Denna ruta. Hmm Dessvärre tappade ni förtroendet Proffs på bil Men m Vadå minst 30 tecken
Motorcity i Svedala
Välkommen till Motorcity i Svedala Aktiebolag – din Autoexperten Bilverkstad i Svedala! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bland annat bilservice, reparationer, felsökning, AC-service, bromsservice och batteritest samt batteribyte. Vi hanterar försäkringsskador, lagar stenskott och byter din...
371 omdömen om Motorcity i Svedala
Trevligt bemötande, inga konstigheter. Bilen mår bra och ägaren är nöjd!
Som alltid bästa service. Gör ett bra jobb. Var en grej sönder de ordnade grejer och fixade det innan jag hämtade bilen. Alltid trevligt bemötande.
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Bra service, o trevlig bemötande
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Fruktansvärt bra bemötande, service och välkomnande! Rekommenderas varmt!
Alltid lika välkommen till motorcity i svedala håkan robbin niklas ni är bäst ni gör ett super jobb
Väldigt smidigt och trevlig bemötande.
.super service som altid, til tiden, snabbt og ingen overraskelser - see you next year.
Alltid bra, både bemötande och tekniskt
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Dom har alltid gjort ett bra jobb med servicen på mina olika Mazda samt har en mycket bra kunnig kundmottagning har anlitat dom under35 år
Seriös och bra firma att serva bilen på!
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Alltid bra service och trevligt bemötande
Väldigt bra service och information om det är något som behöver göras stakar dom om det innan det åtgärdas
Personalen är alltid trevliga,och man får alltid ett bra bemötande.
Inga konstigheter; prisbild som angavs på förhand stämde och även tid för utförandet. Samtidigt ett trevligt och bra bemötande.
Lätt att boka tid, bra service och bra bemötande!
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Tog in vår bil snabbt och fixade vårt problem och mer därtill! Plus bra pris!
Jättebra och snabb service. Vi är mycket nöjda.
Allt fungerar bra. Jobbet var väl utfört och både Robin o Håkan är väldigt bra att ha att göra med. Rekommenderas varmt.
Mycket bra bemötande och väldigt hjälpsamma
Bra och snabb service, trevlig personal.
Mycket bra. Väldigt trevlig och kunnig personal.
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Bokat tid till service ( mycket bra info) Service utförligt på papper/mail på vad som är gjort Gjort service o reparationer i alla år, lite dyrare men åker dit pga bra personal/service/info
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Blev bemött på bästa möjliga sätt. Fick min bil serverad. Är verkligen helnöjd med hela upplägget. Plus på det.
Serviceinriktad personal. Kontinuerligt uppdatering då tiden gick över det vi trodde från start. Erbjudande till lånebil.
Har jag gjort nyssvarför skruva allt igen? Jag är helt nöjd med mottagningen och behandlingen. 10+
Servicebesök, med bra återkoppling hela tiden från Håkan som är tydlig och lösningsorienterad. Man får ett väldigt ärligt intryck av hans rekomenderade åtgärder. De ställde till och med in bilen i verkstan över natten för att jag skulle slippa få massor med snö på den:)
Fick hjälp snabbt och blev bemött väldigt vänligt. Skulle endast köpa bakre vindrutetorkare och den fanns på hyllan. Blev informerad om priset. Fick också erbjudande om hjälp med montering.
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Har ägt mazda ganska länge,och har alltid blivit bra mottagen och dom har alltid gjort ett förträffligt jobb med min bil.Tack Motorcity i Svedala
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Bästa Servicen
Trevligt bemötande och bra utfört jobb.
Superbra service, känns alltid tryggt
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Fantastisk(t) personal och bemötande!
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Bra kundbemötande och återkoppling.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Mycket bra, fantastisk service som alltid!
Alltid trevliga med bra service!
Lätt att boka service, inget krångel, lämnade bilen dagen innan bokad tid. Bilen var klar kl 10 nästa dag. Toppen! Trevlig personal också
Alt fungerede ok, dog gik der ca. 40 minutter efter planlagt tid før min bil kom ind til værkstedet
Vi værdsætter din bedømmelse og håber, at vi får mulighed for at hjælpe dig igen fremover.
Jag upplever motorcity som serviceminded. Hjälpsamma och tar hand om mig som kund på bästa sätt.
Mycket positiv! Högsta betyg. Har varit kund i över tio år.
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Bra service Mycket trevligt bemötande
Bra som alltid. Bli vänligt och professionellt bemött både bilen och jag.
Lämnade bilen för service. Satt kvar och väntade och tid och pris stämde med vad som sagts.
Bra och snabb service, vänlig personal.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Funkade precis som jag tänkt mig. Och det blev inte jätte dyrt
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Enkelt att boka tid, bra personal finns inget att klaga på
Bra mottagande och mycket snabb hjälp att få avhjälpt felet.
Perfekt service som alltid när jag anlitar Motorcity
Myclet bra betyg .Jag är mycket nöjd
Bra och trevligt bemötande Snabb och professionell hjälp
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.