Mycket professionell och kundvänlig , kan starkt rekommendera 👍
Möllenäs Bilservice AB
Möllenäs Bilservice är din trygga bilverkstad i Kallinge. Våra tjänster omfattar underhåll, reparationer, däckservice, specialtjänster som motoroptimering och mycket mer. Vi använder oss av högkvalitativa reservdelar och moderna verktyg för att din bil ska tas hand om på bästa möjliga sätt. Vi som jobbar på Möllenäs Bilservice...
22 omdömen om Möllenäs Bilservice AB
Sedan starten hos Reco 2026
Det är första gången jag besöker verkstaden. Jag är mycket nöjd med såväl bemötande som utfört arbete. Särskilt kan nämnas att verkstaden erbjöd sig att lämna bilen till mig personligen utan min förfrågan.
Fantastiskt bra service! Bra kundbemötande, och tillgänglighet.
Mycket trevlig och kompetent mekaniker.
Kunnigt och trevligt bemötande. Snabb service
Alltid fantastisk service! Rekommenderas varmt.
Hugo har hjälpt mig med flera olika bilar. Han gör ett utmärkt jobb och är väldigt serviceinriktad. Professionell och flexibel mekaniker som jag verkligen vill rekommendera.
Mycket bra service o be mötande
Snabbt, enkelt och bra pris!!!
Fantastiskt fint gjort ! Jag är supernöjd
Mycket hjälpsamma,noggranna,service minded.
Snabbt och noggrant utfört arbete av en rostskada som med utan problem blev godkänd på ombesiktningen.
Nöjd.Bra service.Blir att återkomma när det behövs nästa gång.
Mycket bra service inga röva priser bra liten firma rekommenderar jag till andra
Mycket bra kundservice! Snabbt och effektivt jobb
Mycket hög service nivå, kostnadsförslag före arbetet, väl utfört jobb och trevligt bemötande.
Toppen service. Kunnig personal och fick bra hjälp
Lätt att få tid. Gick snabbt att få felen åtgärdade. Kunnig personal. Rekommenderas varmt.
En snabb och trygg upplevelse som vanligt hos Hugo med inga oväntade kostnader.
Alltid ett bra bemötande. Snabb service. Kan verkligen rekommendera fler till att anlita Möllenäs bilservice AB till mer än bara reparera bilar.
Jag har alltid blivit väldigt trevligt bemötta Hugo han ställer alltid upp när man har problem med bilen Bromsarbete hjulaxlar däckbyte service
Väldigt proffsigt ,både bemötande och utförande. Så här ska en riktig verkstad vara,dem där välkomnande känslan.Bra jobbat,återkommer självklart !!!!!