MOHV Umeå

MOHV Umeå

En del av MOHV www.mohv.se
  • BadgeSevenYears
2 317

Mitt i staden nära både den vackra älvspromenaden och centrum finns vi mäklare på MOHV Umeå. Vi hjälper dig hitta det bästa boendet och har koll på hela Umeå med omejd, och alla mindre orter runtomkring. Med oss får du vara med mäklaren och ta beslut under hela processen oavsett vilken bostad du ska sälja eller köpa. Vi har...

2317 omdömen om MOHV Umeå

Sedan starten hos Reco 2015

Anna G
Teg

Charlotte är seriös, förtroendeingivande och professionell, men det som gör att betyget blir 5/5 är hennes engagemang. Vår försäljning drog ut på tiden pga rådande marknadsläge och i den processen var stödet och peppen från Charlotte ovärderlig. Vi upplevde att hennes engagemang aldrig svek trots väldigt många visningar och uttagen säljprocess. Tack Charlotte!

Birgitta N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Persson en del av MOHV Umeå
Ersboda

Vi fick förtroende för Anna, fick den hjälp och pepp som vi behövde

Susanna F
Väst på stan

Med outsinlig uthållighet ger hon inte upp försäljning i en tid då det är svårt att locka köpare. Hon ger goda råd och delar med sig av sin erfarenhet. Tack Lina

Simon B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Charlotte Forsberg en del av MOHV Umeå
Röbäck

Enkel och tydlig. Inger stort förtroende

Ofelia Josefin F
Mariedal

Vi är jättenöjda med Emelie som mäklare!! :)

Jenny Ö
Röbäck

Väldigt trevlig och kunnig mäklare som hjälpte oss med ett smidigt köp. Alltid kontaktbar och svarade på alla frågor och funderingar :)

Carina P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lina Bennervall en del av MOHV Umeå
Väst på stan

Lina är kunnig samt trevlig och lättsam. Hon har också visat dig flexibel som lyssnat på mina önskemål.

Johan L
Mariehöjd

En trevlig, lugn och kompetent mäklare. Väldigt bra kommunikationsförmåga!

Fausta M
Mariedal

Effektiv, trevlig, kunnig, ärlig och pålitlig.

Sofie S
Teg

Bra bemötande, kunnig och smidig affär.

Marcus D
Röbäck

Trevlig noga och går igenom allt i lugn och ro

Maria L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Persson en del av MOHV Umeå
Ersboda

Anna är förtroendeingivande, varm och det märks att hon trivs med sitt jobb. Hon är väldigt kunnig och erfaren, lätt att få kontakt med och hon är noga med att stämma av med mig som kund så att allt går som det ska och känns rätt. Jag rekommenderar Anna med all värme.

Jasmine B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lina Bennervall en del av MOHV Umeå
Sandåkern

Trevlig och tillmötesgående är min enkla beskrivning på Lina - köpare av lägenhet! Kan varmt rekommendera att gå på hennes visningar!

Per Gunnar D
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Persson en del av MOHV Umeå
Grisbacka

Trevligt bemötande, engagerad och fortlöpande information genom hela försäljningen. Jag kan varmt rekommendera Anna Persson.

Johan Anton S
Teg

Professionell, trevlig, kunnig, lyhörd, lugn.

Birgitta H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Charlotte Forsberg en del av MOHV Umeå
Tomtebo/Nydalaviken

Vi har fått ett väldigt fint bemötande, profitionellt och tryggt. Vi har känt oss delaktiga under hela processens gång genom att få kontinuerlig uppdatering. Hon har också varit inlyssnande på vad vi som kund har haft för frågor. Upplevt att ingenting är omöjligt. Vi är otroligt nöjda. Med vänliga hälsningar Lars Lundholm Birgitta Hammarstedt

Anna G
Berghem

En väldigt trevlig och otroligt kunnig mäklare. Emelie hjälper även till med de där små tipsen som får lägenheten att kännas hemtrevlig och se riktigt fin ut på bilder ( min lägenhet har aldrig sett snyggare ut). Jag är nöjd med allt från start till mål – tydlig, hjälpsam och snabb på att svara. Rekommenderar varmt att kontakta Emelie om ni går i säljtankar!

Melina A
Västerslätt

Väldigt driven, positiv mäklare! Mycket bra kommunikation och bra tips och vägledning genom hela processen av att köpa och sälja lägenhet.

Melina A
Mariehem

Otroligt duktig mäklare! Jättebra bemötande, man blev väl omhändertagen och hade bra kommunikation. Väldigt driven med att hjälpa mig sälja och köpa ny lägenhet.

Anton B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Edvin Engstrand en del av MOHV Umeå
Sandåkern

Gott bemötande, svarade snabbt på frågor och funderingar och visade upp extra serviceanda.

Frida S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Asplund en del av MOHV Umeå
Röbäck

Johanna levererade från visning till sign. Lättillgänglig, trevligt och rolig !

Julia F
Teg

Professionell och inlyssnande, duktig på sitt jobb! Rekommenderar verkligen Emilie till andra.

Anna-Karin G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Edvin Engstrand en del av MOHV Umeå
Sandåkern

Omtänksam, kunnig och trevlig.

Karin Elisabet V
Degernäs

Emilie har varit mycket tillmötesgående, ställt upp och svarat snabbt och bra på mina frågor. Hon har förklarat bra hur man går tillväga när man ska sälja sitt hus, har gett bra tips i olika frågor. Det har känns bra att ha henne som mäklare.

