Motorcity i Svedala

Motorcity i Svedala

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears

Välkommen till Motorcity i Svedala Aktiebolag – din Autoexperten Bilverkstad i Svedala! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bland annat bilservice, reparationer, felsökning, AC-service, bromsservice och batteritest samt batteribyte. Vi hanterar försäkringsskador, lagar stenskott och byter din...

403 omdömen om Motorcity i Svedala

Nataliia S
Skrev om Motorcity i Svedala

Tack att gjorde allt jättesnabbt

Pär Robert H
Skrev om Motorcity i Svedala

Jätteduktig verkstad och superfin kundservice!

Sven Magnus J
Skrev om Motorcity i Svedala

Bra kundbemötande. Bra transparens kring process och utfört arbete vilket skapar trygghet och tillit.

Per Henrik L
Skrev om Motorcity i Svedala

Snabbt och enkelt. Precis som det ska vara.

Marie Liselotte P
Skrev om Motorcity i Svedala

Trevligt bemötande av personalen. Punktliga och servicen utförd inom angiven tid.

Per Magnus J
Skrev om Motorcity i Svedala

Mycket bra. Trevligt bemötande, humana priser.

Svar från Motorcity i Svedala

Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.

Anders Christian S
Skrev om Motorcity i Svedala

Alltid trevliga, snabba och har rimliga priser

Jan Niklas O
Skrev om Motorcity i Svedala

Allt gick smidigt, beställde även tvätt i samband med service vilken jag var väldigt nöjd med.

Hans Bertil K
Skrev om Motorcity i Svedala

Trevlig personal. Eftersom jag har en Mazda så behöver jag inte kontakta dom mer än för vanlig service👍

Bo P
Skrev om Motorcity i Svedala

Bra service bra bemötande bra information

Svar från Motorcity i Svedala

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Zaneta I
Skrev om Motorcity i Svedala

Så här ska det kännas när man är nöjd kund.

Andreas Jussi P
Skrev om Motorcity i Svedala

Har servat bilen på Motorcity i många år. Alltid nöjd !

Carl Fredrik Jonathan S
Skrev om Motorcity i Svedala

Trevligt bemötande och snabb service.

Linda Kristina G

Alltid professionellt bemötande.

Finn M
Skrev om Motorcity i Svedala

Super bra service som alltid 😁

Svar från Motorcity i Svedala

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Admir C

De är jätte duktiga och hjälpsamma. Jag rekommenderar de. Admir Cejvan

Sven Olof S
Skrev om Motorcity i Svedala

Fantastisk service. Smidig o kreativ hjälp med elektronik problem som de lyckades hålla kostnaden nere genom att reparera istället för att bara stoppa i nya delar i en gammal bil. Mycket nöjd och rekomenderar varmt denna firma. Sven Sandahl

Håkan Roland Valter B

Positiv känsla, trygg mazdaservice

Ingelise H
Skrev om Motorcity i Svedala

Pålitligt och ärligt, får en prisuppgift innan man lämnar in bilen, trevligt bemötande, absolut inget att klaga på.

Bert Harald E
Skrev om Motorcity i Svedala

Mycket trevligt bemötande när jag lämnade in bilen för service. Enkelt eftersom jag fick ha lånebil och min bil var klar på utsatt tid.

Lars Göran B
Skrev om Motorcity i Svedala

Bra information både före som efter service. Trevligt bemltande

Arvid Robert Gustav G
Skrev om Motorcity i Svedala

Alltid trevligt bemötande, rekommenderas varmt.

Cary Roger A
Skrev om Motorcity i Svedala

Trevligt bemötande som alltid. Servicen på bilen blev gjord som överenskommet, byte av torkarblad m.m. Hade även anmält problem med att den elektriska bakluckan inte öppnar och stänger som den ska. Tyvärr räckte inte tiden till för att hitta och åtgärda felet. Ska få återkoppling i nästa vecka och bestämma en ny tid för att ni ska försöka åtgärda felet.

Anna Camilla S

Alltid trevligt bemötande! Prisvärd service

Svar från Motorcity i Svedala

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Jan Bertil B
Skrev om Motorcity i Svedala

Mycket trevlig personal både i kontakt telelefon och i mötet, fick låna en Ora elbil under servicen som var kul att testa enda minuset är priset 7500 kr på en bil som är 6 år gammal.

