Motorcity i Svedala

Motorcity i Svedala

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.8

Välkommen till Motorcity i Svedala Aktiebolag – din Autoexperten Bilverkstad i Svedala! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bland annat bilservice, reparationer, felsökning, AC-service, bromsservice och batteritest samt batteribyte. Vi hanterar försäkringsskador, lagar stenskott och byter din...

292 omdömen om Motorcity i Svedala

Bengt S
Skrev om Motorcity i Svedala

Personligt. Rakt och ärligt. Pålitliga.

Theresia Barbara M

Alltid supertrevliga och tillmötesgående

Theresia Barbara M och Marknadsteamet Autoexperten gillar detta

Bengt Arne Jörgen M
Skrev om Motorcity i Svedala

Mycket bra Super nöjd Dom är alltid trevliga och tänker på kunden

Håkan Stefan Börje L
Skrev om Motorcity i Svedala

Som alltid blir man mycket väl bemött när man lämnar sin bil på denna verkstaden. Man försöker alltid hitta den bästa lösningen för kunden i ett verkstads ärende. På det hela har mina besök i stort varit det årliga verkstads besöket då mina här inköpta Mazda modeller har varit mycket tillförlitliga med få problem. Har köpt ett antal bilar på Motorcity i Svedala och det är ju ett tecken på att man känner sig trygg i dialogen med försäljningen samt inte minst med de ansvariga på verkstaden. Kan verkligen rekommendera Motorcity i Svedala.

Paul Y
Skrev om Motorcity i Svedala

Bra service som alltid, rekommenderas starkt.

Albin F
Skrev om Motorcity i Svedala

Bra bemötande och upplever det som en kompetent hantering av mitt ärende.

John Patrik N

Trevligt mottagande! Mycket Nöjd 😊

Seki Gradimir M
Skrev om Motorcity i Svedala

När man kommer till Motorcity i Svedala så är det som att vara hemma. Alltid välkomnande och mycket bra service vem man än träffar.

Anders M
Skrev om Motorcity i Svedala

Lätt att boka tid för servicen, trevlig och kunnig personal

Svar från Motorcity i Svedala

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Soner M
Skrev om Motorcity i Svedala

allt gick som planerat. Fick service dan efter jag ringde . bra jobbat .

Saara Irmeli R
Skrev om Motorcity i Svedala

Trevligt bemötande o snabb hjälp

Kenneth Ingemar R

Jättebra service, dock dyrare ön t.ex 47 i Skurup

Svar från Motorcity i Svedala

Ditt omdöme hjälper oss att bli ännu bättre. Vi är måna om nöjda kunder.

Claes Håkan S
Skrev om Motorcity i Svedala

Trevlig personal som vet vad dom pratar om

Eva Birgitta N
Skrev om Motorcity i Svedala

De hjälpte mig med nycklar till mitt avtagbara drag. Mycket trevligt bemötande.

Karl Håkan Bengt H
Skrev om Motorcity i Svedala

Snabbt byte av hjul laddad bil till billigt pris

Lena Millie Christi A
Skrev om Motorcity i Svedala

Den årliga servicen blev till full belåtenhet. De är vänliga o trevliga.

Carina Susann T
Skrev om Motorcity i Svedala

Alltid trevligt bemötande och fin service

Lars Lennart A
Skrev om Motorcity i Svedala

Alltid bra service och bemötande! 👍

Sara Veronica S
Skrev om Motorcity i Svedala

Alltid nöjd. Trevligt och hjälpsamt bemötande.

Tom Marcus L
Skrev om Motorcity i Svedala

Kanon superduper jätte pette !

Agneta Eva-Kristina C
Skrev om Motorcity i Svedala

Motorcity i Svedala, bästa bilfirman i Svedala. Alltid välbemött vid kontakt/service & köp. All personal gör sitt yttersta för sina kunder, med professionell kunskap & service, oavsett om det gäller köp av ny bil/beg. bil eller motorolja. Rekommenderas varmt! Mvh Agnetah Candrin ( använder anpassad bil).👏❤️

Åsa Anneli F
Skrev om Motorcity i Svedala

Snabb och effektiv service, trevlig kontakt. Mycket nöjd!

Svar från Motorcity i Svedala

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Alf Thomas Johan J
Skrev om Motorcity i Svedala

God service, trevlig personal. Lätt att komma i kontakt med, ofta kort väntetid.

Ulf Daniel M
Skrev om Motorcity i Svedala

Bra bemötande, bra personal. Snabbt och smidigt.

