MrCAP Ängelholm
En del av MrCAP -
www.mrcap.com
Välkommen till MrCAP Ängelholm!
På Matallgatan 12C i Ängelholm hittar du MrCAP Ängelholm. Vi rekommenderar att du genomgår en rekond två gånger per år för att hålla din bil i god form och även se till att din bil minskar i värde. Bibehåll bilens värde genom att behandla din bil med någon av våra behandlingar på MrCAP Ängelholm.
Tjänster: Biltvätt, rekond, motortvätt, bilglas, lackbehandling, läderbehandling inuti bilen, laga buckla sanering och mycket mer.
Varmt välkommen att höra av dig till oss om du har några frågopr angënde hur du bäst behandlar din bil och återfår dess sanna värde.
Utmärkelser
61 omdömen om MrCAP Ängelholm
Sedan starten hos Reco 2021
Mycket bra
Att bilen skulle vara lätt att få ren vid tvätt, det blir den utan att behöva använda svamp eller borste.
Rekond ny bil -
skrev om MrCAP Ängelholm
Mycket bra bemötande och en väldigt fin bil vi fick tillbaka
Kan inte bli bättre. 120%👍👍👍👍👍
skrev om MrCAP Ängelholm
Mycket bra bemötta både i telefonen vid bokningstillfället, och när vi lämnade husbilen. Trevlig personal och bra utfört arbete.
Det kändes väldigt bra även när vi hämtade den, kan verkligen rekommendera MrCap Ängelholm. -
skrev om MrCAP Ängelholm
Bra kundbemötande och bilen som förväntat väl rengjord i lacken samt även fin invändigt; det som gick att komma åt.
skrev om MrCAP Ängelholm
Bra bemötande och service.Mycket nöjd kund .
skrev om MrCAP Ängelholm
Bra bemötande. Förväntningarna uppfylldes fullt ut. Min ettåriga Volvo blev lackkonserverad.
skrev om MrCAP Ängelholm
Jag är mycket nöjd med resultatet på bilen.
Samt mycket trevlig personal 👍 -
skrev om MrCAP Ängelholm
Alltid bra bemötande och service.
skrev om MrCAP Ängelholm
Jag blev supernöjd med det jobb som dem har gjort på min bil. Den blev som ny. Personalen som jobbar där gav mig superbra tips hur jag skulle sköta bilen efter den behandling dem hade gjort på den. Kan varmt rekommendera dem. Proffsiga med grym service.
skrev om MrCAP Ängelholm
Bra bemötande, bra utfört jobb. Rättade till ett fel som blev. Kommer gärna åter.
skrev om MrCAP Ängelholm
Perfekt service och kvalitet som motsvarade förväntningarna. Har varit kund länge.
Tvätt och fläckborttagning.
Oroligt bra bemötande och resultat -
skrev om MrCAP Ängelholm
Man blir alltid bra bemött och dom gör alltid ett bra jobb
skrev om MrCAP Ängelholm
Mycket trevligt bemötande och gott resultat!
skrev om MrCAP Ängelholm
Allt var väldigt bra och lack konserveringen också
skrev om MrCAP Ängelholm
Bra bemötande och bra service. Bra kommunikation efter tjänsten blivit gjord.
skrev om MrCAP Ängelholm
Bra service och trevligt kundbemötande.
Bra bemötande.
Bra resultat på jobbet.
Detta är 5te bilen jag gör behandling från er.
Saknar dock er giv av produkter efter behandling, såsom tvätt, avfettning, fälgrengöring och skinn. -
skrev om MrCAP Ängelholm
Mycket bra service, utmärkt utfört arbete
skrev om MrCAP Ängelholm
Mycket professionellt bemötande och arbete.
Mycket väl!
Höga, väl!
Fick bilen tvättad med gott resultat. -
skrev om MrCAP Ängelholm
Alltid trevligt att komma till Microsoft i Ängelholm.
skrev om MrCAP Ängelholm
Trevligt bemötande och väl utfört arbete!
skrev om MrCAP Ängelholm
Jag blir alltid proffesionellt bemött av Thomas och hans team.
Han vet mina krav och uppfyller alltid mina förväntningar. Jag hämtar ut en ”ny” bil varje gång jag gjort min resealant.
Vi ses under 2022! -
Utmärkt bemötande Höga förväntningar. Fick vad dom lovade
Bra och proffsigt bemötande
Kändes att jag fick en bra produkt -
skrev om MrCAP Ängelholm
Alltid trevligt bemötande och bra arbete vid mina numera sporadiska bilvårdstjänster.
skrev om MrCAP Ängelholm
Personligt bemötande, höll utlovade tider, mycket nöjd med utfört arbete visar på stort kunnande inom det området. Kommer att använda dem fler gånger och även tipsa mina vänner.
skrev om MrCAP Ängelholm
Mycket bra service, och utroligt bra information.
