MOHV Umeå

En del av MOHV www.mohv.se
  • BadgeEightYears
2 361
4.8

Mitt i staden nära både den vackra älvspromenaden och centrum finns vi mäklare på MOHV Umeå. Vi hjälper dig hitta det bästa boendet och har koll på hela Umeå med omejd, och alla mindre orter runtomkring. Med oss får du vara med mäklaren och ta beslut under hela processen oavsett vilken bostad du ska sälja eller köpa. Vi har...

2361 omdömen om MOHV Umeå

Sedan starten hos Reco 2015

Margareta K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Charlotte Forsberg en del av MOHV Umeå
Sandåkern

Upplever att Charlotte hade stor kunskap och erfarenhet. Hon är väldigt tydlig och lätt att förstå. Mycket trevlig och lättsam. Hade svar på dom frågorna jag hade. Rekommenderar henne mycket gärna till vänner och bekanta.

Åsa L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Charlotte Forsberg en del av MOHV Umeå
Sandåkern

Bra energi, positiv och relevant input från Charlotte vid första kontakt samt vid bedömningen/värderingen av min lägenhet. Förväntningen från min sida var att få en god kommunikation kring de olika stegen kring försäljningen där Charlotte var tydlig och informativ. Charlotte har gjort ett bra jobb utifrån den bostadsmarknad vi har för tillfället. En rimlig bedömning av vad bostaden kunde säljas för. En snabb och effektiv hantering av alla dokument som hör till för uppdraget. Vi har haft en bra och enkel dialog utifrån...

Anders R
Sandåkern

Bra, det har varit lätt att ha och göra med Edvin under hela säljprocessen. Är viktigt att känna att man kan få tag i sin mäklare när det dyker upp frågor eller funderingar. Och att mäklaren uppdaterar mig som säljer om vad som händer i säljprocessen. Och detta är något jag tycker Edvin har gjort väldigt bra.

Roger H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Edvin Engstrand en del av MOHV Umeå
Sandåkern

En lugn trevlig människa som var saklig och inte för på. Ett bra intryck från första stunden.

Annika Christina S
Väst på stan

Trevligt bemötande. Förtroendeingivande. Snabbt agerande vid budgivning och kontraktskrivning. Rekommenderas varmt!

Lars-Åke S
Väst på stan

Trevligt bemötande. God service och snabbt agerande när säljtillfälle gavs. Flexibel med visningstider. Förtroendeingivande.

Mats R
Mariehöjd

Inte sålt så många projekt. För några år sedan fick jag hjälp att sälja min mammas insatslägenhet, dock via en annan mäklare. Känner Anna sedan många år tillbaka då vi växte upp på samma gata. Har följt Anna från sidan och förstått att hon har vuxit i sin roll. Nu när jag skulle sälja min egen lägenhet frågade jag Anna om var intresserad och fick till svar att det var hon.

Vera S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Edvin Engstrand en del av MOHV Umeå
Centrum

Supertrevlig och professionell!

Primrose C
Öst på stan

Anna är duktig på sitt jobb. Trevlig. Väldigt lätt att samarbeta med Anna. Jag är väldigt nöjd med Anna och kommer att rekommendera henne till mina vänner och bekanta.

Monika B
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Persson en del av MOHV Umeå
Obbola

Jag fick ett stort förtroende av Anna.Hon var saklig och trevlig och kunde förklara bra.

Lars Åke B
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Persson en del av MOHV Umeå
Obbola

Hon är lättsam trevlig och gav väldigt bra svar på de vi har frågat om.

Björn L
Böleäng

Trevlig lätt att prata med känns framåtlutad och lyssnar på kunden

Mattias S
Mariedal

Trevlig, hjälpsam och kunnig.

Anette L

Trevlig. Lätt att få tag på. Återkopplar bra. Tydlig i sin kommunikation

Sten Åke L
Mariehöjd

Duktig , kunnig, trevlig bryr sig om mig som köpare Finns alltid till hands för frågor mm, Visar intresse och håller löpande kontakten. Helt enkelt suverän…

Johan L
Berghem

Kunnig mäklare med bra bemötelse. Fick bostadsköpet att rulla på.

Jenny T
Mariehöjd

Trevlig och professionell, duktig på sitt jobb. Kunde ibland uppleva att det kändes stressigt och "för bra för att vara sant" vilket kändes oärligt och opålitligt. Men det är en smaksak, jag föredrar ett mer stabilt och lugnt bemötande som upplevs, kanske mer hårt, men på så vis även trovärdigt. Professionellt och bra på det stora hela men för mig personligen så passar en annan typ av mäklare mig, vilket är helt okej - alla passar inte med alla!

