och snabb kommunikation, och processen gick smidigt från start till mål. Jag fick väldigt bra stöd genom hela försäljningen

Sofia L
Mariestrand

Trevlig och professionell! Lätt att ha kontakt med och gav ett bra första intryck.