MOHV Staffanstorp

MOHV Staffanstorp

En del av MOHV www.mohv.se
  • BadgeTenYears
4.8

Välkommen till MOHV Staffanstorp! Letar du efter en duktig och pålitlig mäklare i Staffanstorp, Nevishög, Brågarp, Gullåkra, Kyrkheddinge, Grevie och Djurslöv med omnejd. Tveka då inte att höra av dig till oss på MOHV Staffanstorp. Vi har god lokalkännedom och vet vad Staffanstorp med omnejd har att erbjuda. Låt den viktigaste...

535 omdömen om MOHV Staffanstorp

Sedan starten hos Reco 2022

Yohannes A
Brunnshög

Aggressiv, manipulativ, egoistisk, lyssnar inte på mina önskemål som säljare och gör vad han själv önskar, lögnare, lat. Han hotade med att avbryta kontraktet vid varje tillfälle han inte fick som han ville, kunde ringa mig och skrika i telefon. Pressade mig att dra ner priset trots att jag var tydlig med att jag inte ville. Jag kände mig inte en gnutta respekterad. 0/10, hemsk upplevelse.

Karin A
Vikhem

Nur Asplund är en framstående fastighetsmäklare. Hon har ett starkt engagemang, professionella arbetsmetoder och kundfokus. Med flera års erfarenhet inom fastighetsbranschen har hon byggt upp ett gott rykte för att erbjuda en personlig och skräddarsydd service till sina kunder. Nur har ett öga för detaljer och en förmåga att hantera försäljningar på ett smidigt sätt. Hon har också ett brett kontaktnät och god lokalkännedom, vilket gör henne till en utmärkt mäklare.

Madhavi K
Dalby

Vi är nöjda hur han hanterat försäljning. Mer realistiska, snabbt agerande och bra kommunikation. Fått bra tips innan försäljning.

Fredrika K
Kobjer

Fantastiskt trevlig, väl påläst och inkluderande i hela processen. Försöker göra allt kunden ber om för att vara tillags. Väldigt nöjd med Fredrik.

Jenny A
Kobjer

kunnig om objekt och förening, tillgänglig, noggrann och trevlig

Annika L
Kobjer

Uppfyllde förväntningarna och var lätt att samarbeta med. Tillgänglig om det fanns frågor och smidig hantering trots en lite svår ”marknad”. Har bara gott att säga om Fredrik Selmerhagen på MOHV. Annika och Tony

Jonas Leif S
Centrum

Hej, Fredrik har skött sig utmärkt från början till avslut. Snabb kommunikation och saklig information.

Ping Chun W
Gunnesbo

Fredrik is fantastik, very clever and hard working and have wonderful people skills. This is what you would want in an agent. Very professional and care about ones needs. I enjoyed working with him! Highly recommended.

Fredrik R
Sofiaparken

Michael vann duellen om uppdraget och levererade sedan enligt högt uppsatta förväntningar. Med skicklighet och lite tur så fick vi en extremt smidig resa till försäljning! Rekommenderas!

Svar från Michael Wisting

Härligt att kunna leverera på alla plan, speciellt när ett av mina fokusområden är just Sofiaparken :) Tack för förtroendet och ett bra samarbete! /Michael

Sara C
Centrum

Bra bemötande under visning, närvarande för frågor och diskussion. Återkoppling efter lagt bud var ok, svarade på mejl samma dag men sent på kvällen. Snabb hantering när överenskommelse om köp var gjort.

Milton Luis H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nur Asplund en del av MOHV Staffanstorp
Vikhem

Nur var väldigt snäll och professionell. Hon svarade glatt på alla våra frågor och var till stor hjälp för oss i processen att köpa vår första fastighet.

Clara T
Centrum

Trevligt bemötande av mäklaren!

Ann N
Rörsjöstaden

Proffsigt och smidigt! Kunde inte önska en bättre affär.

Martin H
Rörsjöstaden

Fredrik hjälpte oss till en smidig och bra affär. Vi kunde inte önskat oss ett bättre resultat!

Oleg M
Linero

Handlingskraftig och initiativtagande, men samtidigt trevlig och artig. Små tekniska detaljer i texterna har inte varit alltid 100% perfekta, men det är inte det viktigaste. Generellt, agerade på ett seriöst och yrkesmässigt sätt, svarade på alla mejl och reagerade på alla förfrågor från både mig och köparen.

