Tack för ett proffsigt utfört jobb, det gick som en dans, ”gubbarna ” var energiska och hela mitt hem kom på ny plats på rekordtid Jag uppskattade att Tony varit förbi ngn dag innan o gjort en koll på vad som skulle flyttas Rekommenderar verkligen Move-it
Move-It Flytt & Transport AB
Sedan starten 1997, har Vi flyttat bohag och företag i hela Sverige och Europa. Vi kan sköta hela processen - från planering till utvärdering - och vi sätter ihop en personlig lösning för dig och dina saker! För att värna om miljön har vi sett till att alla våra bilar får köra överallt, oavsett miljözon, och vi strävar alltid...
69 omdömen om Move-It Flytt & Transport AB
Sedan starten hos Reco 2015
Bra bemött . En riktigt trevlig flyttdag Har flyttat med Mowit flera gånger. Alltid lika nöjd.
Stort tack för att du lämnade ett omdöme. Mycket roligt att du har valt att anlita oss igen. Lycka till i nya bostaden. Med vänliga hälsningar Move-it AB
Kontorsflytt Allt fungerade smidigt och bra.
Tack för lämnat omdöme! Roligt att ni tyckte att vi gjorde ett bra jobb. Lycka till i era nya lokaler. Välkomna åter! Med vänliga hälsningar Move-it AB
Lätt att kommunicera med, hjälpsamma. Kändes tryggt.
Tack ska du ha för att du lämnade ett omdöme. Hoppas att du ska trivas i din nya lägenhet. Välkommen åter! Med vänliga hälsningar Move-it AB
Effektivt och professionellt rakt igenom. Kan verkligen rekommendera Move-It. Vi kanlitade Move-It för flytt och magasinering.
Tusen tack för att du lämnade en rekommendation. Lycka till i nya bostaden. Välkommen åter! Med vänliga hälsningar Move-it AB
Vi använde flyttfirma. Världens bästa flyttfirma Väldigt bra bemötande härliga gubbar att samarbeta med .väldigt aktiva jobbar flitigt, starka gubbar . Kan varmt rekommendera denna flyttfirma
Stort tack för din fina rekommendation! Lycka till i nya bostaden. Med vänliga hälsningar Move-it AB
Punktliga och snabba på att svara på frågor och lösa problem som kom upp under flyttprocessen. Skönt att få kartonger mm i god tid eftersom jag packade själv. Kort sagt, en smidig flytt utan mer trasiga saker än ett glas (som berodde på att jag packat slarvigt). Tack!
Stort tack för din rekommendation! Lycka till i nya bostaden. Med vänliga hälsningar Move-it AB
Den bästa flyttfirman i Stockholm! Det är härliga flyttgubbar, som är trevliga mot en och otroligt profesionella och hjälpsamma. Jag har flyttat med dem 3 gånger och det har varit lika lyckat varje gång. Jag rekommenderar dem STARKT! /Paula
Stort tack för din rekommendation! Mycket roligt att du väljer att återkomma till oss. Lycka till i nya bostaden. Med vänliga hälsningar Move-it AB
Är supernöjd! Har flyttat flera gånger med Move-it, alltid lika proffsiga, snabba och trevliga. Känns att de är ett sammansvetsat gäng som jobbat ihop länge och har effektiva rutiner. Positivt är även att Tony kommer innan flytten och gör en uppskattning på tid och kostnad. Anlitar dem gärna igen och kan varmt rekommendera den!!! Suz
Stort tack för din rekommendation! Fina ord som värmer. Lycka till i nya bostaden. Med vänliga hälsningar Move-it AB
Trevliga "flyttgubbar" som kommer i tid. Svarar snabbt på mejl. De utför flyttarbetet smidigt. Jag har haft med Move-It flera gånger och det fungerade lika bra varje gång.
