Alla kategorier Vuxenutbildning Östergötland Norrköping Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB

Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB

Rönö Mullingstorp Gård, 610 27 Vikbolandet — Visa karta

4.7 i betyg av 46 omdömen
 
Mullingstorp är ett spetsinstitut med över 20 års erfarenhet av personlig utveckling. I trygg miljö får du utforska vad som hittills har styrt dina val i livet och försonas med dig själv och det förflutna.

Läs vad 46 kunder tycker om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB

 • 2013-04-15

  Spontant omdöme
  Lennart N skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Fastnade i denna nyandliga rörelse (Oshorörelsen) genom kurs först på Baravara, sedan Mullingstorp och sedan andra ställen runt om i europa. Det har varit en lång resa tillbaka till det vanliga samhället. Flera år att mitt liv till meningslöst ägnande och påhittade läror. Läs mer
  gillar detta
 • Micke K

  2010-02-19

  Spontant omdöme
  Micke K skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  I november 2009 deltog jag i steg 1 på Mullingstorp. Utan några större förväntningar blev det mitt livs absolut jobbigaste men samtidigt absolut mest fantastiska och spännande/mystiska vecka. Mullingstorp är ett underbart ställe med under personal och jag kan starkt rekommendera det till alla som känner en längtan efter att verkligen börja "leva" och uppleva äkta känslor (och kraften i dessa) som glädje, kärlek, sårbarhet, rädsla och ilska m.m. Resan har bara börjat men jag rekommenderar dig att hoppa på tåget... Läs mer
  Lena d gillar detta
 • Göran G

  2010-01-05

  Spontant omdöme
  Göran G skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Hej alla engagerade i Mullingstorp !!
  Det är väldigt mycke "Råttan i Pizzan" i omdömena om Mullingstorp, dvs rena skrönor!
  Det finns inte inte ett spår av sekt eller manipulation på Mullingstorp, där vill man bara hjälpa människor att fungera bra ute i vårt vanliga samhälle.
  Kroppsykoterapi och andningsövningar som det hela bygger på är mycket intressant! Ångest, tryck över bröstkorgen, släpper förunderligt när man får möjlighet att "gråta loss" spänningar.
  MEN DET GÅR INTE att bara åka dit och "göra rätt" under kursen -konsten är att integrera dessa metoder i sin vardag... -Allstå som vilken utbildning som helst, som man vill ha nytta av... !
  Läkemedelsindustrin tjänar pengar.., så varför skulle just denna läkning va konstigt att ta betalt för?
  -Läkaren Bengt Stern va en skön snubbe ska ni veta!!
  / mvh Göran Gabrielsson, imitatör. Läs mer
  Lena d gillar detta
 • 2010-01-05

  Spontant omdöme
  Anders E skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Man ska passa sig när man ser det här typen av extremer som syns i kommentarerna angående det här företaget. Lite väl halleluja va? Precis. Det här stället ska man passa sig för då det är sekteristisk verksamhet som går ut på att göra deltagarna "höga". Någonting jag önskar att jag förstått innan jag åkte dit, då hade jag kunnat bespara mig både den ekonomiska och psykologiska kostnad kursen hade för mig. Behandlingen man får här kan vara direkt skadlig för många människor och uppföljningen är icke-existerande. Uttalanden som jag hört personal/ledning göra är inte förenligt med vad de säger sig stå för och heller inte för något man kan klassa som seriös verksamhet. Man behöver vara en stabil person i grunden både psykologiskt och materiellt, för att ta sig igenom detta med hälsan i behåll.

  Det blir så väldigt tydligt också tycker jag när man ser reaktionen på mindre positiv kritik. Tobias F går genast till motattack mot Torbjörn N - inte konstigt att det inte är fler som är öppet kritiska till Mullingstorp. Man har inte rätt att tycka och tänka vad man vill utan att bli attackerad.

  Tobias skriver att:
  "Enligt ny litteratur beskrivs en sekt på följande vis: de har ett mål, en idealbild, uppförelsekodex (handbok), en fiende, samt ofta en kamp."

  Jag tycker tvärt om att det stämmer väl överens med Mullingstorp. Läs mer
  gillar detta
 • Natalie F

  2010-01-05

  Spontant omdöme
  Natalie F skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Att gå Mullingstorp är det bästa jag har gjort i hela mitt liv! Något jag är djupt tacksam för och stolt över. Det är utan tvekan det finaste jag har gjort för mig själv!

  Jag har tack vara Mullingstorp hittat tillbaka till mig själv - till det innersta och fått med mig så mycket som hjälper mig i livet. Det har öppnat mitt hjärta! Jag vet NU hur det känns att äga sin kraft, att gå för sin egen sanning och att ta ansvar för sitt eget liv.

