Vi hade inga direkta förväntningar till en början då vi letat hus en längre period. Vi fick ett väldigt fint och proffesionellt bemötande av mäklaren - bra och tydlig information både vid visning och vid underskrift av kontrakt.
Lina Bennervall
Lina Bennervall är mäklare på MOHV Umeå
.Lina Bennervall har varit registrerad mäklare sedan 2007-11. Lina Bennervall har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-01 och har fått 268 omdömen med ett betyg på 4.7. Lina Bennervall har haft 38 försäljningar sen 2023-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-10 - 2024-09
268 omdömen om Lina Bennervall
Min upplevelse av Lina Bennervall som mäklare är att hon varit professionell och kunnig genom hela processen. Jag uppskattade allra mest att hon gav en realistisk bild av försäljningen samt bidrog med råd längs vägen. Hon höll mig uppdaterad och involverad i alla steg och gav mig återkoppling kontinuerligt, vilket bidrar till en känsla av trygghet.
Lina var tydlig, professionell och tillgänglig.
Duktig och nåbar. Om hon inte kan svara i telefon, hör jag av henne via sms. Rekommenderas.
Lina levererade de förväntningar jag hade. Hon kändes trygg o stöttande, samtidigt som hon var väldigt realistisk. Vad kan vi få ut av försäljningen i dagsläget som marknaden ser ut? Jag är helt nöjd med Lina.
Enkel och smidig att ha och göra med.
Mycket saklig och hjälpsam. Professionell.
Tydlig och välkomnande. Jättebra mäklare!
Bra bemötande, tillgänglig svarade på det vi ville veta
Bra kontakt, tydliga besked, gjorde jobbet med bravur. Rekommenderas!