MOHV Uppsala
En del av MOHV -
www.mohv.se
Vi på MOHV har koll på Uppsala med omnejd. Här erbjuder vi en tjänst där vi med kreativitet, framåtanda och nytänkande hjälper dig genom bostadsaffären. Vi är snabba, professionella och smidiga när vi genomför våra affärer, och vi brinner för att ge både köpare och säljare de bästa resultaten.
Hos oss är du med och bestämmer allt tillsammans med mäklaren. Det tillsammans med vårt mantra “rätt och riktigt” tror vi är ett lyckat koncept. Välkommen in till vårt kontor på Kungsängesplananden 18, vi berättar gärna mer om vårt arbete!
Utmärkelser
364 omdömen om MOHV Uppsala
Sedan starten hos Reco 2017
sålde sitt hus med hjälp av Johan Eriksson en del av MOHV Uppsala
Jag fick tips om en väldigt proffitionell empatisk mäklare av en granne som oxå anlitat Johan Eriksson på MOHV Uppsala vid deras försäljning av deras hem och jag instämmer helt med dem.
Johan Eriksson Har guidat mig genom hela försäljningen båda vad gäller regler och lagar och tips på hur man smidigt försäljer sitt barndoms hem och överlämnar det till nästa familj. -
köpte sitt hus med hjälp av Johan Eriksson en del av MOHV Uppsala
Snabb, trevlig å lättillgänglig
sålde sitt hus med hjälp av Johan Eriksson en del av MOHV Uppsala
Johan kändes erfaren, han var trevlig kunnig och är någon jag kommer att rekommendera till vänner och bekanta./Kenneth
sålde sin lägenhet med hjälp av Mikael Ljungberg en del av MOHV Uppsala
It’s just great to work with Mikeal. If I can recommend him to anyone I will.
Hua Huang
2023-03-06
Uppsala -
sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Eriksson en del av MOHV Uppsala
Johan är superproffsig och väldigt trevlig. Är mycket nöjd med vårt samarbete, kommunikation och försäljningen av min lägenhet. Rekommenderas!
sålde sin lägenhet med hjälp av Mikael Ljungberg en del av MOHV Uppsala
Mikael är engagerad, professionell, trevlig och kunnig. Med trygg hand, stort leende och idogt arbete tar han sig an uppdragen. Jag har både köpt och sålt via Mikael. Och alltid varit supernöjd. Han bemöter både köpare och säljare med respekt. Han tar sig tid för det där lilla extra som skapar trygghet.
köpte sin lägenhet med hjälp av Mikael Ljungberg en del av MOHV Uppsala
Ja tycker Mikael jobbade professionellt, snabb och bra respons vid alla kontakter vi hade med honom!
köpte sin lägenhet med hjälp av Mia Åhlander en del av MOHV Uppsala
Fantastiskt bra mäklare! Snabbt att få svar, lyhörd och supertrevlig.
köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Eriksson en del av MOHV Uppsala
Trevlig och avslappnat bemötande. Noggrann och tydlig.
köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Eriksson en del av MOHV Uppsala
Smidig och snabb återkoppling och kontakt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Eriksson en del av MOHV Uppsala
Johan skötte försäljningen av min mammas bostadsrätt på ett säkert och professionellt sätt i en oberäknelig marknad.
Då jag som ombud för säljaren inte bor i Uppsala och inte kan bostadsmarknaden där var Johans expertis guld värd.
Han gav konkreta råd och agerade snabbt och på det sätt vi kommit överens om under hela processen. Vi hade nära nog dagliga avstämningar under hela försäljningsprocessen, som i detta fall var ovanligt lång. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Mia Åhlander en del av MOHV Uppsala
Väldigt trevlig person.
Svarar på alla frågor och förklarar noggrant. Snabb på att fråga säljaren och återkoppla till mig. Väldigt nöjd! -
köpte sin lägenhet med hjälp av Mikael Ljungberg en del av MOHV Uppsala
Vi tycker mikael har varit väldigt hjälpsam och trevlig under hela processen . 10/10!
köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Eriksson en del av MOHV Uppsala
Jag blev mött på ett profesionellt sätt och allt sköttes mycket bra gällande det. Han var tydlig med allt.
Professionellt bemötande.
Smidig att jobba med.
Inga fel i annonsen.
Tydlig kommunikation.
Väldigt noggrann.
Överlag en smidig affär och jag är väldigt nöjd! -
sålde sin lägenhet med hjälp av Mikael Ljungberg en del av MOHV Uppsala
Alltid trevlig, tillmötesgående och hjälpsam!
