Trevlig, kunnig, snabb service.
Motorcity i Svedala
Välkommen till Motorcity i Svedala Aktiebolag – din Autoexperten Bilverkstad i Svedala! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bland annat bilservice, reparationer, felsökning, AC-service, bromsservice och batteritest samt batteribyte. Vi hanterar försäkringsskador, lagar stenskott och byter din...
439 omdömen om Motorcity i Svedala
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Mycket trevligt bemötande och bilen blev snabbt fixad efter en feltakning
Alltid mycket vänliga och tillmötesgående, snabb service.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Bra service. Snabbt och smidigt. Synd att de inte kunde se att jag hade serviceavtal. Blev ju merjobb för personalen.
Jag hade bilen på 8000mils service. Jag blev väldigt bra bemött.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Det är min servis för länge sen. Alltid nöjd,dom jobbar snabbt och bra.
Jag servade min bil. Alltid lika trevligt att komma dit. Tiden hölls perfekt och jag fick noggrann info om deras findings. Synd bara att de inte säljer Suzuki längre
Snabb service medan jag väntade!
Väl mottagna av trevlig personal. MVG
Trevligt bemötande av kunnig personal. Fungerat jättebra under de 18 år jag besökt dem.
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Bra service. Saknar dryck av choklad.
Fint som vanligt, perfekt allting 👍👍👍
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Väldigt trevlig personal och väldigt bra service. Lätt att få service tid, rimliga priser.
Jag blev väldigt bra bemött. Motorcity Svedala levde upp till förväntningarna om bra kundservice, hjälpsamma osv.
Allt arbete som beställt blir perfekt utfört, så man kör lugnt mellan service.
I princip toppbetyg! Levererar alltid förstklassig service och får kunden att känna sig värdesatt!
Har använt Motorcity för service och reparationer i många år. För att man har en rak och öppen kommunikation, En lugn och behaglig miljö. Det känns skönt att vara trygg med sin bil och att all historia är protokollförd för framtiden. Så vi fortsätter i samma anda framåt!
Lätt att boka och smidig service.
Jättebra upplevelse av deras service. Proffesionella i sitt bemötande och utför allt enligt beställning och lite till (utan överraskning)
Trevligt bemötande, mycket bra kundkommunikation och rimliga priser. Helnöjd som kund!
Alltid bra service. Snabbt o enkelt
Fixade allt jag ville och till en acceptabell kostnad.
Smidigt och bra, inga problem överhuvudtaget
Enkelt att boka tid Trevlig och serviceinriktad personal Bra med lånebil Väl utfört arbete
Trevligt bemötande som vanligt
Bra och fint bemötande. Fräscht och fint.Förtroendeingivande….
Snabbt Bra kommunikation. Helt ok kaffe. Ni borde kanske fräscha upp vänt sofforna lite.
Servade bilen Väldigt bra bemötande som vanligt
Bra service och trevligt bemötande
Bra hjälp vid service, samt kunnig personal
Väldigt nöjd. Snabbare än snabbast.
Alltid väl mottagen både när jag ringer eller besöker verkstaden i Svedala
Alltid bra service här, inga konstigheter!
Bra mottagande just som förväntat
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas.
Kan rekommendera, alltid personligt och trevligt bemötande!
Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss.
professionella personer inom servicecenter 👍
Tack att gjorde allt jättesnabbt
Jätteduktig verkstad och superfin kundservice!
Bra kundbemötande. Bra transparens kring process och utfört arbete vilket skapar trygghet och tillit.
Snabbt och enkelt. Precis som det ska vara.
Trevligt bemötande av personalen. Punktliga och servicen utförd inom angiven tid.
Mycket bra. Trevligt bemötande, humana priser.
Alltid trevliga, snabba och har rimliga priser
Allt gick smidigt, beställde även tvätt i samband med service vilken jag var väldigt nöjd med.
Trevlig personal. Eftersom jag har en Mazda så behöver jag inte kontakta dom mer än för vanlig service👍
Bra service bra bemötande bra information
Så här ska det kännas när man är nöjd kund.
Har servat bilen på Motorcity i många år. Alltid nöjd !
Trevligt bemötande och snabb service.
Alltid professionellt bemötande.