Mäklaren var mycket trevlig och talade med oss direkt på första visningen. Sedan höll hon en god kontakt under hela affären och tillgodosåg våra önskemål så gott det gick. Hon återkopplade snabbt vid frågor och funderingar. Mycket bra mäklare!
MOHV Jönköping
Välkommen till oss på MOHV och våra mäklartjänster i Jönköping! Vi hjälper dig att hitta ett nytt boende genom fokus på bostadsaffären – vår tjänst innehåller framåtanda, nytänkande och kreativitet - under hela processen. Vi erbjuder smidig och snabb hjälp vid alla sorters affärer, vare sig du vill sälja eller köpa, och vi...
489 omdömen om MOHV Jönköping
Sedan starten hos Reco 2017
Rak, ärlig och tillgänglig. Hon hade förmågan att identifiera vårt behov och vår ambition gällande försäljningen.
Vi har känt oss trygga med Caroline genom hela processen då hon varit tydlig, noggrann, flexibel och där vi har haft en bra kommunikation. Vi kan varmt rekommendera Caroline.
Vi har haft Caroline både när vi köpte och sålde lägenheten, hon har varit en trygg mäklare i båda fallen, som vi uppskattat. Vi har känt oss välinformerade om vad som gäller vid köp och försäljning. Hon har även varit prisvärd i jämförelse med andra mäklare.
Caroline är professionell, driven och engagerad i sitt jobb. Hon är trevlig och tillmötesgående. Man får lätt ett bra förtroende för henne. Vi har kännt oss trygga med Caroline genom hela försäljningen Vi kan verkligen rekommendera Caroline till att sälja er bostad.
Blev väl bemött. Trevlig och hjälpsam mäklare.
Ingen större erfarenhet av mäklare.Men jag tyckte Caroline skötte det bra
Malin är en mycket trevlig, engagerad, noggrann och kompetent mäklare som ger en stor trygghet genom hela affären. Hon är lyhörd, kunnig och genuin både mot köpare och säljare. Kommer definitivt rekommendera Malin till alla som ska sälja!
Enkelt o smidigt då vi hade Caroline när vi köpte lägenheten år 2015. Eftersom det är tufft på marknaden i nu läget blev allting bra efter de förutsättningar som var. Allting fungerade som man förväntar sig att det ska göra
Caroline har ett öppet bemötande. Fick snabbt känslan av att det här kan hon. De förväntningar som jag har på en mäklare uppfylldes helt. Trots att både jag och Caroline var på semester så höll hon kontakt och fixade visningar så att lägenheten till och med blev såld under semestern. Jag kan varmt rekommendera Caroline.
Blev väldigt trevligt, vänligt och bra bemött på alla sätt! Mycket lätt att få kontakt med och var mån om en snabb och smidig handläggning. Allt kändes väldigt tryggt och proffsigt samtidigt som det var personligt. Kan varmt rekommendera Caroline!
Tog reda på alla frågor jag hade om huset. Tillmötesgående och varmt och förstående bemötande.
En mäklare med hög kompetens och kännedom om den lokala marknaden. En trygg partner, ett bollplank och en vägledare under en av de större "affärerna" du gör som privatperson. Har god förmåga att skapa perspektiv och att framställa konkreta och sakliga argument i relation till varandra. Jag ger Malin de allra bästa rekommendationer om du vill samverka med en mäklare med rak kommunikation, tydlighet och driv. Tack!
Hade en bra dialog med Caroline under försäljningsprocessen. Lätt och smidigt med kontakt och gav kontinuerlig uppdatering under försäljningens gång. Rekommenderas.
Okej . men jag har inte haft så mycket kontakt
När Malin dök upp hemma hos oss var det ett ledigt och trivsamt sätt gentemot oss. Vi hade mött flera mäklare innan men vi fatta tycke direkt för Malin. Väldigt proffesionellt agerande och hörsam över vad vi ville samt styrde in oss vad som var bra eller dåligt. Hon såg bara möjligheter i vår lägenhet. Självklart gick försäljningen galant och mycket folk dök upp. Vi kände att Malin var precis den mäklare vi hade trott och förlitat oss på. Kan varmt rekommendera henne som mäklare och vi kommer definitivt ta kontakt med henne om vi får fler affärer på gång i framtiden.
Fantastiskt, bra bemötande⭐️ ⭐️⭐️⭐️ Hjälpsam hela vägen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Aldrig sålt något hus tidigare så vi hade stor nytta av Carolines förmåga att lägga upp en bra strategi för hela processen. Vi var oerfarna men inte Caroline!
Caroline har varit både lyhörd och flexibel från inledande kontakt till färdig försäljning. Under tidens gång har hon gett goda råd och jag upplever att hon har arbetat aktivt för att skapa bästa möjliga förutsättningar både för mig som säljare och för eventuella köpare.
Hon är så trevlig och mycket snäll. Hon är väldigt professionell. 10/10 <3
Hon förklarade hur det skulle gå till med försäljningen så att man förstod.Det var ju första gången man sålde ett hus.
Caroline har varit både tillmötesgående, flexibel och kunnig. Jag har upplevt att hon hela tiden varit aktiv och arbetat för att uppfylla mina förväntningar i samband med försäljningen av min lägenhet.
