Personligt. Rakt och ärligt. Pålitliga.
Motorcity i Svedala
Välkommen till Motorcity i Svedala Aktiebolag – din Autoexperten Bilverkstad i Svedala! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bland annat bilservice, reparationer, felsökning, AC-service, bromsservice och batteritest samt batteribyte. Vi hanterar försäkringsskador, lagar stenskott och byter din...
292 omdömen om Motorcity i Svedala
Alltid supertrevliga och tillmötesgående
Mycket bra Super nöjd Dom är alltid trevliga och tänker på kunden
Som alltid blir man mycket väl bemött när man lämnar sin bil på denna verkstaden. Man försöker alltid hitta den bästa lösningen för kunden i ett verkstads ärende. På det hela har mina besök i stort varit det årliga verkstads besöket då mina här inköpta Mazda modeller har varit mycket tillförlitliga med få problem. Har köpt ett antal bilar på Motorcity i Svedala och det är ju ett tecken på att man känner sig trygg i dialogen med försäljningen samt inte minst med de ansvariga på verkstaden. Kan verkligen rekommendera Motorcity i Svedala.
Bra service som alltid, rekommenderas starkt.
Bra bemötande och upplever det som en kompetent hantering av mitt ärende.
Trevligt mottagande! Mycket Nöjd 😊
När man kommer till Motorcity i Svedala så är det som att vara hemma. Alltid välkomnande och mycket bra service vem man än träffar.
Lätt att boka tid för servicen, trevlig och kunnig personal
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
allt gick som planerat. Fick service dan efter jag ringde . bra jobbat .
Trevligt bemötande o snabb hjälp
Jättebra service, dock dyrare ön t.ex 47 i Skurup
Ditt omdöme hjälper oss att bli ännu bättre. Vi är måna om nöjda kunder.
Trevlig personal som vet vad dom pratar om
De hjälpte mig med nycklar till mitt avtagbara drag. Mycket trevligt bemötande.
Snabbt byte av hjul laddad bil till billigt pris
Den årliga servicen blev till full belåtenhet. De är vänliga o trevliga.
Alltid trevligt bemötande och fin service
Alltid bra service och bemötande! 👍
Alltid nöjd. Trevligt och hjälpsamt bemötande.
Kanon superduper jätte pette !
Motorcity i Svedala, bästa bilfirman i Svedala. Alltid välbemött vid kontakt/service & köp. All personal gör sitt yttersta för sina kunder, med professionell kunskap & service, oavsett om det gäller köp av ny bil/beg. bil eller motorolja. Rekommenderas varmt! Mvh Agnetah Candrin ( använder anpassad bil).👏❤️
Snabb och effektiv service, trevlig kontakt. Mycket nöjd!
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
God service, trevlig personal. Lätt att komma i kontakt med, ofta kort väntetid.
Bra bemötande, bra personal. Snabbt och smidigt.
Blev väl bemött , har alltid blivit nöjd annars har de löst detta , varit kund där sedan 2009 , alltid servat bilen där o nu denna gång var det byte av däck , snabbt o bra o trevliga killar i Svedala
Enkelt att boka, enkelt att lämna och hämta 👍
Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre!
Alltid trevligt att komma dit. Vänligt bemötande och snabbt utför de vad man ber om. Inga klagomål någonsin. Kund sedan år 2008. En femma som betyg om det är det högsta.
Hej blev vänligt bemött, det fixade sig med ny tid jag hade tagit fel på dagen. Fick en tid
Trevlig kontakt med personal. Igenkännande när man besöker för service. Har servat bilen här sen 2000. Vi ses till våren
Snabbt och lätt att boka tid. Valde att sitta och vänta medan service utfördes, skulle ta 1 timme, var klart på 45 minuter.
Vi har alltid fått ett perfekt kundmottagande
Alltid lika bra bemötande. Jag fick snabbt en tid för att byta till mina vinterdäck som jag har på förvaring hos Motorcity, snabbt och väl utfört arbete. Tack Motorcity!
Alltid samma trevliga och professionella bemötande när det är dags att lämna in bilen
Mycket bra som alltid! Trevligt bemötande och bra service
En verkstad där jag känner mig trygg att jag får bra service .
I alla år har jag blivit korrekt, vänligt och trevligt bemött på Motorcity. Tommy Ö
Bemötandet av personalen (Håkan) / Alldeles Utmärkt / Toppbetyg Men Lokalerna / ex Utställningen o Kundmottagningen får inte Godkänt. Dessa saknar Kundvänlighet o VälkommenKänsla. Med vänlig hälsning, Håkan Assinger
Vi uppskattar din återkoppling, den hjälper oss att utveckla vårt arbete.
Vänligt bemötande. God service.
Mycket bra bemötande via telefon och på plats. Väldigt nöjd med personalen gör alltid ett bra jobb
Mycket trevlig personal bra mottagning
Bra bemötande. Kunnig och duktiga mekaniker.
Bra bemötande och bra service, som vanligt.
Mycket trevligt bemötande och kunnig personal. Därför kör jag dit 👍
Trevligt bemötande verkar vara kunniga
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Alltid bra service och trevligt bemötande
Blir alltid väl bemött. Verkstaden ställer upp med kort varsel när det behövs. Trivs jättebra med personalen.
Köpte bil i våras och vi har haft lite dispyter kring bilen gällande priset vid köp, defekter som funnits och visat sig i efterhand. Men vi har kunnat förhandla och mötas på halva vägen, så vi är halvnöjda.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Kanon upplevelse som alltid, trevlig och kunnig personal.
Trevlig o kunnig personal Alltid lika trevligt att komma dit
Perfekt service snabbt utan problem .