Johanna Asplund
Johanna Asplund är mäklare på MOHV Umeå
.Johanna Asplund har varit registrerad mäklare sedan 2014-09. Johanna Asplund har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-06 och har fått 57 omdömen med ett betyg på 4.7. Johanna Asplund har haft 4 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
57 omdömen om Johanna Asplund
Sedan starten hos Reco 2020
Johanna är en jättebra mäklare, lyssnade noga på vad vi ville,prisnivåer,råd mm.hon ordnade bra visningar och var väldigt påläst om regelverk vid försäljning.Hon ringde upp oss många gånger för att ge oss information om hur det gick med försäljningen och för att informera om hur hennes plan va förr vår lägenhet.
Med andra ord en riktigt bra mäklare.Tack Johanna och
och MOHV för allt -
sålde sitt hus med hjälp av Johanna Asplund en del av MOHV Umeå
Professionell, lösningsorienterad och saklig. Varma rekommendationer.
Superbra mäklare! Väldigt hjälpsam, bra kommunikation under hela processen och allt gick väldigt smidigt till! Vi är supernöjda med Johanna och även hennes kollegor på MOHV som hjälpte till under vår försäljning! Rekommenderar starkt att ta hjälp av MOHV Umeå om ni behöver hjälp med bostadsförsäljningen, 10 av 10 stjärnor!
Johanna var både trevlig och hjälpsam och svarade skyndsamt på våra (många) frågor. Hela processen gick väldigt smidigt trots att den löpte över jul och nyår.
köpte en tomt med hjälp av Johanna Asplund en del av MOHV Umeå
Allting gick väkdigt smidigt och informationen var tydligt!
sålde sitt hus med hjälp av Johanna Asplund en del av MOHV Umeå
Proffsig. Bra värdering av huset. Snabb och noggrann.