MOHV Kungsbacka

MOHV Kungsbacka

Omdömen totalt
45
Snittbetyg
4.7

Om företaget

Välkomna till MOHV Kungsbacka! Bor du i Kungsbacka, Frillesås, Onsala, Fjärås, eller Varberg med omnejd? Då kan du kontakta någon av våra duktiga mäklare om du antingen bara är nyfiken på vad din bostad är värd innan du bestämmer dig för att sälja eller om du letar ny bostad. Vi på MOHV Kungsbacka är ett bra alternativ till... 

Skriv ett omdöme

45 omdömen om MOHV Kungsbacka

Visar 45 omdömen med 4.7 i snittbetyg
Joel S
Sålde sin lägenhet med hjälp av

Tom är en mycket skicklig mäklare! Väldigt kompetent!

Reco tipsar!
Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
4.7/5 i betyg av 2300 omdömen 4.7 av 2300 omdömen
Badge2024

Lisa är en väldigt trevlig mäklare, gav väldigt bra information om objektet och området. Ställde upp och svarade på frågor hela tiden och de

Charlie T Charlie T
Läs mer omdömen
Maj Britt F
Sålde sitt hus med hjälp av
Kungsbacka - Södra Hammerö

Jag har sålt min villa i Kungsbacka, 180 kvadratmeter, på en fin tomt med utsikt och kvällssol. Jag blev väl bemött Mäklaren var mycket hjälpsam och hade många bra kontakter som var behjälpliga och kunde ställa upp på kort tid, t.ex. flyttstäd, styling och jurist. Försäljningen gick smidigt, priset blev bra och jag känner mig nöjd.

Hanna K
Sålde sin lägenhet med hjälp av
Kungsbacka Centralt

Tom har haft ett bra tålamod med vår lägenhet på Godhemsgatan 10 i Kba. Vi har blivit bra bemöta och vi är glada över att Tom var vår mäklare.

Reco tipsar!
Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
4.8/5 i betyg av 1035 omdömen 4.8 av 1035 omdömen
BadgeNineYears

Väldigt trevlig och professionell mäklare! Kreativ och har många bra idéer som gjorde försäljning enkel och smärtfri. Tycker om hur tillgäng

Staffan M
Köpte sitt hus med hjälp av
Onsala

Lugn och sansad Mycket uppskattat att Helene kontaktade oss då objektet var aktuellt för försäljning

Maria Helena F
Sålde sitt hus med hjälp av
Onsala

Hela upplevelsen från första mötet till försäljning av vårt hus kände vi oss helt trygga. Kan varmt rekommendera Helene som mäklare.

Sponsor
HusmanHagberg Härryda/Landvetter
4.7/5 i betyg av 73 omdömen 4.7 av 73 omdömen
Badge2022

Vi sålde vår lägenhet genom Lenita på Husman Hagberg. Vi blev väldigt nöjda både av utfallet samt genom bemötandet under processen. Vi hade

Rachid R
Köpte sitt hus med hjälp av
Fors

Duktig mäklare som jag varmt rekommenderar. Köpte hus i Kungsbacka.

Claes K
Köpte sitt hus med hjälp av
Onsala

Supernöjd med hela processen.

Annica Elisabeth G
Sålde sitt hus med hjälp av
Onsala

Proffsig, seriös, stöttande och varm!

Karin C
Sålde sitt hus med hjälp av
Kungsbacka - Tingberget

Vid en försäljning av radhus med en del klausuler kring samfällighetsnyttjande. Det blev lite rörigt vad som gällde för just detta specifika objekt, och det kändes inte som om mäklaren var helt säker på vad som gällde...

Alexander D
Sålde sin lägenhet med hjälp av

Sålt lägenhet i Lunden, Göteborg och är supernöjd med allt. Helene har satt mig i fokus under hela säljprocessen och varit väldigt kommunikativ och noga i sitt jobb. I samband med det är Helene väldigt trevlig och tillmötesgående och man märker verkligen att hon sätter sina kunder i fokus - stor elogé till Helene!

Staffan B
Sålde sitt hus med hjälp av

Heléne är trevlig och skapar en bra relation med både säljare och köpare. Hon är bra på att vara tillgänglig och svara på frågor och en duktig säljare. Rekommenderas.

