Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg

Charlotte Forsberg är mäklare på MOHV Umeå

Charlotte Forsberg har varit registrerad mäklare sedan 2008-12. Charlotte Forsberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-12 och har fått 259 omdömen med ett betyg på 4.8. Charlotte Forsberg har haft 36 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 85% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

259 omdömen om Charlotte Forsberg

Sedan starten hos Reco 2015
Markus H
Köpte sitt hus med hjälp av Charlotte Forsberg en del av MOHV Umeå
Böleäng

Charlotte har varit tillgänglig oavsett tidpunkt och enkel att kommunicera med. Hon har också haft bra koll på objektet och området i stort.

Lena L
Centrum

Charlotte bemötte oss väldigt väl under hela processen. Bra information, snabb återkoppling. Hon levde upp till alla förväntningar, gjorde att vi kände oss trygga.

Carola L
Centrum

Tillmötesgående, vänligt bemötande, lugn, förtroendeingivande, tillgänglig och kunnig. Charlotte har ett professionellt bemötande, kan varmt rekommenderas!

Per Ö
Centrum

Snabba svar, tydlig och korrekt

Ulrika C
Centrum

Charlotte har varit proffsig genom hela processen. Hon är noggrann och lämmar inget åt slumpen - samtidigt upplevs hon varm och genuint angelägen att det ska bli en bra affär för både köpare och säljare. I trygga händer skulle jag sammanfatta samarbetet med Charlotte.

Agneta H
Teg

Proffsigt och bra intryck. Bra och strukturerad information. Kan varmt rekommendera henne.

Emmy F
Teg

Charlotte har varit trevlig och professionell genom hela processen och bidragit på alla sätt vi förväntat oss av en mäklare.

Mattias F
Teg

Bra bemötande Lätttilgänglig La verkligen ner timmarna för att ge försäljningen bästa chans

Johannes K
Öbacka Strand

Professionell, ständigt tillgänglig och ärlig. Väl genomtänkt upplägg. Rekommenderas varmt!

Bengt K
Öbacka Strand

Trevlig och kunnig. Jobbar effektivt och står för det hon lovar. Verkligen en bra mäklare.