Helt fantastisk service. De löste allt snabbt och smidigt och jag kan bara ge alla en stor eloge för sin fina bemötanden!
Motorcity i Svedala
Välkommen till Motorcity i Svedala Aktiebolag – din Autoexperten Bilverkstad i Svedala! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bland annat bilservice, reparationer, felsökning, AC-service, bromsservice och batteritest samt batteribyte. Vi hanterar försäkringsskador, lagar stenskott och byter din...
30 omdömen om Motorcity i Svedala
Lätt att boka tid. Personligt bemötande. Beställde service. Kan inte bedöma prisvärdhet eller kvalitet. Saknar referenskännedom. Känner mig trygg med företaget och bedömer det som mycket seriöst.
Mycket revligt bemötande och snabb service och hjälp med däckbyte.
Det är alltid ett nöje att komma till Motorcity i Svedala. Professionell och vänlig personal där kunden känner sig välkommen och väl omhändertagen.
Alltid positivt och ett väl bemötande samt proffsigt utfört arbete.
Är nöjd med att lämna bilen hos er
Årlig service alltid till belåtenhet. Bra priser. Lurar inte på en onödiga reparationer. Trevligt bemötande.
Mycket bra service och bra bemötande. Prisvärt
Bra service och alltid väldigt hjälpsamma.
Kundvänligt bemötande av Håkan ! Noggrann med att fråga om om det är något förutom service som efterfrågas, ge prisinformation i förväg samt ringa upp om de hittar något oförutsett
Det är, som alltid, trevligt att mötas av kunniga, välmenande och kloka människor i samband med bilservice. Verkstaden ”säljer ju nästa bil” och det harr Motorcity insett sedan länge.
Alltid lika trevliga och med ett fantastiskt bemötande!!!
Bra mottagande Bra service på egna iniative
Ett mycket serviceminded och professionellt bemötande. Lämnade in bilen för en hjulinställning och fick tillbaka en bil som kändes mycket stabilare på vägen.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Den mest service vänligaste verkstan jag har varit med om
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan
Jag har servat min bil för 6:e året i rad på samma verkstad och har alltid varit nöjd med deras arbete.
Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänliga hälsningar från verkstan
Fantastiskt trevliga och duktiga
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan
Tydlig kostnadsbild, bra service och flexibel inställning till frågor runt service. Visar gärna förslag eller alternativ på frågor som inte berör servicen. Känns helt enkelt som en en verkstad man gärna kontaktar och anlitar.
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan
Smidig kunnig personal bra service
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Mycket trevligt bemötande av personalen
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Mycket bra kundbemötande ,bra pris på väl utförd service. supernöjd rekommenderas.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Kanon alltid hjälpsamma tack håkan
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan
De är alltid tillmötesgående och gör ett bra jobb med att ta hand om min bil
Som alltid väl bemött.. Mina förväntningar uppfylldes. Jag fick min gamle bil servad.
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Hälsningar från verkstan
Serviceinriktad och trevlig personal som gör ett mycket bra arbete med min bil.
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Hälsningar från verkstan
Bra bemötande. Utförde arbetet enligt offererat pris och tid. Inget att klaga på.
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänliga hälsningar från verkstan
Bra kontakt med personal. Service och ev reparation blir klart i tid
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Hälsningar från oss på verkstan
Alltid bra bemötande. Har varit kund i över 30 år. Supernöjd.
Trevlig och tillmötesgående personal
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Hälsningar Verkstan
Positivt trevlig personal. Som alltid skött sig på bästa sätt och gett information jag behövt och skött bilen VÄL