Bengt B
Sålde sin lägenhet med hjälp av
Norra

Sålt en lgh, i Varberg. Jag blev mycket bra bemött. Mäklaren har skött sig mycket bra. Jag och min hustru var väldigt glada för att vi hade Helene, som säljare.

Mattias H
Köpte sitt hus med hjälp av MOHV Kungsbacka
Vallda - Smarholmen

Grym mäklare som jag varmt kan rekommendera!

Maria H
Köpte sitt hus med hjälp av
Onsala

Fick ett bra äkta intryck av Helene från 1a början. Hon bistod med info. på bästa sätt o återkom till mig ganska omgående när jag sökte henne. Ngt. jag uppskattade mycket. Jag vann så budgivningen o nu är det flytt som gäller. Jag fann mitt drömhus till slut! Tack Helene:)

Charlotte Adlerton G
Sålde sitt hus med hjälp av
Onsala

Helene sålde vår bostad i Onsala och vi var jättenöjda med Helene som mäklare. Att sälja sin bostad är en stor sak, även känslomässigt och för mig var det därför jätteviktigt att känna förtroende för mäklaren som säljer. Helene lyssnade på oss, hon kändes trygg och självsäker i uppdraget och jag kände att hon var mån om att det skulle bli en bra affär inte bara pengamässigt utan även känslomässigt. Jag var jättenöjd med Helene och skulle jättegärna använda henne fler gånger även om jag hoppas slippa sälja på länge :-)

Björn Marcus L
Sålde sitt hus med hjälp av
Frillesås

Helen sålde huset till oss vilket var jättesmidigt. Så vi valde henne till att sälja samma hus åt oss några år senare. Även då var allt lika smidigt med henne.

Vendela A
Köpte sin lägenhet med hjälp av
Kungsbacka Centralt

Trevligt och proffesionellt bemötande.

Inger W
Sålde sitt hus med hjälp av
Lindome

3.2 milj sakligt trvligt påläst kunninhet mycket nöjd

Olle B
Köpte sitt hus med hjälp av

Heléne hjälpte oss köpa vårt första hus! Kommunikationen har under hela resan varit väldigt bra. Vi har fått svar på våra frågor och det har varit jättebra att ha MOHV och Heléne som bollplank i alla de frågor och funderingar som kommer upp under tidens gång. Jag har alltid höga förväntningar på mäklare, denna gången kände jag verkligen att förväntningarna besvarades bra. Vi är jättetacksamma med allt från första samtal till signering och tillträde!

Fredrik A
Köpte sitt hus med hjälp av
Onsala

Köpt ett hus i Onsala, väldigt trevlig mäklare. Allt var bra vi är supernöjda med Heléne

Oscar A
Köpte sitt hus med hjälp av
Onsala

Köpte villa 2018. Trevligt bemötande och smidig affär.

Helena B
Köpte sin lägenhet med hjälp av
Östra Villastaden

Helene slutförde försäljningen av vår villa, som hennes kollega påbörjade innan hon dessvärre blev sjuk., Hon genomförde också tillträdet till den bostad vi köpte istället. All vår erfarenhet MOHV i Kungsbacka är genomgående mycket positiv. Mycket professionella, smidiga och moderna i sin approach!

Per-Erik J

Personlig. Kommunkativ, uthållig

Tommy E
Sålde sitt hus med hjälp av
Fors

Helene är mycket positiv och hjälpsam. Exempel, hon har hjälpt mej med min fastighetsdeklaration, min egen deklaration och min bortgångna hustrus deklaration.

Pauline H
Köpte sitt hus med hjälp av
Fjärås

Vi har både köpt hus av och sålt bostadsrätt med Heléne. Hon är proffsig, ärlig, lätt att prata med och otroligt engagerad. Vi hade det tufft till och från under processen, och Heléne var ett otroligt viktigt stöd under hela den tiden. Vi rekommenderar henne starkt!

Svar från Heléne Gometz

Hej! Vilka fina ord! Tack! Det har varit toppen att jobba med er och jag önskar er all lycka till i ert nya boende!