Stort tack för din rekommendation! Hoppas att du ska trivas i din nyrenoverade lägenhet. Med vänliga hälsningar Move-it AB
Vi fick hjälp med flytt från lägenhet till lägenhet i Älvsjö sommaren -22 Väldigt trevligt bemötande och svarade snabbt på mail/samtal/sms. Bra prisläge men framförallt väldigt lätta att ha att göra med, kom tex och lämnade fler flyttkartonger med kort varsel innan flytten. Under själva flytten var de snabba och effektiva men samtidigt rädda om våra saker! Vid nästa flytt känns Move-it som det självklara valet, rekommenderas!
Stort tack för din rekommendation, och tack för så fina ord. Lycka till i nya bostaden. Med vänliga hälsningar Move-it AB
Så trevliga att ha och göra med , angelägna att göra ett bra jobb och det gjorde dom också!
Stort tack för din rekommendation! Roligt att du tyckte vi gjorde ett bra jobb. Lycka till i nya bostaden. Med vänliga hälsningar Move-it AB
Duktiga, snabba och inga skador. Enda lilla var vissa svårigheter att återlämna lånade kartonger
Fantastiskt väl genomförd flytt på alla sätt. Trevliga och proffsiga gubbar som gjorde ett fantastiskt jobb
Stort tack till er! Mycket roligt att i är nöjda med vår insats. Lycka till i ert nya hem. Med vänliga hälsningar Move-it AB
Proffsigt bemötande. Bra uppskattning av slutlig kostnad. De kom i tid och gjorde ett väldigt bra jobb! Noggranna och väldigt tillmötesgående. Tack!
Tack ska ni valde oss och för att ni vill rekommendera oss. God Jul & Gott Nytt År! Önskar alla på Move.-it AB Med vänliga hälsningar Move-It Flytt & Transport AB
Bästa killarna! Vilken fin service!
Tusen tack för din rekommendation Mycket roligt att du är så nöjd med vår insats. God Jul & Gott Nytt År! Önskar alla på Move.-it AB Med vänliga hälsningar Move-It Flytt & Transport AB
Jag har anlitat Move-It flera gånger och det har alltid varit jättebra. Trevligt bemötande och allt har fungerat perfekt. Både packning och själva flytten. Jag tvingades en gång anlita ett annat företag och det var katastrof, med många trasiga och glömda saker. Så jag rekommenderar Move-It varmt!
Tusen tack för dina varma och fina ord. Det peppar oss att bli ännu bättre. Mycket roligt att du är så nöjd med vår insats. God Jul & Gott Nytt År! Önskar alla på Move.-it AB Move-It Flytt & Transport AB
Bra. Gick fort och säkert. Allt var helt och dom var försiktiga och snabba.
Tack för din rekommendation. Mycket roligt att du är nöjd med vår insats. God Jul & Gott Nytt År! Önskar alla på Move.-it AB Move-It Flytt & Transport AB
Mycket trevligt bemötande och välplanerad och smidig flytt med packhjälp och väl utförd flyttstäd. Rekommenderas varmt!
Tusen tack för dina fina ord. Mycket roligt att ni är så nöjda med vår insats. God Jul & Gott Nytt År! Önskar alla på Move.-it AB Move-It Flytt & Transport AB
Jag anlitade move-it för flytt i två omgångar samt lämna och hämta flyttkartonger och är jättenöjd med allt. Det gick snabbt och smidigt, och all kommunikation/tidshållning/leverans/betalning var enkel och tydlig, och alla överenskommelser mm hölls. Professionellt på alla sätt och vis. Rekommenderas varmt!
Tack för att du vill rekommendera oss. Mycket roligt att du är så nöjd med vår insats. God Jul & Gott Nytt År! Önskar alla på Move.-it AB Move-It Flytt & Transport AB
Vi har anlitat Move-It Flytt & Transport AB vid många flyttar och vi har alltid varit supernöjda. De är så professionella, snabba och punktliga. Vi har nyttjat flera av deras tjänster - allt från packning av hemmet, magasinering till flytt. Nästa gång det är dags för flytt igen, kommer vi inte tveka att anlita Move-It igen. Helt klart bäst inom sin bransch!