Ingrid Birgitta K
Skrev om Motorcity i Svedala

Blev väl bemött , har alltid blivit nöjd annars har de löst detta , varit kund där sedan 2009 , alltid servat bilen där o nu denna gång var det byte av däck , snabbt o bra o trevliga killar i Svedala

Pär Linus Kenneth L
Skrev om Motorcity i Svedala

Enkelt att boka, enkelt att lämna och hämta 👍

Svar från Motorcity i Svedala

Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre!

Dagny Birgitta S
Skrev om Motorcity i Svedala

Alltid trevligt att komma dit. Vänligt bemötande och snabbt utför de vad man ber om. Inga klagomål någonsin. Kund sedan år 2008. En femma som betyg om det är det högsta.

Lennart Axel Gunnar A
Skrev om Motorcity i Svedala

Hej blev vänligt bemött, det fixade sig med ny tid jag hade tagit fel på dagen. Fick en tid

William A
Skrev om Motorcity i Svedala

Trevlig kontakt med personal. Igenkännande när man besöker för service. Har servat bilen här sen 2000. Vi ses till våren

Lars Göran A
Skrev om Motorcity i Svedala

Snabbt och lätt att boka tid. Valde att sitta och vänta medan service utfördes, skulle ta 1 timme, var klart på 45 minuter.

Kent Ragnar Göran D
Skrev om Motorcity i Svedala

Vi har alltid fått ett perfekt kundmottagande

Anna Kathrine Ch J
Skrev om Motorcity i Svedala

Alltid lika bra bemötande. Jag fick snabbt en tid för att byta till mina vinterdäck som jag har på förvaring hos Motorcity, snabbt och väl utfört arbete. Tack Motorcity!

Patrik L
Skrev om Motorcity i Svedala

Alltid samma trevliga och professionella bemötande när det är dags att lämna in bilen

Jenny Anita R
Skrev om Motorcity i Svedala

Mycket bra som alltid! Trevligt bemötande och bra service

Kiriakos B
Skrev om Motorcity i Svedala

En verkstad där jag känner mig trygg att jag får bra service .

Bert Gösta Tommy Ö
Skrev om Motorcity i Svedala

I alla år har jag blivit korrekt, vänligt och trevligt bemött på Motorcity. Tommy Ö

Sven Lars-Håkan A
Skrev om Motorcity i Svedala

Bemötandet av personalen (Håkan) / Alldeles Utmärkt / Toppbetyg Men Lokalerna / ex Utställningen o Kundmottagningen får inte Godkänt. Dessa saknar Kundvänlighet o VälkommenKänsla. Med vänlig hälsning, Håkan Assinger

Svar från Motorcity i Svedala

Vi uppskattar din återkoppling, den hjälper oss att utveckla vårt arbete.

Torsten Erik G
Skrev om Motorcity i Svedala

Vänligt bemötande. God service.

Jan Thomas J
Skrev om Motorcity i Svedala

Mycket bra bemötande via telefon och på plats. Väldigt nöjd med personalen gör alltid ett bra jobb

Tommy H
Skrev om Motorcity i Svedala

Mycket trevlig personal bra mottagning

Nikolce B
Skrev om Motorcity i Svedala

Bra bemötande. Kunnig och duktiga mekaniker.

Fred Rickard S
Skrev om Motorcity i Svedala

Bra bemötande och bra service, som vanligt.

Ulf Erik Göran S
Skrev om Motorcity i Svedala

Mycket trevligt bemötande och kunnig personal. Därför kör jag dit 👍

Leif Richard J
Skrev om Motorcity i Svedala

Trevligt bemötande verkar vara kunniga

Svar från Motorcity i Svedala

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Mia Christa E
Skrev om Motorcity i Svedala

Alltid bra service och trevligt bemötande

Ingrid Kerstin Ann-M S
Skrev om Motorcity i Svedala

Blir alltid väl bemött. Verkstaden ställer upp med kort varsel när det behövs. Trivs jättebra med personalen.

Johanna W
Skrev om Motorcity i Svedala

Köpte bil i våras och vi har haft lite dispyter kring bilen gällande priset vid köp, defekter som funnits och visat sig i efterhand. Men vi har kunnat förhandla och mötas på halva vägen, så vi är halvnöjda.

Svar från Motorcity i Svedala

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Thomas Niklas H
Skrev om Motorcity i Svedala

Kanon upplevelse som alltid, trevlig och kunnig personal.

Karl-erik O
Skrev om Motorcity i Svedala

Trevlig o kunnig personal Alltid lika trevligt att komma dit

Nils Stefan L
Skrev om Motorcity i Svedala

Perfekt service snabbt utan problem .