Rekommenderar till alla att åka hit.
Mvh nöjda BMW kunder -
skrev om MrCAP Ängelholm
Trevligt bemötande bra utfört arbete
skrev om MrCAP Ängelholm
Väldigt trevlig och väl bemötande personal!
Oavsett vad du vill ha hjälp med gör dem sitt bästa för att göra kunden nöjd!
10/10 -
skrev om MrCAP Ängelholm
Trevligt bemötande och ett bra utfört arbete. Återkommer gärna.
skrev om MrCAP Ängelholm
Mycket trevlig personal som berättar och förklarar. Det är ett riktigt seriöst företag som sätter kunden i fokus. Personalen är riktigt kunnig och trevlig.
Man gjorde en bedömning av vad min bil behövde och vilka begränsningar som fanns.
Resultatet av vår lackbehandling blev riktigt bra. Vi fick bra instruktioner om hur vi skulle sköta bilen efter behandlingen för att få den att förbli.
Tack för ett fint arbete. -
skrev om MrCAP Ängelholm
Grymt bra och trevliga! Och det känns som att de alltid gör nått lite extra.
skrev om MrCAP Ängelholm
Mycket bra bemötande, ägaren känns seriös.
Har haft min bil inne för lackskydd samt lämnar in den för tvätt då och då.
Utförandet pendlar dock en del beroende på vem som utför tvätten.
Negativt att man inte kan boka en ordentlig handtvätt utan det är en kombo mellan deras maskin och t.ex. torkning för hand vilket leder till varierande resultat och dessvärre nån liten repa eller liknande när inte tid läggs på att kontrollera processen på samma sätt som vid en ordentlig handtvätt. Det är också drop in så man får chansa på att det finns tid.
Men det blir renare än maskintvätt och av de firmor i Ählm/Helsingborg jag provat så är de utan tvekan de mest seriösa.
Lackskyddstjänsterna är väl utförda och de sköter rekond åt omkringliggande bilfirmor.
Hade man erbjudit samma resultat/service på biltvätt som på deras rekond/lackskydd så hade det blivit full pott. -
skrev om MrCAP Ängelholm
Proffsigt utfört jobb och trevlig/hjälpsam personal. Extra plus till ägaren Thomas
skrev om MrCAP Ängelholm
Engagerat bemötande samt god swrvice
skrev om MrCAP Ängelholm
Ett som vanligt trevligt bemötande av Thomas. Vi har lämnat ett antal bilar till honom genom åren och alltid varit nöjda med resultatet. Denna gången köpte jag avfettning.
skrev om MrCAP Ängelholm
Noggrant och varsamt med utmärkt resultat.
skrev om MrCAP Ängelholm
Samma smutsfläckar på interiören före och efter helrekond hos er. Kändes som ni struntade i min bil och bara klämde dit ett klistermärke sen skulle jag vara nöjd. Lacken helt ok men jag har på nära håll sett lika bra eller bättre resultat till ett mycket lägre pris.
skrev om MrCAP Ängelholm
Personalens bemötande var gott!
Våra förväntningar var en välbehandlad bil såväl in- som utvändigt.
Invändigt fanns inget att anmärka på men däremot fanns lackytor vid dörrar och baklucka som verkade obehandlade. Det senare förtog helhetsintrycket. -
skrev om MrCAP Ängelholm
Efter 8 år som kund är jag fortfarande 5-stjärniga nöjd och rekommenderas med glädje meCap i Ängelholm.
skrev om MrCAP Ängelholm
Mycket trevligt o korrekt bemötande. Utmärkt bra utförda behandlingar.
skrev om MrCAP Ängelholm
Ett mycket proffsigt bemötande.
Köpte en heltvätt och blev mer än nöjd med slutresultatet. -
skrev om MrCAP Ängelholm
En professionell verksamhet och trevligt bemötande
skrev om MrCAP Ängelholm
Alltid proffsigt utfört arbete och bemötande
skrev om MrCAP Ängelholm
Allt till min belåtenhet.
God Julllllllllllllllllllllllllllllllllllll -
skrev om MrCAP Ängelholm
Trevligt och kunnigt bemötande.
Väl utfört arbete. -
skrev om MrCAP Ängelholm
Thomas Bengtsson är väldigt kunnig. Mr. Cap i Ängelholm gör fantastiskt fina jobb. Jag är en återkommande kund.