MOHV Umeå

MOHV Umeå

En del av MOHV www.mohv.se
  • BadgeFiveYears
1 705

Mitt i staden nära både den vackra älvspromenaden och centrum finns vi mäklare på MOHV Umeå. Vi hjälper dig hitta det bästa boendet och har koll på hela Umeå med omejd, och alla mindre orter runtomkring. Med oss får du vara med mäklaren och ta beslut under hela processen oavsett vilken bostad du ska sälja eller köpa. Vi har...

1705 omdömen om MOHV Umeå

Sedan starten hos Reco 2015

Per L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lina Bennervall en del av MOHV Umeå
Haga

Trevligt och professionellt och riktigt bra koll på marknaden!

Polly B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Persson en del av MOHV Umeå
Tomtebo/Nydalaviken

Malin Persson är den finaste och mest professionella personen som har varit med mig från början. Hon svarar snabbt och håller kontakten. Med henne känner jag mig mycket trygg. Jag skulle varmt rekommendera att samarbeta med henne.

Per Oskar B
Sålde en tomt med hjälp av Lina Bennervall en del av MOHV Umeå
Innertavle

Lina är mycket noggran och kunnig. Trevligt bemötande

Lena Birgitta C
Hemavan/Tärnaby

Snabb, tydlig och proffsig. Och så alltid vänlig och trevlig förstås.

Rebecka H
Väst på stan

Kompetent, professionell och med ett väldigt trevligt bemötande. Tillgänglig och ett mycket bra stöd från värdering till försäljning. Upplevde även en stor respekt för att det var ett hem och inte bara en lägenhet som såldes. Kunde inte vara nöjdare!

Hans-Peter C
Hemavan/Tärnaby

Flexibel, snabb och väldigt lösningsorienterad. Trevlig dessutom!

Carola L
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Persson en del av MOHV Umeå

Vi var tvungna avboka visningen pga mitt jobb. Men tack vare att Anna var så tillmötesgående så fick vi en ny visning helt själva. Trevligt bemötande, kunnig och hjälpsam. //Carola Dahlberg

Markus H
Köpte sitt hus med hjälp av Charlotte Forsberg en del av MOHV Umeå
Böleäng

Charlotte har varit tillgänglig oavsett tidpunkt och enkel att kommunicera med. Hon har också haft bra koll på objektet och området i stort.

Jens D
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Persson en del av MOHV Umeå

Kunnig, saklig och väldigt trevlig.

Anna K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Gustavsson en del av MOHV Hemavan
Hemavan/Tärnaby

Professionell och tillgänglig mäklare. Lätt att nå för svar på frågor.

Tor-Inge H
Sålde sin stuga med hjälp av Anna Gustavsson en del av MOHV Hemavan
Hemavan/Tärnaby

Hyggelig, ryddig, god info, rett og slett meget profesjonell. Mycket nöjd :-)

Gustav N
Tomtebo/Nydalaviken

Varmt, mycket trevligt bemötande och väl utfört arbete! Lägenheten såld till ett bra pris på relativt kort tid mtp marknadsläget. Mycket god kommunikatör med stor omtanke för oss som säljare!

Staffan B
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Persson en del av MOHV Umeå

Hon är en entusiastisk och positiv person väldigt tillmötesgående vi blev överraskade av hennes positiva sätt att ta sig an uppdraget

Lena L
Centrum

Charlotte bemötte oss väldigt väl under hela processen. Bra information, snabb återkoppling. Hon levde upp till alla förväntningar, gjorde att vi kände oss trygga.

Caroline S
Hemavan/Tärnaby

Anna har varit jättebra genom hela affären. Hon visade oss stugan via länk då vi bor en bit bort och har varit flexibel med datum för att träffas. Ärlig och noggrann. Bara positivt!

Carl Fredric G
Hemavan/Tärnaby

Upplevdes väldigt professionell och trygg att ha som mäklare. Tillgänglig och noggrann. Rekommenderar verkligen Anna!