  Jag rekommenderar Mullingstorp med kärlek och värme!!! Läs mer
  Lena d gillar detta
 • 2010-01-04

  Spontant omdöme
  Tobias F skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Hej Thorbjörn,

  Jag har fullt respekt för någon som uttrycker sina åsikter dock känner jag ett visst ”påhopp” och det känns inte rätt. Att tala utifrån sig själv är en sak men att kalla någon annans verksamhet en sekt, elitistisk eller depotisk är inte att tala om sina känslor för någonting utan de är anklagelser.

  Det finns inget depotiskt med Mullingstorp, dvs. ingen handlar efter sitt eget godtycke. Mullingstorp handlar om erfarenheter. Elitism har heller ingen plats på Mullingstorp och vi är långt ifrån att vara en sekt. Vad är en sekt? Kristendomen var en s. k. judisk sekt innan det blev en egen världsreligion. När Martin Luther kom med reformationen blev protestantism en ”sekt”. Ordet sekt betecknar en religiös inrikting. Det finns inget religiöst på Mullingstorp. Inget parti med hemliga möten.

  Det är pejorativt att använda sig av ordet ”sekt” i detta sammanhang. Alla kan välja att inte delta. Det är möjligt att fara hem om man känner att Mullingstorp inte är det rätta ställe och man får pengarna tillbaka. Enligt ny litteratur beskrivs en sekt på följande vis: de har ett mål, en idealbild, uppförelsekodex (handbok), en fiende, samt ofta en kamp. Det finns inga doktriner på Mullingstorp!

  Mullingstorp handlar om en individs utveckling grundad på hennes vilja att jobba med sig själv. Att inte alla tycker om Mullingstorp, eller någon annan verksamhet är naturligt. Jag själv vill inte besöka vissa kursgårdar men JAG har fastnat för Mullingstorp. Det är helt ok att känna att Mullingstorp inte är rätt och tom delar det med andra. Varje person kan välja fritt vilken väg hon ska gå. Vi har 5-6 kursgårdar i Sverige där man använder sig av olika sätt att arbeta med människor. Och inte kan vi tycka lika allihopa!

  Mullingstorp har sitt sätt och eftersom vi ÄR individer finns det människor som fick hjälp på Mullingstorp. Jag hade önskad mig att få höra dina erfarenheter från Mullingstorp istället för att tala om saker för andra som de ska bilda sig själv en uppfattning om.

  Vem ska man tro på? Först när man har gjort resan kan man veta sanningen. En sak som jag lärde mig på Mullingstorp är bl. a. att tala från mitt hjärta, att berätta hur det känns och att dela mina erfarenheter. Då har folk fortfarande en möjlighet att bilda sig en egen uppfattning.

  Jag önskar dig ett gott nytt år och jag hoppas att du kan fortsätta din resa på andra ställen runt om i landet! ;-) Läs mer
  gillar detta
 • Sofie P

  2010-01-04

  Spontant omdöme
  Sofie P skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Det finns många vägar att gå för att möta sig själv och slutligen komma till ro. Mullingstorp är en av dem. För mig den bästa! Det gäller att hitta sin egen väg. Det som passar för just Dig. Att kalla Mullingstorp för en sekt bottnar ur rädsla. Det ÄR smärtsamt att möta sina innersta rädslor och sår. Men det finns inga genvägar. Alla människor har ett fritt val, en egen väg att gå. Ingen har ansvar över ditt eget liv än Du!Gå den väg som känns rätt för dig och låt andra människor göra sina val. För mig har Mullingstorp varit en banbrytare. Äntligen kan jag lägga mitt livs pussel. Bitarna faller på plats. Jag förstår mina mönster och min smärta och jag kan äntligen på ett kreativt sätt göra skillnad i mitt liv. Jag önskar att alla människor ville göra denna resa. Det skulle göra skillnad i världen! Men låt alla göra sina egna val! Det finns inga rätt och fel. Jag önskar att Mullingstorp kommer att fortgå - alltid!!! Tack för all fantastisk hjälp och vägledning! Läs mer
  gillar detta
 • Torbjörn N

