Johanna Asplund

Johanna Asplund

Johanna Asplund är mäklare på MOHV Umeå

Johanna Asplund har varit registrerad mäklare sedan 2014-09. Johanna Asplund har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-06 och har fått 117 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Asplund har haft 52 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

117 omdömen om Johanna Asplund

Sedan starten hos Reco 2020
Paul Lennart I
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Asplund en del av MOHV Umeå
Carlslid

Jättefint bemötande, professionell både med sitt breda kunnande och sin förmåga till tydlig kommunikation. Mina förväntningar uppfylldes med råge. Mycket nöjd med Johannas insats!

Ludwig B
Sandåkern

Johanna besitter verkligen en bred kompetens genom att vara inlyssnande och samtidigt ärlig. Efterfrågar du som säljare en mäklare som erbjuder god kommunikation och support genom processen kan jag varmt rekommendera Johanna!

Shauna M
Väst på stan

Hon är varm och tydlig och var snabb på att agera med en lösning när vi fick bank strul strax inför kontraktskrivning. Professionell men ändå personlig på bästa sätt.

Birgitta R
Väst på stan

Engagerad, och kunnig. Problemlösare och intresserad att få försäljningen avslutad.

Felicia L
Haga

En fantastiskt duktig mäklare som hjälpte oss i alla steg i vår bostadsförsäljning! Professionell i sitt bemötande och en väldigt varm och trygg person. Kan rekommendera henne!

Sara A
Tomtebo/Nydalaviken

Jättefint bemötande. Kunnig och informativ! Tillmötesgående och trevlig. Upplevdes trygg!

Stina N
Tomtebo/Nydalaviken

Som köpare är jag glad att hon var enkel att prata med och förklarade allt vid kontraktsskrivning. Är nöjd med kontakten med henne.

Viktor K
Tomtebo/Nydalaviken

Lyhörd, lättsam och lättillgänglig, kunde inte gått smidigare! ⭐️

Birgitta R

Bra bemötande ,kunnig och hjälpsam

Ulla M
Sandåkern

En trevlig, professionell och engagerad mäklare. Vi är helnöjda med hennes arbetsinsats.