ELISABETH T
Berghem

Trevligt bemötande Ett snabbt avslut på försäljningen Mycket hjälpsam med allt som behövdes göras. En mycket bra mäklare

Johan Tage J
Mariehem

Mäklaren hade väldigt bra koll på allt och kunde svara bra på frågor jag hade. Var trevlig och förklarade tydligt. Det enda negativa var att jag ibland upplevde att fokus mer var på försäljningen än att se allt från min sida.

Elias B
Mariehöjd

Väldigt trevlig och engagerad. Gör sig anträffbar och har bra svarsfrekvens.

Abrak S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Asplund en del av MOHV Umeå
Tomtebo/Nydalaviken

Johanna Asplund på MOHV är dessvärre en oengagerad mäklare som varken bemöter köpare eller säljare på ett adekvat sätt. Till exempel följer hon inte upp den potentiella köparen som utlovat (för att fånga upp möjligt intresse), vilket naturligtvis inte heller är bra för säljaren som riskerar att tappa en köpare. Köparen får helt enkelt följa upp Johanna gång på gång via mejl och via telefon. Under visningarna är hon även oengagerad, och möjligen än värre – inte påläst om objektet som skall säljas och kan därmed inte svara...

Svar från Johanna Asplund

Tack för att du delar din upplevelse. Jag känner inte igen beskrivningen och beklagar att du upplevt processen på detta sätt. Mitt arbetssätt bygger på tillgänglighet, noggrannhet och tydlig kommunikation, något som också speglas i majoriteten av de omdömen jag får från både köpare och säljare. Varje affär och varje person är unik, och ibland upplever parter processen olika. För mig är det viktigt att fortsätta arbeta professionellt, korrekt och med fullt fokus på att skapa trygga bostadsaffärer.

Annica L
Öst på stan

Mycket nöjda från första kontakt till att försäljningen var klar. Vi fick fortlöpande snabb information om alla steg och en god överblick. Anna är positiv och professionell och det blev en snabb försäljning av lägenheten.

Rolf N
Öst på stan

Bra, pålitlig. Går fint att resonera med. Bra beskvning av processen.

Tindra Julia Åse D
Centrum

Kunnig, trevlig och flexibel som gjorde att bostadsköpet kändes tryggt!

Lars Olov Tommy J
Sålde sitt hus med hjälp av Lina Bennervall en del av MOHV Umeå
Berghem

Det var ett väldigt bra bemötande och en proffsig framtoning. Förklarade hela säljprocessen på ett enkelt sätt och snabb hjälp när man senare hade frågor. Mina förväntningar av mäklaren är bättre än vad jag tänkt mig, helheten i hela affären från mäklaren är mycket mer än att sälja ett hus. Och allt som ska göras innan och efter försäljningen har Lina varit enormt bra stöd, man får sina uppgifter man ska ta fram, vilka dokument som behövs och en guidning när man kör fast. Svarar alltid snabbt på både mail och telefon, man...

Anna S
Ersboda

Väldigt trevlig, kändes som att prata med en kompis

Reza S
Ersboda

Anna utför sitt arbete på ett mycket professionellt och ansvarsfullt sätt. Tack!

Doris L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lina Bennervall en del av MOHV Umeå
Dragonfältet

Bra bemötande Mäklare har gjort sitt jobb Kunnig i sitt arbete

Chatarina N
Öst på stan

Bra mäklare som är engagerad och kunnig på Umeå. De frågor vi hade tog Erika reda på svaren. Erika tipsade oss även om en väldig bra restaurang att äta lunch på för oss som aldrig varit i Umeå tidigare!!

Karin L
Tomtebo/Nydalaviken

Bra återkoppling och tog reda på svaren hon inte hade.

EVA M
Öst på stan

Erika var professionell, kunnig och engagerad.

Chinmay K
Köpte sitt hus med hjälp av Edvin Engstrand en del av MOHV Umeå
Berghem

Extremely professional & handled the sale very well. He was always available when information was sought, quick turnaround times and easy to talk to!

Tyr J
Haga

Professionellt bemötande och väldigt smidig försäljning

Siv Marie N
Sålde sitt hus med hjälp av Charlotte Forsberg en del av MOHV Umeå
Sandbacka

Vi kan varmt rekommendera Charlotte Forsberg som mäklare. Hon var tydlig och transparent genom hela processen. Vi kände oss trygga.