Tusen tack för dina varma och fina ord. Mycket roligt att du är så nöjd med vår insats. God Jul & Gott Nytt År! Önskar alla på Move.-it AB
Snabbt, Smärtfritt, Smidigt och bra. Rekommenderas varmt.
Tack ska du ha för din rekommendation och tack för att ni valde oss för flytt av er verksamhet. Lycka till i era nya lokaler! God Jul & Gott Nytt År! Önskar vi på Move-it AB
Fantastiskt bra flytt!! Allt flöt enl plan! Super noga packat och flyttat. Jätte trevliga ”gubbar”!! Kan rekommenderas!! Mikael Grubbensringen 17
Tack för att ni anlitade oss och för så fina ord! Hoppas att ni ska trivas i ert nya hem. God Jul & Gott Nytt År! Önskar alla på Move-it AB
Allt gick supersmidigt, är sjukt nöjd!
Stort tack för att ni valde oss och att ni ville lämna en rekommendation. Hoppas att ni ska trivas i ert nya hem. Med vänlig hälsning Move-it AB flytt & transport
Riktigt bra, snabba, smidiga och bra service! Rekommenderar!
Stort tack för att ni anlitade oss och tog er tid att lämna en rekommendation. Lycka till i er nya bostad. Med vänlig hälsning Move-it AB flytt & transport
Superproffsig flytthjälp. Snabba och smidiga. Rekommenderar starkt!
Stort Tack för att du anlitade oss och att du vill rekommendera oss. Hoppas att du ska trivas i ditt nya hem. Med vänlig hälsning Move-it AB flytt& Transport
Väldigt bra och seriös flyttfirma. Från offerskrivning inkl. hembesök inför flytt till en ganska komplicerad och omfattade flytt med en extra lossning på vägen. Snabba, trevliga och grymma på att packa och köra lastbil. Rekommenderas! Hälsar Louise och Richard
Stort tack för att ni lämnade en så fin rekommendation, och tack för att ni valde att anlita oss. Vi önskar er lycka till i ert nya hem. Med vänliga hälsningar Move-it AB Flytt & Transport AB
Anlitade Move-It för packning samt flytt av lägenhet. Är supernöjd! De lämnade och hämtade kartonger när det behövdes utan problem. Allt gick smidigt och säkert och de var dessutom väldigt trevliga att ha att göra med.
Stort tack för de fina orden. Lycka till i ditt nya hem. Med vänlig hälsning Move-it AB
Har använt dem två gånger och varit supernöjd båda gångerna. De jobbar snabbt, är tillmötesgående och trevliga. Väldgt flexibla för att göra det så smidigt som möjligt för dig som kund. Använde dem både för packning och flytt, och framförallt är det MYCKET rimliga priser för det jobb de faktiskt gör.
Stort tack för att du anlitade oss och ville lämna ett så fint omdöme. Vi hoppas att du ska trivas i ditt nya hem. Med vänlig hälsning Tony Eriksson Transportledare Move-it AB
Professionellt och smidigt. Andra gången vi anlitade Move-it, och vi är mycket nöjda även denna gång.
Stort tack för att du vill rekommendera oss, och tack för att ni anlitade oss. Vi hoppas ni ska trivas i ert nya hem. Med vänlig hälsning Tony Eriksson Transportledare Move-it AB
Väldigt effektiva och strukturerade behövde nästan inte vara med och bära. Kommer absolut rekommendera de till andra.
Hembesiktning innan offert var grymt bra. Bra och smidig flytt.
