Moving Day AB

Moving Day AB utför kvalitetsflytt med ambition och brett utbud inom packning, flytt och flyttstädning. Vi erbjuder även magasinering samt tömning av bohag.
Vi eftersträvar att alltid vara så trygga & smidiga som möjligt, ekonomiskt, tidsmässigt och kvalitetsmässigt. Detta för att få nöjda kunder.

Oavsett hur mycket du har att flytta, hur långt det ska flyttas eller hur svårt det tyckas vara, så tar vi hand om det. Vi ger garantier på vår flyttstädning, då det är viktigt att våra kunder är nöjda med utfört arbete.

Utmärkelser

358 omdömen om Moving Day AB

Sedan starten hos Reco 2017
    2023-03-30 Insamlad av företaget
    Jätte duktiga och trevliga killar! Gick smidigt och lätt med flytt!
  • 2023-03-30 Insamlad av företaget
    Lyhörda, proffessionella och snabba!
  • 2023-03-27 Spontant omdöme
    Mycket proffsiga, vänliga och snabba flyttkillar, som till och med sparade in en packdag. Inga extra avgifter, allt stämde med offerten. Det enda som kan förbättras är språket, många lådor/prylar hamnade på fel plats. Som tur var fanns en ung kille med, som inte jobbat så länge på företaget men kunde bra svenska, han hjälpte till med tolkningen så mycket som han hann. Stor eloge till alla- från bokning till sista lådan.
    2023-03-25 Spontant omdöme
    Flytten i sig gick bra, trevliga killar. Men de gjorde ett jack i min byrå och insidan av vitrinskåpet där gångjärnet sitter gick sönder. Movingday sa att de inte betalar tillbaka något med förklaringen att "möbler är inte till för att flyttas". Så bra att ni har en flyttfirma då. Vem som helst kan flytta möbler snabbt om man inte bryr sig om att vara försiktig.
    Hej Tina,

Kul att du var nöjd med personalen, det strävar vi alltid efter att ge en bra upplevelse.
    Gällande det skador du nämner, så utelämnar du en hel del väsentliga detaljer i dialogen med oss.

Vi tar alltid 100% ansvar för alla uppdrag vi utför, före, under och efter utfört uppdrag.
    jag har gått tillbaka i mail historiken mellan dig och oss vad jag ser så har vår personal bett dig att inkomma med dokumentation på det du anser blivit skadat, då personalen ej hade uppmärksammat något under själva uppdrag och detta har du ej svarat på eller inkommit med till oss. Vi har även sökt dig vid flertalet tillfällen utan lycka.