  2009-12-31

  Spontant omdöme
  Torbjörn N skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Nej, detta är en riktig sekt! Ledarskapet är elitistiskt och despotiskt. Assistenters främsta "merit" är att de själva gått kurser på Mullingstorp.
  Bengt Sterns bok kan jag däremot rekommendera, liksom de former av kroppsterapi (dans, andningsövningar, regressioner) som används på Mullingstorp. MEN de bör utföras i annat sällskap.
  Numera föredrar jag mer milda och långsamma metoder. Det är lätt att bryta ner en desperat och dåligt mående människas försvar och få henne att möta sig själv. Men det är betydligt svårare att få det mötet att bli en del av hennes vardag och ersätta gamla dysfunktionella mönster med funktionella i vardagslivet. Det är påtagligt risk att de drastiska metoder som Mullingstorp använder leder till återtraumatisering av en redan skadad och sviken människa. Särskilt när verksamheten bedrivs av en sekt.
  Jag deltog i Möt dig själv, steg 1 november 2005. Kursledaren hette Erling och jag fick, innan jag blev hemskickad, även träffa Viktoria, Bengt Sterns änka och Lars, en läkare som jag nyligen såg i Mullingstorps annons i Expressen. Det var den annonsen som fick mig att vilja höja ett varningens finger här.
  Dag 2 blev jag hemskickad efter att ärligt ha svarat på en direkt fråga från Erling om hur jag kände mig.. Mitt svar blev : "Jag känner ett obehag i magen över ditt sätt att arbeta." (Han attackerade (verbalt) på ett förnedrande sätt enskilda personer inför hela gruppen.)
  Jag fick då veta att jag var psykosbenägen, farlig för mig själv och andra och ej behandlingsbar (av det spetsinstitut som Mullingstorp säger sig vara).
  För mig blev detta bemötande en omskakande (och nyttig) chockterapi. Men jag ryser inför tanken att jag kommit till Mullingstorp, när jag befann mig i en akut psykisk kris eller om jag varit en nybörjare i terapisammanhang.. Läs mer
  Anders E gillar detta
 • 2009-11-30

  Spontant omdöme
  Ingemar N skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Till min häpnad hörde jag talas om att det finns ett rykte om att Mullingstorp skulle vara något sektliknande. Det var det dummaste jag hört. Jag är ett högt utbildad, kritiskt tänkande och självständig människa som av egen fri vilja gått både Steg 1 och Steg 2 av Möt dig själv-kurserna. Det var både det bästa och tuffaste jag gjort. Men förbannat svårt att beskriva för den som inte gjort det. Läs grundaren Bengt Sterns bok och ställ dig själv frågan "väcker detta något i mig"? Om svaret är ja - tveka inte att åka dit. Du kommer sannolikt möta mer sanning och kärlek om hur det är att vara människa än du gjort förut. Men räkna inte med att det är en semester att möta sig själv. Det kostar på att inse att man måste överge uppfattningar om sig själv man burit på i decennier. Och inse att det bara är du som både har frågorna och svaren. Men Mullingstorp ger dig metoderna och modet att både fråga och lyssna till dig själv. Läs mer
  gillar detta
 • 2009-11-05

  Spontant omdöme
  Lotta N skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Det bästa med Mullingstorp är ALLT! Jag känner mig mer hel som människa, känner större kärlek både till mig själv och andra, min migrän har nästan försvunnit... Ja, kropp och själv hänger verkligen ihop. När jag tänker på de möten med människor jag fick där och den värme, respekt och kärlek som varje terapeut utstrålar och ger blir jag fortfarande varm i hela kroppen. Det är svårt att inte bli lyrisk. Om alla människor fick chansen att åka hit skulle världen se annorlunda ut i många avseende. All kärlek, Lotta Läs mer
  gillar detta
 • 2009-11-02

  Spontant omdöme
  Caroline E skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Mullingstorp betyder så oerhört mycket för mig. Efter att ha gått Mullingstorps alla obeskrivligt kärleksfulla och djupgående kurser och dessutom deltagit som assistent känner jag att jag har en enorm familj. Det är så väldigt inspirerande att möta alla dessa människor som vill leva sitt liv och visa vilka dom är. Människor är så otroligt vackra i sin egen rikedom och på Mullingstorp får varje människa möjlighet att hitta sin egen unika person och sitt eget speciella uttryck. Om man tex tar en titt på kursledarna så går det inte att undgå att se att dessa människor utrstålar något vädligt eget och kärleksfullt. För varje gång jag möter dessa människor så blir dom bara vackrare och vackrare och jag tror det beror på att dom bara blir mer av sig själva eftersom dom ger sig själva den möjligheten och tar sitt ansvar. Ta dig själv på allvar och våga visa vem du är. Det är inte en dag för tidigt att åka till vårt vackra Mullingstorp. Tänk att vi har förmånen att ha ett sånt fint ställe med så fina människor så nära. Läs mer
  gillar detta
 • Karin H

  2009-10-28

  Spontant omdöme
  Karin H skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Jag har alltid känt mig rast- och rotlös. På Mullingstorp hittade jag hem - hem till mig själv. Under steg 1 öppnades många nya dörrar och jag började upptäcka sanningen om mig själv. Steg 2 sydde ihop påsen och gav mig en bra grund att ta stå på. Idag tar jag ansvar för mitt liv och lever för det mesta i samklang med mig själv. Det är inte alltid lätt men mycket mer givande. För mig står Mullingstorp för en djup kärlek till människan och en vördnad för livet. Tack Viktoria för att du fortsätter att driva Mullingstorp på ditt sätt och att du aldrig kompromissar med kvaliten. Tack alla ni som arbetar där för allt stöd och kärlek. Mullingstorp är en plats där livet har en chans! Läs mer
  Caroline E gillar detta
 • Roger D

  2009-10-28

  Spontant omdöme
  Roger D skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Den bästa och tuffaste resa jag gjort i mitt liv, jag har så länge jag kan minnas sökt "svaren" utanför mig själv och trott att lycka kan köpas för pengar.