Tack för att ni valde att anlita oss, och för att ni ville rekommendera oss. Lycka till i ert nya hem! Med vänliga hälsningar Move-it AB
Vi anlitade Move-It för transport och förvaring av en mindre mängd bohag och möbler. Dessutom för en komplett flytt av samtliga möbler. Teamet var lyhörda och tillmötesgående för "skräddarsydda" lösningar. Flytt, transport och förvaring fungerade enligt förväntan. Företaget rekommenderas.
Jag har köpt flytt och städtjänst och är väldigt nöjd. Trevlig och hjälpsam personal och allt flöt på snabbt och smidigt.
Vi tackar för att du valde oss, och att du ville rekommendera oss. Lycka till i nya bostaden! Med vänliga hälsningar Move-it AB
Vi är nöjda med Move-It från offert till flytt allt gick smidigt
Tack för att ni valde oss, och tack för att du skrev ett omdöme om uppdraget. Lycka till i nya hemmet! Med vänliga hälsningar Move-it AB
Move-it kan jag verkligen rekommendera varmt. Bemötandet var trevlig från första början. De gjorde en ”check” av boendet som skulle flyttas. Vi fick god information och frågor jag kom med fick jag snabbt svar på. Kartongerna kom i god tid och levererades fram till dörren. Själva flytten gick smidigt och var och en av personalen har givna uppgifter och alla möbler, växter och kartonger tog varsamt hand om. Trevligt bemötande av samtliga trots ett tungt jobb. Det gick fort och vi är verkligen nöjda. Det var värt priset! Alla gånger!
Stort tack för att ni valde att anlita oss, och tack för att du ville rekommendera oss. Vi hoppas att ni kommer att trivas i ert nya hem. Med vänliga hälsningar Move -it AB
De skötte mitt bohagsflytt inklusive packning på ett utomordentligt sätt. Punkliga, trevliga och kompetenta. Jobbet utfördes till ett bra pris med tydlig specifikation. Firman rekommendas varmt.
Stort tack för att du valde att anlita, och att du vill rekommendera oss. Hoppas att du ska trivas i nya bostaden. Med vänliga hälsningar Tony Eriksson Move-it AB
Mycket smidig flytt. Snabba och prisvärda. Rekommenderas.
Mycket roligt att höra att flytten gick så bra. Tack för din rekommendation. Med vänlig hälsning Tony Eriksson Move-it AB
Smidigt o prisvärt. Svenska flyttgubbar som var toppen.
Tack ska du ha! Hoppas att ni ska trivas i nya bostaden. Med vänlig hälsning Tony Eriksson Move-it AB
Snabba, effektiva och supertrevliga från första kontakt till slutet. Rekommenderas starkt!
Tack ska du ha för att valde att anlita oss och för att du vill rekommendera oss. Lycka till i nya bostaden! Med vänliga hälsningar Tony Eriksson, Move-it AB
När vi skulle flytta blev move IT rekommenderade och vi ångrar oss inte de var trevliga och hjälpsamma och höll vad de lovat så vi kan varmt rekommendera dom
Stort tack för att du valde att anlita oss och att du ville rekommendera oss. Lycka till i ert nya hem. Med vänlig hälsning Tony Eriksson Move-it
Har använt Move-It för två flyttar nu och är jättenöjd med dem. Kan varmt rekommendera dem. /Andreas F
Stort tack för att du valde att anlita oss och att du ville rekommendera oss. Lycka till i nya bostaden. Med vänlig hälsning Tony Eriksson Move-it
Bra kommunikation och service! Fin stämning bland personalen. De kunde hantera våra synnerligen trånga trappor och korridorer med bravur :-) De kom till oss för att inventera i syfte att kunna lämna en så noggrann offert som möjligt. Det är trevligt att få en personlig kontakt innan man bestämmer sig för vilket alternativ man ska välja.
Hej Joel, Tack för att du ville lämna ett omdöme om oss. Mycket roligt att höra att ni tyckte vi utförde uppdraget så bra. Lycka till med verksamheten på er nya adress. Med vänliga hälsningar Tony Eriksson ATS Move-it AB
Helt suveränt, allt var kanon. Rekomenderar starkt!