Hälsningar
    Magnus Olausson
    Affärsområdeschef på Movingday AB
    2023-03-25 Insamlad av företaget
    Väldigt bra service och bemötande från bokning till själva flytten.
  • 2023-03-25 Spontant omdöme
    Flyttade från Kärna till Ytterby, mycket nöjd trevliga killar som var mycket aktsam om möblerna, jobbade flinkt rekommenderar gärna Moving day tusen tack.
    2023-03-24 Spontant omdöme
    Flyttade i början av mars!
    Flytt och städ fungerade till 100 %
    Trevlig proffsig personal i båda fallen.
    Punktlighet och hjälpsamhet utöver det vanliga.
    Fakturan stämde mot offerten.
    Så ett gott råd till dig som letar flyttfirma.
    Lägg inte ner tid på att leta! Moving Day kan du lita på.
    Vi säger ett stort TACK för en bekymmersfri flytt!
    Marita och Bo
    2023-03-23 Insamlad av företaget
    Fantastiskt trevliga och tillmötesgående på telefon och mejl kontakt.
    De kunde skrädda sy efter mina behov.
    Och killarna som flyttade hela bohaget va riktiga proffs, visste exakt vad som skall göras , allt kom fram säkert och hela.
  • 2023-03-23 Insamlad av företaget
    Väldigt proffsig firma. Bra kommunikation inför flytten.
    Flytten gick smidigt och snabbt. Jag rekommenderar verkligen Moving day.
  • 2023-03-23 Spontant omdöme
    Kom på avtalad tid, trevliga och tog väl hand om möbler och kartonger.
    Kan mycket väl ge mina rekommendationer.
    2023-03-22 Spontant omdöme
    WOW! Vet inte om vi någonsin flyttar igen men gör vi det så tar vi Movingday direkt! Vilka grymma killar! Snabba! Effektiva! Trevliga! Visade stor respekt för bohaget, och tog hand om varenda pryl, låda och vår bökiga piano med ett stort leende. Vi kunde slappna av och åka till jobbet och när vi kom hem till nya huset så hade de sorterar allt rätt! Kök! Sovrum, gillestuga osv. REKOMMENDERAR GÄRNA DETTA BOLAG!
    2023-03-19 Insamlad av företaget
    Bra och snabba killar. Packning superfint. Väldigt hjälpsamma och höll uppsatta tider
  • 2023-03-19 Insamlad av företaget
    Superproffsigt genomförd flytt och flyttatädning! Trevligt bemötande och väldigt snabba. Kan absolut rekommendera!
  • 2023-03-17 Insamlad av företaget
    Fantastiskt duktiga killar, proffsiga, snabba och supertrevliga!
  • 2023-03-16 Insamlad av företaget
    Mycket nöjd med service
    Snabbt och effektivt
    Trevlig personal
  • 2023-03-10 Spontant omdöme
    Bokat flytthjälp att komma var kl 8 och dom dök inte upp. Personal ringde och berättade det var fel på bilen och dom dök upp närmare 9.30 en liten stund in på packningen så gick dom iväg till ett ica som är 300 m ner på vägen och var borta i minst 20 minuter, företaget gör ingen faktura reducering då jag godkände till allt då jag ville flytta och inte avboka för att betala en flytthjälp som är avbokad
    2023-03-09 Insamlad av företaget
    Vilka hjältar! Flyttkillarna var trevliga och effektiva, det märktes att de kan detta och har gjort detta förut. Flyttstädet var supernoga - spotless! Jag kan varmt rekommendera MovingDay till alla som behöver flytthjälp! Värt vartenda öre.
  • 2023-03-06 Insamlad av företaget
    Trevligt bemötande, snabba arbetare, proffesionellt genomfört.
    2023-03-05 Insamlad av företaget
    Trevliga noggranna och snabba! Vid nästa flytt vet vi vilka vi ska kontakta.
    2023-03-04 Insamlad av företaget
    Vänligt och professionellt bemötande. Bokade Moving Day för en flytt, allt gick exakt som förväntat! Rekommenderar verkligen denna firma
  • 2023-03-03 Insamlad av företaget
    De är hjälpsam, någrran och ansvartagande
  • 2023-03-02 Insamlad av företaget
    Flyttningen gick smidigt. Mycket bra, trevlig personal.
    Kan varmt rekommendera Moving Day
  • 2023-03-02 Insamlad av företaget
    Great support and very high professionals.
    The crew was incredible and very reliable. I would give 10 if that was possible. Great work guys, thank you!
    Tack snälla för att ni tog er tid att ge oss detta de fina omdöme och för ert förtroende att anlita oss igen! Vi blir så glada över att höra ni blev nöjda med alla delar av vårt jobb! Lycka till med ert nya boende och varmt välkommen åter! Vänlig Hälsning Moving Day AB
  • Peter W
    skrev om Moving Day AB
    2023-03-01 Spontant omdöme
    Fick rådet att anlita en flyttfirma när vi skulle tömma en liten lägenhet i gävle och få hem bohaget till Stockholm. Jag hade gruvat mig för att hyra en stor bil och bära ut allt, köra ner bilen och sen bära in allt på nya adressen. Jag kände att hela helgen skulle gå. Tog in några offerter och Moving Day gjorde ALLT rätt. Bra bemötande och dialog tills bokningen var genomförd. På flyttdagen, en söndag, kommer två pigga och trevliga grabbar som var väldigt noga med renligheten och att inte skada några möbler. Allt gick på bara 5 timmar och jag har inte en anda synpunkt på hela processen. Precis som jag hade hoppats på, flöt hela flytten. Och priset blev vad vi hade kommit överens om, inga tillägg eller andra plötsligt uppkomna kostnader. Jag kommer garanterat välja Moving Day direkt, nästa gång jag behöver få något flyttat.
    2023-02-28 Insamlad av företaget
    Ni ska vara så stolt över era personal , de var så duktiga och bra jobbat, jag är väldigt nöjd
  • 2023-02-28 Insamlad av företaget
    The cleaning service was great, and the guys who did the moving were fantastic. MovingDay had accidentally booked the cleaning for the wrong day, but the persons doing the cleaning made it work anyway, and for this I am grateful!
  • 2023-02-27 Insamlad av företaget
    Mycket bra, fungerade utan problem.
    2023-02-24 Insamlad av företaget
    Dom som utförde flytten gjorde ett toppenjobb! Dom var väldigt trevliga och professionella. Dom var punktliga och utförde flytten utan anmärkning. Vid avlastning och möblering överträffade dom alla förväntningar. Det gick snabbt och dom kämpade hårt med att få alla möbler på rätt plats, dom hjälpte också till att sätta ihop soffor och andra möbler som monterats isär. Väldigt hjälpsamma och tillmötesgående!
    Rekommenderar verkligen Moving Day!