  På M kom jag till en djup insikt om vem jag egentligen är och att jag kan vara mig själv fullt ut i alla situationer och att det är ok vilket känns oerhört befriande och jag behöver inte vara rädd längre.

  Under en vecka på M kände jag mig mer sedd, bekräftad och älskad än jag gjort under hela mitt liv vilket var en fantastisk upplevelse.

  Jag kan bara ge mina allra mina bästa rekommendationer till denna fantastiska frizon till alla er som vill ha ut mer av sitt liv. Du har inget att förlora men "livet självt" att vinna.

  Ett stort tack och kramar i massor till Viktoria, Terése, Staffan, Simon, Rolf, Claes och alla ni andra fantastiska människor som jobbar på M. Läs mer
  gillar detta
 • Louise T

  2009-10-28

  Spontant omdöme
  Louise T skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  gillar detta
 • 2009-10-23

  Spontant omdöme
  Mikael skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Jag anser att den kritik som riktats mot Mullingstorp är obefogad. Mullingstorp är ingen sekt. Jag har växt upp i en sektliknande miljö (en frikyrka) och kan jämföra och konstatera att Mullingstorp är raka motsatsen till en sekt.
  I Mullingstorp bemöts varje människa med kärlek, omsorg och respekt. På Mullingstorp lärde jag mig att ta ansvar för mig själv och mitt liv på ett helt annat sätt än tidigare. Nu är jag ledare i mitt eget liv.
  Tack alla kursledare och assistenter för det enormt värdefulla arbete ni utför på Mullingstorp! Läs mer
  gillar detta
 • 2009-10-23

  Spontant omdöme
  Malin T skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  På Mullingstorp lärde jag mig känna mig själv bortom alla fasader, försvar och osunda beteenden. Jag insåg att jag och ingen annan är ansvarig för mig och mitt liv. På Mullingstorp är kursteamet proffesionellt och det är bra bemannat vilket gör att det blir en trygghet för mig som deltagare. Vilket i sin tur leder till att jag vågade släppa taget och kontrollen och vara mitt verkliga jag. Varje dag är jag tacksam över att jag deltagit i steg ett och två Mullingstorp. Läs mer
  gillar detta
 • 2009-10-23

  Spontant omdöme
  Carin H skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Att gå steg 1 och 2 på Mullingstorp är det absolut bästa jag har gjort. Jag har aldrig mött en sådan kärlek och otrolig kunskap någon annanstans i mitt sökande att få hjälp. Att bli så totalt sedd och hörd har varit en stor gåva för mig. Att förstå att det är bara jag som har ansvar för mitt liv och mitt välbefinnande. För mig har det varit mycket tufft att gå steg 1 och 2 eftersom det är så mycket förträngda trauman från min barndom som har kommit upp med hjälp av kurserna, men det har gjort att jag har kunna förstå och se mera kärleksfullt på mig och varför saker och ting har sett ut som det gjort i mitt liv. Jag skulle aldrig vilja har kurserna ogjorda även om det har varit oerhört tufft. Jag får ett fantastiskt stöd från Mullingstorp. För mig är Mullingstorp en GÅVA. Läs mer
  gillar detta
 • Pya K

  2009-10-22

  Spontant omdöme
  Pya K skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Innan jag gick steg 1, hösten 2008 läste jag om tidigare kursdeltagare upplevelser.
  Jag kunde då inte riktigt förstå hur något skulle kunna vara så omvälvande i människors liv.
  Nu förstår jag att livet går inte att förstå eller leva på något annat sätt än att möta sig själv och ta ansvar för sitt eget liv...men för att vi ska våga möta oss själva så måste Mullingstorp som är unik i sitt slag få finnas med all den trygghet och kärlek som människorna och platsen genomsyras av.
  I mars 2009 gick jag steg 2.
  Kurserna på Mullingstorp är dom finaste gåvorna jag någonsin gett mig själv. Läs mer
  gillar detta
 • Annette H

  2009-10-20

  Spontant omdöme
  Annette H skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Efter tre år i psykoterapi kände jag att mitt intellekt förstod men att det fattades något. Att åka till Mullingstorp är den största gåvan jag gett mig själv. Livet fick en helt ny mening, det var där jag förstod vem jag är. Gick steg 1, 1999 då Bengt Stern fortfarande levde. Hans unika metoder har levt vidare tack vare oerhört seriösa, skickliga terapeuter och ledning. Återvände 2000, steg 2 och har också fått delta som assistent. Känner en djup tacksamhet för vad jag fått uppleva på Mullingstorp. Läs mer
  gillar detta
 • Tobias F

