Motorcity i Svedala

Motorcity i Svedala

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.8

Välkommen till Motorcity i Svedala Aktiebolag – din Autoexperten Bilverkstad i Svedala! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bland annat bilservice, reparationer, felsökning, AC-service, bromsservice och batteritest samt batteribyte. Vi hanterar försäkringsskador, lagar stenskott och byter din...

371 omdömen om Motorcity i Svedala

Ann Hatayaporn S
Skrev om Motorcity i Svedala

Denna ruta. Hmm Dessvärre tappade ni förtroendet Proffs på bil Men m Vadå minst 30 tecken

Ann-Katrin Viveka T
Skrev om Motorcity i Svedala

Trevligt bemötande, inga konstigheter. Bilen mår bra och ägaren är nöjd!

Sven Mats Roger F
Skrev om Motorcity i Svedala

Som alltid bästa service. Gör ett bra jobb. Var en grej sönder de ordnade grejer och fixade det innan jag hämtade bilen. Alltid trevligt bemötande.

Svar från Motorcity i Svedala

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Helena Anette E
Skrev om Motorcity i Svedala

Bra service, o trevlig bemötande

Kristina Elisabet G
Skrev om Motorcity i Svedala

Fruktansvärt bra bemötande, service och välkomnande! Rekommenderas varmt!

Kent Göran S
Skrev om Motorcity i Svedala

Alltid lika välkommen till motorcity i svedala håkan robbin niklas ni är bäst ni gör ett super jobb

Mohammed Wasim A
Skrev om Motorcity i Svedala

Väldigt smidigt och trevlig bemötande.

Hans R
Skrev om Motorcity i Svedala

.super service som altid, til tiden, snabbt og ingen overraskelser - see you next year.

Anders Jonas Gustav N
Skrev om Motorcity i Svedala

Alltid bra, både bemötande och tekniskt

Leif P
Skrev om Motorcity i Svedala

Dom har alltid gjort ett bra jobb med servicen på mina olika Mazda samt har en mycket bra kunnig kundmottagning har anlitat dom under35 år

Karl Viktor E
Skrev om Motorcity i Svedala

Seriös och bra firma att serva bilen på!

Svar från Motorcity i Svedala

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Ulf Roger J
Skrev om Motorcity i Svedala

Alltid bra service och trevligt bemötande

Johan Leif Claes-Gu J
Skrev om Motorcity i Svedala

Väldigt bra service och information om det är något som behöver göras stakar dom om det innan det åtgärdas

Jan Peter Mikael P
Skrev om Motorcity i Svedala

Personalen är alltid trevliga,och man får alltid ett bra bemötande.

Nils Linus Sebastia A
Skrev om Motorcity i Svedala

Inga konstigheter; prisbild som angavs på förhand stämde och även tid för utförandet. Samtidigt ett trevligt och bra bemötande.

Jonas Anders N
Skrev om Motorcity i Svedala

Lätt att boka tid, bra service och bra bemötande!

Svar från Motorcity i Svedala

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Dagens Jobb A
Skrev om Motorcity i Svedala

Tog in vår bil snabbt och fixade vårt problem och mer därtill! Plus bra pris!

Leif Roland P
Skrev om Motorcity i Svedala

Jättebra och snabb service. Vi är mycket nöjda.

Björn Magnus C
Skrev om Motorcity i Svedala

Allt fungerar bra. Jobbet var väl utfört och både Robin o Håkan är väldigt bra att ha att göra med. Rekommenderas varmt.

Rolf S
Skrev om Motorcity i Svedala

Mycket bra bemötande och väldigt hjälpsamma

Berit Inger Agnet N
Skrev om Motorcity i Svedala

Bra och snabb service, trevlig personal.

Joar Benjamin R
Skrev om Motorcity i Svedala

Mycket bra. Väldigt trevlig och kunnig personal.

Svar från Motorcity i Svedala

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Synnöve Annette Rose-Ma H
Skrev om Motorcity i Svedala

Bokat tid till service ( mycket bra info) Service utförligt på papper/mail på vad som är gjort Gjort service o reparationer i alla år, lite dyrare men åker dit pga bra personal/service/info

Svar från Motorcity i Svedala

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Lars Jimmy Enge P
Skrev om Motorcity i Svedala

Blev bemött på bästa möjliga sätt. Fick min bil serverad. Är verkligen helnöjd med hela upplägget. Plus på det.

