Move-It Flytt & Transport AB
Sedan starten 1997, har Vi flyttat bohag och företag i hela Sverige och Europa. Vi kan sköta hela processen - från planering till utvärdering - och vi sätter ihop en personlig lösning för dig och dina saker!
För att värna om miljön har vi sett till att alla våra bilar får köra överallt, oavsett miljözon, och vi strävar alltid efter att planera rutten så väl att flyttlasset går den kortast möjliga vägen.
Vi vill att du ska få en enkel och smidig flytt och därför låter vi endast en transportledare vara ansvarig för hela uppdraget och ha all kontakt med dig som kund.
Genom att jobba effektivt och hantera varje objekt varsamt hoppas vi kunna vara den bästa flyttfirman på marknaden!
Utmärkelser
68 omdömen om Move-It Flytt & Transport AB
Sedan starten hos Reco 2015
Bra bemött . En riktigt trevlig flyttdag
Har flyttat med Mowit flera gånger. Alltid lika nöjd. -
Kontorsflytt
Allt fungerade smidigt och bra. -
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Lätt att kommunicera med, hjälpsamma. Kändes tryggt.
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Effektivt och professionellt rakt igenom. Kan verkligen rekommendera Move-It. Vi kanlitade Move-It för flytt och magasinering.
Vi använde flyttfirma.
Världens bästa flyttfirma
Väldigt bra bemötande härliga gubbar att samarbeta med .väldigt aktiva jobbar flitigt, starka gubbar .
Kan varmt rekommendera denna flyttfirma -
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Punktliga och snabba på att svara på frågor och lösa problem som kom upp under flyttprocessen.
Skönt att få kartonger mm i god tid eftersom jag packade själv.
Kort sagt, en smidig flytt utan mer trasiga saker än ett glas (som berodde på att jag packat slarvigt). Tack! -
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Den bästa flyttfirman i Stockholm!
Det är härliga flyttgubbar, som är trevliga mot en och otroligt profesionella och hjälpsamma. Jag har flyttat med dem 3 gånger och det har varit lika lyckat varje gång. Jag rekommenderar dem STARKT!
/Paula -
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Är supernöjd! Har flyttat flera gånger med Move-it, alltid lika proffsiga, snabba och trevliga. Känns att de är ett sammansvetsat gäng som jobbat ihop länge och har effektiva rutiner.
Positivt är även att Tony kommer innan flytten och gör en uppskattning på tid och kostnad.
Anlitar dem gärna igen och kan varmt rekommendera den!!!
Suz -
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Trevliga "flyttgubbar" som kommer i tid. Svarar snabbt på mejl. De utför flyttarbetet smidigt. Jag har haft med Move-It flera gånger och det fungerade lika bra varje gång.
Vi fick hjälp med flytt från lägenhet till lägenhet i Älvsjö sommaren -22
Väldigt trevligt bemötande och svarade snabbt på mail/samtal/sms.
Bra prisläge men framförallt väldigt lätta att ha att göra med, kom tex och lämnade fler flyttkartonger med kort varsel innan flytten.
Under själva flytten var de snabba och effektiva men samtidigt rädda om våra saker!
Vid nästa flytt känns Move-it som det självklara valet, rekommenderas! -
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Så trevliga att ha och göra med , angelägna att göra ett bra jobb
och det gjorde dom också! -
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Duktiga, snabba och inga skador.
Enda lilla var vissa svårigheter att återlämna lånade kartonger -
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Fantastiskt väl genomförd flytt på alla sätt. Trevliga och proffsiga gubbar som gjorde ett fantastiskt jobb
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Proffsigt bemötande. Bra uppskattning av slutlig kostnad. De kom i tid och gjorde ett väldigt bra jobb! Noggranna och väldigt tillmötesgående. Tack!
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Bästa killarna! Vilken fin service!
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Jag har anlitat Move-It flera gånger och det har alltid varit jättebra. Trevligt bemötande och allt har fungerat perfekt. Både packning och själva flytten.