  2009-10-20

  Spontant omdöme
  Tobias F skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Jag var med på Steg 1 våren 2008 som medföljare. Inte hade jag större förväntningar eftersom jag bara följde med min ex-sambo. För det vara ju bara hon det var fel på. Trodde jag. Det här har varit den största resan i mitt liv och jag resar fortfarande om man vill så. Mullingstorp är som en tågstation där en underbar resa börjar. Jag har hittat till mig själv, går för det jag vill och uttrycker mina behov till min medmänniskor. Livet har blivit så mycket enklare och roligare. Min syster märkte denna skillnaden hos mig och har planer att gå steg ett.
  Jag har även gått steg 2 som gav mig genombrottet att komma ned till mina känslor. Att öppna upp. Att våga. Att ta för sig. Inte minst dom fina bekantskapen jag gjort under steg 1 och steg 2.
  Det är en obeskrivlig resa laddad med känslor, kärlek och insikter. Inget jag vill sakna i mitt liv. Läs mer
  Ingemar N gillar detta
 • Tapio K

  2009-10-20

  Spontant omdöme
  Tapio K skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  På Mullingstorp fick jag klart för mig att jag och ingen annan är ansvarig för hur jag lever mitt liv och i förlängning hur jag mår. Så efter december 2006 när jag var där för första gången kan jag se att mitt liv som vuxen ansvarstagande människa påbörjats medvetet. En djup mening med livet har jag med mig i vardagen vilket ger mig styrka i situationer och möten med medmänniskor. Styrka att se mig själv och andra med kärleksfulla ögon. Styrka att försöka möta människor utan fördomar eller värderingar utan som de är. Jag vill verkligen rekommendera Mullingstorps kurser och tacka alla som jobbar under kurserna med stark närvaro kärleksfull omtänksamhet och ett genomtänkt program. Tack! Läs mer
  gillar detta
 • Roger M

  2009-10-20

  Spontant omdöme
  Roger M skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  mitt liv betsår av före och efter mullingstorp.Det var den tuffaste och bästa veckan i mitt liv.
  Jag fick hjälp med att se mig själv bakom alla skal, jag fick verktygen att stå upp för mig själv och äntligen börja ge mig själv kärlek. Jag tackar alla för ärligheten och kärleken jag fick under min vistelse på "mulle" och tack alla som medverkar till att "mulle" fortsätter i samma anda. Läs mer
  gillar detta
 • Anders L

  2009-10-20

  Spontant omdöme
  Anders L skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Jag har sökt efter något så länge jag kan minnas. Jag har letat i många länder i Kina, Indien, Australien, Amerika, etc. Jag har sökt i framgång i såväl sociala som intima relationer och även i karriärsstegen via styrelser och i positioner med fina titlar.
  Trött i själen kom jag 2004 till Mullingstorp. Där fann jag det jag sökt i nära 40 år; mig själv. Tack vare ett obeskrivligt gediget och vackert stöd från kärleksfulla och kompetenta terapeuter och assistenter. Tack vare Mullingstorps egenutvecklade eller noga utvalda terapeutiska övningar började jag möta mig själv.
  Jag vill starkt rekommendera Mullingstorp för alla människor som känner en längtan efter ett meningsfullt liv. Ett liv där rädslan och omedvetna tvångstankar inte längre dominerar i valet av riktning. Ett liv i frihet.
  Tack alla ni som fortfarande arbetar för att fler ska få samma möjlighet som jag en gång fick. Tack. Läs mer
  gillar detta
 • Marie N

  2009-10-19

  Spontant omdöme
  Marie N skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Jag har gått Steg ett och två på Mullingstorp. Det har förändrat mitt liv, Innan hade jag ett liv med många destruktiva strategier, mönster och konflikter, speciellt till min son och hans far, hade nästan inte att samtal med hans far utan skrik och bråk, min son var sängvätare. Efter hemkomsten från steg ett (2006) har jag än så länge inte haft ett bråk med min sons far och min som slutade att kissa i sängen:) Idag kan jag möta dem båda och mig själv på ett nytt sätt med kärlek och förståelse. Helt fantastiskt, jag har börjat ta ansvar över mig själv och vad jag säger och gör vilket jag inte gjorde innan, det har fått mig att känna mig stark och fri. Idag säger min son till sina kompisar så fort de inte känner att deras föräldrar ser eller förstår dem att deras mamma eller pappa borde åka till Mullingstorp:) och till mig säger han du äger som mamma:) Bättre betyg kan jag inte få och då ska ni veta att han rymde hemifrån och vägrade bo med mig innan. Han har fått sin mamma tillbaka. Idag kan jag känna att jag är ok precis som jag är. Vilket jag tackar Mullingstorp och alla de som jobbar där för, jag har gjort och gör fortfarande jobbet och de hjälpte mig att se vem jag egentligen är bortom alla mina försvar. En fantastisk människa, TACK
  Att åka till Mullingstorp är det bästa jag gjort i hela mitt liv... Läs mer
  gillar detta
 • Peter d