2023-02-23 Insamlad av företaget
    Anlitade Moving Day för frakt av kontorsmöbler. Kom i tid, filtade alla möbler, inget att anmärka på!

2023-02-22 Insamlad av företaget
    I had a moving, with Moving Day AB, and the service, was really perfect. They were on-time. The personal was so cooperative, and care about all furniture, and stuff. I recommend this company to who wants to have a smooth moving.

• 2023-02-22 Insamlad av företaget
    Vänligt bemött och var smidigt att flytta.

• 2023-02-19 Insamlad av företaget
    Väldigt effektiv flytt med tre supertrevliga killar. Snabbt och lätt och allt på på rätt plats - utan en enda liten repa ens. Rekommenderar absolut!

2023-02-19 Insamlad av företaget
    The service was very good .Since we already had the boxes packed it went smooth for us .The staff was humble and helpful

• 2023-02-19 Spontant omdöme
    Mycket effektiva och tillmötesgående.
    Håller tiden perfekt.
    Trevliga och med rekommendationer från oss.

• 2023-02-16 Spontant omdöme
    Mycket bra flytthjälp när vi flyttade till Idrottsgatan i Mölnlycke. De är otroligt snabba och försiktiga med möblerna. Fint bemötande av alla och trevliga var killarna som hjälpte till. Anlitade dem även i februari då vi flyttade till en tillfällig bostad, lika nöjda då. Kan varmt rekommendera dem
    Britt-Marie och Per Andersin

• 2023-02-14 Insamlad av företaget
    Ett fantastiskt bemötande. Men det bästa var de två killarna som flyttade alla min grejer. Ingenting var omöjligt för dom. Fantastiska killar, glada och vänliga. Nu väntar bara städning och förväntar mej en lika fin upplevelse.
    Tack snälla för du tog dig tid att ge oss detta de fina omdöme och att alla delar blev bra! Lycka till med ditt nya boende och välkommen åter!

• 2023-02-12 Spontant omdöme
    Vi flyttade med två fulla bilar från en villa till en lägenhet. Att lasta in i bilarna gick hur snabbt som helst! Trevlig och positiv personal som plastade in möbler och ömtåliga saker samt var mycket professionella - vi fick inga skador på varken golv eller ägodelar.
    Vi flyttade till en lägenhet som ligger i ett gammalt sekelskifteshus en lång, ojämn stentrappa upp (plus att vissa saker skulle till förrådet som låg ytterligare två trappor upp).
    Man såg på arbetarna att det var riktigt slitsamt! Men de skötte det jättebra och visade inget missnöje trots situationen.
    Rekommenderas alla dagar!

2023-02-10 Insamlad av företaget
    Trevligt bemötande, snabb återkoppling och bra service! Har flyttat med Movingday 5 ggr och är alltid lika nöjd! Rekommenderas varmt

2023-02-10 Insamlad av företaget
    Jag köpte flytt av bohag inklusive mindre, men tungt, piano. Flytten skedde från lägenhet på bottenplan till lägenhet på våning 2 där det fanns en liten hiss (golvyta ca 1kvadratmeter).

Jag är mycket nöjd med:
    *lätt att få kontakt med er och okej bemötande
    *mycket trevlig, kunnig och serviceinriktad flyttpersonal som genomförde själva flytten
    *rimligt pris (definitivt inte billigaste, men som sagt, rimligt)

Jag är mindre nöjd med:
    * att kommunikationen mellan den administrativa personalen och själva flyttpersonalen inte fungerade helt bra. Tänker då på att flyttpersonalen inte visste om att pianot mest sannolikt behövde bäras uppför trappor, trots att jag påpekat detta flera gånger till administrativ personal. Nu löste flyttpersonalen detta ändå, men tråkigt att det ska behöva bli strul kring något som flera gånger väldigt tydligt kommunicerats från mig till administrativ personal, vilken också bekräftat att de uppfattat och förstått hur situationen såg ut.

2023-02-06 Spontant omdöme
    Jättenöjd med Moving Day! Trevliga, snabba, noggranna och försiktiga med våra saker. Flytten gick otroligt smidigt och killarna som kom var väldigt hjälpsamma och service minded! Tack för hjälpen Moving Day!

• 2023-02-04 Insamlad av företaget
    Vi är supernöjda med Moving Day. Alexi och Sajmir som hjälpte oss är två riktiga klippor och starka som björnar. Jättetrevliga och proffsiga! Jag kan varmt rekommendera Moving Day!
    Tack snälla för du tog dig tid att ge oss detta de fina omdöme och killarna blev glada att höra du blev nöjd över jobbet de utförde! Lycka till med ditt nya boende och välkommen åter!