Martina H
Väst på stan

Vi är jättenöjda med Erika som mäklare och rekommenderar henne varmt! Det kändes rätt från start när vi träffade henne första gången och vi har varit nöjda genom hela processen. Erika har gett snabb återkoppling efter visningar och varit väldigt trevlig, personlig och lätt att ha att göra med. Hon är kunnig och professionell och det har känts tryggt från början till start med henne.

Anna M N
Röbäck

Erika har varit väldigt lyhörd och trevlig. Alltid bra återkoppling direkt efter varje visning. Jag skulle aldrig tveka att anlita Erika igen och kan varmt rekommendera henne som mäklare.

Abdulwahab Abdulmajid A
Röbäck

Otrolig proffsig och bra mäklare. Övertygade mig att lita på processen som till slut ledde till affär. Enkel att bolla tankar och idéer med som i sin tur resulterade i både försäljning av min lägenhet men också köp av en ny. Kan verkligen rekommendera Erika i dålig marknad som bra💪🏼

Ida Amanda Å
Väst på stan

Professionellt bemötande & lägenheten såldes snabbare än vi trott!

Simon H
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Asplund en del av MOHV Umeå
Hissjö

Driven mäklare som verkligen kan sitt jobb. Väldigt snabb på att återkoppla och hålla en uppdaterad på läget!

Curth B
Ersboda

En trevlig och seriös mäklare som hjälpte oss att sälja vår bostadsrätt på Kärnvägen. Som kunde beskriva vår lägenhet så otroligt bra på hemnet så vi blev verkligen förvånade för det.

Elinor O
Röbäck

Vi är mycket nöjda med Emelie. Från första kontakten fick vi ett professionellt och trevligt bemötande som skapade trygghet genom hela försäljningen. Hon var tillförlitlig och alltid redo att hjälpa till, vilket gjorde processen enkel och smidig. Den snabba och tydliga kommunikationen bidrog till att allt gick effektivt och utan stress. Vi kan varmt rekommendera Emelie!

Britta B
Köpte sitt hus med hjälp av Johanna Asplund en del av MOHV Umeå
Hissjö

Proffsig, trevlig och hjälpsam! Jag har speciellt uppskattat hur lätt kommunikationen gått.

Linda Emmely R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lina Bennervall en del av MOHV Umeå
Tavleliden

Vi är mycket nöjda med Lina som mäklare vid vår försäljning. Hon är väldigt tillgänglig och öppen för att diskutera valmöjligheter och vi gillar hennes ärliga sätt. Vi rekommenderar henne!

Liljan B
Ersboda

Ett proffsigt, trevligt bemötande. Förväntningarna levde upp till det vi förväntade oss. Edvin har respektfull, inlyssnande, ärlig vilket är ett stort pluss och framför allt, engagerad i försäljningen av vår bostadsrätt. Dessutom var han med på besiktningen.

Anna G
Sålde sitt hus med hjälp av Charlotte Forsberg en del av MOHV Umeå
Teg

Charlotte är seriös, förtroendeingivande och professionell, men det som gör att betyget blir 5/5 är hennes engagemang. Vår försäljning drog ut på tiden pga rådande marknadsläge och i den processen var stödet och peppen från Charlotte ovärderlig. Vi upplevde att hennes engagemang aldrig svek trots väldigt många visningar och uttagen säljprocess. Tack Charlotte!

Birgitta N
Ersboda

Vi fick förtroende för Anna, fick den hjälp och pepp som vi behövde

Susanna F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lina Bennervall en del av MOHV Umeå
Väst på stan

Med outsinlig uthållighet ger hon inte upp försäljning i en tid då det är svårt att locka köpare. Hon ger goda råd och delar med sig av sin erfarenhet. Tack Lina

Simon B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Charlotte Forsberg en del av MOHV Umeå
Röbäck

Enkel och tydlig. Inger stort förtroende

Ofelia Josefin F
Sålde sitt hus med hjälp av Emilie Gyllenram en del av MOHV Umeå
Mariedal

Vi är jättenöjda med Emelie som mäklare!! :)

Jenny Ö
Köpte sin lägenhet med hjälp av Charlotte Forsberg en del av MOHV Umeå
Röbäck

Väldigt trevlig och kunnig mäklare som hjälpte oss med ett smidigt köp. Alltid kontaktbar och svarade på alla frågor och funderingar :)