Jimmy Å
Hemavan/Tärnaby

Bra kontakt, tillmötesgående och hjälpsam. Snabb och smidig affär.

Carola L
Centrum

Tillmötesgående, vänligt bemötande, lugn, förtroendeingivande, tillgänglig och kunnig. Charlotte har ett professionellt bemötande, kan varmt rekommenderas!

Erika Marie Denise J
Sålde sin stuga med hjälp av Anna Gustavsson en del av MOHV Hemavan
Hemavan/Tärnaby

Vi har upplevd Anna som en väldigt kunnskapsrik och väldigt duktig mäklare. Anna er en mäklare som man kan vara trygg på att allt går som det ska när man ska sälja sin bostad/stuga. Vi er jättenöjda med Anna Gustavsson.

Per Ö
Centrum

Snabba svar, tydlig och korrekt

Ulrika C
Centrum

Charlotte har varit proffsig genom hela processen. Hon är noggrann och lämmar inget åt slumpen - samtidigt upplevs hon varm och genuint angelägen att det ska bli en bra affär för både köpare och säljare. I trygga händer skulle jag sammanfatta samarbetet med Charlotte.

Anna A
Gimonäs

Johanna är öppen och varm och lätt att tycka om. Hon hade en bra strategi gällande tidsplan och upplägg, med hänsyn till våra speciella förutsättningar. Jonanna gav en rimlig och väl underbyggd förväntan på försäljningspriset. Hon var lätt att nå och har hållit oss väl underrättade under resans gång. En proffsig förtroendeingivande och alltid lika trevlig mäklare som rekommenderas varmt!

Peter A
Mariehem

Kändes ärlig i vad vi kunde förvänta oss och hon levde upp till våra förväntningar genom att sälja vår bostad. Enkel att prata med. Mycket trevligt samarbete överlag.

Jennie H
Hemavan/Tärnaby

Trevligt bemötande och lätt att få kontakt med.

Thao H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Asplund en del av MOHV Umeå
Mariehem

Johanna är mycket hjälpsam och informativ!

Christer P
Sålde sitt hus med hjälp av Malin Persson en del av MOHV Umeå
Böleäng

Malin har skött sina åtaganden till punkt och pricka. Hon är glad och positiv och lätt att prata med. Vi är jättenöjda med Malin och hennes bemötande.

Sandra Viktoria Elisabeth L
Köpte sitt hus med hjälp av Malin Persson en del av MOHV Umeå
Böleäng

Snabb, effektiv och med ett professionellt bemötande.

Dag Erik D
Väst på stan

Supertrevlig och väldigt engagerad!

Eilert L
Sålde sitt hus med hjälp av Malin Persson en del av MOHV Umeå
Carlslid

Malin inga direkt ett mycket fint förtroende och visade under hela försäljnings processen stora kunskaper - med hennes stabila ödmjuka uppträdande kände vi oss direkt trygga med henne under hela försäljnings processen. Tacksam också att Malin höll oss informerad under hela försäljnings tiden. Malin uppfyllde fullt ut våra förväntningar på Malin som vår mäklare. Rekomerar henne med det varmaste

Daniel H
Köpte sitt hus med hjälp av Malin Persson en del av MOHV Umeå
Grubbe

Alltid glad och tillmötesgående. Flexibel, engagerad och köpet kändes okomplicerat så man själv kunde fokusera på hur man ville ha det när man flyttat in.

Agneta H
Teg

Proffsigt och bra intryck. Bra och strukturerad information. Kan varmt rekommendera henne.

Jennifer E
Tomtebo/Nydalaviken

Trevlig och professionell mäklare som fick vår bostad såld snabbt.

Emmy F
Teg

Charlotte har varit trevlig och professionell genom hela processen och bidragit på alla sätt vi förväntat oss av en mäklare.

Camilla N
Tomtebo/Nydalaviken

Anna har ett trevligt och positivt bemötande. Hon är förtroendeingivande och kunnig i sitt arbete. Vi är jättenöjda med Anna i samband med vår försäljning.

