Lina Bennervall

Lina Bennervall

Lina Bennervall är mäklare på MOHV Umeå

Lina Bennervall har varit registrerad mäklare sedan 2007-11. Lina Bennervall har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-01 och har fått 224 omdömen med ett betyg på 4.8. Lina Bennervall har haft 23 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

224 omdömen om Lina Bennervall

Sedan starten hos Reco 2015
Antonio I
Haga

Proffsig, engagerad och seriös mäklare. Jag har träffat en del i mina år i Sverige.

Johan N
Köpte sitt hus med hjälp av Lina Bennervall en del av MOHV Umeå
Tavleliden

Trevligt bemötande, effektiv budgivning, tillmötesgående och tillgänglig. Tack Lina!

Ulla-Lena Å
Ersboda

Jag hade höga förväntningar och dom överträffades av Lina. Kloka råd inför försäljningen. Proffsigt bemötande och tydlig information vid varje steg i försäljningsprocessen. Kan varmt rekommendera Lina som mäklare!

Eidmohammad K
Ersboda

Hej! Jag tycker att jag hade ett bra bemötande med Lina under mötet. Och har inte mer att säga.

Emil L
Sålde sitt hus med hjälp av Lina Bennervall en del av MOHV Umeå
Tavelsjö

Kunnig, trevlig och väldigt enkel att göra med,

Fredrik R
Tomtebo Gård

Proffsig, enkel och hjälpsam.

Erik K
Tomtebo Gård

Lätt att ha att göra med. Snabba svar.

Maria R
Tomtebo Gård

Trevlig, lyhörd, engagerad och tillmötesgående. Lina gav oss ett mycket fint bemötande både vid hembesök och vid möte på kontoret. Hon var påläst, saklig och tydlig både vid försäljning och köp. Rekommenderar Lina varmt.

Marlene K
Tomtebo Gård

Blev bemött på ett väldigt bra sätt, proffsigt och kom med bra lösningar och förslag hela vägen till affären var klar. Snabb på att svara på frågor och mycket rak och tydlig! Kan absolut rekommenderas.

Helene S
Grubbe

Bemötandet var glatt och proffessionellt och mäklaren hade en peppande och positiv inställning till försäljningen trots dessa tider. Vi hade inte så höga förväntningar då marknaden ser ut som den gör och inflation mm. Men Mäklaren överträffade verkligen våra förväntningar både med snabbhet, antal visningar, budgivningen och slutpriset av lägenheten, väldigt imponerande att hon sålt in lägenheten så bra. Var en väldig trygghet med erfarenheten som mäklaren har och att hon är väldigt öppen, tydlig och rak i kommunikationen...