Jag har anlitat Mikael flera gånger och har varit lika nöjd varje gång, han gör alltid sitt yttersta för att göra både säljare och köpare nöjda. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Eriksson en del av MOHV Uppsala
Mkt trevligt bemötande,över mina förväntningar,hjälpsam och ställde upp på alla mina frågor.Johan Eriksson var en klippa som gav mig den trygghet som behövs, när jag tog det stora steget att hitta en ny bostad.
M a o mycket nöjd -
sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Eriksson en del av MOHV Uppsala
Mycket skicklig mäklare med passion för sitt jobb! Han är duktig på att lyssna på sin kunden men hjälper gärna med råd. Sammanfattningsvis vill jag beskriva honom som en trygg och ärlig mäklare!
sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Eriksson en del av MOHV Uppsala
Mycket trevlig och professionell. Hjälpte oss sälja till ett mycket bra pris på en skakig marknad. Rekommenderar starkt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Eriksson en del av MOHV Uppsala
Johan gav ett lugnt intryck. Han lyssnade på vad jag ville och bemötte det med en positiv inställning ("vi satsar på det"). Jag ville ha en erfaren, ärlig, pålitlig och kundorienterad mäklare. Allt det erbjuder Johan. Jag kände mig trygg.
köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Eriksson en del av MOHV Uppsala
Proffsig och genuin mäklare. Han har varit väldigt bra på att höra av sig och uppdaterat oss under processens gång. Jag skulle gärna anlita honom till nästa bostadsaffär.
köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Eriksson en del av MOHV Uppsala
Johan upplevdes som förtroendeingivande och sympatisk när vi skulle köpa lägenhet och mötte honom på en visning. Han var snabb på att svara på frågor och hålla oss uppdaterade vid köpesprocessen.
sålde sin lägenhet med hjälp av Mikael Ljungberg en del av MOHV Uppsala
Jättebra kommunikation, lägenheten såldes i ”fel tid” så utgångspriset var fel. Kunde valt annan taktik. Generellt inget att klaga på!
köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Eriksson en del av MOHV Uppsala
💕 Jag blev väldigt bra behandlad, allt var perfekt och jag är väldigt nöjd. Jag kommer definitivt att rekommendera honom till andra som vill köpa fastighet.
Mvh Anita. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Eriksson en del av MOHV Uppsala
Ärligt första intryck. Bra återkoppling under säljprocessen.
sålde sin lägenhet med hjälp av Mikael Ljungberg en del av MOHV Uppsala
Mikael är en pålitlig, kunning och trevlig mäklare. Han bemötte oss på ett professionelt sätt där han lyssnat på våra önskemål och sedan angav sina synpunkter. Genom hela processen var han väldigt engagerad och vi kände oss trygga. Han var lätt att nå och agerade snabbt. Hans långa erfarenhet är ytterligare en garanti. Då han uppfylld våra förväntningar rekommenderar vi honom starkt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Eriksson en del av MOHV Uppsala
Anstränger sig verkligen för kunden. Lätt att få tag på och snabb/bra på att återkoppla. Väldigt professionell.
sålde sin lägenhet med hjälp av Maja Lindgren en del av MOHV Uppsala
Är mycket nöjd så här långt och hade inga förväntningar alls enär marknadssituationen visade mörka signaler.
Hon var den första som svarade på min förfrågan på mäklare.se ca 10 minuter efter inlägget. Personligt möte i objektet en timme senare samt fotografering och utlagd på hemnet.se var avklarad inom en vecka. Tur sedan att hitta intresserad köpare som resulterade i kontraktsskrivning inom en fjorton dagarsperiod från första mötet till avslut.
Återstår nu godkännande av BRF , betalning och tillträde om 1½ månad tills allt är klart. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Mia Åhlander en del av MOHV Uppsala
Engagerad, vänlig och ordning & reda. Mycket gott intryck från första början. Alla förväntningar jag har på en mäklare uppfylldes.
sålde sin lägenhet med hjälp av Mikael Ljungberg en del av MOHV Uppsala
Bästa mäklaren i stan. Mikael är kunnig, noggrann och väldigt professionell. Vi kände oss trygga med honom under hela processen. Han är lätt tillgänglig och har svar på alla frågor. Vi rekommenderar honom till alla vi känner och kommer vara första valet om vi behöver anlita en mäklare i framtiden.
köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Eriksson en del av MOHV Uppsala
Mäklaren var väldigt professionell och trevlig och vi hade en bra upplevelse med honom
sålde sin lägenhet med hjälp av Mikael Ljungberg en del av MOHV Uppsala
Jag har varit mycket nöjd med Mikael som mäklare. Har upplevt fullt förtroende och stöd under hela processens gång. Mikael är både professionell, kompetent och ödmjuk. Jag kan ge honom mina bästa rekommendationer!
köpte sin lägenhet med hjälp av Mikael Ljungberg en del av MOHV Uppsala
Kunnig, sympatisk och alltid tillgänglig!
sålde sin lägenhet med hjälp av Mikael Ljungberg en del av MOHV Uppsala
Mycket trevlig! Kommer att rekommendera till andra.
köpte sin lägenhet med hjälp av Mikael Ljungberg en del av MOHV Uppsala
Mikael har varit mycket trevlig och alltigenom givit ett professionellt, förekommande och ärligt intryck.
Vi kan varmt rekommendera honom som mäklare -
köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Eriksson en del av MOHV Uppsala
Trevlig och kunnig, ger ett professionellt intryck. Kan varmt rekommenderas.
sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Eriksson en del av MOHV Uppsala
Johan var rak och tydlig i dialogen, samtidigt flexibel med att möta mina specifika behov som säljare. Levererade allt enligt överenskommen tidplan. Tumme upp.
köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Eriksson en del av MOHV Uppsala
Väldigt trevlig och professionell bemötning vid visning och kontraktsskrivningen.
sålde sitt hus med hjälp av Mikael Ljungberg en del av MOHV Uppsala
Trevlig och kunnig
Ett bra engagemang.
Helt enkelt väldigt proffsig i sitt arbete. -
Proffesionellt bemötande och engagemang
sålde sin lägenhet med hjälp av Mikael Ljungberg en del av MOHV Uppsala
Nu har vi upplevt Mikael både som köpare och säljare. Mycket professionell och trevlig!
sålde sin lägenhet med hjälp av Mikael Ljungberg en del av MOHV Uppsala
Mikael gav oss först värdefullt stöd inför köp av ny lägenhet och ansvarade sedan för försäljning av vår lägenhet. Mikael är proffsig, kommunikativ och förtroendeingivande. Vi är supernöjda, han gjorde ett toppenjobb!!
sålde sin lägenhet med hjälp av Mikael Ljungberg en del av MOHV Uppsala
Mycket bra och trevligt bemötande.
Mikael hade alltid ett lugn och uppdaterade alltid om det kom in ny information. -
sålde sin lägenhet med hjälp av MOHV Uppsala
Märta har lyckats med att ge en stabil och skräddarsydd förmedlingsprocess vid försäljning av min bostad. Hon är den mäklare som ger det lilla extra för att man som säljare skall få rätt betalt. Man känner sig verkligen trygg och sedd genom hela processen. Märta är lyhörd, driven och resultatinriktad mäklare. Det är lätt och njutbart att jobba med henne. Vid min eventuella nästa bostadsaffär kommer jag gärna att anlita Märta igen.
köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Eriksson en del av MOHV Uppsala
Johan gav ett professionellt intryck hela vägen igenom affären. Han såg tydligt till båda parters intressen för att få igenom en affär som alla skulle bli nöjda med. Kan verkligen rekommendera!
sålde sin lägenhet med hjälp av Mikael Ljungberg en del av MOHV Uppsala
Vi är supernöjda med Mikael som mäklare! Bra bemötande och allt gick smidigt. Rekommenderar Mikael varmt som mäklare.
köpte sin lägenhet med hjälp av Mikael Ljungberg en del av MOHV Uppsala
Jättetrevlig och blev väldigt bra bemött. Rekommenderar!!!
köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Eriksson en del av MOHV Uppsala
Jag har genomgående ett positivt intryck av Jonas Eriksson som mäklare och person.
sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Eriksson en del av MOHV Uppsala
Vi är mycket nöjda. Johan är professionell och ger ett seriöst intryck. Stor flexibilitet och bra kommunikation. Vi kan varmt rekommendera Johan.
köpte sin lägenhet med hjälp av Mikael Ljungberg en del av MOHV Uppsala
Mikael har under hela processen varit väldigt trevlig och hjälpsam. Han gav oss ett bra intryck redan från start, då han alltid kom med råd och lösningsförslag som fick en att känna sig trygg! Han har en tydlig samt snabb kommunikation vilket uppskattas.