Anders E
Sålde sin lägenhet med hjälp av
3:a

Vi har sålt min mors lägenhet med hjälp av Heléne Gometz som varit en utomordentligt duktig mäklare i denna affär. Vi är mycket nöjda med både bemötande och affärsmässighet. Heléne Gometz har på ett mycket bra sätt levt upp till våra förväntningar. Vi rekommenderar henne gärna.

Anders J
Skrev om MOHV Kungsbacka

Sålt. Väldigt noggrann, lyhörd, marknadskunnig, snabb, kundorienterad.

Charlotte N
Skrev om MOHV Kungsbacka

Jag har fått hjälp av MOHV och Cissi i samband med en husförsäljning. Jag träffade flera mäklare inför försäljningen men valet föll på Cissi och det har jag inte ångrat. Hon är väldigt engagerad och tillgänglig samt duktig på att hålla mig uppdaterad med information under alla delar av processen. Dessutom var hon tydlig med att ha ett schysst förhållningssätt för alla inblandade parter (säljare/köpare) alla fick en ärlig och relevant bild av objektet när det gällde t ex fotografering, visning och budning. Det kändes tryggt att få hjälp av Cissi som gjorde ett mycket bra jobb.

Ros-marie S
Skrev om MOHV Kungsbacka

bästa tänkbara bemötande den mest proffsiga mäklare som man kan anlita mer än nöjd som kund

Håkan J
Skrev om MOHV Kungsbacka

Mycket bra och professionellt bemötande. Håller alltid kunden uppdaterad längs affären. Alltid tillgänglig och glad och positiv. Kan varmt rekommenderas.

Kent O
Skrev om MOHV Kungsbacka

Perfekt bemötande från första kontakten tills dess att all formalia till skattemyndighten var klar.

Alexis M
Skrev om MOHV Kungsbacka

Stödjande löser allt otroligt trevlig och är påläst!

Elisabet A

Vi är så nöjda. Heléne har varit flexibel, tillmötesgående, mycket pålitlig och har varit en stor trygghet . Rekommenderas starkt ! Gert & Elisabet A

Svar från Heléne Gometz

Hej och TACK för väldigt fin rekommendation! Vänlig hälsning//Heléne Gometz

Isa G

Jag kan varmt rekommendera Heléne både som säljare och som köpare. Hon har gjort ett fantastiskt bra jobb och det har känns tryggt och bra från första mötet! Och tillsammans så slog vi rekord i försäljningspris!

Alexandra G

Heléne har varit tillmötesgående samt flexibel under hela processen. Vi litar fullständigt på hennes kompetens.

Kerstin P

Trevlig och kunnig. Mycket bra bemötande och fantastisk på att hålla oss uppdaterade. Snabbt och smidigt gick hela processen.

Agneta F

Helen var en fastighetsmäklare som var lyhörd. Bra att samarbeta med. Gillade att hon gav feed-back och information, fanns tillgänglig. Inte för att alla alltid ska vara tillgängliga:). Men hon kontaktade så fort hon hade möjlighet. Bra för både säljare och köpare inte minst. Anser att en mäklare inte ska ta på sig fler uppdrag än vad man hinner med för att ovan kriterier ska kunna uppfyllas.

Lars och Kristina N

Kanonbra, flexibel, engagerad och mån om att både säljare skall bli nöjda. Alltid snabb återkoppling. Rekommenderas!!

Lars J
Skrev om MOHV Kungsbacka

Mycket bra bemötande men det var lite trögt i starten.

Jan E
Skrev om MOHV Kungsbacka

Bra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kr!!!!!!

Irene L
Skrev om MOHV Kungsbacka

Mycket proffsig, kunnig och engagerad.

Otto B
Skrev om MOHV Kungsbacka

Ett trevligt och professionellt bemötande. Kände arr hon brydde sig om mig som köpare. Jag rekommenderar henne starkt till andra

Jonas B
Skrev om MOHV Kungsbacka

Mycket proffsigt. Allt kändes rätt!

Rose-marie C
Skrev om MOHV Kungsbacka

Trevlig och kunnig säljare. Saklig och absolut inte insmickrande. Jag var helt nöjd.

Pia S
Skrev om MOHV Kungsbacka

Proffsig och mycket kunnig mäklare. Bra bemötande genom hela processen. Skulle gärna rekommendera denna mäklare till andra!

Filtrera omdömen