Mattias F
Teg

Bra bemötande Lätttilgänglig La verkligen ner timmarna för att ge försäljningen bästa chans

Andre G
Storuman tätort med närområde

Jag tycker Anna var väldigt duktigt och man kände direkt en trygghet i köpet. Hon förklarade väldigt utförligt alla steg och gav oss all den information vi behövde. Hade kontakt med en mäklare innan och kände inte alls samma trygghet. Så väldigt bra betyg för Anna !

Tobias R
Mariehöjd

Första gången jag har sålt en bostad och kan varmt rekommendera Anna. Hon är tydlig och rak på sak. Hon var väldigt inbjudande i strategin kring försäljningen, vi gjorde det som ett lag!

Jessica B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Persson en del av MOHV Umeå
Tomtebo/Nydalaviken

Så proffsig, trevlig och engagerad. Väldigt nöjd!

Nina M
Storuman tätort med närområde

Bra och trevlig mäklare som ger ett gott intryck! Duktig på att informera och förklarar så att man förstår. Bra och snabb återkoppling. Gjorde husköpet till något smidigt och lätt istället för krångligt och svårt. Jättenöjd!

Hanna Ulrika K
Sålde sin bostad med hjälp av Anna Gustavsson en del av MOHV Hemavan
Hemavan/Tärnaby

Proffsig, lösningsfokuserad och engagerad till 100%! Vi är glada och supernöjda över Annas insats!

Antonio I
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lina Bennervall en del av MOHV Umeå
Haga

Proffsig, engagerad och seriös mäklare. Jag har träffat en del i mina år i Sverige.

Sofie Kristina S
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Asplund en del av MOHV Umeå
Ersmark

Johanna är en sån där rejäl person som är rak och samtidigt mycket trevlig att ha att göra med! Hon var mycket lyhörd inför våra önskemål och tankarinför försäljningen av vårt hus.

Stig Singvald Ö
Sålde sitt hus med hjälp av MOHV Umeå
Storuman tätort med närområde

Väldigt bra bemötande. Lätt att prata med och förklarar allt så vi förstår hur det går till. Rekommenderar Anna som mäklare

Sara W
Köpte sitt hus med hjälp av Johanna Asplund en del av MOHV Umeå
Ersmark

En mäklare man kan lita på. En mäklare som inte förskönar eller lindar in. En trygg, aktiv och familjär mäklare.

Jennifer J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emilie Svedberg en del av MOHV Umeå
Grubbe

Emilie har bemött oss med vänlighet och kunnat besvara de allra flesta frågor, av de många vi haft. Hon har svarat snabbt och även varit väldigt flexibel med tider. Vi har känt oss trygga med köpet av lägenheten på Kronoskogsvägen, tack!

Nur K
Storuman tätort med närområde

Anna var en faktiskt mäklare, hon kunde sin grej och alltid stå till hjälp om de behövdes, hon var hjälpsam och bra på förklara allt inom huset å ekonomiska delen, rekommenderar henne verkligen.

Stig Singvald Ö
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Gustavsson en del av MOHV Hemavan
Storuman tätort med närområde

Väldigt trevlig mäklare. Lätt att prata med och förklarar allt så det är lätt att förstå . Går fort att få svar på frågor, via Mail, SMS och telefon.

Sanna Stina Maria N
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Asplund en del av MOHV Umeå
Böleäng

Vi är så tacksamma över Johannas arbete med försäljningen av vårt hus. Hon lyssnade in oss och förstod vad som var viktigt för just oss. Hela processen gick smidigt på grund av Johannas engagemang, flexibilitet och driv. Vi rekommenderar Johanna varmt!

Viktoria B
Köpte sitt hus med hjälp av Johanna Asplund en del av MOHV Umeå
Böleäng

Köpte radhus via Johanna & hon är mycket trevlig, trygg & tillmötesgående. Rekommenderar henne varmt!

Johannes K
Öbacka Strand

Professionell, ständigt tillgänglig och ärlig. Väl genomtänkt upplägg. Rekommenderas varmt!