Jag tvingades en gång anlita ett annat företag och det var katastrof, med många trasiga och glömda saker.
Så jag rekommenderar Move-It varmt! -
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Bra. Gick fort och säkert. Allt var helt och dom var försiktiga och snabba.
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Mycket trevligt bemötande och välplanerad och smidig flytt med packhjälp och väl utförd flyttstäd. Rekommenderas varmt!
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Jag anlitade move-it för flytt i två omgångar samt lämna och hämta flyttkartonger och är jättenöjd med allt. Det gick snabbt och smidigt, och all kommunikation/tidshållning/leverans/betalning var enkel och tydlig, och alla överenskommelser mm hölls. Professionellt på alla sätt och vis. Rekommenderas varmt!
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Vi har anlitat Move-It Flytt & Transport AB vid många flyttar och vi har alltid varit supernöjda. De är så professionella, snabba och punktliga. Vi har nyttjat flera av deras tjänster - allt från packning av hemmet, magasinering till flytt. Nästa gång det är dags för flytt igen, kommer vi inte tveka att anlita Move-It igen. Helt klart bäst inom sin bransch!
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Snabbt, Smärtfritt, Smidigt och bra. Rekommenderas varmt.
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Fantastiskt bra flytt!! Allt flöt enl plan! Super noga packat och flyttat. Jätte trevliga ”gubbar”!! Kan rekommenderas!!
Mikael
Grubbensringen 17 -
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Allt gick supersmidigt, är sjukt nöjd!
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Riktigt bra, snabba, smidiga och bra service! Rekommenderar!
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Superproffsig flytthjälp. Snabba och smidiga. Rekommenderar starkt!
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Väldigt bra och seriös flyttfirma. Från offerskrivning inkl. hembesök inför flytt till en ganska komplicerad och omfattade flytt med en extra lossning på vägen. Snabba, trevliga och grymma på att packa och köra lastbil. Rekommenderas!
Hälsar Louise och Richard -
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Anlitade Move-It för packning samt flytt av lägenhet. Är supernöjd!
De lämnade och hämtade kartonger när det behövdes utan problem.
Allt gick smidigt och säkert och de var dessutom väldigt trevliga att ha att göra med. -
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Har använt dem två gånger och varit supernöjd båda gångerna. De jobbar snabbt, är tillmötesgående och trevliga. Väldgt flexibla för att göra det så smidigt som möjligt för dig som kund.
Använde dem både för packning och flytt, och framförallt är det MYCKET rimliga priser för det jobb de faktiskt gör. -
Professionellt och smidigt.
Andra gången vi anlitade Move-it, och vi är mycket nöjda även denna gång. -
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Väldigt effektiva och strukturerade behövde nästan inte vara med och bära. Kommer absolut rekommendera de till andra.
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Hembesiktning innan offert var grymt bra. Bra och smidig flytt.
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Vi anlitade Move-It för transport och förvaring av en mindre mängd bohag och möbler. Dessutom för en komplett flytt av samtliga möbler.
Teamet var lyhörda och tillmötesgående för "skräddarsydda" lösningar. Flytt, transport och förvaring fungerade enligt förväntan.
Företaget rekommenderas. -
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Jag har köpt flytt och städtjänst och är väldigt nöjd. Trevlig och hjälpsam personal och allt flöt på snabbt och smidigt.
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Vi är nöjda med Move-It från offert till flytt allt gick smidigt
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Move-it kan jag verkligen rekommendera varmt. Bemötandet var trevlig från första början. De gjorde en ”check” av boendet som skulle flyttas. Vi fick god information och frågor jag kom med fick jag snabbt svar på. Kartongerna kom i god tid och levererades fram till dörren. Själva flytten gick smidigt och var och en av personalen har givna uppgifter och alla möbler, växter och kartonger tog varsamt hand om. Trevligt bemötande av samtliga trots ett tungt jobb. Det gick fort och vi är verkligen nöjda.