Anna Lisa Siti J
Skrev om Motorcity i Svedala

Serviceinriktad personal. Kontinuerligt uppdatering då tiden gick över det vi trodde från start. Erbjudande till lånebil.

Gertie Ingeborg N
Skrev om Motorcity i Svedala

Har jag gjort nyssvarför skruva allt igen? Jag är helt nöjd med mottagningen och behandlingen. 10+

Richard Johan Fredri B
Skrev om Motorcity i Svedala

Servicebesök, med bra återkoppling hela tiden från Håkan som är tydlig och lösningsorienterad. Man får ett väldigt ärligt intryck av hans rekomenderade åtgärder. De ställde till och med in bilen i verkstan över natten för att jag skulle slippa få massor med snö på den:)

Hans A
Skrev om Motorcity i Svedala

Fick hjälp snabbt och blev bemött väldigt vänligt. Skulle endast köpa bakre vindrutetorkare och den fanns på hyllan. Blev informerad om priset. Fick också erbjudande om hjälp med montering.

Jan F
Skrev om Motorcity i Svedala

Har ägt mazda ganska länge,och har alltid blivit bra mottagen och dom har alltid gjort ett förträffligt jobb med min bil.Tack Motorcity i Svedala

Johan Fredrik R

Bästa Servicen

Per K
Skrev om Motorcity i Svedala

Trevligt bemötande och bra utfört jobb.

Sarah Rakel Sabina S
Skrev om Motorcity i Svedala

Superbra service, känns alltid tryggt

Pär Robert H
Skrev om Motorcity i Svedala

Fantastisk(t) personal och bemötande!

Susanne L
Skrev om Motorcity i Svedala

Bra kundbemötande och återkoppling.

Anders M
Skrev om Motorcity i Svedala

Mycket bra, fantastisk service som alltid!

Annelie A
Skrev om Motorcity i Svedala

Alltid trevliga med bra service!

Karl Johan Anton O
Skrev om Motorcity i Svedala

Lätt att boka service, inget krångel, lämnade bilen dagen innan bokad tid. Bilen var klar kl 10 nästa dag. Toppen! Trevlig personal också

Knud Henning A
Skrev om Motorcity i Svedala

Alt fungerede ok, dog gik der ca. 40 minutter efter planlagt tid før min bil kom ind til værkstedet

Svar från Motorcity i Svedala

Vi værdsætter din bedømmelse og håber, at vi får mulighed for at hjælpe dig igen fremover.

Agneta Susanne A
Skrev om Motorcity i Svedala

Jag upplever motorcity som serviceminded. Hjälpsamma och tar hand om mig som kund på bästa sätt.

Hans Lennart G
Skrev om Motorcity i Svedala

Mycket positiv! Högsta betyg. Har varit kund i över tio år.

Carlos Alberto D

Bra service Mycket trevligt bemötande

Ulf Göran H
Skrev om Motorcity i Svedala

Bra som alltid. Bli vänligt och professionellt bemött både bilen och jag.

Elsbet Barbro Agnet J
Skrev om Motorcity i Svedala

Lämnade bilen för service. Satt kvar och väntade och tid och pris stämde med vad som sagts.

Lars Gustaf Dag W
Skrev om Motorcity i Svedala

Bra och snabb service, vänlig personal.

Anders Klas Göran E
Skrev om Motorcity i Svedala

Funkade precis som jag tänkt mig. Och det blev inte jätte dyrt

Svar från Motorcity i Svedala

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Mark Stefan S
Skrev om Motorcity i Svedala

Enkelt att boka tid, bra personal finns inget att klaga på

Knuth Gunnar Peter J
Skrev om Motorcity i Svedala

Bra mottagande och mycket snabb hjälp att få avhjälpt felet.

Jan Eric S
Skrev om Motorcity i Svedala

Perfekt service som alltid när jag anlitar Motorcity

Nils Ola Peter O
Skrev om Motorcity i Svedala

Myclet bra betyg .Jag är mycket nöjd

Dan M
Skrev om Motorcity i Svedala

Bra och trevligt bemötande Snabb och professionell hjälp