MOHV Umeå

En del av MOHV www.mohv.se
  • BadgeEightYears
2 453
4.8

Mitt i staden nära både den vackra älvspromenaden och centrum finns vi mäklare på MOHV Umeå. Vi hjälper dig hitta det bästa boendet och har koll på hela Umeå med omejd, och alla mindre orter runtomkring. Med oss får du vara med mäklaren och ta beslut under hela processen oavsett vilken bostad du ska sälja eller köpa. Vi har...

2453 omdömen om MOHV Umeå

Sedan starten hos Reco 2015

Adrian S
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Englund en del av MOHV Umeå

Trevlig mäklar som är kunnig och hjälpsam

Per Magnus H
Haga

Säljer med Erika för tredje gången, supernöjd!

Per-Olof B
Centrum

Mycket trevligt bemötande, glad, öppen, nyfiken och visade ett gediget intresse. Ville ge 4.5 av 5 möjliga. Försäljningen gick över förväntan, vi hade inte så stora förväntningar inför första visningen. Men det behövdes bara en visning. Så Emilie levererade. Det var ett trevligt möte vid kontraktskrivningen, köpare verkade trygga och nöjda, det var även vi som sålda. Emilie skötte allt på ett proffsigt sätt. Sammanfattningsvis, så all heder till henne. P-O

Johanna F
Köpte sitt hus med hjälp av Charlotte Forsberg en del av MOHV Umeå
Backen

Vi är mycket nöjda med Charlottes arbete. Hon lugnade oss på ett fint sätt gällande alla funderingar vi hade, var en mycket trygg och inlyssnande person i alla lägen. Snabba svar oavsett om det var dag, kväll eller helg. Kunde inte vara mer nöjd.

Henrik N
Grisbacka

Har bara bra att säga om hela processen från början till slut. Vi fick bra info inför försäljningen som var tydlig med vad som innefattar avtalet etc. Under pågående försäljning fick vi bra råd och återkoppling om intressenter och bud. Avslutningen av försäljningen sköttes proffsigt med alla avtal på plats och gick väldigt smidigt. Finns inget att tillägga eller något att anmärka om.

Cindy Marie Aurora R
Ersboda

Kompetent och bra att ha och göra med.

Noa W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emilie Gyllenram en del av MOHV Umeå
Mariehem

Emilie har varit väldigt vänlig och hjälpsam genom hela processen. Jag är en förstagångsköpare så jag har haft många frågor och Emilie har svarat på alla och förklarat allt jag behövde. Jag behövde en kunnig och professionell person och jag är väldigt nöjd med min upplevelse med Emilie, hon var underbar.

Kristina B
Mariehem

Emilie är envis och uthållig och lovar inte mer än hon kan hålla, vilket är bra när man ska sälja/köpa hus och lägenhet. Emilies omtanke och personliga engagemang är dessutom en fin bonus!

Johnny F
Ersboda

Bra sammarbete och ett positvt bemötande

Erik L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Edvin Engstrand en del av MOHV Umeå
Väst på stan

Trevlig, var lätt att få tag i när man hade några frågor.

Mattias B
Mariehem

Mycket professionell och bra på att uppdatera läget. En bra mäklare.

William C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Edvin Engstrand en del av MOHV Umeå
Väst på stan

Snabb och tydlig återkoppling genom hela processen, vilket skapade trygghet från start till mål. Försäljningen sköttes smidigt och professionellt.

Sara D
Sålde sin bostad med hjälp av Edvin Engstrand en del av MOHV Umeå
Robertsfors

Professionell, noggrann och pålitlig.

Göran Mattias A
Backen

Charlotte har genomfört vår försäljning snabbt och okomplicerat. Hon är professionell med hög tillgänglighet och bra bemötande.

Emma Maria Elisabet A
Backen

Proffsig och kunnig. Ställde upp med sin tid även på kvällar och helger vilket vi uppskattade mycket.

Anna J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Persson en del av MOHV Umeå
Centrum

Anna var duktig på att följa upp och guidade oss bra genom hela köpprocessen. Kan verkligen rekommendera Anna

Ola L
Köpte sitt hus med hjälp av Charlotte Forsberg en del av MOHV Umeå
Backen

En trygg och noggrann mäklare. Kunnig och bra på att ta folk och gör så alla känner sig trygga i affären.

Hans Lennart J
Obbola

Positiv, Lugn, Känner marknaden

Tea F
Teg

Jag blev bemött bra av mäklaren Erika Jansson som kunde boka in en visning på kort varsel. Jag är nöjd över köpet av min bostad på Kronovägen 7A och då det är mitt första lägenhetsköp har Erika varit bra stöd genom köpet.

Jenny Katarina Ö
Sofiehem

Kan inte nog rekommendera Charlotte. Hon är tydlig, rak och snabb i sin kommunikation, kunnig och pålitlig. Hon präglas av ordning och reda samt har ett engagemang som är extraordinärt. Jag kunde inte vara mer nöjd, vore det möjligt att ge en 6:a i betyg så skulle jag göra det.

Anna S
Ersboda

Väldigt tydlig och målmedveten.

Tex S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Edvin Engstrand en del av MOHV Umeå
Tomtebo/Nydalaviken

BYT till Edvin fort som fan!!!! Jag hade försökt sälja min lägenhet i över ett år och hunnit testa två andra mäklare innan jag kom i kontakt med honom. Det som störde mig mest med dessa två var inte bara att den inte blev såld, utan att det aldrig riktigt kändes som att någon faktiskt tog tag i det. Det var mest ytlig kontakt, lite standardfraser och en allmän känsla av att objektet bara låg där och samlade digitalt damm. När Edvin tog över hände något direkt. Från att det varit helt dött började det plötsligt trilla...

