Malin Persson
Malin Persson är mäklare på MOHV Umeå
.Malin Persson har varit registrerad mäklare sedan 2009-09. Malin Persson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-06 och har fått 231 omdömen med ett betyg på 4.8. Malin Persson har haft 55 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 84% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
231 omdömen om Malin Persson
Sedan starten hos Reco 2015
Vi kan varmt rekommendera Malin! Höll ständigt kontakt med oss under processen, är professionell i sitt jobb! Pga omständigheter fick en annan medarbetare (Simon) vikariera vid några visningar, även han gjorde ett mycket bra intryck. Trots en trög marknad så hjälpte dom oss att inte tappa hoppet!
sålde sitt hus med hjälp av Malin Persson en del av MOHV Umeå
Bra bemötande trots att de var ett speciellt läge mellan oss säljare.
sålde sitt hus med hjälp av Malin Persson en del av MOHV Umeå
Malin var oerhört engagerad och proffessionell med en fantastiskt fin fingertoppskänsla. Vi har känt oss trygga med Malin hela vägen och vi rekommenderar henne och bara henne till andra! Vi är oerhört tacksamma för hennes engagemang! Tusen tusen tack Malin! Du är en på miljonen! Kram Lena och Robban
sålde sitt hus med hjälp av Malin Persson en del av MOHV Umeå
Malin är starkt engagerad, oerhört kunnig med en varm och personlig touch och ett leende på läpparna.
vi förväntade oss mycket och hade höga krav, det var anledningen till att vi headhuntade och ville ha just Malin.
Det var speciella tider då vi skulle sälja vårt hus med stigande räntor, skenande elpriser mm men med bra kontakt och kommunikation med Malin kände vi oss trygga hela vägen -
sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Persson en del av MOHV Umeå
Vänligt och professionellt bemötande.
Malin levde upp till förväntningarna med råge.
Jag kan verkligen rekommendera henne. -
Malin hade ett mycket bra upplägg med klara och RAKA beskrivningar om vad objektet handlade om. Jag blev väl bemött av Malin trots att jag inte är känd för att vara den lättaste att ha att göra med.
Sammfattar med orden, inget trams/undanflykter och Malin kan sin sak som mäklare