Rebecca W
Köpte sitt hus med hjälp av Michael Wisting en del av MOHV Lund
Linero

Snabba svar och en snabb process.

Tilde H
Gunnesbo

Duktig mäklare som är snabb på att svara och har koll på bostaden. Flexibel!

Johannes F
Nilstorp

Michael! Är en mycket trevlig mäklare med ett stort kund fokus, du får en klar återkoppling efter samtliga visningar. Rekommenderar honom alla dagar i veckan.

Marianne F
Nöbbelöv

Fredrik får högsta betyg på alla sätt. Vi känner stort förtroende för honom både när det nu gäller inköp av en ny lägenhet samt försäljning av vår nuvarande lgh. Vi rekommenderar därför Fredrik till kommande säljare/köpare.

Manne A
Nöbbelöv

Lugn och tydlig. Lyckades få sålt vår lägenhet för mycket bra pris.

Jenny Elisabet B
Sålde sin stuga med hjälp av Fredrik Selmerhagen en del av MOHV Lund
Borelund

Försäljningen fungerade på bästa sätt.

Ellen K

Snabb, trevlig och professionell

Henrik L
Väster

Löser allt på ett enkelt och tryggt sätt. Bra kontakt via sms och samtal så man får info direkt. Mycket nöjd med en snabb och smidig affär.

Christer B
Norra Fäladen

Lyhörd för våra önskemål och entusiastisk utan att bygga luftslott. Förväntade oss stöd och god kommunikation vilket vi fick. Mycket förtroendeingivande och professionell.

Marina H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fredrik Selmerhagen en del av MOHV Lund

Fredrik är en mycket duktig mäklare som levde upp till våra förväntningar. Jag kan varmt rekommendera honom då han har ett utmärkt sätt att bemöta kunder och vi fick sålt snabbt till rätt pris.

Peter M
Vikhem

Hur trögt det än går på marknaden så kämpar hon med glädje och gör allt för kunden.

Maria C
Kobjer

Vi fick fin hjälp med försäljningen av vår lägenhet, väldigt trevligt bemötande och god hjälp med alla frågor.

Kawa A
Linero

Han var med mig hela vägen, väldigt informativ, kunnig och professionell. Rekommenderar Fredrik starkt!

Ba Q
Köpte sitt hus med hjälp av Nur Asplund en del av MOHV Staffanstorp

So so, everthing is normal. I texted her 2 days after received a reply and she also do not call me for a follow up after view the house.

Simon G
Sofiaparken

Fredrik var supertrevlig och bra att ha och göra med. Höll god kommunikation med oss säljare under hela processen och höll vad han "lovade" när de kommer till slutpris och förväntningar. Enda som kunde varit bättre är att stylisten tog med sina egna inredningsdetaljer.

Lucas H
Brunnshög

Erfaren och proffsig! Bra magkänsla för läget och marknaden. Enkel att ha göra med.

Mazlum B

Bäst!! Mer behöver inte sägas

Anders H
Nöbbelöv

Fredrik gav ett förtroendeingivande intryck. Han gav oss ett trevligt och seriöst bemötande. Han jobbade hårt och fick jobbet gjort även i dessa lite svårare tider. Vi är väldigt nöjda 😀.

Ann B
Järnåkra/Stadsparken

Mycket trevligt bemötande vilket gjorde att vi från början valde Michael till att hjälpa oss med försäljningen av huset. Vi hoppades få ett högre pris än vi fick men det gick trögt pga en sämre bostadsmarknad under hösten. Försäljningen tog tid och krävde flera visningar för att ge resultat, men Michael var hela tiden positiv och lyhörd för våra krav.

Christian J
Köpte sitt hus med hjälp av Michael Wisting en del av MOHV Lund
Väggarp

Michael har hela tiden genom vår process varit väldigt ärlig, hjälpsam och professionell. Sedan vi först hade kontakt har han hållit kontakten så fort något uppdaterats i processen. Vi är väldigt nöjda med Michael och kan med gott samvete rekommendera honom.