Tusen tack! mycket roligt att du tyckte flytten gick så bra. Lycka till i nya bostaden. Hoppas att du ska trivas. Med vänlig hälsning Tony Eriksson Move-it AB
Flytt från Sthlm till den sörmländska skogen, en flytt på drygt 11 mil. Move-it skötte nedpackningen och flytten helt smärtfritt. Var lite orolig att en del möbler skulle bli kantstötta, men inget alls sånt. Allt packades väldigt noga. Bra killar att ha och göra med, alla talar svenska så det behöver inte bli några missförstånd pga språket, dessutom har dom väldigt många års branschvana. Jämfört med andra flyttfirmor så har Move-it riktigt bra priser. Tveka inte att ta packhjälp, kostar lite extra, men vad skönt det är att bara lämna nyckeln och Move-it sköter resten. Rekommenderas!
Move-it gjorde ett utmärkt jobb när vi flyttade från södra Sthlm till Flentrakten. Tony Eriksson är en man som man omedelbart får förtroende för. Han och övriga teamet var lyhörda, effektiva, noggranna och dessutom mycket trevliga. Och inget av vårt omfattande bohag blev skadat. Vi är mer än nöjda! Boel och Michael
Stort tack för att ni valde att anlita oss, och lämnade ett så positivt omdöme om vår insats. Vi hoppas att ni ska trivas i ert nya hem. Med vänlig Hälsning Move-it Flytt & Transport
Tack Move-It för att ni hjälpte oss med flytten! Utan er hade det aldrig gått. Ni arbetade på helt suveränt. Hela tiden supertrevliga och proffsiga. Hälsn Anna och Stefhan
Vi tackar för att ni valde att anlita oss och att ni ville lämna ett omdöme. Vi hoppas att ni ska trivas i ert nya hem. Med vänlig hälsning Tony Eriksson Move-it Flytt & Transport
Flyttade inom Stockholm med Move It. Vi har flyttat två gånger tidigare med hjälp av flyttfirma men detta var första gången det verkligen gick så bra och smidigt som man alltid hoppas det skall göra när man tar hjälp med flytten. Väldigt proffsiga och trevliga killar som trots att flytten höll på väldigt sent på kvällen och var på 5 trappor var lika trevliga och glada hela dagen. Punktliga, försiktiga och allt var väldigt bra packat. De var, som sagt, väldigt trevliga och lätta att ha och göra med – både innan, under...
Tack för att ni anlitade oss och för rekommendationen. Mycket roligt att ni tyckte uppdraget gick så bra. Lycka till i nya bostaden. Med vänlig hälsning Tony Eriksson Move-it
Jag har använt mig av Move-It för flytthjälp vid fyra tillfällen under årens lopp, nu senast under hösten 2014. Är mycket nöjd med firman, som är lätta att komma i kontakt med, som håller vad de lovar gällande tidspassning för ex. besiktning och leverans av kartonger inför flytt, och som - framför allt - flyttar alla våra saker snabbt, effektivt och noggrant. Inga saker har någonsin gått sönder eller blivit förstörda. Detta sammantaget är just varför jag anlitat dem gång på gång. Rekommenderar dem verkligen! /Linda
Tack så mycket för att du valt att anlita oss så många gånger, och ett stort tack för så fina ord. Lycka till i nya bostaden. Med vänlig hälsning Tony Eriksson Move-it
Mycket kunnig, effektiv & trevlig personal. Märktes tydligt att de var proffs och att de hade erfarenhet. En fantastiskt smidig flytt i allt från intromöte till packning och slutligen själva flytten.
Tack ska ni ha för att ni valde oss och för rekommendationen. Lycka till i nya bostaden. Med vänlig hälsning Tony Eriksson Move-it