  2009-10-13

  Spontant omdöme
  Peter d skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Jag är så stolt över mig själv att jag vågade ta mig igenom veckan på Mullingstorp. Jag kan rekommendera ALLA som vill ha ut mer av livet att ta sig dit. JUST DO IT... Kärlek Peter Läs mer
  gillar detta
 • Ola E

  2009-10-06

  Spontant omdöme
  Ola E skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Att vända ut och in på sitt inre är en skrämmande upplevelse. Jag har svårt att föreställa mig en tryggare och mer kärleksfull plats att göra det på än Mullingstorp. Många upplevelser från Mullingstorp kommer jag att bära nära mitt hjärta hela livet. MötDigSjälv-kurserna har hjälpt mig att bli vuxen på riktigt. /Ola Ek Läs mer
  gillar detta
 • Mize S

  2009-09-26

  Spontant omdöme
  Mize S skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Näst intill omöjligt att beskriva i ord - måste upplevas! Att få möjlighet att utforska sitt inre i en trygg o harmonisk miljö med andra människor som släpper ut sina livsöden o tillsammans skapa en dynamisk stämning som plockar fram det inre hos en o får oss att se våra sidor :o) Positiv anda, kompetenta terapeuter o bra service bidrar till att komma till fantastiska insikter - om man tillåter sig KÄNNA! Ett ställe som jag gärna återkommer till - även för att "bara vara" :o) Läs mer
  gillar detta
 • 2009-04-15

  Spontant omdöme
  john r skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Vad ska jag säga. Vill du veta vem du är bortom ditt namn och din historia åk till mullingstorp och träffa ditt sanna jag. Läs mer
  gillar detta
 • 2009-04-13

  Spontant omdöme
  Filippa F skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Mullingstorp och de fantastiska personer som jobbar där har hjälpt mig öppna mitt hjärta igen och nu tillåter jag mig att leva. Äntligen har jag kraft att lyssna på mitt inre och förändra mitt liv, byta bana i arbetslivet, värdera och älska mig själv och andra med ett stort och varmt hjärta. Jag älskar livet igen. Läs mer
  gillar detta
 • 2009-04-04

  Spontant omdöme
  Anna B skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Mitt liv har blivit helt förändrat efter min tid på Mullingstorp. Jag lever! Så kärleksfullt, så innerligt, så kompetent!
  Anna Blomquist ==== Jag fick efter min tid på Mullingstorp ett helt nytt liv. Och det håller i sig fortfarande efter flera år! Jag lever fullt ut och får hela tiden nya insikter som är kopplat till mina veckor på Mullingstorp. Jag är så tacksam!Anna i Karlstad Läs mer
  gillar detta
 • 2009-03-31

  Spontant omdöme
  Anneli J skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Min mest fantastiska resa i livet gjorde jag på Mullingstorp! Tack vare kärleksfulla och professionella människor som vill det bästa och ger allt för varje individ. Mer äkta kan det inte bli och jag rekommenderar det av hela mitt hjärta.
  Anneli Jansson Läs mer
  gillar detta
 • 2009-03-30

  Spontant omdöme
  Lena d skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Det bästa jag gjort i hela mitt liv! (Tillsammans med att ha fått mina barn!) Så proffsigt, kärleksfullt, ja orden räcker inte till.
  Jag mådde så dåligt i många, många år och ingen terapi hjälpte, så när jag fick tag i Bengts bok "Att må dåligt är en bra början" kände jag att då hade jag åtminstone börjat väldigt, väldigt bra!! Det tändes ett hopp som jag inte hitta någon annanstans.
  Nu ett och ett halvt år efter den första kursen så mår jag BRA! På något sätt så kändes det som att vi deltagare fick just precis vad just vi behövde under kursens lopp. Det kändes skräddarsytt för alla som var där. Det var många pusselbitar som föll på plats. Nu hoppas jag innerligt att mina barn kommer att vilja åka dit när de är tillräckligt gamla för det och flera av mina vänner har kommenterat att de sett min förändring och vill åka dit själva! Jag vill rekommendera alla att åka dit! Läs mer
  gillar detta
 • Sandra W

  2009-03-30

  Spontant omdöme
  Sandra W skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Kärleksfullt och kravlöst är allt jag behöver skriva om bemötandet jag fick av alla som arbetar på Mullingstorp. Jag har aldrig fått något sådant i hela mitt liv, så det var ovärderligt. Jag rekommendera alla som behöver att åka dit. Självklart är inte jobbet färdigt men dom hjälpte mig att öppna upp så jag kan börja min läkning. Läs mer
  gillar detta
 • 2009-03-28