Det var värt priset! Alla gånger! -
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
De skötte mitt bohagsflytt inklusive packning på ett utomordentligt sätt. Punkliga, trevliga och kompetenta. Jobbet utfördes till ett bra pris med tydlig specifikation. Firman rekommendas varmt.
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Mycket smidig flytt. Snabba och prisvärda.
Rekommenderas. -
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Smidigt o prisvärt. Svenska flyttgubbar som var toppen.
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Snabba, effektiva och supertrevliga från första kontakt till slutet. Rekommenderas starkt!
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
När vi skulle flytta blev move IT rekommenderade och vi ångrar oss inte de var trevliga och hjälpsamma och höll vad de lovat så vi kan varmt rekommendera dom
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Har använt Move-It för två flyttar nu och är jättenöjd med dem. Kan varmt rekommendera dem. /Andreas F
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Bra kommunikation och service!
Fin stämning bland personalen. De kunde hantera våra synnerligen trånga trappor och korridorer med bravur :-)
De kom till oss för att inventera i syfte att kunna lämna en så noggrann offert som möjligt. Det är trevligt att få en personlig kontakt innan man bestämmer sig för vilket alternativ man ska välja. -
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Helt suveränt, allt var kanon. Rekomenderar starkt!
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Flytt från Sthlm till den sörmländska skogen, en flytt på drygt 11 mil. Move-it skötte nedpackningen och flytten helt smärtfritt. Var lite orolig att en del möbler skulle bli kantstötta, men inget alls sånt. Allt packades väldigt noga. Bra killar att ha och göra med, alla talar svenska så det behöver inte bli några missförstånd pga språket, dessutom har dom väldigt många års branschvana. Jämfört med andra flyttfirmor så har Move-it riktigt bra priser. Tveka inte att ta packhjälp, kostar lite extra, men vad skönt det är att bara lämna nyckeln och Move-it sköter resten. Rekommenderas!
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Move-it gjorde ett utmärkt jobb när vi flyttade från södra Sthlm till Flentrakten. Tony Eriksson är en man som man omedelbart får förtroende för. Han och övriga teamet var lyhörda, effektiva, noggranna och dessutom mycket trevliga. Och inget av vårt omfattande bohag blev skadat. Vi är mer än nöjda!
Boel och Michael -
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Tack Move-It för att ni hjälpte oss med flytten! Utan er hade det aldrig gått. Ni arbetade på helt suveränt. Hela tiden supertrevliga och proffsiga. Hälsn Anna och Stefhan
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Flyttade inom Stockholm med Move It.
Vi har flyttat två gånger tidigare med hjälp av flyttfirma men detta var första gången det verkligen gick så bra och smidigt som man alltid hoppas det skall göra när man tar hjälp med flytten. Väldigt proffsiga och trevliga killar som trots att flytten höll på väldigt sent på kvällen och var på 5 trappor var lika trevliga och glada hela dagen.
Punktliga, försiktiga och allt var väldigt bra packat. De var, som sagt, väldigt trevliga och lätta att ha och göra med – både innan, under och efter flytten.
Vi rekommenderar gärna Tony och hans killar till alla som frågar oss. -
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Jag har använt mig av Move-It för flytthjälp vid fyra tillfällen under årens lopp, nu senast under hösten 2014. Är mycket nöjd med firman, som är lätta att komma i kontakt med, som håller vad de lovar gällande tidspassning för ex. besiktning och leverans av kartonger inför flytt, och som - framför allt - flyttar alla våra saker snabbt, effektivt och noggrant. Inga saker har någonsin gått sönder eller blivit förstörda. Detta sammantaget är just varför jag anlitat dem gång på gång. Rekommenderar dem verkligen!
/Linda -
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Mycket kunnig, effektiv & trevlig personal. Märktes tydligt att de var proffs och att de hade erfarenhet. En fantastiskt smidig flytt i allt från intromöte till packning och slutligen själva flytten.
skrev om Move-It Flytt & Transport AB
Jag använde Move-It för flytt vid 2 tillfällen och är väldigt nöjd. Move-It gjorde flytten rolig och effektiv. Rekommenderar dem varmt.