Thomas G
Västerslätt

Engagerad. Trevlig och lyssnande

Mathias O
Mariehöjd

Mycket kompetent mäklare, jättebra bemötande och gav oss löpande information om hur det gick. fick vår lägenhet såld på kort tid trots mycket stort utbud av liknande lägenheter.

Maria J
Degernäs

Emelie har varit tillgänglig och trygg i samband med köp av vårt hus. Som köpare upplever jag att Emelie även såg till våra intressen och inte bara säljarens.

Inger H
Öst på stan

Emilie är en bra och informativ mäklare.

Sara Ann-Christin B
Mariehöjd

Emilie var alltid glad och positiv. Jag fick bra hjälp och stöd under hela processen. Hon fanns alltid tillgänglig oavsett om man ringde eller skickade sms. Jag rekommenderar henne varmt.

Alice M
Mariehem

Jag fick en väldigt varm och välkomnande känsla av Emelie, verkligen en så genuin och bra mäklare!

Svar från Emilie Gyllenram

Tack så mycket för de fina orden! 😊 Det betyder mycket för mig att du kände dig välkommen. Jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme!

Anja M
Mariehöjd

Great real estate agent. Everything went smoothly, and Emilie was quick to help if there were any questions.

Svar från Emilie Gyllenram

Thank you so much for your kind words! 😊 I’m glad everything went smoothly. I really appreciate you taking the time to share your experience!

Helena Maria Johanna P
Mariehem

Lätt att ha att göra med, vänlig, ärlig och tillmötesgående!

Svar från Emilie Gyllenram

Tack så mycket för dina fina ord! 😊 Jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme.

Emma Pernilla L
Öst på stan

Gav ett bra intryck på visningen. Trevlig, hjälpsam, känns kunnig.

Svar från Emilie Gyllenram

Tack så mycket för dina fina ord! 😊 Det var roligt att höra och jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme.

Moa Margareta G
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Asplund en del av MOHV Umeå
Stöcke

Tyvärr är jag inte alls nöjd. Första intrycket var att Johanna var jättekunnig och verkligen "på". Men det började med att vår annons glömdes att läggas ut i tid till visning och sen var det flera gånger det bokades in visningar utan att ens meddela mig, jag fick se det själv på Hemnet och fick inte ens en fråga om den tiden passade mig som är den som ska fixa det mesta inför. Jag tycker att bemötandet när jag påtalade detta inte alls var ens en ursäkt utan nonchalant. Är jätteledsen över att behöva skriva det, allt övrigt har fungerat bra!

Johanna V
Köpte sitt hus med hjälp av Johanna Asplund en del av MOHV Umeå
Stöcke

Johanna är väldigt trevlig och lättsam.Gav oss bra information till huset före köp.Vi känner oss trygga med affären. Kommer varmt rekomendera Johanna till fler som ska köpa el sälja.

Ulrika E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Asplund en del av MOHV Umeå
Röbäck

Trevligt bemötande, stort kunnande Bra på att förklara och informera om vad som händer.

Carin Rosmari P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Edvin Engstrand en del av MOHV Umeå
Mariestrand

Tack Edvin! Du har varit till stor hjälp för oss med köpet av lägenheten. Väldigt trevligt bemötande och kunniga trygga svar på våra frågor. Vi rekommenderar dig varmt!

Klara Maria Therese H
Holmsund

Professionell och tar sig tid med säljaren.

Lena Camilla S
Skrev om Edvin Engstrand en del av MOHV Umeå

Hjälpsam, professionell och väldigt kunnig

Edvin E gillar detta
Samuel L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Edvin Engstrand en del av MOHV Umeå
Sandåkern

Gjort allt man kan begära av en mäklare och lite till

Åsa B
Väst på stan

Lina var jättetrevlig, väldigt rak och ärlig. Jobbade snabbt och visade oss tydligt vad vi skulle ”göra” i dom olika skeenden av försäljningen. Lina svarade också snabbt på våra meddelanden, vilket uppskattades mycket. Hon uppdaterade oss hela tiden om läget både gällande förberedelser och under försäljningen och även efter . Vi ville gärna ha tillbaka det vi gett för lägenheten och det fick vi nästintill (trots sämre tider) och även få den såld så fort som möjligt, vilket vi också fick. En mycket positiv upplevelse av mäklaren , kan inte ha vart mer nöjd över vår mäklare Lina

Lars L
Teg

Trevlig, ärlig, har ordning och är tydlig

Annika N
Backen

Charlotte är en erfaren och professionell mäklare. Hon har arbetat hårt och målmedvetet för att hitta den rätta köparen till vårat hus.Under resans gång har vi haft en bra kommunikation. Jag kan varmt rekommendera henne.

André F

Professionell och tillmötesgående!

Nils Stefan B
Väst på stan

Otroligt rak och tydlig i informationen. Snabb och proffsig handläggning, ingen långbänk på något moment. Rätt information om vad som är viktigt när marknaden ser ut som den gör (styling och annonseringen). Kunde nog inte valt bättre mäklare.

Helen K
Teg

Trevlig och ödmjuk i bemötande. Noggrann och tydlig vilket ger förtroende. Inga konstigheter och mycket nöjda.

Jan-Erik A
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Persson en del av MOHV Umeå
Holmsund

Hej! Fastighetsaffären har skötts på ett professionellt sätt. Anna Persson kan varmt rekommenderas. Janne

Sara N
Tomtebo/Nydalaviken

Trevlig, professionell och fick min lägenhet såld snabbt!

Jonas S
Backen

Bra och tydlig kommunikation.

Karin G
Öbacka Strand

Öppen och lyhörd. Ödmjuk och inkännande. Lyssnande. Bra tempo. Lätt att kommunicera med. Bra råd och tips. Genomförbara förslag på tider för visning.