Chatarina D
Tomtebo/Nydalaviken

Trevlig, kunnig, lättsam och noggrann :)

Magdalena T
Mariehöjd

Har både sålt och köpt genom Erika och varit lika nöjd i båda processerna. Hon är professionell och effektiv, samtidigt som hon är varm, tillmötesgående och flexibel. Rekommenderas varmt!

Axelina S
Mariehöjd

Supertrevlig, kunnig och bra mäklare som visade mig olika objekt tills att jag hittade rätt!

Lars B
Sandåkern

Intresserad till snabb affär. Ordnat hjälp med tillträde när Bohm var borta själv.

James H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Asplund en del av MOHV Umeå
Grisbacka

Extremely helpful and has made our first purchase on the housing market simple

Frida G
Köpte sitt hus med hjälp av Lina Bennervall en del av MOHV Umeå
Innertavle

Supernöjd! Svarar på alla frågor och funderingar, snabb är ett plus. Väldigt professionell och gjorde att vårt första husköp kändes tryggt.

Oskar N
Köpte sitt hus med hjälp av Lina Bennervall en del av MOHV Umeå
Innertavle

Supernöjd med Linas hjälp, kunnat svara på alla frågor samt svarat varje gång inom kort tid!

Nathalie E
Haga

En kunnig och trygg mäklare genom hela bostadsresan från köp av nytt boenden till försäljningen av vår lägenhet.

Mats W
Teg

Lätt att få kontakt med, genom snabb återkoppling, tydlig ,bra svar på frågor, trevlig.

Elisabet W
Teg

Mycket tydlig, lyhörd. Håller det hon lovar. Kompetent. Flexibel . Och mycket trevlig.

Gustav L
Mariedal

Erika var kommunikativ och hade hög tillgänglighet, således skapade hon en tydlig och trygg process för mig som köpare.

Inger J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lina Bennervall en del av MOHV Umeå
Öst på stan

Lina är trevlig och proffsig. Hon har hjälpt oss förut och vi är nöjda med henne. Extra bra att hon kunde pausa vår försäljning under några månader när sjukdom kom emellan.

Johan Anders Fredrik N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Persson en del av MOHV Umeå
Väst på stan

Anna var mycket bra på att först lyssna vad jag ville.

Birgitta U
Mariehem

Snabb återkoppling effektiv tillmötesgående saklig.

Ingegärd V
Mariehem

Erika är noggrann och proffsig på ett genuint sätt. Det känns tryggt att ha göra med henne. Väldigt bra!

Charlotta S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lina Bennervall en del av MOHV Umeå
Öst på stan

Engagerad och professionell! Kunnig och tydlig.

Amalia P
Köpte sitt hus med hjälp av Emilie Gyllenram en del av MOHV Umeå
Böleäng

Vi är supernöjda! Emilie är proffsig, engagerad och väldigt trevlig. Alltid snabb återkoppling. Rekommenderar varmt!

Robert G
Berghem

Mycket kunnig, öppen och tydlig. Tog sig tid för en. Det enda negativa var svårigheter att under perioder få kontakt.

Christer J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lina Bennervall en del av MOHV Umeå
Öst på stan

Lina är mycket kunnig och har hjälpt oss med både att sälja och att köpa bostad. Rekommenderas starkt!

Lena Marie L
Innertavle

Charlotte har ett enkelt, vänligt och professionellt bemötande. Vi har upplevt processen tydlig och effektiv, hon är kunnig och har ordning och reda. Allt känns enkelt, snabbt och professionellt. Vi har upplevt oss vara i trygga händer och att vi har kunnat lite på att hon gjort det bästa möjliga utifrån givna förutsättningar. Vi känner oss mycket nöjda från start till mål.

Martin Anders D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Persson en del av MOHV Umeå
Mariehöjd

Fantastiskt bra. Lyhörd och serviceinriktad.

Anton Viktor B
Sålde sitt hus med hjälp av Emilie Gyllenram en del av MOHV Umeå
Sandbacka

Förtroendeingivande bemötande, svarade snabbt när det behövdes och såg till att det blev en snabb och smidig process fram till försäljning. Inget att klaga på.

John S
Umedalen

Jag var nöjd med Johanna. Hon gjorde ett bra jobb!

Jonas D
Sålde sitt hus med hjälp av Emilie Gyllenram en del av MOHV Umeå
Carlshem/Carlshöjd

Tycker allt har fungerat bra och smidigt. :)

Jan Anders Mattias E
Mariehöjd

Hanterade både köp och försäljning åt oss. Trevlig, professionell och engagerad. Närvarande genom hela processen och gjorde hela ”resan” väldigt smidig. Slarvades lite med vissa smågrejer men som för oss som säljare var väldigt viktiga. När problem påtalades var hon väldigt öppen och mottaglig för hur vi upplevde saker och vad som var viktigt för oss, och hon ansträngde hon sig alltid för att hjälpa/rätta till upplevda problem väldigt snabbt.

Olof B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emilie Gyllenram en del av MOHV Umeå
Mariehem

Super nöjd, som första gångs köpare så hjälpe hon mig genom processen. Kunnig och professionell!

Jacob L
Ersboda

Bra och driven mäklare. Lätt att ha att göra med

Jan-erik A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Persson en del av MOHV Umeå
Öst på stan

Bra och inkännande bemötande, hög kompetens och service, bara positivt. Kan varmt rekommendera Malin om du/ni ska köpa eller sälja.