Malin Persson

Malin Persson

Malin Persson är mäklare på MOHV Umeå

Malin Persson har varit registrerad mäklare sedan 2009-09. Malin Persson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-06 och har fått 241 omdömen med ett betyg på 4.8. Malin Persson har haft 32 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

241 omdömen om Malin Persson

Sedan starten hos Reco 2015
Lana Chazi K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Persson en del av MOHV Umeå
Tomtebo/Nydalaviken

otroligt tillmötesgående och trots att hon inte alltid kunde svara direkt, var hon alltid snabb med att ringa upp mig och ge mig den information jag behövde. visade äkta intresse för mina frågor och tankar, och förmåga att lyssna och möta mina behov gjorde hela säljupplevelsen så mycket smidigare. jag har både köpt och sålt via henne!! Jag kan starkt rekommendera Malin, till alla som letar efter en pålitlig och engagerad Mäklare i Umeå! 🌸

Polly B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Persson en del av MOHV Umeå
Tomtebo/Nydalaviken

Malin Persson är den finaste och mest professionella personen som har varit med mig från början. Hon svarar snabbt och håller kontakten. Med henne känner jag mig mycket trygg. Jag skulle varmt rekommendera att samarbeta med henne.

Christer P
Böleäng

Malin har skött sina åtaganden till punkt och pricka. Hon är glad och positiv och lätt att prata med. Vi är jättenöjda med Malin och hennes bemötande.

Sandra Viktoria Elisabeth L
Böleäng

Snabb, effektiv och med ett professionellt bemötande.

Eilert L
Carlslid

Malin inga direkt ett mycket fint förtroende och visade under hela försäljnings processen stora kunskaper - med hennes stabila ödmjuka uppträdande kände vi oss direkt trygga med henne under hela försäljnings processen. Tacksam också att Malin höll oss informerad under hela försäljnings tiden. Malin uppfyllde fullt ut våra förväntningar på Malin som vår mäklare. Rekomerar henne med det varmaste

Daniel H
Grubbe

Alltid glad och tillmötesgående. Flexibel, engagerad och köpet kändes okomplicerat så man själv kunde fokusera på hur man ville ha det när man flyttat in.

Robert W
Brännland

Förutom ett väldigt trevligt bemötande och vad jag uppfattar omsorg om båda parter, otroligt kunnig om objekten, närområden (har sett fler objekt med henne som mäklare). Det hon inte vet tar hon direkt reda på och återkopplar. Hon svarar så fort hon kan på telefon, sms och ser verkligen till att ge allt för att få till en bra affär. Helt klart den bästa mäklaren jag har träffat på i Umeå.

Kristina B
Brännland

Engagerad och proffsig. Väl inläst på objekten som ska säljas. Kan varmt rekommendera Malin!

Ulrika H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Persson en del av MOHV Umeå
Centrum

Erfaren, kunnig och inger förtroende.

Bernt Ronny D
Holmsund

Mycket proffsigt bemötande och utförande Mycket nöjd och belåten Ronny Degerman.