2023-02-02 Insamlad av företaget
    Flytthjälpen var trevliga och effektiva. Flyttstädet var utmärkt.

• 2023-02-02 Insamlad av företaget
    Jag är supernöjd. Flytten gick väldigt smidigt. Flyttkillarna var både proffsiga och trevliga samt väldigt försiktiga med möblerna.

I övrigt snabb och bra service i all kontakt med dem samt bra priser. Rekommenderar Moving Day.
    Tack snälla för du tog dig tid att ge oss detta de fina omdöme, vi blir så glada att du blev nöjd! Lycka till med ditt nya boende och välkommen åter!

2023-02-01 Insamlad av företaget
    Väldigt okomplicerat och effektivt. Jättetrevligt bemötande och duktiga!
    Tack snälla för du tog dig tid att ge oss detta de fina omdöme! Lycka till med ditt nya boende och välkommen åter!

• 2023-02-01 Spontant omdöme
    Bra bemötande och ett bra utfört arbete av alla inblandade.
    Jag är jättenöjd.

• 2023-02-01 Spontant omdöme
    Moving day ansvarde för packningen av vårt bohag innan flytt. Först och främst kom dom en timme sent sen slutade dom redan vid 15.00 (trots att det fanns massor kvar att packa). Dom packade allt huller om buller och blev därför extremt många onödiga kartonger. 1/4 blev märkta så det var ett rent helvete att hitta någonting. Saker hade gått sönder och läckt ut i vissa kartonger. Personliga saker har försvunnit och reklamation (mycket otrevlig kvinna)/övriga ansvariga gör ingenting åt saken. Jag förutsatte att dom hade en åtgärdsplan om detta skedde nu verkar det få bli en polisanmälan istället. Den enda responsen var att dom nekat och sagt att min sambo packat det (vilket inte stämmer).
    Vi ångrar verkligen att vi köpte den här tjänsten och hoppas att det var en engångsföreteelse så inte fler drabbas.
    //Josefin Ekman josefin.ekman@outlook.com
    Hej Josefin!

Du hade beställt en packning av en lägenhet på 65 kvadrat och fått ett fast pris på detta av oss.
    Verkligheten är att du har en lägenhet på 65 kvadrat men bohag för cirka dubbelt så mycket, dvs det gick knappt att röra sig i ditt hem alls.

Med de förutsättningarna är det väldigt svårt göra ett bra och proffsigt jobb och det var en otrevlig arbetsmiljö för vår personal. Personalen gjorde bästa möjliga utefter förutsättningarna som gavs.

Med det sagt packade vi volymen vi hade offererat, inga oklarheter där!

Flyttfirman du som gjorde flytten åt dig intygade samma sak, en lägenhetsflytt på 65 kvadrat som pågick mellan 08:00 - 03:00 på natten, med sanningsenlig info hade allt gått mycket smidigare för båda parter!

Vi önskar dig lycka till i ditt nya boende
  • 2023-01-31 Insamlad av företaget
    Trevligt bemötande vid kontakt
    Förväntade mig att FP mitt bohag till mitt nya boende och det fungerade perfekt
    Suveräna killar snabbt gick det och inget problem , trevliga glada flyttkillar Skulle inte tveka att rekommendera företaget
    Tack snälla för du tog dig tid att ge oss detta de fina omdöme, vi blir så glada att du blev nöjd med alla delar av vårt jobb! Lycka till med ditt nya boende och välkommen åter!

• 2023-01-31 Spontant omdöme
    Trevliga säljare, snabb kontakt.
    Tack för ditt omdöme, kul att du var nöjd med våra säljare! Lycka till med ditt nya boende och välkommen åter!

• 2023-01-30 Insamlad av företaget
    Det började bra med vår kontakt med Lina som försökte upplysa oss så bra som möjligt och hjälpa oss att planera flyttet. Flyttet gick smidigt till mycket tack vare att Abbe och de andra killarna jobbar systematiskt, hårt och koncentrerat. De kom i tid och var både artiga och trevliga. Lastbilen var tillräckligt stor och alla våra grejer kom fram i bra skick. Vi är mycket nöjda med deras arbete. Vi var också nöjda med deras städjobb. Fakturorna stämde på pricken med de fasta priserna vi fick i deras offert. Vi kan alltså klart rekommendera Moving Day som ett bra flyttföretag.
    Silvia och Adrian

• 2023-01-29 Insamlad av företaget
    Bra bemötande från företaget och bra information innan flytten. Flytten gick väldigt bra och killarna var trevliga och gjorde ett bra väldigt jobb. Tack för proffsigt jobb.