Frida Annette S
Sålde en tomt med hjälp av Nur Asplund en del av MOHV Staffanstorp
Vikhem

Vi hade nyligen nöjet att samarbeta med Nur Asplund när vi sålde vår tomt. Nur är en oerhört hjälpsam, lyhörd och engagerad mäklare och var det under hela försäljningsprocessen. Nur tog sig tid att lyssna på våra behov och önskemål och arbetade sedan aktivt för att uppfylla dem. Hon var alltid tillgänglig och svarade snabbt på våra frågor och funderingar, vilket gjorde hela processen smidig trots att det tog lång tid innan tomten väl blev såld (pga marknaden, inte Nur). Sammanfattningsvis kan jag varmt rekommendera Nur till alla som letar efter en pålitlig, glad och kompetent mäklare.

Per Johan H
Sålde sitt hus med hjälp av Nur Asplund en del av MOHV Staffanstorp

Visade prov på stort tålamod i en marknad som just nu är svår och gjorde det på ett positivt, energiskt och föredömligt sätt.

Zear S
Köpte sitt hus med hjälp av Nur Asplund en del av MOHV Staffanstorp

Väldigt nöjd, allt gick smidigt och bra till. Var alltid tillgänglig och tillmötesgående!

Gert D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nur Asplund en del av MOHV Staffanstorp

Det var ett bra bemötande och jag fick den tid jag behövde för att se och känna på lägenheten. blev informerad om elavtal och hemförsäkring. Avtalsskrivningen gick bra, var lite svårt att hitta kontoret. kan bero på att området är nytt och bygge pågår runt om.

Petra J
Östra Torn

Fredrik är verkligen en grymt bra mäklaren. Han är inkännande, lyssnar och utstrålar lugn och förtroende. Helt enkelt den bästa mäklaren som finns.

Bengt Ingvar W
Ladugårdsmarken

Vänligt bemötande, förklarar tydligt hur försäljningen kommer att ske och ordnar med all pappersarbete, och bankärenden mm

Agneta H
Sålde sitt hus med hjälp av Fredrik Selmerhagen en del av MOHV Lund
Veberöd

Mycket bra. Kunnig klok och inlyssnande

Alva R
Centrum

Fredrik Selmerhagen gjorde ett mycket bra jobb i att sälja min lägenhet. Han var väldigt behaglig som mäklare. Kommunikationen var genomgående god och tydlig och han upplevdes väldigt service minded. Han kändes aldrig "krängig" eller "säljig", utan var genuin och hade mycket tålamod i alla lägen. Fredrik var väldigt strategiskt smart, både kring när vi la ut lägenheten på hemnet och hur vi responderade på olika bud. Jag kände mig trygg i att Fredrik gjorde ett bra jobb och hade processen under kontroll.

Jesper Mikael N
Sålde sitt hus med hjälp av Nur Asplund en del av MOHV Staffanstorp
Genarp

Nur fick sålt huset , som är ett svårt hus, där skal renoveras en del , men nu är det sålt . Jag är jätte njut

Annette B
Centrum

Mycket kunnig och pålitlig. Trevlig och uthållig. En fantastisk mäklare både när du vill sälja och köpa.

Julius B
Köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Selmerhagen en del av MOHV Lund
Veberöd

Bra bemötande Lugn och kunnig.

Alexander K
Norra Fäladen

Michael, var underbar när han hjälpte oss med köpet av vårt nya hem. Tack så mycket och jag kan bara rekommendera honom. Men kommer också gärna att komma tillbaka till honom om vi behöver en fastighetsmäklare

Jusuf C
Värpinge

Vi är glada och nöjda att vi lyckades sölja vår objekt i svåra tider, du fixade detta bra! Tack! MVH Jusuf

Bo H
Väster

Fredrik Selmerhagen är en trevlig och tillgänglig person. Han är kunnig och erfaren som mäklare och har ordning och reda på processen och dokumenten. Skulle jag sälja vad jag just köpt genom Fredriks förmedling så skulle jag välja.Fredrik Selmerhagen som mäklare. Jag hade tur att säljaren gjorde det.

Gene K
Linero

Punktlig, kunnig och ansvarsfull. Försäljning av min lägenhet i Lund gick jättebra trots att att vi inte var i Sverige när visningarna ägde rum. Rekommenderar starkt! :)