Svar från Motorcity i Svedala

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Jim Andreas Tor-Björ K
Skrev om Motorcity i Svedala

Mycket trevlig och kunnig personal

Svar från Motorcity i Svedala

Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.

Cassandra Natalie T
Skrev om Motorcity i Svedala

Toppenservice! Snabbt och smidigt.

Mariann G
Skrev om Motorcity i Svedala

Alltid lika trevliga, kundvänliga o tillmötesgående! Har kontakt sen 7 år tillbaka när jag köpte min bil. Senaste besöket va en service med mycket god service!☺️

Fridah Marie B
Skrev om Motorcity i Svedala

Informativa, snabba, hjälpsamma & prisvärda!

Mats Olle Christian O
Skrev om Motorcity i Svedala

Alltid vänligt bemötande och jobbet utfört som önskat - klart i tid inför en resa.

Marie Cecilia M

Alltid bra service och trevligt bemötande

Mauri Jalmari Ö
Skrev om Motorcity i Svedala

Service mottagaren Håkan är kunnig och trevlig person. Man får alltid veta vad servicen kostar.Jag är nöjd kund.

Svar från Motorcity i Svedala

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Ann Hatayaporn S
Skrev om Motorcity i Svedala

Denna ruta. Hmm Dessvärre tappade ni förtroendet Proffs på bil Men m Vadå minst 30 tecken

Svar från Motorcity i Svedala

Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss

Ann-Katrin Viveka T
Skrev om Motorcity i Svedala

Trevligt bemötande, inga konstigheter. Bilen mår bra och ägaren är nöjd!

Svar från Motorcity i Svedala

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Sven Mats Roger F
Skrev om Motorcity i Svedala

Som alltid bästa service. Gör ett bra jobb. Var en grej sönder de ordnade grejer och fixade det innan jag hämtade bilen. Alltid trevligt bemötande.

Svar från Motorcity i Svedala

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Helena Anette E
Skrev om Motorcity i Svedala

Bra service, o trevlig bemötande

Svar från Motorcity i Svedala

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Kristina Elisabet G
Skrev om Motorcity i Svedala

Fruktansvärt bra bemötande, service och välkomnande! Rekommenderas varmt!

Kent Göran S
Skrev om Motorcity i Svedala

Alltid lika välkommen till motorcity i svedala håkan robbin niklas ni är bäst ni gör ett super jobb

Mohammed Wasim A
Skrev om Motorcity i Svedala

Väldigt smidigt och trevlig bemötande.

Hans R
Skrev om Motorcity i Svedala

.super service som altid, til tiden, snabbt og ingen overraskelser - see you next year.

Anders Jonas Gustav N
Skrev om Motorcity i Svedala

Alltid bra, både bemötande och tekniskt

Svar från Motorcity i Svedala

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Leif P
Skrev om Motorcity i Svedala

Dom har alltid gjort ett bra jobb med servicen på mina olika Mazda samt har en mycket bra kunnig kundmottagning har anlitat dom under35 år

Karl Viktor E
Skrev om Motorcity i Svedala

Seriös och bra firma att serva bilen på!

Svar från Motorcity i Svedala

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Ulf Roger J

Alltid bra service och trevligt bemötande

Johan Leif Claes-Gu J
Skrev om Motorcity i Svedala

Väldigt bra service och information om det är något som behöver göras stakar dom om det innan det åtgärdas

Jan Peter Mikael P
Skrev om Motorcity i Svedala

Personalen är alltid trevliga,och man får alltid ett bra bemötande.

Nils Linus Sebastia A
Skrev om Motorcity i Svedala

Inga konstigheter; prisbild som angavs på förhand stämde och även tid för utförandet. Samtidigt ett trevligt och bra bemötande.

Jonas Anders N
Skrev om Motorcity i Svedala

Lätt att boka tid, bra service och bra bemötande!

Svar från Motorcity i Svedala

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Dagens Jobb A
Skrev om Motorcity i Svedala

Tog in vår bil snabbt och fixade vårt problem och mer därtill! Plus bra pris!

Leif Roland P
Skrev om Motorcity i Svedala

Jättebra och snabb service. Vi är mycket nöjda.