  Spontant omdöme
  Carola B skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Att åka till Mullingstorp är det viktigaste jag har gjort på väldigt länge. Jag har prövat all möjlig terapi och det har hjälpt till viss del. De sista åren har jag tappat mer och mer energi och känt att jag inte har hittat en lösning som har fungerat. Efter veckan på Mullingstorp är jag inte längre rädd för att möta mig själv, det som var så farligt innan är inte alls något farligt längre. Om man vill möta sig själv och det som finns inom en så rekommenderar jag varmt att åka till Mullingstorp, det har hjälpt mig en stor bit på vägen. Läs mer
  gillar detta
 • 2009-03-27

  Spontant omdöme
  Anders Å skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  När jag nu blickar tillbaks på den passerade delen av mitt vuxna liv, så tycker jag att det är en förunderlig resa jag har fått vara med om.
  I hela mitt liv har jag stammat svårt. Periodvis har det varit en kamp på knivsudden – kämpa på toppen av en barrikad eller trilla ner och dö (mentalt). Trotts detta så har livet varit mycket bra, jag har verkligen lyckats i det mesta jag har företagit mig.
  För 5 år sedan rasade allt samman, märkligt att så många stora olyckor rytms på så kort tid. Stamningen tilltog mer än någonsin tidigare, jag isolerade mig fullständigt i mer än 1 år. Tillvaron var ett totalt mörker och jag vägde livet mot döden många gånger. Så blev jag för drygt två år sedan ledd till Mullingstorp – av en osynlig hand. Nu har jag också haft tid att gå steg 2.
  Livet har tagit en märklig vändning – som att hitta en hel skog full med nya stigar. Nu flödar livet av kärlek, tillförsikt och nyfikenhet. Jag tänker på det som att jag blir ”hög” på att leva livet. Och det märkligaste av allt – stamningen har krympt ihop till en liten fläck – som numer styr 0% av mitt liv! Jag finns med på Mullingstorps hemsida och snackar gärna med dig på telefon om du vill. Läs mer
  gillar detta
 • Catarina G

  2009-03-01

  Spontant omdöme
  Catarina G skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Mullingstorp är helt fantastiskt på alla sätt.
  Högre kvalitet på ledarnas omsorg och möte med deltagarna går inte att föreställa sig.
  En kurs på Mullingstorp är som ett veckolångt bad i kärlek som alla vi människor borde få möjlighet att uppleva minst en gång i livet. Läs mer
  gillar detta
 • 2009-02-27

  Spontant omdöme
  Bengt L skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Jag har haft förmånen att gå steg 1 och jag har anmält mig till steg 2.
  När vi skulle sammanfatta vår tid efter steg 1 drog jag denna liknelse; Det kändes innan som om jag var på ett herrelöst tåg i ökande hastighet på väg mot en avgrund. Allt jag kunde göra var att titta ut genom ett kupéfönster eller åthuta någon olycklig medpassagerare. Jag har nu givits möjlighet att inte bara styra tåget utan även att sväva ovanför det och med klar blick se, inte bara åt sidorna utan faktiskt bakåt och t.o.m. framåt.
  Att en människa kan förändras så mycket på bara en vecka är kanske magi. Jag förstår inte hur det kan fungera ens en bråkdel så bra som det gör, men jag vet å andra sidan inte hur tv:n funkar heller.Vad jag vet är att jag var ett vrak när jag åkte dit men en harmonisk och hel människa när jag åkte därifrån. Visst förstår jag att jag kunde vara lite bitter att jag inte gjorde detta för 10-15 år sedan men jag var nog inte redo och jag har i vart fall svårt att känna sånt som bitterhet numera. Läs mer
  Representant för Mullingstorp Ut gillar detta
 • 2009-02-22

  Spontant omdöme
  David C skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Jag har gått både steg 1 och 2 av Mullinstorps Möt Dig Själv Kurser. Mullingstorp har gett mig en ny syn på det fantastiska livet som vi lever, och nu vet jag att när det är som sämst och dåligt, så finns ett fantastiskt gäng terapeuter på Mullingstorp som med kunskap och kärlek ger ett komplett stöd för att hitta rätt i livet. Det som skedde på djupet i mig under min tid på Mullingstorp har jag nu förvaltat och gått vidare med under fyra år. Jag kan bara rekommendera kurserna som finns, beslutet att åka dit måste komma från en själv, och det blir det bästa som händer i livet! Läs mer
  Representant för Mullingstorp Ut gillar detta
 • 2009-02-18