Trevlig, bra bemötande, lätt tillänglig
Jättetrevlig mäklare som hjälpt oss massor. Hon ställde upp på förhandsvisning & är alltid snabb på att svara vid frågor eller funderingar. Vi är jättenöjda & kan varmt rekommendera Caroline!
Otroligt smidigt att anlita Caroline och MOHV!!
Bra bemötande av mäklare, snabb återkoppling och lätt att få svar på sina frågor. Mäklaren upplevdes vara noggrann i sitt arbete och inga frågor eller funderingar fanns kvar efter kontraktskrivning.
Genom vara tidigare köpt. Vi förväntar på bättre pris men fick aldrig pga dåliga tider på bostad marknaden. Jag tycker hon var duktig och försöker att båda köpare och säljare blir nöjd. Hon ger tydlig information och kommunicera bra. Även vi hade förlust men nöjd med hennes insats.
Hon är så duktig. Gav oss allt info. Toppen. Kommer och rekommenderar henne till kompisar och familjen.
Lugn, stabil, informativ och kunnig.
Hon var mycket engagerad och omtänksam. Det var ett stort arbete att få ihop en god affär. Speciellt med tanke på årstiden och oron inom det finansiella läget. Jag kan bara tacka. Jag var inte i form att ha speciella förväntnigar på grund av min höga ålder och situation. Vad vat jag om mäklarjobb? Bra att på alla sätt hjä'lpa till och ta hand om alla ärenden som uppstår i en sådan uppgörelse. Mycket flitig och med en god kommunikaion. Kan varmt rekommenderas.
Väldigt bra bemött. Villig att hjälpa med allt som vi frågade om. Allt det bästa!
Allt det bästa! Väldigt bra bemött. Hon levde upp till våra förväntningar.
Vi har haft en väldigt bra mäklare från samma firma, men som har slutat. Caroline lever dock väl upp i jämförelse, och tack vare ett bra kontaktnät gick försäljningen så här långt väldigt fort. Nu återstår bara att slutföra affären.
Engagerad, informativ, trevlig och tillmötesgående.
På bästa sätt blev vi bemött av mäklaren.Vid kontrakt var alla momenter tydligt samt hade vi en släkt som översättare för att det är första huset som vi köper, och det tog jättlång tid men hon var tålamod med oss.
Väldigt hjälpsam mäklare, vi är nöjd med köpet och hoppas att vi trivs bra.
Lyhörd, flexibel, tillgänglig och angagerad. Caroline gör sitt jobb utmärkt med mycket tålamod och professionalism.
Super nöjda med både köp och sälj av bostad.
Caroline har ett enkelt och rakt sätt i kommunikation. Förväntade mig en mäklare som drev på och hjälpte mig igenom min försäljningsprocess och det fick jag. Caroline hade tydlig dialog med mig och mina potentiella kunder. Du blir inte besviken om du väljer Caroline och hon går det där extra steget för att du skall få en bra bostadsaffär. Rekommenderas varmt!
Trevligt och professionellt bemötande!
Bra service, trevligt bemötande!
Trevlig och positiv mäklare som hade bra koll på lägenhet samt förening. Lägenheten levde upp till förväntningarna vilket ledde till förhandling med två nöjda parter på ett smidigt sätt. Allt detta på endast 2 dagar. 5/5!
En fantastisk mäklare är Caroline. Hon ser kunden och tillmötesgår till 100%. Vi fick den bästa mäklaren man kan tänka sig. Håller en ständigt uppdaterad, vilket uppskattas.
Väldigt bra bemötande. Kändes som att Caroline var en neutral punkt i affären som såg till både säljarens och köparens intresse. Vi som köpare kände stort förtroende, då hon förmedlade information väl och medlade med säljaren så det skulle bli så bra som möjligt för oss som köpare också. I dessa tider är man något mer orolig, men vi upplevde att Caroline hade en tydlig och utarbetad plan på hur hon skulle stilla vår oro utan att frångå både våra och säljarens intressen. Kändes tryggt och seriöst från början till slut, med...
Mycket engagerad och hjälpsam mäklare som var påläst och levererade ett proffsigt helhetsintryck. Supernöjda, rekommenderar starkt Caroline Biselius och MOHV!
Caroline är en fantastisk mäklare. Hon är otroligt professionell och kunnig. Hon sålde vårat hus och vi är otroligt nöjda att vi valde henne till det uppdraget. En varm och fin människa som bryr sig om kunden.
Caroline var professionell och trevlig. Hon bollade tankar och fundering omkring vår försäljning. Hon återkopplade när hon hade information att ge oss.
Caroline var väldigt professionell och trygg när hon guide oss igenom vår försäljning. Caroline återkopplade frekvent och resonerade gärna kring frågor och funderingar vi hade.
Trevligt bemötande och mycket engagerad. Kan rekommenderas
Carolin kan varmt rekommenderas som mäklare och har svar på alla frågor och problematik i samband med försäljning av objekt. Caroline finns alltid att få tag i antingen på telefon eller sms, det uppskattas. Carolin är en glad och positiv människa och det är ett stort plus i denna branschen 👍👍👍👍