  Spontant omdöme
  Susanne B skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  2009 har redan efter knappt 8 veckor blivit det bästa och mest värdefulla år hittills i mitt liv. Anledningen till detta är att jag tursamt nog fick kontakt med Mullingtorp och lyckades få en plats i deras Steg 1 i början av januari. Efter denna fantastiska vecka har jag på ett mycket avgörande sätt fått ett liv värt namnet. Att äntligen få träffa människor som både förmågan och viljan att hjälpa andra till en självkännedom och inre trygghet var helt underbart. Livet har fått en mening och jag har blivit av med mitt tablettmissbruk. Jag är oerhört tacksam för att jag har fått denna möjlighet och jag är starkt övertygad om att resten av mitt liv kommer att bli fyllt av den insikt, trygghet och kärlek som jag funnit inom mig själv. Steg 1 på Mullingstorp är det största och mest värdefulla kärleksbevis jag gett mig själv.Stort grattis till alla er som ännu har denna underbara resa framför er! Läs mer
  Representant för Mullingstorp Ut gillar detta
 • 2009-01-19

  Spontant omdöme
  Janne F skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Mullingstorps verksamhet syftar till att man ska få en ökad självkännedom. Detta sker genom ett otroligt välgenomtänkt kursprogram. Jag gick deras steg 1 utbildning och det var absolut första gången som jag var i kontakt med denna typ av kurs, meditation eller liknande. Jag kände länge en stor skepsis men det professionella men framförallt medmänskliga bemötande jag fick både inför kursen men framförallt under kursen gjorde att jag kände mig så trygg att jag vågade öppna upp mig själv.
  Kursen förändrade min syn på mig själv på ett helt avgörande sätt och enbart till det bättre. Jag fick möjlighet att bearbeta gamla minnen som legat och gnagt och stulit energi. Det otroligt positiva resultatet märktes inte bara på mig själv. Vid kursavslutningen var vi ett helt annat lyckligare gäng än de som började veckan innan. En sådan här kurs kräver att man verkligen vill gå den men till de som funderar på det säger jag, tveka inte du får kunskaper för hela livet.

  /Janne Färm Läs mer
  Representant för Mullingstorp Ut gillar detta
 • 2009-01-19

  Spontant omdöme
  Fredik H skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Jag var på Mullingstorp för några år sedan. Då hade jag redan testat en hel del inom den vanliga vården - psykoterapi, KBT och även coaching hos en steg 2 utbildad psykoterapeut. Allt har varit mer eller mindre bra men när jag fick nys om Mullingstorp och hörde från vänner hur det hjälpt dem, åkte jag dit. Jag kan nu säga, efter att ha tittat i backspegeln, att det varit den mest avgörande kursen jag gått för min personliga utveckling och mitt tillfrisknande. Den hjälpte mig på djupet med min depression och mina utbrändhetsymtom. Jag kan nog gå så långt att jag vill påstå att det var först på Mullingstorp jag verkligen kände mig tagen på allvar i min längtan efter ett fullödigt liv. Jag fick verkligen hjälp att förstå mig själv och mina medmänniskor på djupet. Idag jobbar jag med det jag älskar och brinner för (tv-redigerare och fotograf) och har vänrelationer som är djupa och givande. Jag rekommenderar som ni säkert fattar verkligen Mullingstorp! Läs mer
  gillar detta
 • 2009-01-19

  Spontant omdöme
  Emma J skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Boken "Att må dåligt är en bra början" var bra och inspirerande! Rekommenderar den gärna! Läs mer
  gillar detta
 • 2009-01-19

  Spontant omdöme
  Johan L skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Jag tillfrisknade i min depression efter att ha gått där. Jätte bra terapeuter! Det var omtumlande men jätte, jätte bra! Jag har fortsatt i KBT terapi efteråt som en mycket bra fortsättning men det var ändå Mullingstorp som djuprensade i rören så att lite friskt vatten kunde börja rinna igen. Läs mer
  gillar detta
 • Daniel D

  2009-01-16

  Spontant omdöme
  Daniel D skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Jag är mycket glad för mina upplevelser på Mullingst. Likaså var de allra flesta som var där. Jag har genom åren mött legitimerade psykotearapeuter,psykologer, läkare innom psykiatrin och måste ändå säga att de terapeuter jag mötte under min vecka på Mullingstorp var HELT FANTASTISKA! Jag rekommenderar Mullingstorp!!! Läs mer
  gillar detta
 • 2008-12-16

  Spontant omdöme
  Anna K skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Bemötandet på Mullingstorp var mycket professionellt, jag kan rekommendera deras kurser. Läs mer
  Representant för Mullingstorp Ut gillar detta
 • Helena M

  2008-10-02

  Spontant omdöme
  Helena M skrev om Mullingstorp Utbildning & Hälsa AB
  Hit åker man om man har en längtan att finna den man egentligen ÄR, läs om min upplevelse.

  http://www.metrobloggen.se/spiritlight Läs mer
  Representant för Mullingstorp Ut gillar detta

Karta